HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#841 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 27. 21:59

Idézet: Warton - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 22:56

Azért ez erős túlzás.

Miért ha neki nem esik sehogy kézre?
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#842 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:05

GAI esetében szerintem ez a leges-leges legutolsó érv, ami már nem is érv a konzolokkal szemben csak egy mondjuk nagyot a végére című történet.
No, de ez a GTA4 topic és ez itt off.

#843 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:05

elképzelhető, hogy a gta4 kihasználja az xenos tesszelátorát?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#844 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:13

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:05

elképzelhető, hogy a gta4 kihasználja az xenos tesszelátorát?  :think:

Miből gondolod?
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#845 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:29

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:13

Miből gondolod?

Nem tudom, csak az elöbb linkelt gametrailerses videot nézve az tünt fel hogy minden lekerekített, szinte sehol sincs semmi szöglet. De ez lehet nem a tesszelátor érdeme, csak gondoltam megkérdezem, tud-e valaki valami infot erről :)

Szerkesztette: Valdy 2008. 04. 27. 22:30 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#846 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:33

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:29

Nem tudom, csak az elöbb linkelt gametrailerses videot nézve az tünt fel hogy minden lekerekített, szinte sehol sincs semmi szöglet. De ez lehet nem a tesszelátor érdeme, csak gondoltam megkérdezem, tud-e valaki valami infot erről :)

Szögletes az, csak nem annyira. :)

Elég nagyfelbontásuak a modellek most már.
Twittegylet

#847 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 22:35

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:33

Szögletes az, csak nem annyira. :)

Elég nagyfelbontásuak a modellek most már.

Hát lehet, mondjuk nem bántam volna ha kihasználja...  :)

#848 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 23:16

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 19:54

30 másodperces? Viccelsz, ugye? Ez hatalmas ripoff lenne... Arról nem beszélve, hogy a neten már vannak khm, "custom" OST-k... :)

Úgy értem, hogy tudatja veled az eloadót és a szám címét plusz ad egy 30 másodperces elozetest, és ha tetszik, letoltheted az egész zeneszámot. Namost engem ebbol csak az eloadó és a számcím érdekel :D

Kontrollert teljesen megszokni nekem 4 nap kellett (eroteljes kihagyásokkal). CoD2 demon kezdtem, ott vagy az égre vagy a foldre néztem de soha kozépre (kb. mint mikor billentyurol tértem át egérre, akkor is ez volt pár napig), késobb már tudtam kontrollálni hogy merre mutasson a célkereszt bár néha gránátot dobtam az iron sight meg lovés helyett :Đ

De jó volt, nem idegesített, foleg tetszett a bal analóg kar ugyessége (a WASD mellette most már annyira bóvlinak tunik, nincs is kedvem FPS-ezni PC-n :rolleyes: ) meg a rezgés mikor lovoldozom :up:
Egér azért hiányzik, persze, de fair trade volt, jó ez a controller.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#849 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 23:39

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 0:16

Úgy értem, hogy tudatja veled az eloadót és a szám címét plusz ad egy 30 másodperces elozetest, és ha tetszik, letoltheted az egész zeneszámot. Namost engem ebbol csak az eloadó és a számcím érdekel :D

Kontrollert teljesen megszokni nekem 4 nap kellett (eroteljes kihagyásokkal). CoD2 demon kezdtem, ott vagy az égre vagy a foldre néztem de soha kozépre (kb. mint mikor billentyurol tértem át egérre, akkor is ez volt pár napig), késobb már tudtam kontrollálni hogy merre mutasson a célkereszt bár néha gránátot dobtam az iron sight meg lovés helyett :Đ

De jó volt, nem idegesített, foleg tetszett a bal analóg kar ugyessége (a WASD mellette most már annyira bóvlinak tunik, nincs is kedvem FPS-ezni PC-n :rolleyes: ) meg a rezgés mikor lovoldozom :up:
Egér azért hiányzik, persze, de fair trade volt, jó ez a controller.

