HWSW Informatikai Kerekasztal: Return to Castle Wolfenstein 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Return to Castle Wolfenstein 2

#1 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 17. 12:31

Igen, készül a folytatás PC-re és Xbox360-ra egyaránt! :)

Innen letölthető egy videó, amiben pár id-es és Ravenes fejlesztő beszél a játékról, vagy megnézhetitek ezt a Youtube oldalán itt.

Concept artokat pedig itt találtok. :)

Idézet: forrás: Blue's News

id Software™ and Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI - News) confirmed at Microsoft's X05 event in Amsterdam that the newest installment in the legendary Wolfenstein® series is being developed for the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PC. The companies also confirmed that Activision, Inc. will be the worldwide licensed distributor of Wolfenstein, currently in development by Raven Software and executive produced by id Software.

id Software's newest chapter in the legendary Wolfenstein series delivers players deep behind the enemy lines of a war-torn Germany, where Nazi experiments with technology and the supernatural threaten to turn the tide of World War II. Utilizing a revolutionary new graphics technology targeted specifically at next generation hardware, the new Wolfenstein experience will draw players into a world of unmatched exploration, action, and espionage.

Tehát, biztosan jön PC-re is, a Raven Software és az id közös projektje. Ismét a nácik kísérletét kell megakadályozni, hogy a természetfeletti kísérleteikkel megfordítsák a 2. VH menetét. Forradalmi grafikát, felfedezést, akciót és kémkedést ígérnek. :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 12:37

ÁÁÁ ez jó lessz.
Már a másikat is szerettem csak itt ott idétlenek voltaka modellek.

#3 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 12:44

En is varom a cuccot, de sajna maga a hir es a video mar egy eves...

#4 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 12:50

Igaz, ezt elfelejtettem mondani. :) De legalább ennyi idő alatt már összehoztak valamit, amit majd meg tudnak mutatni. :) Nem ártana belekezdeniük egy erőteljes marketing projektbe, mert sok nagy név jön jövőre.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#5 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 12:55

No és azt se felejtsük el, hogy elsősorban X360-ra készítik! :) Reméljük optimalizálnak is a PC-s verzión! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#6 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 13:01

Na igen, a marketing duma szerint. :) Mire kijön (2007 közepe-vége, szerintem :)), már lesznek legalább olyan erős PC-k, mint amilyen a box, tehát, nem hiszem, hogy azt annyira elhanyagolná az a csapat, amelyiknek a PC az otthona. :D Legalábbis eddig. :Đ

#7 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:07

Remélem a zombikat, plazm,aágyúkat, stb.stb. a köv. verzióból kifelejtik. :rolleyes:

#8 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 14:01

Na igen, a marketing duma szerint. :) Mire kijön (2007 közepe-vége, szerintem :)), már lesznek legalább olyan erős PC-k, mint amilyen a box, tehát, nem hiszem, hogy azt annyira elhanyagolná az a csapat, amelyiknek a PC az otthona. :D Legalábbis eddig. :Đ

Egyszer nagyot fogsz koppani ezzel a 'csak marketing duma az egész' dologgal. :)

Mindenesetre ezt a '2007re olyan erős lesz a pc mint a box' dolgot ne erőltessük szerintem. Olyannyira mása felépítése egy konzolnak, hogy nem lehet összehasonlítani egy PC-vel.
JóSebesség

#9 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:13

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 15:07

Remélem a zombikat, plazm,aágyúkat, stb.stb. a köv. verzióból kifelejtik. :rolleyes:

Ez nem "normál" 2. VH-s shooter. ;) Ebben a részben is lesz épp elég ilyesmi dolog. :D Valami nagy robot-szerű izé lesz tána főellenfél, valami ilyesmit olvastam egy helyen... :think:

#10 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 15:57

Tavaly nyáron egy játékokkal foglalkozó lap áprilisi számát vettem a kezembe , volt egy cikk a 2005-ben megjelenő játékokról, fel volt sorolva vagy 50 gamma, köztük volt a RTCW 2 is és nem hiszem hogy idáig nem adták ki, pedig már lassan a 2007-ben vagyunk(amúgy elhiszi sajnos). :omg:
Szova ezért nem kaptam neki ******* fájlt, mikor idén kerestem meg voltam győződve hogy már jó pár hónapja megjelent a RTCW 2 és nem néztem utána sehol, s kerestem mint az állat. :omg:
Amúgy a 3D és a RTCW is nagyon bejött!!! :up:
Qwerty4

#11 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 09:15

Hali!
Jó lenne, ha már megjelenne.
Bár én a PC és konzol (multiplatform?) lehetőségétől egy kicsit fázom.
Az utolsó multiplatformos progi ("átirat") amivel játszottam az a Deus Ex2 volt, elég kiábránditó volt...

#12 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 09:31

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 16:57

Tavaly nyáron egy játékokkal foglalkozó lap áprilisi számát vettem a kezembe , volt egy cikk a 2005-ben megjelenő játékokról, fel volt sorolva vagy 50 gamma, köztük volt a RTCW 2 is és nem hiszem hogy idáig nem adták ki, pedig már lassan a 2007-ben vagyunk(amúgy elhiszi sajnos). :omg:
Szova ezért nem kaptam neki ******* fájlt, mikor idén kerestem meg voltam győződve hogy már jó pár hónapja megjelent a RTCW 2 és nem néztem utána sehol, s kerestem mint az állat. :omg:
Amúgy a 3D és a RTCW is nagyon bejött!!! :up:

Ha valaki egy pillanatra elgondolkodik rájön, hogy a 2005 f*szság :D

1) 2004-ben jött ki a doom3, egy xbox360 + pc engine irása nem 10 perc.
2) Id+raven közös projekt, raven akkor már bejelentetten a q4en dolgozott.

:)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó