HWSW Informatikai Kerekasztal: YouTube - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YouTube és egyéb videomegosztó oldalak Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 02. 25. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 02. 21. 18:22

Sehol nincs már a neten Mikrobi (rajzfilm) videó.

Mert mi már csak ilyen ortodoxok vagyunk... :)

Magyar rajzfilmgyártás (IS) kinyekkentve sikeresen, pedig bizton állítom, hogy utcahosszal verte a ma divatos, műanyag dűzni-fekáliákat...A félnyomorék, mongoloid dűzni-féle Micimackót kifejezetten utálom, a többiről meg már beszélni is kár, bocs!
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#182 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 02. 22. 13:31

Én asszem még megvettem DVD-n, meg a Mézgáékat is. Mert az jó. Legjobb, mikor az Indavideón is kint van valami ingyé, azt meg minek félteni máshol?

Jó, de minek vegyem meg, ha csak egy részlet kell belőle? Indavideón nincs lófasz se, van két diszkós zene mikrobi videó alá keverve, nekem meg pont az eredeti mese hangja kellett, abból is csak egy kis rész. Az más, ha van az embernek gyereke és megveszi neki.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#183 Felhasználó inaktív   ATSSHD 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 05. 04. 19:39

Twixtorral :D :D

Szerkesztette: ATSSHD 2013. 05. 04. 19:39 -kor

#184 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 06. 16:42

2 napja, mikor előszedtem a júthúbot, akkor a képembe vágta, hogy frissítsem a profilom, mert az milyen jó nekem. Megengedtem neki. Nem kellett volna.

Fogta, hogy a YT-os nevemen szépen felcsatlakoztatott a G+-ba :angry: Se az Inbox mappám nem látom a YT-on, se semmit, az egész egy nagy szar lett. Írta, hogy 7 napig visszavonhatom, de nem találom, hogy hol. Hogy lehetne ezt visszacsinálni?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#185 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 06. 19:04

Mögódás. Arra az esetre, ha más is kattintott volna erre a szarra. Hogy basznák meg anyjukat a G+ szarukkal.

#186 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 11:26

Fasza, 1-2 napja nem enged a YT hozzászólni, most már minden próbálkozásnál az arcomba erőlteti a G+-t, nem is enged tovább. Régebben is be-be próbálkozott, de hagyott hozzászólni.

Muszáj volt neki megengedni, hogy G+-os legyen :angry: A jó kurva anyjukat a közösségi szarjukkal :reklamacio: Mondjuk így is elviselhető, de így ugrott az Inbox mappám, nem látom, ha egy kommentemre válaszolnak. Minek is azt... Baszódnának meg ott, ahol vannak, sok amerikai trendgeci.

Szerkesztette: Raynes 2013. 11. 30. 11:45 -kor

#187 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 11:45

Ez engem is zavar: klikk
Nem találtam megoldást, de így elég sz@r.
Ha rájössz valamire ne tartsd vissza.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#188 Felhasználó inaktív   cocka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 12:43

Ha jól emlékszem a Dashboardon keresztül visszavonható. Én vissza is vontam, mert full fogyatékos a rendszer. Ugye amíg nincs google pluszod és mondjuk szeretnél kommentelni, akkor két opciót kínál fel. (legalábbis nálam ez volt)

Az egyik: A youtube nevem megtartása és vmennyi szolgáltatás youtube névvel való használata

A másik: Youtube-hoz marad a youtube név, a google többi szolgáltatásához pedig a google-os név.

Kiválasztottam ez utóbbit. Erre a youtube nevem alá összevonta az összes szolgáltatást. Na mondom érdemes feltenni a kérdést, ha úgy is mindkét esetben ugyanaz történik, merthogy a Dashboardban is ugyanúgy a youtube nevemet írta ki. Ott lehetett egyből visszavonni, ezek szerint akkor már ezt is megszüntették.

#189 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: cocka - Dátum: 2013. 11. 30. 12:43

Ha jól emlékszem a Dashboardon keresztül visszavonható. Én vissza is vontam, mert full fogyatékos a rendszer. Ugye amíg nincs google pluszod és mondjuk szeretnél kommentelni, akkor két opciót kínál fel. (legalábbis nálam ez volt)

Az egyik: A youtube nevem megtartása és vmennyi szolgáltatás youtube névvel való használata

A másik: Youtube-hoz marad a youtube név, a google többi szolgáltatásához pedig a google-os név.

Kiválasztottam ez utóbbit. Erre a youtube nevem alá összevonta az összes szolgáltatást. Na mondom érdemes feltenni a kérdést, ha úgy is mindkét esetben ugyanaz történik, merthogy a Dashboardban is ugyanúgy a youtube nevemet írta ki. Ott lehetett egyből visszavonni, ezek szerint akkor már ezt is megszüntették.

Egyrészt nem lehet visszavonni, másrészt, ha még vissza is lehetne, akkor meg nem engedne hozzászólni a videókhoz.

#190 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 12. 05. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 02. 21. 17:22

Sehol nincs már a neten Mikrobi (rajzfilm) videó. Genya jogvédői nagyon akcióba léptek, hogy rohadnának meg. 2 percet akartam belenézni a weben (azt is csak a hangja miatt), de se YT-on, se Vimeón nincs fent semmi, még videórészlet sem. Most tölthetem le a torrentről az összes részt (1.09GB-t, egyben van, egy .avi file), fő, hogy rohadtul megvédték a szerzői jogokat :omg:

Biztos nagyon megnövekedett bevétel, 75-ös rajzfilm, mindenki ezt veszi, ipari tételben :bolond:

Melohelyen nem tudok belehallgatni. de tessen parancsolni:

Meg itt is e: http://videakid.hu/v...vpkSCrP2pTV6i4n

az meg kit erdekel, hogy kozben eltelt kilenc es fel honap :)

Szerkesztette: gazdi 2013. 12. 05. 17:03 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#191 Felhasználó inaktív   cocka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 17:23

Idézet

akkor meg nem engedne hozzászólni a videókhoz.

És akkor mi van? :D Ez igazán nem nagy áldozat, hogy google+-tól mentes maradjak. :laugh:

#192 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2013. 12. 05. 16:57

Kösz, ez jó lett volna 9 hónappal ezelőtt, de akkor nem találtam. Letöltöttem torrentről, mint írtam is a hozzászólásban, 1 GB letöltésbe nem haltam bele (jó minőségben van DVD RIP Xvid, plusz legalább az összes részt megnézhetem, pedig nem ezt akartam eredetileg, csak a krákogós hang kellett volna belőle). Inkább csak háborított fel, hogy egy 38 éves mesefilmen mit lehet annyira jogvédeni, hogy egy nyomorult részletet nem lehet feltenni belőle hivatalosan? Azt még megérteném, ha valami friss hollywoodi szuperprodukció lenne, hogy érdekük a mozijegyek gyors kiárusítása, de ebből már sok hasznot nem húznak, jó ha szuper/hipermarketekben lehet kapni 500 Ft-ért.

#193 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 28. 16:16

JDownloaderrel szoktam a videokat letölteni.

Miért van az hogy van amit enged letölteni és van amit nem?

Kíváncsiságból kipróbáltam a YouTubeDownloaderHD-t is. Ugyanaz a helyzet.

Pl.:

engedi:
http://www.youtube.c...h?v=f4K6ZxDwi34

nem engedi:
http://www.youtube.c...h?v=QLKdN8snyhU
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#194 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 28. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2014. 01. 28. 16:16

JDownloaderrel szoktam a videokat letölteni.

Miért van az hogy van amit enged letölteni és van amit nem?

Nem tudom miért. Én viszont mindig a keepvid.com oldal segítségével töltöm, az kibányássza a YT közvetlen linkjét a letöltéshez, és jó a második videódhoz is. Nem kell hozzá felrakni semmi szart, de Java az kell neki.

#195 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 28. 17:02

:up:

danke
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#196 Felhasználó inaktív   cocka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 01. 28. 17:14

Amúgy ha Firefoxot használsz, akkor a Flashgot a youtube videok legtöbbjét viszi. Ezért nem értem miért kell külön program mindenkinek. :)

Amit meg esetleg nem visz, arra vannak egyéb módszerek. De tippeket max. csak privátban vagyok hajlandó elárulni.

Szerkesztette: cocka 2014. 01. 28. 17:15 -kor

#197 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 01. 28. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: cocka - Dátum: 2014. 01. 28. 17:14

De tippeket max. csak privátban vagyok hajlandó elárulni.

Oszt mé?
Make love not Wor.

#198 Felhasználó inaktív   cocka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 01. 28. 22:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 01. 28. 22:40

Oszt mé?

Na szerinted mé? Gondolkozz és rájössz! :D

#199 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 29. 00:12

Üzenet megtekintéseIdézet: cocka - Dátum: 2014. 01. 28. 18:14

Amúgy ha Firefoxot használsz, akkor a Flashgot a youtube videok legtöbbjét viszi. Ezért nem értem miért kell külön program mindenkinek. :)

Amit meg esetleg nem visz, arra vannak egyéb módszerek. De tippeket max. csak privátban vagyok hajlandó elárulni.

Nem használok FireFox-ot. A Jdownloadert sem kizárólag a youtube miatt használom, csak eddig nem volt olyan amit nem szedett le onnét.

#200 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 02. 21. 14:04

Büntet a jutub...

A minap felraktam az IE10-hez az adsblock + nevű cuccot ami kiszűri a netes reklámokat de aztán nem tetszett és leszedtem de azóta a YT-n nem jelennek meg a kommentek csak pörög a "betöltés"-gomb aztán annyi. Ha letörlöm a kukikat akkor egy kb. félóráig jó de utána visszaáll mnden a régi shitbe. Ötlet?

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó