HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:24

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 14:19

Igazad van, de én sem állítottam egy percig sem, hogy törődjünk bele, vagy "szolidaritásból" mi is legyünk velük egyenlővé ;) Nekem sem célom amúgy beállni a sorba, én is dolgozom a jövőmön, és ha lesz rá lehetőség, nem hiszem, hogy habozni fogok, hogy megpattanjak, nem köt ide semmi. Vagyis egyelőre még ideköt a suli, ha azt befejeztem, meg majd meglátjuk mi lesz :)
És Ndrew, ne bosszantsd magad, szvsz nincs értelme, attól jobb nem lesz sajna semmi :(

Tudom. :up:

#322 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:30

Megyek Ageofozni és leigázok mindenkit! :Đ  :Đ  :Đ

#323 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 14:25

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 14:11

Oldom a feszült hangulatot:

"Mo. legismertebb őshonos állatfajtája: lopakodó combino (combinus invizibilius) - sárgás, félénk, kötöttpályás lény, mely főleg éjszaka merészkedik ki a szabadba. Roppant félénk, ha megijed, rögtön megáll és halottnak tetteti magát."

:Đ  :D

:nevet2: LOOOL!!! :nevet:

Reflektálva OnLány @ 2006. okt. 10., kedd - 11:03 hozzászólásra

Amit írsz, abban igazad van. A bajom csak annyi, hogy látom, lassacskán elveszíthetem, amim van. Szeretek elébe menni a dolgoknak. Nem akarom megvárni, amíg el kell adni az autómat, kisebb lakásba kell költöznöm, stb. Márpedig a jelek szerint -sajnos- arra haladok. Nem szívesen írom, de napi gondot okoz a nemis olyan régen még alapnak számító és természetes komfort fenntartása, azaz a közműszámlák (víz/gáz/villany/telefon/TV/Internet) kicsengetése. Marad is lóvém meg nem is. A kocsi egyre nagyobb luxus, de még a birtok karbantartása is úgy, hogy a fogyasztói társadalom szellemében laza havi fizetésem egy olyan fűnyíró, ami nem egészen kettő szezon alatt tönkremegy. Mi lenne, ha nem tartanám karban? Mármint a fűnyírót... mert a birtokot nem biztos, hogy tudom, ha tavasszal nem futja új nyíróra.
Na, ezen akarok változtatni. Nem leszek csövi. Nem sírás, nem kell sajnálni, de ezek sajnos tények. Ha én ilyeneket írok, annak oka van.
Egyelőre a külfölddel takarékra állítottam magamat, most hogy volt időm utánna olvasni, azért ez nem olyan egyszerű, hogy felfújom a pofám és kocc. Sajnos.

Nah, UFF. Várom a TV szerelőt, az Euronics-ban ismerik ezt a 10kg-os garis dolgot, úgyhogy nem kellett megkocsikáztatnom ezt a szutykot szerencsére. :up:
Aztán a szembeszomszéd ellovaskocsizza a minap kivágott meggyfák maradékát és kihúzkodott virágokat, majd ha lesz időm, még lecsapom az udvart és kampó, pihi. Ha Anyu nem vidékezne, akkor volna, aki várja a szerelőt, én meg tudnám fuvaroztatni a ganajt. Így meg csak várok, várok, várok... és persze mindjárt bontok egy Arany Ászokot. Mert megérdemlem. :cool:

#324 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 14:31

Omega, sajnálom, hogy nem mennek jól a dolgok :(
Egyre több felé látom azt, hogy ez így megy... :rolleyes: Megértem azt, hogy ha vki megszokik egy színvonalat, nehezen tud lemondani dolgokról, még akkor is, ha az jelen helyzetében luxusnak számít. Nekem is volt ilyen problémám, túléltem. A szükség nagy úr, néha lemondásokkal jár az élet :smoker: Persze az ember azért törexik arra, hogy ne kelljen lemondania bizonyos dolgokról, vagy ha teheti, jobbá tegye az életét. Hát hajrá mindenkinek hozzá :) :up:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#325 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:01

Nem egyszerű ez a dolog. Maradni nem éri meg, de jó itthon lenni. Menni megéri, de nem egyszerű, ráadásul nekem sok minden lenne, ami hiányozna. Lehet megszoknám. Lehet nem.

