Lehet megnézem mégegyszer, de ha valaki leírná a saját verzióját, hogy mi a fene is történik, az jó lenne :Đ
TV sorozatok TOPIC II.
Elküldve: 2007. 02. 15. 20:56
Lehet megnézem mégegyszer, de ha valaki leírná a saját verzióját, hogy mi a fene is történik, az jó lenne :Đ
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:15
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:56
A kulcs elfordításakor visszakerül a múltba. Majd, mikor változtatni akar, visszaküldik (?) a jelenbe. Azt viszont nem tudom, ki a fene volt az az idős nő. Charlie meg hamarosan elpatkol. Ennél a résznél egy kicsit Final Destination utánérzésem volt. :Đ
House felirat nincs?
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:32
Lost 3x08 egy kis elmélkedés
Kulcs elfordít.
Desmond visszakerül a múltba. Újraéli, de nem tud változtatni rajta. Erre hirtelen visszakerül a szigetre - vagy nem?
Hisz ha így nézzük: még mindig nincs értelme a képességének. Hisz a múltat újraélte, oké, de miért látja a jövőt?
Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy
'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.
Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?
Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.
Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.
Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.
De, ez mind... ez mind nem biztos. Ez az epizód zseniális volt - így összekutyulni a szálakat még egy sorozatnak se sikerült. És ami a legszebb az egészben, hogy bizony ezek az emberek tudják merre megy ez a sorozat.
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:40
Csatolt fájl:
-
lost.s03e08.720p.hdtv.x264_ctu.zip (0byte)
Letöltések:: 2
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:45
Ez volt a lényeg. Amit a 3x06-ig gondoltunk, miszerint hogy esetleg értünk az egészből valamit - azt nagyjából ki lehet dobni.
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:48
Idézet: worxland - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:45
A magyarázat után már kicsit tisztult a kép, de nem sokat
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:55
Elküldve: 2007. 02. 15. 22:46
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:55
Ok, thx.
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 02. 15. 23:32
Elküldve: 2007. 02. 15. 23:37
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 19:57
Egy k.cs. megy!
Blog
Elküldve: 2007. 02. 16. 02:23
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:32
Kulcs elfordít.
Desmond visszakerül a múltba. Újraéli, de nem tud változtatni rajta. Erre hirtelen visszakerül a szigetre - vagy nem?
Hisz ha így nézzük: még mindig nincs értelme a képességének. Hisz a múltat újraélte, oké, de miért látja a jövőt?
Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy
'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.
Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?
Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.
Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.
Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.
De, ez mind... ez mind nem biztos. Ez az epizód zseniális volt - így összekutyulni a szálakat még egy sorozatnak se sikerült. És ami a legszebb az egészben, hogy bizony ezek az emberek tudják merre megy ez a sorozat.
Ez a sorozat egy nagy baromság szerintem.
Nem is tudom, hogy minek nézem egyáltalán.
Persze, hogy tudják, hogy merre megy a sorozat, a következő rétestészta évadok felé. Amikor meg leesik a nézettség és be kell fejezni a sorozatot, akkor bedobnak pár hülye magyarázatot, hogy ez az egész mi volt, és sokan nagyot fognak csalódni, hogy hiába elemzték és követték a szálakat, az egésznek semmi értelme nem volt, és olyat láttak bele ami ott sincs.
Szerkesztette: Lipton 2007. 02. 16. 02:26 -kor
Elküldve: 2007. 02. 16. 06:08
Elküldve: 2007. 02. 16. 11:01
Idézet: Sniper - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:06
Koltozes alatt vannak ugyfest... most eppen itt: http://hosszupuskasub.extra.hu/ (de ez is csak ideiglenes)
Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B 3B82 791E 7F92 A6F6 A67E
Elküldve: 2007. 02. 16. 15:47
Szamomra teljes rejtely, miert ekkora buko Amerikaban a cucc. Konnyu, humoros, aranyos, picit tulspilazzak helyenkent, de osszessegeben nagyon kellemes. Valamit nagyon elcseszhettek odakint a koritest illetoen, szinte teljesen hianyzik az a reteg, aki so-so nezne, vagy imadjak, vagy utaljak.
Elküldve: 2007. 02. 16. 16:07
Idézet: viharhozo - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:47
Szamomra teljes rejtely, miert ekkora buko Amerikaban a cucc. Konnyu, humoros, aranyos, picit tulspilazzak helyenkent, de osszessegeben nagyon kellemes. Valamit nagyon elcseszhettek odakint a koritest illetoen, szinte teljesen hianyzik az a reteg, aki so-so nezne, vagy imadjak, vagy utaljak.
1. legkevésbé nézett csatornán megy (upn/cw)
2. alig promózzák, azt a keveset is szarul csinálják.
3. megamugy rejtély az egész. (oké, pl house-al egyidőben megy
S3-ra már csak 20 részt rendeltek. egyetlen esélye S4-re hogy a csatorna vezetőjének kedvenc sorozata.
Elküldve: 2007. 02. 16. 16:15
Elküldve: 2007. 02. 16. 17:24
A 24 se nyűgözött le, a dupla rész ellenére sem jutottunk közelebb a megoldáshoz, azt a keveset amit megtudtunk, már előre lehetett sejteni.
Szerencsére volt még egy Lost is. A - szerintem - eddig kiváló 3. évad toronymagasan legjobb része. Megnézés után 10 percig csak meredtem a monitorra, kb ilyen fejet vágva:
Elküldve: 2007. 02. 16. 17:43
Elküldve: 2007. 02. 16. 17:44
Elküldve: 2007. 02. 16. 17:55
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Súgó
A téma zárva.