HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:55

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:52

Megérkezett, köszönöm, válaszolok is...  :)

:smoker:

#302 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:55

Ott az msn ott lehet a seggemről beszélgetni de ide nem való :smoker:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#303 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:56

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:55

Ott az msn ott lehet a seggemről beszélgetni

Azt csináljuk, most küldök át stilizált rajzokat róla..  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#304 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:56

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:47

OnLány és Never tessék leszállni a seggemről mert személyeskedésnek veszem és szólok a főnöknek hogy azé csakmáne... Ez nem ide való téma, léccives. :smoker: Ugyanígy Chewy és a többiek testrészeit is tessék máshol megvitatni, pl msn ;) Volt már ebből probléma és leszesz is még, attól félek. Thx.

:think: Hát, nem nagyon értelek, mert korábban te is irogattál ilyesmiket, meg te is benne voltál az ökörködésben, de ha téged zavar, akkor elnézést kérek és természetesen tiszteletban tartom a kérésed! :respect:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#305 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:58

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:56

természetesen tiszteletban tartom a kérésed! :respect:

kopasz tyúk
tar-tyúk  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#306 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:59

:think: Hát, nem nagyon értelek, mert korábban te is irogattál ilyesmiket, meg te is benne voltál az ökörködésben, de ha téged zavar, akkor elnézést kérek és természetesen tiszteletban tartom a kérésed! :respect:

Azért ökörködés meg sokszoros melegségi hajlamra való célozgatás illetve pertuspohár végbélbe való felhelyezése közt azért van különbség ;) Hülyeségig bármikor, szívesen, de ez már nem az :smoker:

>>Egészség és Harmónia<<

#307 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:00

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:58

kopasz tyúk
tar-tyúk  :)

Grááá :omg: Mentálhumooor, mentááálhumoooooor :Đ :Đ

>>Egészség és Harmónia<<

#308 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:01

Cserébe te is kérhetsz vmit ;) :lollypop: :D

>>Egészség és Harmónia<<

#309 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:02

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 12:00

Grááá :omg: Mentálhumooor, mentááálhumoooooor :Đ :Đ

Gondoltam, eddzésben tartalak...  :)

Idézet

[link]

#310 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 12:02

Gondoltam, eddzésben tartalak...  :)

:respect: Mikó gyüssz és mennyi időre? Mert van itt kb 500 sörösüveg, akkor azt visszaváltanánk :Đ

>>Egészség és Harmónia<<

#311 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:08

... na jól van, kiszerkesztem ...

Szerkesztette: Nevergone 2006. 10. 10. 11:28 -kor

Idézet

[link]

#312 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 11:24

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:29

Pont letojom az ilyen földi javakat! Nem érték. Tényleg nem az. De nem tudok boldogságot találni abban, hogy gürizzek a semmiért, érted?

Igaz, nem nekem írtad, de én is kb. ezen az állásponton vagyok. Most ott vagyok, hogy azért dolgozok, hogy bejárhassak dolgozni. Megkapom a fizetést és viszem postára/utalom el. Egy árva fillért sem tudok félrerakni, pedig nem élek nagy lábon (na jó, 49-es lábam van :D), de értitek. Már nagyon sokszor gondolkodtam, hogy hogyan lehetne megszabadulni az autó hitelétől is. Viszont akkor teljesen elvágom magam. Se a közlekedés nem túl jó, se szórakozóhely nincs, anyu beteg, szükség van a kocsira. Ez egy szemét ördögi kör. És még most a boldogsággal is hadilábon állok, úgy elhagytam, hogy nem találom...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#313 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 12:19

Húúúú gyerekek, ez nem lesz egyszerű dió........

#314 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 12:39

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 13:19

Húúúú gyerekek, ez nem lesz egyszerű dió........

Én mondtam, asszem... hónapokig foglalkoztam vele, keményen.

Idézet

[link]

#315 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 12:44

Gyerünk, emberek, váltsuk meg a világot!!  :Đ  :paci:
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#316 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 12:49

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 13:39

Én mondtam, asszem... hónapokig foglalkoztam vele, keményen.

Hát jah... pl. >>ezt<< végigolvasva az aljától a tetejéig, és akkor ott van/volt diploma meg lé, stb...

#317 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:00

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:03

Ez a bolygó 2 milliárd ember tud ideális esetben eltartani. Na már most mi 6 milliárdan vagyunk, ugyebár. Ennyit is el tudna tartani, nyögvenyelősen ugyan, de el tudna. A gond az elosztással van.
Már ne is haragudjatok, de mi az hogy jólét? Van kocsi, tv, lakás, kaja stb. Az emberiség 80-90%-ának ezek nincsenek! Az emberek kb. fele napi megélhetési gondokkal küzd, és most itt a napi betevő kajára gondolok! Szal nagyon kérlek ne sírjatok már! Mi hozzájuk képest dőzsölünk...
Abban persze egyet értek veletek, hogy a kőgazdagok meg mirajtunk áttaposva, mibelőlünk lettek gazdagok... De van értelme irigykedni? A boldogságot abban mérik, hogy milyen új, drága nagy cuccaink (kocsi, lakás, tv, ruhák stb.) vannak? Ha sztetek igen, az engem őszinte sajnálattal tölt el. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nekem hűde fasza az életem, és én nem vagyok elégedtlen semmivel, csak azt, hogy minden csak nézőpont kérdése. Egy átlag emberhez képest, még Magyarországon is, mi effektíve gazdagnak mondhatjuk magunkat. Egy 3. világbelihez képest meg...
Nem tom láttátok-e a legutóbbi Frei dossziét, de érdekes volt amiről szólt, ha érdekel vkit, kicsit kifejtem.

Részben igazad van, de nehogymár bele kelljen ebbe törődni... Van aki sokkal rosszabbul él, akkor hagyjam, hogy elnyomjanak, mert nem is olyan rossz ez ahhoz képest? Úgy érzem van/lesz választásom, hogy kevesebb hozzáadott szívatással éljem máshol az életem, nyugodtan. Mindig optimista voltam és soha nem akartam huzamosabb ideig itthagyni az országot és még mindig bízom benne, hogy változik valami. De egyre több mindent kell elviselni, és ez már picit sok. Minden dzsuvás, mais a vonaton olyan kosz volt, hogy nem hiszem, hogy az elmúlt egy évben komolyabban kitakarították volna. Csomó kis senkiházi rohangál az utakon; szemetel, beszélni nem tud, firkál, köpköd, anyázik... Nem vagyok az ilyen faszkalapokra kiváncsi. A mocskos kisebbségi majomfejű jogsi nélkül, biztosítás nélkül, mégse bünteti meg senki. Mégis ha véletlen belémjön, akkor otthagy a 'csába és nézegethetek. Az ilyeneket mind-mind befizetném egy golyóra. Bezzeg, ha nincs nálam jogsi akkor szívatnak, mert nehogymár ne tudjon utánanézni, hogy van-e jogsim, vagy sem. Vagy 7-8 éve vonatoztam diák nélkül,  megbüntettek (Voltam vagy 10 éves és kinéztem vagy 8-nak.), akkor nem tudtam mit csinálni, de most bezúznám a képét az biztos. Ma is úgy szívattak a suliban, hogy hihetetlen, nem szoktam bunkó lenni többnyire, de már az asztalt vertem olyan ideges voltam (Sorozatosan olyan feladatokból írunk zh-t, amit csak a zh megírása után veszünk és még nekik áll feljebb.). Politika tilos erre felé ezért nem fejtem ki, de őkis mennyenek már a picsába. De egyrészt őket még meg is értem, hogy szétlopnak mindent, mert megtehetik bűntetlenül... Énis elvenném a másét, ha legálisan megtehetném... Még sorolhatnám... Sose felejtem el az ilyen szemétségeket. Mindenki egyesével vissza fogja kapni, ezt garantálom! :mad:

Egyébként idén először, hagytam el úgy az országot, hogy kurvára nem hiányzott semmi és nem vágytam haza egy picit sem. (Max pár ember hiányzott volna.)

Persze van sok normális ember, de annak alapnak kéne lenni, nem érdemnek.

Hűde felidegesítettem magam. :Đ

#318 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:11

Oldom a feszült hangulatot:

"Mo. legismertebb őshonos állatfajtája: lopakodó combino (combinus invizibilius) - sárgás, félénk, kötöttpályás lény, mely főleg éjszaka merészkedik ki a szabadba. Roppant félénk, ha megijed, rögtön megáll és halottnak tetteti magát."

:Đ  :D

#319 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:16

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 14:11

Oldom a feszült hangulatot:

"Mo. legismertebb őshonos állatfajtája: lopakodó combino (combinus invizibilius) - sárgás, félénk, kötöttpályás lény, mely főleg éjszaka merészkedik ki a szabadba. Roppant félénk, ha megijed, rögtön megáll és halottnak tetteti magát."

:Đ  :D

:lol:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#320 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:19

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 14:00

Részben igazad van, de nehogymár bele kelljen ebbe törődni... Van aki sokkal rosszabbul él, akkor hagyjam, hogy elnyomjanak, mert nem is olyan rossz ez ahhoz képest?

Igazad van, de én sem állítottam egy percig sem, hogy törődjünk bele, vagy "szolidaritásból" mi is legyünk velük egyenlővé ;) Nekem sem célom amúgy beállni a sorba, én is dolgozom a jövőmön, és ha lesz rá lehetőség, nem hiszem, hogy habozni fogok, hogy megpattanjak, nem köt ide semmi. Vagyis egyelőre még ideköt a suli, ha azt befejeztem, meg majd meglátjuk mi lesz :)
És Ndrew, ne bosszantsd magad, szvsz nincs értelme, attól jobb nem lesz sajna semmi :(

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.