HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:32

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 10:16

Fórumon azért kérdez az ember hogy segítséget kapjon aki arra nem képes hogy normális segítő választ adjon ne regeljen ilyen helyre.  És biza a google se tud mindent hidd csak el

Én 1994 óta használom a netet és nem igazán fordult elő, hogy ne találtam volna meg azt amit kerestem. Egyébként nem csak a google van ám hanem van más értelmes kereső is. Az Interneten az információ megtalásása ugyanúgy megtanulható mint ahogy egy könyvtárban képes az ember eligazodni az ezer és ezer könyv és cikk között és rátalálni arra amire szüksége van. A neten minden megtalálható hiszen az információtartalom mennyiség hatalmas. Pusztán a megfelelő szűrést kell alkalmazni. Szerintem pont azzal lehet a legjobban tanulni ha az ember maga keresi meg a konkrét választ és nem csak arra vár, hogy más tegye meg ezt.

#1182 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:34

Idézet: sadam - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 9:28

Azt olvastam valahol, hogy ilyen reggel 6-7 körül érdemes próbálkozni. Úgy érzem ez sose lesz befrissítve.  :Đ Amikor először felraktam simán délután updatelte magát, igaz akkor is volt egy fél óra, de hát akkor sem szakadt meg.  :omg:

Reggel kapcsoljátok be a gépet. Nekem 6-7 körül mindig frisssül  Apropó milyen időközönként adnak frissítést hozzá?

jbl  amúgy ha nem tetszik eme fórumok stílusa minek jársz ilyen helyekre? figyelj csak "norton internet security aktiválás" ezt beírtam a googl-be és láss csodát rögtön az első magyar nyelvű találat megadta a választ.  :Đ  kb 15 másodpercet vett igénybe.

wpepi  nem mindenki használ 13 éve netet. És nem mindenki beszélni az angol. Ergó így már nehezebb.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 04. 28. 09:41 -kor

#1183 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:48

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 10:34

wpepi  nem mindenki használ 13 éve netet. És nem mindenki beszélni az angol. Ergó így már nehezebb.

Én pld. nem tudok németül de egy szótárral mégis eligazodom ha a szükség úgy hozza, hogy német oldalon kell infót keresnem.

Szerk:
Persze ez nem jelenti azt, hogy az ember ne kérdezzen a fórumokon de első körben előbb érdemes megmozgatni az agysejteket és csak utána fordulni fórumhoz.

Szerkesztette: wpepi 2007. 04. 28. 09:52 -kor

#1184 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:52

Engem az kifejezetten idegesít ha szótárazni kell.

#1185 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 10:15

A comodo angol holapján láttam hogy vannak egyéb termékeik is. Azok milyen hatásfokkal működnek?

Gondolom magyarul nem csacsognak.  ;)

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 04. 28. 10:16 -kor

#1186 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 11:00

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 10:34

Reggel kapcsoljátok be a gépet. Nekem 6-7 körül mindig frisssül  Apropó milyen időközönként adnak frissítést hozzá?

Fuh, nagy nehezen most 11-kor befrissült, viszont a Windows szerint még mindíg ki van kapcsolva a Comodo tűzfal. :think:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1187 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 11:00

Idézet: sadam - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 9:17

Végülis hamar visszaraktam a Comodo-t, jó ez a Kerio csak sokat eszik a gépből + a régi hülyeségei megvannak.

A következő a helyzet:
http://img139.images...926/clipwf5.jpg

Láthatóan a tűzfal jól működik, portok láthatatlanok, többi teszt is okés, azonban ez a Windows Biztonsági riasztások akármi, azt írja, hogy kivan kapcsolva a tűzfal. Valami tipp erre?

Egyelőre nem sikerült befrissíteni Comodo-t, mindig megszakad.

A melóhelyen az egyik gépen Comodoi sárkányGYIK műxik. Az automatice frissülése majdnem fél napba tellett...
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1188 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 04. 28. 12:13

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 8:51

Hátrébb húzhatod a csápjaidat.

Az ilyen válaszokat légyszíves bízd a moderátorokra és a címzettekre, nem a te dolgod.
Köszönöm.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1189 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 17:16

didyman mi vagy te itt parancsnok?!

Ilyenér még sehol nem szóltak.

Volt ahol a modi meg is köszönte .  :D

Mint a fórum regisztrált tagja én is magaménak éreztem amit írt és jogom van reagálni rá .

Ha ellenvetésed van a szabályzatban lefektetett pontban bizonyísd léccy hogy nem volt jogom magaménak érezni és reagálni rá.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 04. 28. 17:29 -kor

#1190 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 18:41

Idézet: sadam - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 15:51

Azért vannak ennek a Comodonak is hibái rendesen.
Felraktam most Sunbelt Kerio-t.

Az idegesítő rákattintok az ikonjára a systrayben, aztán 30 perc múlva bejön az ablak szokása megmaradt:

:omg:

Mindenesetre, ha nem lesznek kékhalálok, akkor marad ez a Sunbelt Kerio.

Az egyik itthoni gépemre a Sunbelt Kerio vigyáz 2006. októbere óta, és még nem volt "kék halálom", szerencsére...
Az általad említett késői reagálás sem volt tapasztalható, pedig "alapbeállításokkal" üzemeltetem.

