Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?
Elküldve: 2010. 05. 09. 17:18
Tegnap lepörgettem mindkét epizód történetét. Szerintem megérte megvenni, még ha egy kicsit rövidek is voltak - persze ezek mégis csak kiegészítők, nem egy teljes értékű új játék. A sztorihoz nem közvetlenül kapcsolódó küldetéseket is teljesítem előbb vagy utóbb. Aztán majd valamikor felmászom PSN-re egy kis online mészárlásra!
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2010. 05. 09. 19:12
Végigvittem a Lostot is. Ez azért sokkal rövidebb volt, mint a másik kieg. Gyakorlatilag egy hétvége alatt sikerült megcsinálni úgyhogy nem csak a főtörténetet játszottam és közben mást is csináltam. Olyan 3-4 órára taksálom a dolgot. Ettől függetlenül jó volt, bár szerintem a Gay Tony jobb volt, mert sokkal több poén volt benne. Ez a lost eléggé komolyra vette a figurát. Összességében szerintem a GTA4 rossz irányba indult el, amikor ebbe a halál komoly irányba ment el a SA jetpackje és egyéb hülyeségei után. Remélem, hogy a GTA5 inkább viccesebb és szerintem szórakoztatóbb lesz.
Elküldve: 2010. 05. 13. 15:36
Tony küldetései közt van, hogy egy csajszival kell egy bárban táncikálni.
Ott mi a p@csöt kell csinálni? Hiába izgek mozgot, ha kiírja leállok, általában összefejel a csajjal meg nekimegy stb, de sosem sikerül az a küldetés, nem lehet megkerülni valahogy?
Ott mi a p@csöt kell csinálni? Hiába izgek mozgot, ha kiírja leállok, általában összefejel a csajjal meg nekimegy stb, de sosem sikerül az a küldetés, nem lehet megkerülni valahogy?
----atyuska----
Elküldve: 2010. 05. 13. 17:21
Idézet: caratyuska - Dátum: 2010. 05. 13. 16:36
Tony küldetései közt van, hogy egy csajszival kell egy bárban táncikálni.
Ahogy a basszult hallanni, úgy kell a két analóg kart koppanásig eltolni az ütemre. Az irány teljesen mindegy. Amikor azt írja, hogy "hold" akkor a karokat tartod a kitolt pozícióban és nyomod hozzá az R2 + L2 gombokat. Amennyiben nem lenne teljesen világos, hogy mit is írok, szerintem olvasd el a küldetés közben felajánlott tutorialt is.
Elküldve: 2010. 05. 13. 22:38
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2010. 05. 13. 19:21
Ahogy a basszult hallanni, úgy kell a két analóg kart koppanásig eltolni az ütemre. Az irány teljesen mindegy. Amikor azt írja, hogy "hold" akkor a karokat tartod a kitolt pozícióban és nyomod hozzá az R2 + L2 gombokat. Amennyiben nem lenne teljesen világos, hogy mit is írok, szerintem olvasd el a küldetés közben felajánlott tutorialt is.
Szerintem ő pc-n tolja és nem fogja érteni.
Elküldve: 2010. 05. 14. 07:19
Idézet: -STALKY- - Dátum: 2010. 05. 13. 23:38
Szerintem ő pc-n tolja és nem fogja érteni. 
Bocsánatot kérek, ezzel az eshetőséggel nem kalkuláltam.
Elküldve: 2010. 05. 14. 08:38
Igen pc, de köszönöm szépen, így legalább megértettem hogy a hold-nál az egérrel is kell manipulálni. Így már sikerült is.
----atyuska----
Elküldve: 2010. 05. 14. 16:40
Idézet: caratyuska - Dátum: 2010. 05. 14. 09:38
Igen pc, de köszönöm szépen, így legalább megértettem hogy a hold-nál az egérrel is kell manipulálni. Így már sikerült is.
Akkor azért csak sikerül némi használható infóval szolgálnom!
Elküldve: 2010. 05. 16. 12:28
FATAL ERROR RESC10-zel mit lehet kezdeni ? Win7, 2 G ram, 5770 1 G rammal. mi nem eleg ennek ?
Elküldve: 2010. 05. 16. 12:46
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2010. 05. 16. 14:28
FATAL ERROR RESC10-zel mit lehet kezdeni ? Win7, 2 G ram, 5770 1 G rammal. mi nem eleg ennek ?
Elviekben VGA memória kevés neki ami számomra hihetetlen mivel én egy HD3850 256MB os VGVA-val is el tudom indítnai.
Ezt irták egyik megoldásnak hátha segít:
1. go to desktop and right click and create a shortcut
2. take it to LaunchGTAIV.exe
3. now right click your created shortcut and under "target" replace with the following: "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestrictions -availablevidmem 1.0 -nomemrestrict -percentvidmem 100
4. Launch GTA ALWAYS THROUGH THERE (make sure to be logged in on rockstar social club online/offline doesnt matter)
5. Once GTA IV IS LAUNCHED you can set the settings on as high as you want
Elküldve: 2010. 05. 16. 15:31
elindult ez, csak olyan 35-60 percenkent kilepett. ami kuldetes kozben elegge bosszanto. nem azon izgultam, hogy mikor lonek le, hanem el tudom e menteni, mielott kivagna desktopra 
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. 05. 16. 13:46
Elviekben VGA memória kevés neki ami számomra hihetetlen mivel én egy HD3850 256MB os VGVA-val is el tudom indítnai.
3. now right click your created shortcut and under "target" replace with the following: "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestrictions -availablevidmem 1.0 -nomemrestrict -percentvidmem 100
4. Launch GTA ALWAYS THROUGH THERE (make sure to be logged in on rockstar social club online/offline doesnt matter)
Elküldve: 2010. 05. 27. 15:52
Van 1.0.6.0, tedd fel azt is hátha. Bár vigyázva mert azt olvastam hogy jópár mod nem kompatibilis vele.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 05. 28. 07:02
Ps3-on nektek milyen felbontásban megy? Mert nálam csak 720p-ben hajlandó menni, pedig azt írja a hátsó borító, hogy 1080p-t is tud.
Elküldve: 2010. 05. 29. 08:48
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. 05. 16. 13:46
de ezt hogy csinaljam? a parancsikon letrehozasaval, szerkesztesevel nincs gond, de ha rakattintok, bejon a social club, csak a PLAY feliratra kattintva tudom inditani. ezt hogy kell kikerulni?
Elküldve: 2010. 05. 30. 18:34
Új pöcsök:
download linket nem találtam.
Idézet
Originally Posted by Rockstar Toronto A new update is now available for both GTA IV and EFLC through GFWL. Downloadable versions will be made available on the Rockstar Games Support site.
GTA IV
v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)
- fix a bug causing tree leaves to look transparent
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
EFLC
v. 1.1.2.0
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from the Ballad of Gay Tony
- fix for slowdown occuring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
- EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installations
GTA IV
v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
EFLC
v. 1.1.2.0
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from the Ballad of Gay Tony
- fix for slowdown occuring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
- EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installations
download linket nem találtam.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2010. 05. 30. 20:05
Ezt mind mind megspórolhatnák ha béta-teszteltették volna a játékaikat (Red Dead Redemptionre ugyanúgy igaz).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 06. 03. 01:09
Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 05. 30. 21:05
Ezt mind mind megspórolhatnák ha béta-teszteltették volna a játékaikat (Red Dead Redemptionre ugyanúgy igaz).
lol örülj neki h foglalkoznak a játékkal ennyi idővel a megjelenés után és javítják a hibákat.
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU

Súgó
A téma zárva.