HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 02. 18:33

Csak ennyit mondok...

#1862 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 19:12

A virustotalon megtalálta a: AntiVir, Authentium, Avast, AVG, BitDefender, F-Prot, GData, Ikarus, Kaspersky, Sunbelt, Webwasher-Gateway
Engem a Kaspersky érdekel legjobban, ezért utána fogok járni h mikor lett hozzáadva az a vírusminta amit virustotal jelzett.

#1863 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 19:31

Kaspersky virusminta hozzáadásának dátuma. Hát előttem virscan.org leírta magát :) Most ez akkor a kaspersky programverziójának a műve, vagy beállítástól függ?

#1864 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 20:30

Felraktam a KIS -t hogy ellenőrizzem, mi is van akkor?!?!
Hát tiszta vizet öntöttem a pohárba :D
Ja és a bizonyíték :D :Kép

#1865 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 03. 16:46

Idézet: L7wy - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 11:00

Mindegyik antivírus jó

Nana :)

Amit ajánlanék, AVG

Na ezt semmiképpen, mert korábban 1x már volt hozzá szerencsém, és jó lehúzta a teljesítményt, + egészen idáig ez sem ismerte a fenti kártevőt. (Swizzor)

Bitdefender

Hmm, na ezzel már szemeztem korábban, az AV-comparatives oldalán is nem sokkal marad el %-ban a NOD-tól, meg a PC World -ben is nyert már, és ezt a Swizzor-t is ismerte a "kezdetek" óta. (szal az elsők között ismerte)

Kaspersky

NOD-os időszakom előtt Kaspersky-s voltam, de aztán annyira elegem lett belőle, hogy baromia lehúzta a teljesítményt, hogy aztán NOD-ra váltottam anno. Azóta persze lehet javítottak már rajta. Viszont ez sem ismerte még pár napja a Swizzor-t.
Teszem hozzá, hogy még most sem "egészen", ugyanis Obfuscated-general -nak jelzi, azaz "rejtőzködő/homályosított általános" névvel (kategóriával) illeti.

Idézet: L7wy - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 19:33

Na, ez mondjuk tök jó, érdekes.

Idézet: L7wy - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 20:12

A virustotalon megtalálta a: AntiVir, Authentium, Avast, AVG, BitDefender, F-Prot, GData, Ikarus, Kaspersky, Sunbelt, Webwasher-Gateway

Hja, most már...
1 hete még feleennyi sem ismerte, pld AVG sem.

VirusTotal-on most újranéztem az összes file-t, most már AVG is ismeri mindet, sőőőt!! Most már a NOD is ismeri mindet!!
1 hét kellett a NOD-nak, h az általam beküldött mintát az adatbázisukhoz adják! (feltéve, hogy az én általam küldöttből került bele)

Idézet: L7wy - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 20:31

Kaspersky virusminta hozzáadásának dátuma. Hát előttem virscan.org leírta magát :)

Vazze, ez az "Trojan.Win32.Obfuscated.gen" azaz "ismeretlen/általános" kategória/csoport, azt persze hogy évekkel korábban hozták létre.
Alighanem a heurisztikáján frissítettek valamit a Kaspersky-nek, ugyanis 1 hete a Kaspersky még semmit nem talált egyik file-ban sem.
Ennek semmi köze a Virscan-hez, az is csak azzal az adatbázissal dolgozik, amit kiadnak, értsd már meg. Ha most lepróbálod a Virscan-nel, ugyanúgy megtalálja most már az is.
Az mondjuk igaz, hogy most pld pont nem lehet file-t feltölteni Virscan-re mert valamit hangolnak az oldalon és most épp javascript hiba van. :) Ez viszont tényleg a Virscan sara.

Szerkesztette: Fenyő 2008. 08. 03. 16:55 -kor

#1866 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 17:01

Huh, most nézem, a BitDefender az egy román antivirus. ;)
Bár ettől még lehet jó...   nem? :)

Vajon mennyire húzza le a rendszert?
Virscan-en úgy néz ki, hogy pld az AVAST meg AVG -hez képest lassabb.

...Na jó, asszem fogok tenni vele egy próbát...

