Idézet: SATAN - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 21:30
A problemam az hogy elegge zajosnak erzem a monitorom, de nem vagyok benne biztos hogy miert csinalja. es ehhez szeretnek segitseget kerni.
Bizonyos szineknel es arnyalatoknal elegge hangyaboly jellegu a kep. Ez persze lehet amiatt hogy egy "gagyi" monitorom van, vagy lehet hogy csak amiatt van mert nem DVIs hanem csak analog, vagy esetleg kicsit "hibas" a monitorom(tegyuk fel hogy nem uti meg a mercet amit kellene neki).
ha lesz lehetosegem akkor egy ugyanilyen monitorral majd megprobalom megnezni ugyanezt a szint de addig ha megtennetek hogy megnezitek teljes kepernyore rakva ezt a kepet(szint) megnezitek hogy eszleltek e rizsassagot DVIvel. es ha nem akkor ha esetleg akad egy analog kabel ugyanahoz a monitorhoz akkor megneznetek hogy azzal csinalja e az altalam emlitett jelenseget. ha igen akkor elismerem hogy tenyleg van erezheto jelentosege a DVInek es biztos amiatt csinalja a monitorom.De ha nem eszleltek ti ilyesmit akkor akar lehet hogy ez nem termeszetes a monitoromnal es ekkor "hibas" es hatha le lehetne gariztatni.
segitsegeteket elore is koszonom. a kep(szin):
nah. besetaltam a boltba ahol vettem a monitort hogy megnezzem hogy masik monitornal is csinalja ezt a jelenseget(vittem laptopot tesztkepekkel) es sajnos a masik ugyanilyen monitornak is ugyanilyen rossz volt a kepe ugyanolyan beallitasoknal. masmilyen monitornal en sem vettem eszre.

Súgó
A téma zárva.