Sosem akartam menni. Aztán felötlött, hogy mi lenne 1-2 évre lelépni, keresni, majd visszajönni és boldogan élni, míg meg nem halok. Csakhogy ebből mostanában max a "meg nem halok" lenne igaz...

Ez nem fair! :mad:  :reklamacio:  :(

És higgyétek el, nem voltam ám soha ilyen defektes...

"Mondottam: ember kűzdj, és bízva bízzál!"

Míg élek remélek, de mondhatnám azt is, hogy a lepény hal megy előre, a remény hal meg utoljára... :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#326 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:42

Én nem értem ezt a combino-s dolgot :think:

Más: ha sikerülne a diplomám, kimehetnék Canada-ba dolgozni..
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#327 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:43

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:01

Nem egyszerű ez a dolog. Maradni nem éri meg, de jó itthon lenni. Menni megéri, de nem egyszerű, ráadásul nekem sok minden lenne, ami hiányozna. Lehet megszoknám. Lehet nem.

Alapítsunk saját országot! :Đ És akkor nem kell elmenni, vagy fejlesszünk titokban világpusztító fegyvert és igázzuk le az egész világot :Đ  khhmm akarom mondani, védjük meg magunkat.

#328 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:45

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:43

Alapítsunk saját országot! :Đ És akkor nem kell elmenni, vagy fejlesszünk titokban világpusztító fegyvert és igázzuk le az egész világot :Đ  khhmm akarom mondani, védjük meg magunkat.

Az első verzió szimpibb. :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#329 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:55

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 15:45

Az első verzió szimpibb. :)

Nekem is, de ilyenkor megkapom, hogy kommunista vagyok. Hát, tulajdonképpen tényleg... Félreértés ne essék, nem a régi rendszert állítanám vissza, szimplán utopista :D vagyok. Ez a mostani divatdemokrácia meg globálkapitalizmus megdolgoztatja a gyomromat. Forog rendesen... :D
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#330 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:58

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:55

Nekem is, de ilyenkor megkapom, hogy kommunista vagyok. Hát, tulajdonképpen tényleg... Félreértés ne essék, nem a régi rendszert állítanám vissza, szimplán utopista :D vagyok. Ez a mostani divatdemokrácia meg globálkapitalizmus megdolgoztatja a gyomromat. Forog rendesen... :D

Szerintem a kommunizmus elvileg tök jó lenne. De semmi sem olyan gyakorlatilag, mint ahogy elvileg elképzeljük.

Ajánlott film: Ellenség a kapuknál

#331 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:14

kommunista
fasiszta
szadista

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#332 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 17:16

"Létező kommunizmus nem működik, műkodő kommunizmus nem létezik."
Ez a dilemma... :D
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#333 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:04

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:01

Sosem akartam menni. Aztán felötlött, hogy mi lenne 1-2 évre lelépni, keresni, majd visszajönni és boldogan élni, míg meg nem halok. Csakhogy ebből mostanában max a "meg nem halok" lenne igaz...

Ez nem fair! :mad:  :reklamacio:  :(

És higgyétek el, nem voltam ám soha ilyen defektes...

"Mondottam: ember kűzdj, és bízva bízzál!"

Míg élek remélek, de mondhatnám azt is, hogy a lepény hal megy előre, a remény hal meg utoljára... :)

Én mostanában a fel a fejjel és neki a falnak elvet követem. Egyébként én is totál magam alá kerültem, nem tudom, hogy hogyan fogok ebből kimászni...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#334 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:08

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 19:04

Én mostanában a fel a fejjel és neki a falnak elvet követem. Egyébként én is totál magam alá kerültem, nem tudom, hogy hogyan fogok ebből kimászni...

Lehet, furán hangzik, de örülök, hogy ezt olvasom. És annak is, hogy nem csak Tőled olvasom és hallom, hanem sokaktól. Legalább tudom, hogy nem vagyok defektes.

#335 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:09

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 19:08

Lehet, furán hangzik, de örülök, hogy ezt olvasom. És annak is, hogy nem csak Tőled olvasom és hallom, hanem sokaktól. Legalább tudom, hogy nem vagyok defektes.

Ez az ÉN "szakkifejezésem"! :reklamacio:  :Đ

#336 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:25

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:55

Igen, egyértelműen a kommunizmus eszméje önmagában jó. Csak a kivitelezése lehetetlen, így hibás, és marad tézis. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint én, Te, EGOKA -meg még vannak jópáran-, akkor semmi gond nem lenne.

