HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:53

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:44

Üdv! Már megint?

Ma voltam bent ugye, hogy az utsó simiket elvégezzük rajta, meg h megkapjam az irodalomjegyzéket (tudod, sok szép könyv, amit elvileg elolvastam a dolgozatom elkészítéséhez :D). Mondom bemegyek reggel, h mielőbb végezhessek, és utána már csak hazajövök, formai igazítás, újraolvasás, hogy minden totál pöpec legyen benne, irodalomjegyzék odaböfögése, doc-ból pdf-be átkonvertálás (mert doc-ba nem jó nekik, áh dehogy, tedd át pdf-be, de persze csak Acrobat readerem van, szal ez mókás kör lesz). Szal bementem 10-re, 1-re már rá is értek foglalkozni velem (ha szólnak, hogy csak 1-re menjek, akkor talán nem kelek fel hétkor és de. el tudtam volna menni a közértbe, nem hagyom du-ra abban a hitben, hogy majd hazafele bevásárolok, mert a hűtő ugye üres, de sebaj, jó nekem a csoki-KV monodiéta :rolleyes:). Aztán 1 oldalt összekalapáltunk még hozzá, röpke 4 óra alatt, plusz csináltunk egy szép táblázatot, amit persze a kollegína elfelejtett elmenteni, pedig direkt 2x megkérdeztem, hogy ugye elmentette, mielőtt becsukja az excelt... No az összekalapálás abból állt, hogy az egészet írhatom át, mert se füle-se farka (mint a bocinak a jól ismert gyerekdalocskában, úgymint "boci-boci tarka, se füle se farka"), plusz csinálhatom meg újra a nyomorult táblázatot, és megdobtak pár könyvvel, hogy mazsolázgassak ki az irodalomjegyzékükbe vmi okosat az én irodalomjegyzékembe :omg: (Ezt persze ha már hétfőn oda adják, akkor talán mára már kimazsolázgattam volna, de segáz!) Úgyhogy asszem ma nem alszok :smoker:

Szerk: de a lexebb az volt az egészben, hogy ma közölték, mikor könyveket kerestek nekem az irodalomjegyzékemhez, hogy "Jéééé, nézd Zsuzsi, találtam egy Influenzáról szóló szakdolgozatot, amit egy ELTE-s biológus írt pár éve!" :reklamacio: Köszi... Áh, nem vettem volna hasznát, áh dehogy.. sokkal jobb volt az egészet ikuból megírni meg 20 helyen utánanézni...  :doom:

Szerkesztette: OnLány 2006. 11. 02. 19:59 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2202 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:54

40880 lesz a kötelezőm jövőre  :Đ

#2203 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:56

Idézet: somafero - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:54

Per hó? Per negyedév? Per félév? Per év? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2204 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:57

Idézet: somafero - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:54

Gratulálok!
Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#2205 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:58

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:53

Ma voltam bent ugye, hogy az utsó simiket elvégezzük rajta, meg h megkapjam az irodalomjegyzéket (tudod, sok szép könyv, amit elvileg elolvastam a dolgozatom elkészítéséhez :D). Mondom bemegyek reggel, h mielőbb végezhessek, és utána már csak hazajövök, formai igazítás, újraolvasás, hogy minden totál pöpec legyen benne, irodalomjegyzék odaböfögése, doc-ból pdf-be átkonvertálás (mert doc-ba nem jó nekik, áh dehogy, tedd át pdf-be, de persze csak Acrobat readerem van, szal ez mókás kör lesz). Szal bementem 10-re, 1-re már rá is értek foglalkozni velem (ha szólnak, hogy csak 1-re menjek, akkor talán nem kelek fel hétkor és de. el tudtam volna menni a közértbe, nem hagyom du-ra abban a hitben, hogy majd hazafele bevásárolok, mert a hűtő ugye üres, de sebaj, jó nekem a csoki-KV monodiéta :rolleyes:). Aztán 1 oldalt összekalapáltunk még hozzá, röpke 4 óra alatt, plusz csináltunk egy szép táblázatot, amit persze a kollegína elfelejtett elmenteni, pedig direkt 2x megkérdeztem, hogy ugye elmentette, mielőtt becsukja az excelt... No az összekalapálás abból állt, hogy az egészet írhatom át, mert se füle-se farka (mint a bocinak a jól ismert gyerekdalocskában, úgymint "boci-boci tarka, se füle se farka"), plusz csinálhatom meg újra a nyomorult táblázatot, és megdobtak pár könyvvel, hogy mazsolázgassak ki az irodalomjegyzékükbe vmi okosat az én irodalomjegyzékembe :omg: (Ezt persze ha már hétfőn oda adják, akkor talán mára már kimazsolázgattam volna, de segáz!) Úgyhogy asszem ma nem alszok :smoker:

:omg: :kitartás:

Ha nem menne a pdf konvertálás, szólj nyugodtan! De szvsz az a gáz vele, hogy konvertálás közben néha a képeket átméretezi, stb. Idegesítő tud lenni!

#2206 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:00

Idézet: somafero - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:54

Az olcsó, nem? Grat!

#2207 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:01

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:58

:omg: :kitartás:

Ha nem menne a pdf konvertálás, szólj nyugodtan! De szvsz az a gáz vele, hogy konvertálás közben néha a képeket átméretezi, stb. Idegesítő tud lenni!

A konvertálás azért nem megy, mert reader! Érted, csak olvasni lehet vele pdf-et, írni nem! Ki van ez találva :bolond: De sebaj, van már gyógyír a gondomra ;) Max letolom a torkukon a szervezőknek a dogám és közben azt hajtogatom, hogy "ezt nektek pdf"! :D
:ideges: :frusztrált: :hajletevős: :agyeldobós:

Szerkesztette: OnLány 2006. 11. 02. 20:02 -kor

#2208 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:02

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:56

Per hó? Per negyedév? Per félév? Per év? :think:

év

#2209 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:02

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 21:00

Az olcsó, nem? Grat!

thx  :smoker:
nem rossz sztem
idén 47k volt  :rolleyes:

#2210 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:04

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:01

A konvertálás azért nem megy, mert reader! Érted, csak olvasni lehet vele pdf-et, írni nem! Ki van ez találva :bolond: De sebaj, van már gyógyír a gondomra ;) Max letolom a torkukon a szervezőknek a dogám és közben azt hajtogatom, hogy "ezt nektek pdf"! :D
:ideges: :frusztrált: :hajletevős: :agyeldobós:

Pontosan értelek, de nekem van adobe acrobat 7.0 professional-om, meg minden egyéb ami pdf konvertáláshoz kell. :cool:

#2211 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:04

Idézet: somafero - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:02

év

A "Szavak embere" verseny idei győztese... somafero!  :pokeas2:

#2212 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:06

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:04

Pontosan értelek, de nekem van adobe acrobat 7.0 professional-om, meg minden egyéb ami pdf konvertáláshoz kell. :cool:

Már nekem is van ;) Meg egy emberem külön erre a feladatra, aki azt ígérte, segít nekem ;) Ha mégis visszalép a kora hajnali docból pdf gyártástól, akkor élek az általad felkínált lehetőséggel :respect:

De most el, nekiállok, mert sosem leszek kész :(

#2213 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:06

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 21:04

A "Szavak embere" verseny idei győztese... somafero!  :pokeas2:

most ennyire fussa  :rolleyes:
punnyadt vagyok  :o

#2214 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:07

Idézet: tothati - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:57

Gratulálok!

thx.
neked mizu?  :think:

#2215 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:08

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:06

Már nekem is van ;) Meg egy emberem külön erre a feladatra, aki azt ígérte, segít nekem ;) Ha mégis visszalép a kora hajnali docból pdf gyártástól, akkor élek az általad felkínált lehetőséggel :respect:

De most el, nekiállok, mert sosem leszek kész :(

Hajnal? :eek: Nemszóltam! :Đ
Najó, ha életfontosságú esetleg.

#2216 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:10

Estét a népnek! :smoker:
:D
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#2217 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:12

Kanizsán ma havazott is pár percet :eek:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#2218 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:15

Idézet: somafero - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:02

thx  :smoker:
nem rossz sztem
idén 47k volt  :rolleyes:

Nekem ~37k... volt. Jövőre nemtom' mennyi lesz. Most van itt az idő átálldigálni, mi? :think: Hol van ez a kalkulátor oldal? :)

#2219 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:20

Idézet: Omega - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 21:15

Nekem ~37k... volt. Jövőre nemtom' mennyi lesz. Most van itt az idő átálldigálni, mi? :think: Hol van ez a kalkulátor oldal? :)

www.netrisk.hu

ird be mire jutottál, kiv vagyok  :think:

#2220 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:26

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 20:08

Hajnal? :eek: Nemszóltam! :Đ
Najó, ha életfontosságú esetleg.

Azé írtam hajnalt, mert nem tom mikor végzek vele, viszotn holnap 12 óra a leadási (2 pld-ban a suliban kinyomtatva) ill a szerverre pdf-ben feltöltési határidő, szal ha kellesz, akkor sürgősen fogsz kelleni :D

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.