HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:25

Idézet: acu - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 21:13

:confused:
direkt visszaolvastam vagy 3 oldalt, és  legnagyobb - nem apróbetűs - spoiler az volt hogy "Jack Bauer CTU ügynök".
szóval nemértem mi a probléma.

Pl : 2007. ápr. 3., kedd - 13:24
2007. ápr. 3., kedd - 13:28

Mindegy, le.... nemérdekel már max nem olvasok itt el semmi.t
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2422 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:27

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 21:52

Wire vagy Shield? Melyik a jobb, és miért, ha lehet ilyet mondani? Melyiket kezdjem el nézni? :)

Nem lehet választani. Nekem egy fokkal jobban tetszik a The Wire, és még a szinkronja is remek lett, megéri hétről hétre a Duna TV-n követni.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2423 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:29

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 19:31

alyssa milanó rövid hajjal és elég kevés ruhával szerepelget az embrace of the vampire című amúgy eléggé gagyin sikerült filmben. már csak miatta érdemes végignézni.

Ehht, akkor meg fogom nézni  :respect:  :up:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2424 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:31

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:25

Pedig jelölve vannak. Azt a kis betűméretet alapból igen nehéz elolvasni, látványosan elkülönül a normál méretű szövegtől...
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2425 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:41

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 21:59

Szerintem Shield. A Wire ha objektívan nézem baromi jó, ha szubjektívan nagyon unalmas.  :Đ  Persze ez az én véleményem. A lényeg az hogy a sorozat 99.9%-ban akár a valóságban is megtörténhetne.

A Shield is hasonló, kivéve hogy

1., pörögnek az események
2., azért annyira mégse valóságszagú mint a Wire, ez elsősorban az események pörgésére vonatkozik

A Wire-ból pár részt láttam csak, Shield-ből pedig már 5 évadot. És azt kell hogy mondjam hogy egész egyszerűen a Shield a legjobb feszültségkeltő dráma jelenleg. Szerintem jobb a 24-nél. Persze nyersebb is. Depressziós. A karakterek se nem jók, se nem rosszak... Nekem speciel legalább 5-6 epizód kellett hogy valamilyen szinten kedvelni kezdjem a főkaraktereket.

Értem. Akkor Shield lesz. Vagy Wire :Đ
:respect:

_DooM_, itt van az összes rész a vinyón, inkább így nézem, felirattal, mint a dunatv-n ;)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2426 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:45

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:25

Gyááá és azokat mégis hogyan olvastad el? :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2427 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:06

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:45

Gyááá és azokat mégis hogyan olvastad el? :D

:o Nagyítóval... :omg: :nevet: :Đ Én sem értem, hogy nem lehet világos, hogy ha valamit direkt apró betűvel írunk, hogy ne lehessen egyszerűen elolvasni, akkor annak valami oka van... :rolleyes: Nincs SPOILER gomb, van helyette "pici  betű" gomb. :D

A 24 fikázó cikkről:  :down: Tömören ennyi, az első két évadba is simán bele lehetne kötni, ennek semmi értelme... Élethűség kell, minden "tökéletes" legyen? Nézz Cops-ot bazze... :omg: Én ugyanúgy élvezem most is, mint korábban. :cool:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2428 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:10

Elmondanám a sok nagytudásúnak (és most kicsit felhúztam magam) hogy ugye van olyan lehetőség firefoxban (meg gondolom ie-ben is) hogy LEGKISEBB BETŰMÉRET. Ami ugyebár nekem be van állítva asszem 13-asra. Tehát ami nálad kicsi az másnál beállítás kérdése. Nem véletlenül tettem szóvá.
Szóval nekem az összes ugyanolyan méretű, úgyhogy esetleg odaírná a sok istenb@rma hogy SPOILER jön???????

#2429 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 23:10

Elmondanám a sok nagytudásúnak (és most kicsit felhúztam magam) hogy ugye van olyan lehetőség firefoxban (meg gondolom ie-ben is) hogy LEGKISEBB BETŰMÉRET. Ami ugyebár nekem be van állítva asszem 13-asra. Tehát ami nálad kicsi az másnál beállítás kérdése. Nem véletlenül tettem szóvá.
Szóval nekem az összes ugyanolyan méretű, úgyhogy esetleg odaírná a sok istenb@rma hogy SPOILER jön???????

Mivel lebarmoztál alap, hogy nem fogom odaírni. :kma: Viszlát.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2430 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:10

Szóval nekem az összes ugyanolyan méretű, úgyhogy esetleg odaírná a sok **#@ hogy SPOILER jön???????

vagy tudjátok mit nem kell, tököm fog idejönni többet.

#2431 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:14

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:12

Mivel lebarmoztál alap, hogy nem fogom odaírni. :kma: Viszlát.

Te meg tönkreteszed más szórakozását. Ha pedig magadra veszed, te problémád.  :fuck:

#2432 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:15

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 23:12

vagy tudjátok mit nem kell, tököm fog idejönni többet.

Te tudod... Azért az esetek jó részében odaírjuk, melyik sorozat melyik epizódjáról írunk. De ha egy kis odafigyelés nehezedre esik, akkor az a te bajod.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2433 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:16

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 23:10

Ez most vicc vagy komoly?

#2434 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:18

Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:15

Te tudod... Azért az esetek jó részében odaírjuk, melyik sorozat melyik epizódjáról írunk. De ha egy kis odafigyelés nehezedre esik, akkor az a te bajod.

Nyilván, de itt én mindig a véleményekre voltam kíváncsi. Aztán most nem győztem átugorni a hozzászólásokat a pb-ről, mert csak ma éjjel tudtuk megnézni. Én ha leírnék valami konkrétumot biztosan odaírnám hogy spoiler, véletlenül sem akarnál elrontani más szórakozását.
A kisbetűvel meg sokra mentem ha nem is láttam hogy az az akar lenni.

#2435 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:18

Évadzáró rész után mi a tökömnek kell ezt a topikot olvasgatni úgy, hogy még nem láttad az aktuális részt? :confused: Ha normal betűvel írtuk volna, még megérteném a bánatodat. De nem azzal írtuk. Engem meg hadd ne érdekeljen, hogy a te böngésződ épp hogy van beállítva :omg:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2436 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:19

Idézet: viharhozo - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:16

Ez most vicc vagy komoly?

Mi? Küldjek screenshotot hogy nálam ugyanakkora betűvel volt a spoiler vagy elhiszed nekem? :)

#2437 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:21

Az a vicc, hogy én még jelöltem is nagybetűvel, hogy spoiler. Erre jött egy válasz, tehát tudni lehetett, hogy az is az. Majd arra még1.

Sajnálom, de ez tényleg a te hibád is, hogy sikerült beleolvasnod :(
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2438 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:23

iE6-al largest-re allitva ez a kicsivel irt betumeretet nem valtozik. (igazabol csak par dolog valtozik) firefoxal nem probaltam de nyilvan ha mondod, igaz lehet. bar en ezt ugy tudtam, ez a beallitas csak akkor ervenyes (ie-ben) ha a html kodban nem volt a betunek megadva fix meret.

szerintem kar ezen vitatkozni. legkozelebb akkor kicsivel is irjuk. meg szurkevel. legalabbis en akkor ezentul igy fogom. bar nem sokan jottek meg a "kicsi betuk miatt" reklamalni. :smoker:

amugy spoilernek szerintem az lenen a legjobb ha olyan szinu betuvel irnank amilyen a hatter, igy az lathatatlan lenne.. csak sajna ez nem mukodik itt, mert 2 fele style van a forumhoz. az egyikben ilyen halvany sargas-barnas a hatter, mig a masikban meg vilagoskek ha jol tudom... es ugye nem mindenkinel egyforma ez a style beallitas.

Szerkesztette: des 2007. 04. 04. 22:26 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2439 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:24

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 22:21

Az a vicc, hogy én még jelöltem is nagybetűvel, hogy spoiler. Erre jött egy válasz, tehát tudni lehetett, hogy az is az. Majd arra még1.

Sajnálom, de ez tényleg a te hibád is, hogy sikerült beleolvasnod :(

Tudom, de mondtam én hogy te írtál ilyet? Direkt nem írtam neveket, a te spoiler-es hozzászólásodat nem is olvastam el. Bakker ezért nem kéne magadra venned. Meg amúgyis, én csak azért szóltam hogy legközelebb jó lenne kiírni mert tényleg megszívtam.

#2440 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 22:24

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 23:18

Nyilván, de itt én mindig a véleményekre voltam kíváncsi. Aztán most nem győztem átugorni a hozzászólásokat a pb-ről, mert csak ma éjjel tudtuk megnézni. Én ha leírnék valami konkrétumot biztosan odaírnám hogy spoiler, véletlenül sem akarnál elrontani más szórakozását.
A kisbetűvel meg sokra mentem ha nem is láttam hogy az az akar lenni.

Már régebben megegyeztünk itt, hogy mivel nincs SPOILER gomb, használjuk a kicsi betűket. Ez hasznosabb is, mert csak az olvassa el, aki akarja. Azt sajnálom, hogy neked másra van állítva a böngésződ. De mint írtam, azért általában ki lehet szűrni, honnan jön a spoiler (az elején egy rövid értékelés, utána az "elemzés").

Egyébként abban tényleg van valami, hogy ha te is folyamatosan nézed a sorozatot, akkor nem nézel be addig, amíg meg nem nézted az aktuális részt. ;) Én sem szoktam átböngészi a topikot addig általában, mert tudom, hogy nehezen állok ellen az ilyen spoileres dolgok elolvasásának. :Đ Bár, 1-2 bosszantó dolgot én is olvastam (igaz, én is hibáztam már :().

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.