Idézet: gemini - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 20:24
az jött ki ismételten, hogy a nec s-ips monitorja veri a 20" wide mezőnyt
és érdekes, hogy az elméletileg ugyanazon paneles dell 2007wfp nem teljesit ugyanolyan szépen....
szóval ha visszaveszem az "álmaim monitora" kategóriába a dell-t, akkor annyi erővel a p-mva panlees belinea 102030w is bekerülhet....
maradok a nec-nél
Nos én is ezt irtam fless-nek a PH! fórumán, de erre azt válaszolta, hogy mind a kettőben ugyanaz a panel van. Itt az egész topic csak tudd, másodszor is rákérdeztem, mivel nekem is ugy tünt, hogy a képek alapján nem ugyanaz, de újfent azt irta, hogy ugyanaz, és a behardware-en a régi paneles dell van.
Azt elég sok helyen olvasni, hogy a dell szereti váltogatni a paneleket anélkül, hogy ezt a felhasználók tudomására hozná, szóval nem tartom kizártnak, hogy ugyanaz.
Viszont volt egy másik megjegyzése is a tesztelőknek ami feltünt:
"We see that letters on 22" monitors are noticeably smaller than with 4/3 on 15” and 19"s. In practice, we found them perfect for those who don´t want to end up with tired eyes like with 20" monitors."
Erre már korábban én is rákérdeztem itt a fórumban, hogy mennyire olvashatóak a szövegek egy 20" wide-on, mivel az egyik legkissebb képpont méretűek:

Ezek szerint a tesztelők szemét a 20" wide kis képpontmérete fárasztotta!?
Mindig találok valamit ami elbizonytalanít.
Az ideális méret a 21" wide-on van szerintem, ilyet viszont csak a samsung gyárt erre viszont fentebb irtam, hogy a képek alapján a 8ms MVA és a 8ms PVA panel között a kisautós képek alapján különbség van.
Nem értem a samsungon és az eizo-n kivül más miért nem gyárt monitort a samsung 21" wide paneljével!?
Mivel a 20" wide AUO panellel több gyártó hozott ki monitort.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2006. 12. 26. 21:58 -kor

Súgó
A téma zárva.