Szerkesztette: Fenyő 2008. 08. 03. 17:27 -kor

#1867 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 20:02

Idézet

Idézet (L7wy @ 2008. aug. 2., szombat - 11:00)
Mindegyik antivírus jó

A jó az 3-as az iskolában :D

Idézet

Amit ajánlanék, AVG

Na ezt semmiképpen, mert korábban 1x már volt hozzá szerencsém, és jó lehúzta a teljesítményt, + egészen idáig ez sem ismerte a fenti kártevőt. (Swizzor)

Ha az 1x a 7.5-ös volt, akkor ne mondj semmit, ha a a 8-as akkor meg én nem mondtam semmit. Bár nálam nem fogja a gépet egyált, picit talán jobban mint a NOD, de ott van kb, azonban jóval jobb, mint a NOD, ezt merem ÁLLÍTANI!!! Nem csak tapasztalat alapján, hanem FÜGGETLEN ANTIVÍRUS TESZTEK (neeem checkvir.hu :D)alapján, de persze a tapasztalatom is volt vele :D Az meg hogy eddig nem ismerte annak tudható be hogy "most"(1-1.5 éve) kezdték el !!!rendesen!!! fejleszteni, mivel "most" az INTEL is résztulajdonosa lett. Persze ez nem mentesíti a hibája alól.

Idézet

Bitdefender

Hmm, na ezzel már szemeztem korábban, az AV-comparatives oldalán is nem sokkal marad el %-ban a NOD-tól, meg a PC World -ben is nyert már, és ezt a Swizzor-t is ismerte a "kezdetek" óta. (szal az elsők között ismerte)

Engem a Kasperskyre emlékeztet, nemtom miért, nem kinézet vagy más egyéb hasonlóság, hanem talán a biztonságérzet miatt :D Vagy valami ilyen... nemtom megfogalmazni értelmesen, próbáld ki és meglátod.

Idézet

NOD-os időszakom előtt Kaspersky-s voltam, de aztán annyira elegem lett belőle, hogy baromia lehúzta a teljesítményt

Nemtom mikor volt ez a NOD-os előtti időszak, de az iChecker és iSwift technológiák megjelenésével a Kaspersky teljesítménye sokat javult, emellett ha bepipázod a "scan only new or changed files" opciót, alig scannel valamit, így kb az AVG vagy a NOD teljesítményét adja. És hogy ismét Raymond-ot idézzem ( lehet páran már azt hiszik én vagyok Raymond :D ez nem igaz :D :D , csak korrektek a tesztjei és az írásai) a Kaspersky 2009 elég jó a memóriakezelésben. Emellett meg még a Realtime scan beállításait kell optimálisan beállítani, akkor nincs gond.

Idézet

Na, ez mondjuk tök jó, érdekes.

Itt a két viruskereső oldal közti különbséget szerettem volna kiemelni. Nemtom erre mondtad-e hogy érdekes.

Idézet

Alighanem a heurisztikáján frissítettek valamit a Kaspersky-nek, ugyanis 1 hete a Kaspersky még semmit nem talált egyik file-ban sem.
Ennek semmi köze a Virscan-hez, az is csak azzal az adatbázissal dolgozik, amit kiadnak, értsd már meg. Ha most lepróbálod a Virscan-nel, ugyanúgy megtalálja most már az is.

Ha adatbázissal dolgozik akkor semmi köze a heurisztikához,de ha mégis heurisztika van a dologban, akkorszerintem nem adja meg h milyen vírust talált, hanem valami olyat kellene h kiírjon h gyanús fájl vagyí valami hasonlót, és nézd meg még egyszer EZT érdekes h Virscannel 3 antivírus nem ismerte fel, azonban Virustotalnál mind felismerte (a virusdefiníciós dátumok megegyeznek), és remélem nem épp az a 3 antivirus hiányzott  a Virustotálból még akkortájt.
ESETLEGES HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET, MERT SIETTEM :D

Szerkesztette: L7wy 2008. 08. 03. 20:16 -kor

#1868 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 20:27

Idézet

Huh, most nézem, a BitDefender az egy román antivirus. wink_2.gif Bár ettől még lehet jó... nem? smile2.gif  Vajon mennyire húzza le a rendszert? Virscan-en úgy néz ki, hogy pld az AVAST meg AVG -hez képest lassabb.  ...Na jó, asszem fogok tenni vele egy próbát...