Lehet hogy a wasd-nál jobb, de nálam meg a következő a helyzet:
Egy 20*30cm-es egérpadon játszok FPS-t, alacsony sensi mellett. Ez olyan precizitást tesz lehetővé amit egyszerűen elképzelni sem tudok egy kontrollerrel. És itt van a probléma. Lehet hogy megszoknám a kontrollert, de annak fizikai határaival nem lehet mit kezdeni. Szívesen megnéznék 1-2 videót arról, ahogy egy cod2 játékos multiban lereagálja mondjuk hogy a háta mögött balról rálőttek. Vagy egy olyat amiben valaki távcsöves puskát használ, rárántja az ellenfél fejére a célkeresztet, és hasonlók. Persze mindenféle rásegítés nélkül. Tudsz ilyet linkelni esetleg?

Jó tudom ott vannak a Halok meg a többi fps és nagyon sokan játsszák mai napig, tehát most jól össze is zavartam magamat, kész vagyok. :Đ De azért remélem nagyjából érthető mi a bajom.

Szerkesztette: Pietrosz 2008. 04. 28. 00:06 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#850 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 23:56

SPLITFISH

Gyártó weboldala az egeres kontrollerhez. Van egy flashvid is, ami bemutatja, ahogy játszik vele a csóka.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#851 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 05:17

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 0:39

[..]

Érthető, és igazad is van, a kontroller közel sem olyan precíz mint az egér, DE mivel konzolon mindenki gamepadot használ ezért mindenki egyenlően "béna"(persze a gyakorlás itt is sokat számít.)
JóSebesség

#852 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 05:42

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 21:45

Itt jön a képbe, hogy szabadidő mint olyan kevés van, éppen ezért értékes dolog. Nem fogok a szabadidőmből heteket pocsékolni arra, hogy szívjak és idegeskedjek olyasmi miatt, ami - amellett, hogy jó sok pénzbe kerül - a szórakozásomat kéne hogy szolgálja. Pont a lényege veszne el ezzel. Nem veszek meg egy 100k-s konzolt, és mellé egy 15k-s játékot azért, hogy több hét szívás után talán elsajátítsam annyira az irányítását, hogy valamelyest megközelítsem a PC-n évek alatt elsajátított szintet. Nem vagyok egy hardcore gamer, egyre kevesebbet játszom, éppen ezért ha leülök játszani, akkor nem a szívást és a kompromisszumot, hanem a szórakozást keresem. Ezt pedig a GTA4 számomra csak PC-n képes nyújtani, konzolon nem.

igazabol ha pct veszel azzal tobbet szivsz es dragabb. xbox 65 ezer forint. nem kell feltetlen gane ps3at venni :)

amugy tokjo hogy meg 1x sem probaltad ki a gta4et de mar ugy beszelsz hogy biztos vagy benne hogy csaki pcn tudsz vele jatszani. igazabol nem az zavar engem meg a tobbieket hogy nem konzolon akarsz jatszani. hanem az allando konzol-atil-kontroller fika, amit mar elmondtal 20x. ertjuk mi hogy nvidia only vagy, stb

Szerkesztette: evone 2008. 04. 28. 05:44 -kor

macbook air 2014

#853 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 05:47

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:39

Lehet hogy a wasd-nál jobb, de nálam meg a következő a helyzet:
Egy 20*30cm-es egérpadon játszok FPS-t, alacsony sensi mellett. Ez olyan precizitást tesz lehetővé amit egyszerűen elképzelni sem tudok egy kontrollerrel. És itt van a probléma. Lehet hogy megszoknám a kontrollert, de annak fizikai határaival nem lehet mit kezdeni. Szívesen megnéznék 1-2 videót arról, ahogy egy cod2 játékos multiban lereagálja mondjuk hogy a háta mögött balról rálőttek. Vagy egy olyat amiben valaki távcsöves puskát használ, rárántja az ellenfél fejére a célkeresztet, és hasonlók. Persze mindenféle rásegítés nélkül. Tudsz ilyet linkelni esetleg?

Jó tudom ott vannak a Halok meg a többi fps és nagyon sokan játsszák mai napig, tehát most jól össze is zavartam magamat, kész vagyok. :Đ De azért remélem nagyjából érthető mi a bajom.

nem igazan hiszem hogy ilyen szintu precizitasra szukseg lesz a gtaban :p
macbook air 2014

#854 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 10:36

beszarás milyen jó lett a játék  :eek:
jövőhétre van betervezve egy nagyobb gépújítás, de most erőssen elgondolkodtam hoogy box+gta4 legyen-e  :Đ  ( még olcsóbban is megúsznám  :D )
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#855 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 10:40

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:36

beszarás milyen jó lett a játék  :eek:
jövőhétre van betervezve egy nagyobb gépújítás, de most erőssen elgondolkodtam hoogy box+gta4 legyen-e  :Đ  ( még olcsóbban is megúsznám  :D )

Na kb ezért nem akarják pc-re kiadni  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#856 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 10:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 23:56

SPLITFISH

Gyártó weboldala az egeres kontrollerhez. Van egy flashvid is, ami bemutatja, ahogy játszik vele a csóka.

Na, ezért jó, hogy Xbox-om van, ami zárt rendszer. Ha minden tizedik ember ilyen sz4rsággal nyomná az Xbox-on is akkor az bizony nagyon fair lenne a gamepadosokkal szemben :rolleyes:  PS3 :down:

Pietrosz, én is mindent szinte a legalacsonyabb sensitivity-vel nyomtam (azt hiszem ez 2.5 és 3 kozott volt pl. az UT-ban) szóval értem a dolgot :) Ahogy Turbo is írta, a controller pontatlanabb az egérnél, de mivel mindenki azt használja, ezért nem hátrány. Másrészt igen, a gyakorlás itt is rengeteget számít, az ilyen "hirtelen rárántom" a célkeresztet nekem sem ment az elején, most már nem olyan nagy gond.
Minél magasabb sensitivityt állítasz be, annál gyorsabban fordulsz de annál jobban is kell érezni, hogy mennyire kell kitolni a kart a kisebb mozgásokhoz. Kb. ennyi.

Persze ha PS3-ad van és valaki a fenti egérrel sz0pat akkor meg úgyis mindegy, de ilyen Xbox-on meg soha nem lesz :smoker:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#857 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:01

Ez most a konzol vs. PC topic vagy a GTA4 c. játékról szóló téma? :think:

#858 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:05

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:54

Na, ezért jó, hogy Xbox-om van, ami zárt rendszer. Ha minden tizedik ember ilyen sz4rsággal nyomná az Xbox-on is akkor az bizony nagyon fair lenne a gamepadosokkal szemben :rolleyes:  PS3 :down:

Pietrosz, én is mindent szinte a legalacsonyabb sensitivity-vel nyomtam (azt hiszem ez 2.5 és 3 kozott volt pl. az UT-ban) szóval értem a dolgot :) Ahogy Turbo is írta, a controller pontatlanabb az egérnél, de mivel mindenki azt használja, ezért nem hátrány. Másrészt igen, a gyakorlás itt is rengeteget számít, az ilyen "hirtelen rárántom" a célkeresztet nekem sem ment az elején, most már nem olyan nagy gond.
Minél magasabb sensitivityt állítasz be, annál gyorsabban fordulsz de annál jobban is kell érezni, hogy mennyire kell kitolni a kart a kisebb mozgásokhoz. Kb. ennyi.

Persze ha PS3-ad van és valaki a fenti egérrel sz0pat akkor meg úgyis mindegy, de ilyen Xbox-on meg soha nem lesz :smoker:

Elvben van megoldás x360-ra is :)

Szerintem ezen nem érdemes besírni, venni kell egyet, és kész. Máris nincs előnyben veled szemben :)

Idézet

#859 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:06

Warton Mivel GTA1, GTA2, GTA3, Vice City és San Andreas is volt PC-re ezért a ketto téma egyutt jár :)

Kíváncsi vagyok, hogy hozza-e a postás ma a GTA4-emet, vagy megint 1-2 hetet késik a GAME szuper csomagkuldése. Mindegy, holnap reggel 8-ra már bebiztosítottam magamat az HMV-nél egy személyes átvételre :Đ

JonesC Xbox-ra nincs még hasonló sem, csak a hivatalos kontroller.

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 04. 28. 11:07 -kor

#860 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:06

Idézet: Warton - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 12:01

Ez most a konzol vs. PC topic vagy a GTA4 c. játékról szóló téma? :think:

Arról van nagybaszó, hogy nem muszáj a gta4-et se kontrollerrel tolni, lehet hozzá venni egeres megoldást.  :cool:

Idézet

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.