Idézet: alvaro - Dátum: 2007. ápr. 25., szerda - 14:42
Értékelem is, de kezdetektől úgy indultam neki, hogy 17-19" nem játszik, mert az 5:4 nem képarány, az 1280*1024 egy elhibázott döntés volt az őskorban, kizáró tényező.
Most van egy 24" wide teszt a prohardv*ren. Én nagyon izgatott lettem, mert utalnak a DELL 2007WFP-re, ami nekem tetszik. Lehetséges, hogy a közeli jövőben költözés miatt kell majd egy teljesen új (alap) gépet "építenem", de azt úgy szeretném, hogy a monitor támogassa a fényképezési őrületemet. Játék abszolút nem számít, a film sem igazán, de a Photoshop és a képek nézegetése nagyon.
Mivel én is 15:10 arányban (vagyis inkább 3072:2048, ha jobban tetszik) fényképezek

, ezért nem baj, ha a toolbarok elférnek oldalt. Idővel talán vennék kalibrálót is, de nem árt, ha eleve jó a képe a masinának.
Hogy ne szaporítsam a szót feleslegesen. A Proh*rdver tesztben említik, hogy az új 24"-os és a régi 2007WFP is sz*r volt a kezdetekben, mert sávosodott. De az újabb revíziók nem teszik. Ha jól tudom, akkor a 2007WFP S-IPS paneles, tehát fényképek piszkálására kifejezetten jó lehet. Engem pedig csak az érdekel.
Már csak találni kellene egy tesztet erről is. Ha tudtok erről a monitorról jó tesztet, akkor ne kíméljetek. A Prad.de oldalon van egy, de még értelmeznek kell (soha nem tanultam németül, csak tévét néztem, így hiányosságaim vannak)
Üdv!
.
.
.