Meg nem mondanád, hogy román. Én sem mondanám meg h a NOD egy amerikai-cseh antivirus, ha nem tudnám. Azt mondanám h vagy valami afrikai, vagy "Made in China", de télleg, nézzétek meg napi hány vírusmintát ad hozzá...
A teljesítmény meg mint Kaspersky-é kb , de mint mondtam, jól kell beállítani...mind a kettőt(KAV,BITDEF)

Szerkesztette: L7wy 2008. 08. 03. 20:35 -kor

#1869 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 17:11

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']Ha az 1x a 7.5-ös volt, akkor ne mondj semmit, ha a a 8-as akkor meg én nem mondtam semmit.[/quote]
Asszem a 7.5 volt. De tökmind1, mert az AVG sem ismerte ezt a Swizzort 1 hete, mikor a BitDef már igen.
AVG is csak egyidőben ismerte a NOD-dal, szal lassúak azok is, így inkább kösz nem...

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']hanem FÜGGETLEN ANTIVÍRUS TESZTEK (neeem checkvir.hu :D)alapján[/quote]
Nayoooo...
Most őszintén: Melyik vírusírtó nem tudhatja magáénak valamelyik teszt első helyezését?
Eddig a legtöbb antivirus honlapján valami ilyen köszöntött, h: "Best Antivirus Product by VB100" vagy valami nagyban hasonló.
Mindegyik a saját tehenét dicséri.
Akinek meg nincs még (elég) tesztgyőzelme, az csinál magának egyet egy "megszponzorálással". :)
Szal ez a "független" nem is biztos, h annyira független.
Saját "tesztem" alapján pedig az látszik, h az AVG is csak pont annyira sokára ismer meg egy vírust(kerül az adatbázisába) mint a NOD.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']Nemtom mikor volt ez a NOD-os előtti időszak[/quote]
Olyan 2001-2004 környékén ha jól emléxem.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']"scan only new or changed files" opciót[/quote]
Na ezt tuti nem tenném. Ez akár Kompromittálhatja is a védelmet.
Nem ettől kell gyorsnak lennie amúgysem, hanem alapból. A kódnak kell jónak lennie, ami ellenőriz.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']alig scannel valamit, így kb az AVG vagy a NOD teljesítményét adja[/quote]
Hát ha csak így tudja a NOD sebességét produkálni, akkor ezek szerint a Kaspersky nem sokat változott.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']És hogy ismét [url="http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/07/11/which-free-antivirus-is-the-lightest-on-system-memory-usage/"]Raymond[/url]-ot idézzem[/quote]
"Óóu, Raymond mit nem mond." ;) ;)
A memóriakezelés az egy dolog, attól még, h kevés memóriát eszik, lehet lassú. A progi tervezésétől, kódolásától, illetve ezek hatékonyságától függ, h mennyire lesz gyors. (ahogy a memóriakezelés is ettől függ)
Végsősoron az a lényeg, h a procinak mennyit kell vele foglalkoznia.
És részemről csak az On-Access gyorsasága számít, On-Demand -ot én már rég szinte teljesen hanyagolom.
Egy gép ami On-Access védelem helyett On-Demand védelmet használ, annak a védelme nem ér kutyagumit sem.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']Itt a két viruskereső oldal közti különbséget szerettem volna kiemelni. Nemtom erre mondtad-e hogy érdekes.[/quote]
Úgy általában értettem. Jó, hogy ilyen cikkek is megszületnek. :)

