Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 6:59
nem érdemes ilyen boltban nézelődni, mert ki tudja, hogy azok a monitorok milyen kábelről kapják a képet, ki tudja, hogy azok a monitok hogy vannak beállítva, ki tudja mióta vannak kiállítva, stb.
amúgy 20"-ban fujitsu-siemens p20-2-t, 21"-ben meg samsung 214t-t ajánlok.
Kösz a tippeket, könnyen lehet, hogy egy samsung 214t lesz a vége.
Idézet: fejesl - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 9:29
Szia!
Úgy látom, sorstársak vagyunk! Én is napi 12-16 órák programozok.
kb. 1,5 éve van TFT monitorom. Nem csak a szemet fárasztja kevésbé, de összességében is jobban bírom a melót. ...
Köszi, ezt jó tudni, ezek szerint nekem is megérné tftre váltani.
Közben megbíztak egy 19"-es TFT vásárlásával is, irodai munkához + otthoni netezős + filmnézős használatra (tehát NEM kell se játékra, se grafikus cuccokra). Én MVA/PVA panelesből a Samsung 971P-t néztem ki (ezt a típust is érinti a 970P dither probléma?), de lehet, hogy egy TN paneles is megteszi.
Szóval a következő kérdésekben szeretnék segítséget kérni:
- a Samsung 971P jó választás-e az előbb említett célra?
- ugyanerre a célra 19"-es TN panelesre tudtok-e javasolni valamit, egyáltalán ebben a kategóriában érdemes-e sokat szarozni, vagy úgy sincs túl sok különbség a típusok között, és célszerű elsősorban az ár alapján dönteni?
- 21", 1200x1600, sok programozás, kevés játék + film célra TN panelesre van-e valakinek javaslata
- tudnátok-e javasolni számtechboltot akik erősek tftben (pl. elég nagy raktárkészlet, több típust ki tudok próbálni, ill. pixelhiba esetén jó eséllyel tudnak helyben másikat mutatni, stb)?. Jöhet PM-ben is ha nem akartok nyílvánosan reklámozni.