Egy totál CMOS Clear kéne. A törvények, szabályok teljes újraalkotása, mintás, példaértékű büntetések a kiszipolyózóknak, halálbüntetés visszavezetése, vagyonok újraosztása! :Đ  De viccen kívül, sajnos úgy látom, már nem lehet csinálni semmit sem. Olyan összefüggések vannak a legmélyebb szinteken, anyira megtámadhatatlan érdekcsoportok irányítanak, hogy nem tehetünk semmit.
Így hát utopisztia nélkül, a saját milliőnket kell rendbentartani (nekem pl. rendbeszedni), keménynek kell lenni, nem szabad hagyni, hogy az ember fejére szarjanak. A becsület meg szép dolog, de manapság úgy látom -saját bőrömön tapasztaltam-, hogy szelektáltan kell adni annak, aki megérdemli. A full becsületes ember naív, és elveszik, megalázzák, hülyének nézik, tönkremegy. Legalább is itthon, 'szeretett' kishazánkban. A lehetőségeket kell keresni, sajnos a mai bürokratikus útvesztőkben nehéz létesülni - áttekintve például azt hogy egy ilyen szutyok kátyus helyről, mint Magyarország, hogyan lehetne dobbantani Ausztráliába.
Tudjátok, véleményem szerint van egy-két alapvető tévedése az emberiségnek. A törvényeket és szabályokat valaha azért alkották, hogy a tisztességes emberek dolgát megkönnyítsék. A gépeket is ezért alkották. Aztán a céliránytű elferdült, a mágnesemberek elferdítették. Azért tartunk arra, amerre, és azért nehezebb minden.
Még valaki azt hinné, depressziós vagyok, vagy pesszimista, eszem ágában sincs. Ezek csak a tények, a véleményem, én így látom.

A TV-t elvitte a szerelő, akivel másfél órát dumáltunk. :) Mint kiderült, Apukám barátja (volt (Apukám meghalt tavaly, ha nem tudja, aki olvas)).
A ganyénak csak a felét sikerült elhordani, mert lovaskocsit hegesztettünk, oszt' besötétedett. :( Remélem, hétvégéig szép idő lesz, mert ha holnap -a kocsi vizsgáztatása után- sikerül elcipelni a kerti lomokat, akkor egy gyors órás fűnyírást be illene játszani így télvíz ideje előtt szépen s yóól. :cool:

Ja, és jó estéket! :hello:

#337 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:26

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 19:09

Ez az ÉN "szakkifejezésem"! :reklamacio:  :Đ

A 'hangzik', az 'örülök', vagy az 'olvasom'? :D :respect: :wub:  nnnyémá :)

#338 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:37

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 19:26

A 'hangzik', az 'örülök', vagy az 'olvasom'? :D :respect: :wub:  nnnyémá :)

:p  :Đ

#339 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 19:34

UP, arra is rájöttem, hogy az egészséges ember a NET-en, chaten vagy fórumokban nem szeret, de esetleg  blogban megoszt problémákat, ritkábban azokról interaktívan beszél. Legfejjebb ír róla; olvasói oldalról olvassa, de nem reagálja le. Egy egészséges embernek vannak IRL barátai, haverjai, ahol lekockázza a görcsöt, és a NET-en csak önfeledten bóklászik, Hawaii&dizsi :cool:

Te hova tartozol? :think: :)  (Ez a kérdés mindenkinek ment, aki olvassa, főleg aki válaszol is rá.)

#340 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 19:37

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 20:34

UP, arra is rájöttem, hogy az egészséges ember a NET-en, chaten vagy fórumokban nem szeret, de esetleg  blogban megoszt problémákat, ritkábban azokról interaktívan beszél. Legfejjebb ír róla; olvasói oldalról olvassa, de nem reagálja le. Egy egészséges embernek vannak IRL barátai, haverjai, ahol lekockázza a görcsöt, és a NET-en csak önfeledten bóklászik, Hawaii&dizsi :cool:

Te hova tartozol? :think: :)  (Ez a kérdés mindenkinek ment, aki olvassa, főleg aki válaszol is rá.)

szted ez hüleség vagy természetes?
kéne fogynom.....
zsírégetés
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.