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']Ha adatbázissal dolgozik akkor semmi köze a heurisztikához[/quote]
Miért, szerinted a heurisztikán nem tudnak távolról állítani? :)
A NOD-nál is van olyan, hogy "programösszetevők frissítése", ebben simán lehet heurisztika fejlesztés is.
De adatbázis alapján történő frissítést is el tudok képzelni a heurisztika részére. Paraméterek, vagy egyéb adatok, esetleg konkrét futó kód is lehet akár.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']de ha mégis heurisztika van a dologban, akkorszerintem nem adja meg h milyen vírust talált, hanem valami olyat kellene h kiírjon h gyanús fájl vagyí valami hasonlót,[/quote]
Miért, talán megadta, hogy mit talált?
Ilyet ír, hogy "Trojan.Win32.Obfuscated.gen"
Tudod, h ez mit jelent?
Trojan az ugye nyilvánvaló, Win32 azaz 32-bites windows futtatható állomány, Obfuscated magyarul elhomályosított tehát álcázott/rejtőzködő féle, és gen ami a general rövidítése, jelentése: általános.
Azonban a kártevő neve Swizzor. Ahogy ezt a legtöbb antivirus ki is irja, amelyik ismeri.
Valamint ha megnézed a "Trojan.Win32.Obfuscated.gen" hozzáadásának dátumát: 20 December 2006.
Hát gondolod, hogy ha ez egy két éves kártevő, akkor két év után kezdi csak el ismerni az ismertebb antivirusok többsége? (Azért ennyire még a NOD sem szar :))
Sőt, ha két éve ismeri a Kaspersky a Swizzor-t (obfuscated... néven) akkor egy hete ez még nem látszott az online antivirusokon, mostanra meg már érdekes módon igen? Nem furcsa? ;)

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:02']és nézd meg még egyszer [url="http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/05/28/battle-of-the-6-online-malware-file-scanners/"]EZT[/url] érdekes h Virscannel 3 antivírus nem ismerte fel, azonban Virustotalnál mind felismerte (a virusdefiníciós dátumok megegyeznek), és remélem nem épp az a 3 antivirus hiányzott  a Virustotálból még akkortájt.[/quote]
Pedig DE. Mérget vehetsz rá, mivel mindegyik a legfrissebb adatbázisokkal dolgozik, ezért adott antivirussal UGYAN AZT az eredményt kell adnia.
Pont ezért félrevezető, ha azt nézed, hogy X oldal ennyi % találati arányú, Z oldal meg másik %. Mert nem ez a lényeg, hanem a konkrét antivirusok eredményei.
Az oldalt csupán az minősíti, hogy az antivirus eredményeken kívül mit közöl még, meg miket tud még az oldal, valamint h hány antivirus-al dolgozik.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:27']Meg nem mondanád, hogy román.[/quote]
Hát ja, :) így ránézésre, meg használatra biztosan nem.

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:27']Én sem mondanám meg h a NOD egy amerikai-cseh antivirus[/quote]
Ezt a baromságot meg honnan vetted?
Idézet [url="http://www.eset.eu/company/NOD32-from-the-slovak-company-eset-beat-the-greatest-antivirus-vendors-in-comparative-tests"]ERRŐL[/url] a lapról: "ESET, spol. s.r.o. is a global company focused on development of software security solutions. Founded in 1992, the company has a purely Slovak ownership background and headquarters located in Bratislava."
Bratislava=Pozsony. (aki nem tudná)

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:27']de télleg, nézzétek meg napi hány vírusmintát ad hozzá...[/quote]
Melyikre érted?

[quote name='L7wy' date='2008. aug. 3., vasárnap - 21:27']de mint mondtam, jól kell beállítani...[/quote]
És ez alatt Te mit értesz? Konkrétan.

Szerkesztette: Fenyő 2008. 08. 05. 17:18 -kor

#1870 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 18:50

1. Rengeteg swizzor variáns jelenik meg mostanában...
2. Amit függetlennek mondok caps-al, az független is volt.
3.

Idézet

Na ezt tuti nem tenném. Ez akár Kompromittálhatja is a védelmet. Nem ettől kell gyorsnak lennie amúgysem, hanem alapból. A kódnak kell jónak lennie, ami ellenőriz.

Hát szerintem On-access-ben nem kell h nézze a már egyszer átscannelt fájlokat... De aki nem bízik ebben, az nem pipázza be ezt az opcíót...
4.

Idézet

Hát ha csak így tudja a NOD sebességét produkálni, akkor ezek szerint a Kaspersky nem sokat változott.

Most nem azért, de nézted már te, hogy a nod32 alapbeállításokkal hogy végzi a realtime védelmet??? Légyszives szentelj rá egy kis időt... Így nemcsoda hogy gyors... Én meg Kasperskyben letiltok néhány lényegtelen opciót, mely nemigen jár biztonsági kockázattal, és akkor jön egy ilyen komment...
5.

