HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#581 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:48

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:24

Amazonon mondjuk az SE kerül ennyibe :Đ

Szerkesztette: BoGab 2008. 04. 06. 17:53 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#582 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:50

Idézet: evone - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:44

azert azt vagod hogy pont az xbox iranybol igaz ez? miert kell telepitgetni meg mindenfele vacak drivert felrakni meg megvarni a sok boot idot meg a loadingokat? miert nem ulhetek be siman a nappalimba kotottsegek nelkul es csak annyi a dolgom hogy berakom a dvdt nyomok egy gombot es mire leulok a kenyelmes szekembe mar jacchatok is. mindez igy mehet tobb even keresztul. en sok olyan embert ismerek aki mar a hajat tepi hogy a gyereknek ujabb es ujabb konfig kell mert nem megy ez meg az. meg kulonbeni elbaszta a krekkelessel a windowst mert valamit felre nyomott stb stb ;)

Ezzel nincs is semmi gond, ha neked ez jön be, akkor játssz konzolon, de nekem is legyen meg a lehetőségem arra, hogy az általam kedvelt módon játsszak lényegében az egyetlen játékkal, ami még érdekel. Jelenjen meg konzolra, ok, de jelenjen meg pc-re is. Mint írtam, nem a konzolra való kiadással van a gond, hanem a PC-s változat hiányával.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#583 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:56

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:50

Ezzel nincs is semmi gond, ha neked ez jön be, akkor játssz konzolon, de nekem is legyen meg a lehetőségem arra, hogy az általam kedvelt módon játsszak lényegében az egyetlen játékkal, ami még érdekel. Jelenjen meg konzolra, ok, de jelenjen meg pc-re is. Mint írtam, nem a konzolra való kiadással van a gond, hanem a PC-s változat hiányával.

nincs pcre, felejtsd el ennyi. szamodra nem kielegito a konzol tudasa, nem tudod hasznalni sem, akkor addig nem szolsz hozza a temahoz, majd bejelentik pcre akkor meg orulhetsz :)
macbook air 2014

#584 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:07

Tényleg kéne egy külön topic, ahol ezt "megbeszélhatitek" és ide jöhetne csak a játékot szorosan érintő info. 3-4 lapot végig flamelni csak, hogy finoman küldözgethessétek egymást melegebb éghajlatra, majd a végén senkinek se változzon a véleménye igen bölcs gondolat, de talán meglehetne nélküle is lenni.
Nekem is és másnak is megvan a véleménye gondolom erről a Konzol vs. PC ről, de ezt a megfelelő helyen és időben tesszük közzé és nem ott, ahol ennek helye nincs.

A moderátorok meg úgy látom, hogy csak bábok, mert rendet nem tudnak tenni...

#585 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:43

Idézet: evone - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:56

nincs pcre, felejtsd el ennyi. szamodra nem kielegito a konzol tudasa, nem tudod hasznalni sem, akkor addig nem szolsz hozza a temahoz, majd bejelentik pcre akkor meg orulhetsz :)

Még jó hogy nem te döntöd el, hogy melyik témához szólhatok hozzá és melyikhez nem  :omg:
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#586 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:46

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:43

Még jó hogy nem te döntöd el, hogy melyik témához szólhatok hozzá és melyikhez nem  :omg:

mivel eddig sirni meg fikazni tudtal a temaban, mi ertelme meg fel evig ezt hallgatni toled?
macbook air 2014

#587 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:47

Basszus fejjezzétek már be, kit érdekel, hogy ki miétr utálja a konzolt meg ki miért a pc-t, mindenki utálja magában, és koncentráljunk a játékra, meg arra, hogy nincs pc-re, innentől fogva tökmind1 ki min akar játszani azon fog amin megjelenik vagy semmin.

#588 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 19:14

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:07

Tényleg kéne egy külön topic, ahol ezt "megbeszélhatitek"

Van ilyen, csak keresni kell.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#589 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:04

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:04

Nem tudom, mi bajod van az X360 beltartalmaval, de en ugy vagyok vele - lehet, hogy naiv felfogas - hogy amig jo jatekok vannak ra, hat magasrol teszek ra, mi van benne :)

:up:  :respect:
Papesz

#590 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:05

Most így hirtelen, ahol megnéztem mindenhol 17990 :)

Grand Theft Auto IV (PS3) = 10400 forint

Grand Theft Auto IV (Xbox 360) = 12400 forint+posta

Grand Theft Auto IV (Xbox 360) = 13000 forint+posta

Grand Theft Auto IV (PS3) = 13000 forint+posta

Grand Theft Auto IV (PS3) = 13000 forint+posta

A postaköltség 700-tól 1200 forintig terjed, szállítási idő 4-8 munkanap. Isten hozott a zunióban és éljen a zinternet, meg a hanyatló nyugat.  :cool:
Papesz

#591 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 06:41

Azt olvasni (már a GameRevolver-től is) hogy PS3-on szebb és jobban fut, ráadásul van split screen is xboxxal ellentétben.
JóSebesség

#592 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 09:07

Lehet, PS3 verzio lesz belole :think: ;)

#593 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 10:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 6:41

Azt olvasni (már a GameRevolver-től is) hogy PS3-on szebb és jobban fut, ráadásul van split screen is xboxxal ellentétben.

Latod, en is ilyeneket olvasok mindenhol. Egyebkent eleg furcsa, hogy meg nem adtak ki egy nyamvadt gameplay moviet sem rola. Rendben, GTA-rol van szo, Rockstar Games szoval csak nem lesz rosszabb az elozo reszeknel (eddig mindig elorelepes volt az ujabb epizod) de pl. mas jatekoknal hogyan megy ez? Elorendelem a jatekot 40 fontert amirol info gyanant ezt-azt sikerult osszekaparnom meg lattam rola 3 semmitmondo teasert es 2 interjut aztan vagy jo lesz vagy nem?

A masik erdekes dolog, hogy elvileg boxra fejlesztettek a jatekot es megis a PS3 miatt toltak el a megelenest meg most ez a split-screen is. Oke, a PS3 CPU-ja erosebb de a VGA-ja meg gyengebb a boxnal. Hmm mindegy, ez meg mindig nem eleg ok arra, hogy megis PS3-at vegyek. Inkabb egy masodik box (Premium) :)

kenyelmes kontroller
achievement system
XBox Live-szeruseg
letoltheto tartalom
kulso meghajto
jobb PC kompatibilitas
^ ezeket kellene hozzacsapni a Sonynak a konzolkajahoz es akkor talan 'picit' jobban fogyna
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#594 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:05

az utóbbi 2 hónapban jobban fogyott mint az xbox :)
amúgy szerintem azért fut jobban ps3on mert ott fel lehet installálni a hdd-re.
JóSebesség

#595 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:10

Nekem már a san andreas se nagyon jött be meg akár melyik haver kérdeztem mind megunta hamar.Szóval ez a biztos jó lesz dologba én nem vagyok biztos.Van pár video fennt abból nekem az jött le ugyanaz a kopott grafika lesz mint a san andreas csak 10 szer annyi ember +terület.A grafja legalább 2 évvel el van maradva a mostani sláger gémek grafikájától.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#596 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:14

Azt elhiszem, hogy jobban fogyott :) Foleg most a GTA miatt veszik sokan. Egyebkent meg a boxra jobbak az exkluziv jatekok. Sajnos (?). PS3 mellett egyedul a The Agency meg a Wipeout HD allt, de az Agency lesz PC-re is (HA jo lesz, messze van az meg) a Wipeout HD meg egy szaros portolas a PSP-rol (zsir ugyanaz a hang, az extrak stb., csak nezz meg egy videot) egyedul a grafika jobb (nem szogletes meg jobbak az effektek). Meg van 6 palya vagy mennyi lol. Szoval ez csalodas volt.

Arrol olvastam, hogy a PS3-ba alapbol azert KELL vinyo mert szinte mindent onnan swappel. Leven a Sony tullott a celon a Blu-Ray-el es nem igazan bir az adatforgalommal a konzol :) No, emiatt meg a fenti okok miatt mondtam le rola. Egyebkent nincs velem bajom... ugyan nem csipem a Sony hozzaallasat a dolgokhoz - mivel nincs is neki ilyen - de Sony a PSP-m, a TV-m, a fenykepezogepem meg a mobilom. A PS3 is eselyes volt.

EDIT: djculture Ja, nagyon nyomatjak a marketingot hogy milyen next-gen a grafika meg minden de teny, hogy nem egy nagy szepseg (elozo reszek sem errol voltak hiresek). Raadasul a latotavolsag is le van butitva.
San Andreas-t en ugyan vegigvittem, lattam benne a nagy potencialt de engem a Vice City fogott meg a hangulataval, azota is az a kedvencem (a GTA2 mellett).
A GTA4-ben hosszabb tavon foleg a multiplayer meg az Euphoria motor erdekel.
Gond egy szal sem, mar elorendeltem a CoD4:GOTY-t, azzal majd elbenazgatok addig is ^^

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 04. 08. 11:22 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#597 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:20

Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 12:10

Nekem már a san andreas se nagyon jött be meg akár melyik haver kérdeztem mind megunta hamar.Szóval ez a biztos jó lesz dologba én nem vagyok biztos.Van pár video fennt abból nekem az jött le ugyanaz a kopott grafika lesz mint a san andreas csak 10 szer annyi ember +terület.A grafja legalább 2 évvel el van maradva a mostani sláger gémek grafikájától.

Hát nekem az eddigiekből az derült ki, hogy a grafika fényévekkel jobb mint az SA. Persze, lehetne jobb is (ha mondjuk pc-re írták volna, nem konzolra  :p ), de azért vegyük hozzá a terület nagyságát és részletességét is. Szerintem bőven jó a graf.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#598 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:25

Jó gyerekek, de a gtat eddig sem a grafika miatt szerettük, jó pár autós játékot fel tudnáok szerintem sorolni, amiben 1000x szebben kidolgozott autók vannak és jó pár fps/tps-t, amiben jóval szebb emberek. GTAknak a hangulata magával ragadó. Nekem a 3 és a vc nagyon tetszettek, vc különösen, már az intrójánál szétröhögtem az agyam :D SA egyébként nekem sem tetszett annyira (cj egy buta tök hatását keltette végig, se iq, se elegancia, tipikus niggaganxtsa) :)

Szerkesztette: BoGab 2008. 04. 08. 11:27 -kor

#599 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 11:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 11:25

, tipikus niggaganxtsa) :)

pont azért lett olyan sikeres, vette a sok divatnigger  :o  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#600 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 21:50

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 21:48

xbox360-at elvből nem veszek. ps3 100k, hozzá bill átalakító 20k, a játék szintén lesz vagy 20k. Ez 140k. Egyetlen játék miatt. 140k-ból elég jól kitatarozom a PC-met  :Đ

Asszem, ideje beírni a Sam&Max topik-ba, hogy jön Wii-re is, hátha ott is megindul a flame yóól, és megnöveli az érdeklődést egy másik remek játék iránt  :Đ

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.