HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:56

A Lostot nem igazán fogtam fel, hogy finoman fogalmazzak :D
Lehet megnézem mégegyszer, de ha valaki leírná a saját verzióját, hogy mi a fene is történik, az jó lenne :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1642 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:56

Lehet megnézem mégegyszer, de ha valaki leírná a saját verzióját, hogy mi a fene is történik, az jó lenne :Đ

A kulcs elfordításakor visszakerül a múltba. Majd, mikor változtatni akar, visszaküldik (?) a jelenbe. Azt viszont nem tudom, ki a fene volt az az idős nő. Charlie meg hamarosan elpatkol. Ennél a résznél egy kicsit Final Destination utánérzésem volt. :Đ

House felirat nincs? :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1643 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:32

Lost 3x08 egy kis elmélkedés

Kulcs elfordít.

Desmond visszakerül a múltba. Újraéli, de nem tud változtatni rajta. Erre hirtelen visszakerül a szigetre - vagy nem?

Hisz ha így nézzük: még mindig nincs értelme a képességének. Hisz a múltat újraélte, oké, de miért látja a jövőt?

Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy

'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.

Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?

Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.

Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.

Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.

De, ez mind... ez mind nem biztos. Ez az epizód zseniális volt - így összekutyulni a szálakat még egy sorozatnak se sikerült. És ami a legszebb az egészben, hogy bizony ezek az emberek tudják merre megy ez a sorozat.

JóSebesség

#1644 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:40

Felirat a CTU verzióhoz:

Csatolt fájl:

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1645 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:45

Ez volt a lényeg. Amit a 3x06-ig gondoltunk, miszerint hogy esetleg értünk az egészből valamit - azt nagyjából ki lehet dobni.  :respect: Megy a sz@rkeverés rendesen. De messze van még a jövő hét...
 aláírás
Spoiler

#1646 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:48

Idézet: worxland - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:45

Ez volt a lényeg. Amit a 3x06-ig gondoltunk, miszerint hogy esetleg értünk az egészből valamit - azt nagyjából ki lehet dobni.  :respect: Megy a sz@rkeverés rendesen. De messze van még a jövő hét...

:D
A magyarázat után már kicsit tisztult a kép, de nem sokat :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1647 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:55

Dr. Ház 13. részig van magyar felirat csak... Szerintem hétvégére lesz leghamarabb magyar felirat.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1648 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 22:46

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:55

Dr. Ház 13. részig van magyar felirat csak... Szerintem hétvégére lesz leghamarabb magyar felirat.

Ok, thx.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1649 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 23:32

hmn, a ma esti CSI-ben Dobó Kata gyilkolt :D

#1650 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 23:37

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 19:57

Egy k.cs. megy!  :respect:
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1651 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 02:23

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:32

Lost 3x08 egy kis elmélkedés

Kulcs elfordít.

Desmond visszakerül a múltba. Újraéli, de nem tud változtatni rajta. Erre hirtelen visszakerül a szigetre - vagy nem?

Hisz ha így nézzük: még mindig nincs értelme a képességének. Hisz a múltat újraélte, oké, de miért látja a jövőt?

Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy

'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.

Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?

Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.

Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.

Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.

De, ez mind... ez mind nem biztos. Ez az epizód zseniális volt - így összekutyulni a szálakat még egy sorozatnak se sikerült. És ami a legszebb az egészben, hogy bizony ezek az emberek tudják merre megy ez a sorozat.

Ez a sorozat egy nagy baromság szerintem. :)
Nem is tudom, hogy minek nézem egyáltalán.

Persze, hogy tudják, hogy merre megy a sorozat, a következő rétestészta évadok felé. Amikor meg leesik a nézettség és be kell fejezni a sorozatot, akkor bedobnak pár hülye magyarázatot, hogy ez az egész mi volt, és sokan nagyot fognak csalódni, hogy hiába elemzték és követték a szálakat, az egésznek semmi értelme nem volt, és olyat láttak bele ami ott sincs. :)

Szerkesztette: Lipton 2007. 02. 16. 02:26 -kor

#1652 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 06:08

Csináld azt amit én a Heroes-al. Ne nézd, csak ha megvan az egész évad. :)
JóSebesség

#1653 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:01

Idézet: Sniper - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:06

Tudja valaki mi a pék lett a hosszupuskaval?!

Koltozes alatt vannak ugyfest... most eppen itt: http://hosszupuskasub.extra.hu/ (de ez is csak ideiglenes)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1654 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:47

Veronica Mars S2, 10-bol 9 potty. A kozepen feltem, h megint nagy marhasag lesz a vege, de szepen elrendeztek az ugyeket. Ha most kene listat irni a tavalyiakrol, siman az elso helyre raknam, talan a House egy-ket epizodja versenyezhetne vele.

Szamomra teljes rejtely, miert ekkora buko Amerikaban a cucc. Konnyu, humoros, aranyos, picit tulspilazzak helyenkent, de osszessegeben nagyon kellemes. Valamit nagyon elcseszhettek odakint a koritest illetoen, szinte teljesen hianyzik az a reteg, aki so-so nezne, vagy imadjak, vagy utaljak.

#1655 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:07

Idézet: viharhozo - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:47

Veronica Mars S2, 10-bol 9 potty. A kozepen feltem, h megint nagy marhasag lesz a vege, de szepen elrendeztek az ugyeket. Ha most kene listat irni a tavalyiakrol, siman az elso helyre raknam, talan a House egy-ket epizodja versenyezhetne vele.

Szamomra teljes rejtely, miert ekkora buko Amerikaban a cucc. Konnyu, humoros, aranyos, picit tulspilazzak helyenkent, de osszessegeben nagyon kellemes. Valamit nagyon elcseszhettek odakint a koritest illetoen, szinte teljesen hianyzik az a reteg, aki so-so nezne, vagy imadjak, vagy utaljak.

1. legkevésbé nézett csatornán megy (upn/cw)
2. alig promózzák, azt a keveset is szarul csinálják.
3. megamugy rejtély az egész. (oké, pl house-al egyidőben megy  :omg:  :D )

S3-ra már csak 20 részt rendeltek. egyetlen esélye S4-re hogy a csatorna vezetőjének kedvenc sorozata.  :D (megtalán hogy relatíve olcsón megcsinálják)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1656 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 16:15

Lost de zsíros rész volt! :cool: Az ékszerboltos jelenetnél felállt a szőr a hátamon és úgy éreztem, hogy összehúzódik a gerincem. Nagyon állat jelenet volt! :respect:  :smoker:
Faster! Harder! Cadaver!

#1657 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:24

Hát mit ne mondjak, elég gyenge volt az e heti 24 és Heroes is... Túlzás azt állítani, hogy bealudtam rajtuk, de már kicsit kezd idegesíteni, hogy semmi nem történik, csak egy helyben toporognak kedvenc hőseink. :(
A 24 se nyűgözött le, a dupla rész ellenére sem jutottunk közelebb a megoldáshoz, azt a keveset amit megtudtunk, már előre lehetett sejteni.

Szerencsére volt még egy Lost is. A - szerintem - eddig kiváló 3. évad toronymagasan legjobb része. Megnézés után 10 percig csak meredtem a monitorra, kb ilyen fejet vágva: :OOO :D
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#1658 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:43

Én a The 4400 hamradik évad második felével vagyok így... kezd érdektelenné válni a sorozat. :(

#1659 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:44

nekem a 24et a 6x9 utolsó 5 perce mentette meg. az isten volt.
JóSebesség

#1660 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:55

Nekem az eheti Heroes bejott, 24-bol a 6x08 tetszett, jobban, mint a 6x09.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.