Idézet

És részemről csak az On-Access gyorsasága számít

Akkor mit panaszkodsz a NODról, ezt megkapod tőle...
6.

Idézet

Miért, szerinted a heurisztikán nem tudnak távolról állítani? smile2.gif

ÖÖÖÖ hát szerinted a virscan.org frissíti a heurisztikát. Szerintem nem, mivel régi antiprogik vannak fenn rajta, csak adatbázist frissítenek :D
7.

Idézet

Ezt a baromságot meg honnan vetted?

Olvastam valahol hogy ott vannak irodáik vagy valami hasonlót ebből következtettem, ezek szerint hibáztam :( (Nemnagyon foglalkozom NOD-dal, de más emberek véleményére hallgatva sűrűn kipróbálom, majd, pár nap, vagy 1-2hét után törlöm, mivel érdekel h miért mondják annyian hogy jó.)
8.

Idézet

Melyikre érted?

NOD32-re értettem
9.

Idézet

És ez alatt Te mit értesz? Konkrétan.

Hát hogy Realtime-védelemnél mondjuk csak futtatható fájlokat kell keresni, akkor pl nem kell keresgélni a hordozható adattárakban, és kölünféle gyorsító technólógiák alkalmazása(KAV és KIS esetében pl iChecker és iSwift)

iChecker – technology that can increase scan speed by excluding certain objects from the scan. An object is excluded from the scan using a special algorithm that takes into account the release date of the program database, the date the object was last scanned, and modifications to scan settings.
There are limitations to iChecker: it does not work with large files and only applies to objects with a structure that the application recognizes (for example, .exe, .dll, .lnk, .ttf, .inf, .sys, .com, .chm, .zip, .rar).

iSwift - technology that builds on iChecker technology for computers using an NTFS file system. There are limitations to iSwift: it is bound to a specific location for the file in the file system and can only be applied to objects in an NTFS file system.

#1871 Felhasználó inaktív   esztyopa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 08:09

Hat megszivtam,mint a torkosborz! :reklamacio:
Felraktam az XP SP3-as foltot,es ennek a securiti centere nem fogadja el a freeware AVG-t /a legujabbat/,amikor pedig hozza akarom rendelni az XP securite centerehez,akkor csak a fizetos AVG-t hajlando elfogadni! :think: /A tobbi virosirtonal is csak a fizetost!/
De amellett /ugy vettem eszre/ hogyaz AVG dolgozik! Scannel.
Most akkor mi van?
Az XP-be nem agyazodott be,de kulon mukodik a virusirto?
Az XP controll centereben az van,hogy a nemzetkozi virus-databazishoz nincs hozzaferes!  :confused: 
Nem tudom,hogy jol ertelmeztem -e a dolgot,mert az angolt nem *anyanyelvi szinten* beszelem :Đ

Szerkesztette: esztyopa 2008. 08. 06. 08:10 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 09:00

Idézet: esztyopa - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 9:09

Hat megszivtam,mint a torkosborz! :reklamacio:
Felraktam az XP SP3-as foltot,es ennek a securiti centere nem fogadja el a freeware AVG-t /a legujabbat/,amikor pedig hozza akarom rendelni az XP securite centerehez,akkor csak a fizetos AVG-t hajlando elfogadni! :think: /A tobbi virosirtonal is csak a fizetost!/
De amellett /ugy vettem eszre/ hogyaz AVG dolgozik! Scannel.
Most akkor mi van?
Az XP-be nem agyazodott be,de kulon mukodik a virusirto?
Az XP controll centereben az van,hogy a nemzetkozi virus-databazishoz nincs hozzaferes!  :confused: 
Nem tudom,hogy jol ertelmeztem -e a dolgot,mert az angolt nem *anyanyelvi szinten* beszelem :Đ

A laptopomon AVG Free van és SP3, látja rendesen a SC.
Nem lehet valami maradvány, rosszul, nem teljesen eltávolított vírusirtó ami miatt nem látja rendesen az AVG-t?
Attól még hogy a SC nem látja működhet rendesen, az csak egy figyelmeztetési szolgáltatás.

#1873 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 10:15

Nem akarom hosszúra fogni de röviden: nem olyan régen, olyan helyzetbe kerültem, hogy új Nod32 előfizetést kellett vásárolnom, pontosabban segíteni ebben valakinek, nem nekem kellett. El is mentem a Nod32.hu -ra hogy megnézzem az árakat. Kiakadtam. Egy nyamvadt egy éves licenszet miért adnak ungarisztánban 12.990 Forintért? Amikor online letölthető termékről van szó, nincs cd és csomagolási költség, logisztika, nagyker meg még a jó ég tudja mi, miért kerül itthon több mint kétszer annyiba ez a rohadt szoftver, mint mondjuk egy amerikai forgalmazónál? Miért kell több mint dupla annyi pénzért ledugni ezt a magyar vásárló torkán?  Na az lett a dologból hogy google barátunk segítségével azonnal rátaláltunk erre a weboldalra: Betterantivirus.com és itt vásároltuk meg az egy éves licenszet 39.99 $-ért azaz ~6000 Ft-ért. A magyar forgalmazó pedig részemről lehúzhatja a rolót. Persze ehhez kell egy bankkártya  amit elfogadnak (visa és mastercard az esetek 99%-ban elfogadott) vagy netkártya. De gyakorlatilag ma már mindegyik bank kínál csak online fizetésre alkalmas megoldást idehaza is. Az egy más kérdés, hogy a magyar emberek 99%-a be van szarva az íly módon történő online fizetéstől, ami egy írtózatos agymenés egyébként...  de ez már egy másik téma.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1874 Felhasználó inaktív   L7wy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 17:43

LOL a Nod lassan már uzsoráskodni fog :D
Mindenesetre én maradok ennél, és ajánlom is mindenkinek, szerintem a vírusok 98%-át megfogja, azthiszem ennyi elég is... Nekem nem kell a 100%-os hatásfokú,  erőforrásigénytelen Nod32... :D

#1875 Felhasználó inaktív   esztyopa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 19:06

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 9:00

A laptopomon AVG Free van és SP3, látja rendesen a SC.
Nem lehet valami maradvány, rosszul, nem teljesen eltávolított vírusirtó ami miatt nem látja rendesen az AVG-t?
Attól még hogy a SC nem látja működhet rendesen, az csak egy figyelmeztetési szolgáltatás.

Az az erdekes,hogy a TELJESEN frissen telepitett XP+SP3-nal,az inf-fajl felrakasa utan egybol begozolt,amikor felraktam az AVG-freet! :reklamacio:  /2x is ujraraktam! :omg: /
Nem lehet valahogy ezt az idegesito pop-up-ablakot kikaccsolni?
Engem marhara idegel,hogy otpercenkent felugrik a tetu billi figyelmeztetese... :down:

#1876 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 19:21

Idézet: esztyopa - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 20:06

Nem lehet valahogy ezt az idegesito pop-up-ablakot kikaccsolni?
Engem marhara idegel,hogy otpercenkent felugrik a tetu billi figyelmeztetese... :down:

Dehogynem baloldalt legalsó biztonsági központ riasztási mód megváltoztatása pipa ki ami nem kell.
Nekem mindig ki van véve mind. :)

#1877 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 17:59

Én pár napja tesztelgetem ezt az AVG internet security 8 pro-t. Eddig baromi pozitívak vele a tapasztalataim (eddig több éven át nodot használtam)

Anno a régi verzió nem győzött meg (7.xx) de ez tényleg jónak tűnik.

#1878 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 20:28

Én meg az avira antivír el vagyok megelégedve ,avg-nek izom gép kell nekem meg most régi gép van  netezésre. ;)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1879 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 21:50

Nemtudom, én nem mem vettem észre hogy jobban fogná a gépet mint a nod.
Annyi h kicsivel lassabb a bootolsá.

#1880 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 22:11

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 21:50

Nemtudom, én nem mem vettem észre hogy jobban fogná a gépet mint a nod.
Annyi h kicsivel lassabb a bootolsá.

Ha a nod-ból 3 as volt akkor nem is mert az is zabálja az erőforrásokat,ha az embernek van egy gyengébb 2 gigás p4 szintű gépe na avval lehet tesztelin az ilyesmit.Nállam legrosszabb mondjuk a kapersky volt na azt felraktam az egeret se lehetett mozgatni ha dolgozott épp.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »