Idézet: KekszNET - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 14:56
Szevasztok!
Most jött el az idő hogy vegyek vmi TFT-t, és egy ilyen új tn-film paneles belinea 22' -es monitort néztem ki, amin nincs DVI bement, ez mennyire lesz hatranyomra? vagy inkabb vegyek egy mas fajta monitort amin van ha mar TFT??? Olyan 80, max 100e ft -ig erdekelne. Vagy errol mik a velemenyek: Samsung 931BF ??
Vagy vkinek mas 5lete?
Köszi,
Keksz
UI: vagy mennyire a szelesvasznu monitoroke a jovo?
Pfú isten óvjon a belineatól. Inkább kisebben gondolkodj mint 22" de valami minőségibb monitort vegyél, ha nem akarod úgy érezni, hogy 80k-t dobtál ki az ablakon. Az meg hogy még DVI sincs rajta, egy ekkora monitoron, röhely. Igaz én csak 17"-es DVI nélküli belineát teszteltem, az igaz hogy olcsó, de word és excelen kívül másra nem ajánlanám senkinek. Szívtunk velük mint a torkosborz, végül 1024x768-ban kellett használni, hogy ne vibráljon a képe. Mert a nyomi ha bizonyos mintázat van a képen, akkor meghibban és vibrálni kezd. És nem lehet beállítások állítgatásával sem megoldani.
PS: Olyan nincs, hogy a szélesvásznú monitoroké e a jövő, ezt neked kell eldöntened, hogy neked hasznos e ha szélesebb a desktop terület, és ki tudod e használni. Az mondjuk igaz, hogy még ma is minden 10. játékprogram nem támogatja csak hackelés árán (vagy úgy sem) a szélesvásznú felbontásokat. Amit én speciel felháborítónak tartok figyelembe véve az ilyen monitorok milyen gyorsan terjednek. Na meg amiatt, hogy nekem is wide monitorom van