Szerkesztette: akaido 2007. 04. 28. 18:41 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1191 Felhasználó inaktív   Arkangyal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 28. 19:33

Idézet: sadam - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 11:00

Fuh, nagy nehezen most 11-kor befrissült, viszont a Windows szerint még mindíg ki van kapcsolva a Comodo tűzfal. :think:

A fórumukban már felvetettem a problémát és van már 1-2 EU szerverük is (eu1.download.comodo.com), a szerver címeket kicserélve a linkekben gyorsabban jönnek a dolgok. Ez csak tipp azoknak, akik ezt meg tudják oldani, a többieknek várniuk kell a fejlesztésekre vagy türelemmel lenni. Túl nagy a népszerűsége  :D
Pár szó magyar nyelven Comodo termékekről - http://comodo.freegamespalace.net

#1192 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 04. 28. 19:50

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 17:16

didyman   mi vagy te itt parancsnok?!

Ha ellenvetésed van a szabályzatban lefektetett pontban bizonyísd léccy hogy nem volt jogom magaménak érezni és reagálni rá.

Nézd, kértem valamit a saját magad érdekében, próbáld felfogni, miért: Nem vagy te itt moderátor, az említett párbeszédben meg nem voltál sem résztvevő, sem megszólított (ha annak érezted magad, akkor viszont van min elgondolkoznod). Semmi szükség ebből fakadó esetleges félreértésekre és ezért ne is várd, hogy ezt itt bárki megköszönje neked. Tegnap személyeskedtél, ez a mostani is borotvaélen táncol, fejezd ezt be és viselkedj itt normálisan. Olvasd el a szabályzatunkat, ha valami kérdésed van, vagy úgy érzed, hogy kiszúrtalak magamnak, akkor keresd meg bármelyik kollegát és beszéld meg vele.
A továbbiakban pedig javaslom, privátban beszélgessünk, mert ez a modor, amit itt megengedsz a nekem szánt válaszodban, megint nem vet jó fényt rád.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1193 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 20:47

Kérem a címet    És nincs min elgondolkodnom egyszerűen felháborít amit feltételezett bárkiről is ebbe én is benne voltam mint akárki más. Még indig nem értem a gondodat.

topikhoz  az avast-nak is van kismilio servere a nod-nak is stb a Comodo miért nem oldotta meg?

akaido  ilyesmi gondom nekem se volt a kerio-val csak annyí hogy volt mikor nem indult el.  :eek:  :eek:

Túl nagy a népszerűsége  biggrin_2.gif
  Egy ingyenes cuccról sejthették volna hogy népszerű lesz.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 04. 28. 20:58 -kor

#1194 Felhasználó inaktív   Arkangyal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 21:14

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 20:47

...topikhoz  az avast-nak is van kismilio servere a nod-nak is stb a Comodo miért nem oldotta meg?...

akaido  ilyesmi gondom nekem se volt a kerio-val csak annyí hogy volt mikor nem indult el.  :eek:  :eek:

Túl nagy a népszerűsége  biggrin_2.gif
  Egy ingyenes cuccról sejthették volna hogy népszerű lesz.

1. Nem számítottak ekkora népszerűségre.
2. Tűzfalból nem árulnak fizetős verziót.

Nem minden ingyenes szoftver népszerű (nézz szét letöltő bázisokon, hogy melyik sikeres és melyiket töltik le kevesebbszer).

#1195 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 21:19

Amiről mindenhol azt híresztelik hogy húdejó mer megnyert egy tesztet és mindenki ezt használja (gondolom ez nem csak magyar példa)  arról épp gondolhatták volna sztem. ;) De a teszt elsőségükből tuti..

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 04. 28. 21:21 -kor

#1196 Felhasználó inaktív   Arkangyal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 21:31

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 21:19

Amiről mindenhol azt híresztelik hogy húdejó mer megnyert egy tesztet és mindenki ezt használja (gondolom ez nem csak magyar példa)  arról épp gondolhatták volna sztem. ;) De a teszt elsőségükből tuti..

Gondolták, de nem számítottak ilyen gigantikus méretű érdeklődésre. Nem tudok számszerűsíteni, de alulbecsülték az érdeklődést.

#1197 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 12:26

Segítség kéne! Furcsán viselkedik a gépem. Kerio + AVG ment rajta de:
- regeditet behívva megjelenik az ablak és 2 másodperc múlva eltűnik szal nem tudsz keresgélni benne
- AVG-t és Kerio-t nem lehet uninstalálni mert végig fut az uninstall de nem csinál semmit
- AVG, A-squared honlapra fellépve azonnal kiép a mozilla
- véletlen szerűen fagy ha a hálózati kábel be van dugva

ötlet?
a-suared lefutott (más oldalról letöltve) semmit nem talált

#1198 Felhasználó inaktív   Arkangyal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 15:29

Idézet: hapi - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 12:26

ötlet?

1. scandisk javítsa ki a hibákat, ha léteznek: jobb-klikk a meghajtón és Tulajdonságok, Eszközök fül | Hibaellenőrzés (pipák és hajrá).
2. memória vizsgálat.

#1199 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 17:03

Idézet: hapi - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 12:26

a-suared lefutott

Ez meg mi a túró? :think:

#1200 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag