HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#1946 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 13. 07:17

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1947 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 20:47

Hi!

Most csinálom az új gépemet, keresek egy megbízható biztonsági csomagot, XP-hez.
Eddig a Kerio Personal Firewall-t használtam, de nem tudom, hogy mennyire up-to-date a cucc, elég régóta abbahagyták, az "utódjáról" meg nem túl sok jót olvastam (sunbelt). A Kerionak nem használom a system utility részét, szóval nem probléma, ha az nincs a termékben.
Vírusirtót perpill nem használok, az internetezési szokásaim nem túl bohók, de nem zárkóznék el attól sem.
Nem probléma, ha valami elviselhető összeget kell fizetni a cuccért, de mindenképpen jól, könnyen használható, könnyen áttekinthető, normális rendszert szeretnék. Egy itt talált teszt alapján megnéztem az Outpostot, ami 99%-os eredményt ért el a tűzfalteszten, ők kínálnak antívírussal kombinált csomagot is, kibírható árfekvésben. De ez nem jelent semmit, nincsenek kialakult preferenciáim, csak jó legyen és jól használható.
Köszi a tippeket előre is.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#1948 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 06:24

Idézet: Before - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 20:47

Hi!

Most csinálom az új gépemet, keresek egy megbízható biztonsági csomagot, XP-hez.
Eddig a Kerio Personal Firewall-t használtam, de nem tudom, hogy mennyire up-to-date a cucc, elég régóta abbahagyták, az "utódjáról" meg nem túl sok jót olvastam (sunbelt). A Kerionak nem használom a system utility részét, szóval nem probléma, ha az nincs a termékben.
Vírusirtót perpill nem használok, az internetezési szokásaim nem túl bohók, de nem zárkóznék el attól sem.
Nem probléma, ha valami elviselhető összeget kell fizetni a cuccért, de mindenképpen jól, könnyen használható, könnyen áttekinthető, normális rendszert szeretnék. Egy itt talált teszt alapján megnéztem az Outpostot, ami 99%-os eredményt ért el a tűzfalteszten, ők kínálnak antívírussal kombinált csomagot is, kibírható árfekvésben. De ez nem jelent semmit, nincsenek kialakult preferenciáim, csak jó legyen és jól használható.
Köszi a tippeket előre is.

Szép is meg biztosan jó is az Outpost , csak egyetlen hatalmas problémával küzd. Van egy halom vírusirtó amelyet nem tür meg maga mellett. Igy jártam mondjuk az Avira -val a CA -val. Telepítésekor egy ablak figyelmeztet , hogy olyan antivírus van telepítve amit rühell.

Ez elég gáz szerintem  :think:
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#1949 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 12:49

Értem. Köszi! Van nekik amúgy vírusirtós csomagjuk, gondolom saját magáva már csak nem veszik össze.  :D
Én viszont olyanokat olvastam róla, hogy elég fagyós, meg erőforrásigényes, bár ezek egy évvel ezelőtti bejegyzések voltak, azóta akár stabilizálhatták is...

Szerkesztette: Before 2008. 10. 22. 12:50 -kor

Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#1950 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 13:42

Idézet: inter15 - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 7:24

Szép is meg biztosan jó is az Outpost , csak egyetlen hatalmas problémával küzd. Van egy halom vírusirtó amelyet nem tür meg maga mellett. Igy jártam mondjuk az Avira -val a CA -val. Telepítésekor egy ablak figyelmeztet , hogy olyan antivírus van telepítve amit rühell.

Ez elég gáz szerintem  :think:

Azt kicsit se értem mert nállam a free avira antivirus van az outpost firewallpro 6 .0 tűzfallal.Semmi bajuk egymással.Mondjuk ha az outpostbol az internet securityt teszed fel akkor érthető mert kettő virusirtó nem egészséges 1 gépen.

Szerkesztette: djculture 2008. 10. 22. 13:44 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1951 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 13:51

Nálam Outpost 6.0 van NOD32 3.0-val keverve és nagyon jól meg vannak egymással.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1952 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 14:59

Ezexerint jóféle ez az outpost? Megvenném, de csak úgy vaktában még azt a 70 dolcsit se szórnám ki...

#1953 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 15:08

Idézet: Before - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 15:59

Ezexerint jóféle ez az outpost? Megvenném, de csak úgy vaktában még azt a 70 dolcsit se szórnám ki...

Én már kiprobáltam mindent nekem ez meg a zoonelarm jött be viszont a zonelalarm lagolta a netes gémeket.Ha netes játékra nem kell és  mai vas is van alatta akkor viszont legjobb cucc és egybe minden a pccillin internet security.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1954 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 21:31

Outpost nincs jóban a torrent-kliensekkel általában. Én azt mondanám: Kaspersky. :) Persze az I.S. :)
Kép

#1955 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 07:38

Az avgnek hiába adom meg az advancednél a PUPnál , hogy azt a fájlt hagyja békén globálisan és mégis állandóan feljön az ablak, amit persze ignorálok, és mégis,  utána az a fájlt nem használható.
Megoldás?

#1956 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 19:49

Szevasztok.
Milyen tűzfalat ajánlatok.
Most COMODO van de szerintem eléggé leterheli a procit.
+ az AVG 8.0-át most töröltem le és a NOD 32-őt tettem fel helyette szerintem sőt láthatóan gyorsabb lett.
+ a nod-nál a telepítés elején kiirta hogy szedjek le a gépről minden kémprogram v.írtó progit.
De nem tettem.
Ha zavarná egymást a NOD 32+COMODO+S&D.
akkor azt már "jelezte volna a gép",nem???
THX

Szerkesztette: Taki0019 2008. 10. 24. 19:49 -kor

#1957 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 20:20

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 19:49

Szevasztok.
Milyen tűzfalat ajánlatok.
Most COMODO van de szerintem eléggé leterheli a procit.
+ az AVG 8.0-át most töröltem le és a NOD 32-őt tettem fel helyette szerintem sőt láthatóan gyorsabb lett.
+ a nod-nál a telepítés elején kiirta hogy szedjek le a gépről minden kémprogram v.írtó progit.
De nem tettem.
Ha zavarná egymást a NOD 32+COMODO+S&D.
akkor azt már "jelezte volna a gép",nem???
THX

Nekem bevált a Comodoi varánusz_GYIK. :) Azt, hogy pontosan mennyit eszik a RAM-ból azt pl. a Process Explorerrel is meg lehet nézni.
Az AVG 8-as és a NOD32 meg vírusirtók ha jól tudom, és nem tűzfalak, hacsak nem az AVG Internet Securityre ill. az ESET Smart Security-re gondolsz mert azok tényleg komplett megoldások tehát víruskeresők +tűzfalak.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1958 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 10:36

Emberek Aviraból az ingyenes is tartalmaz valamiféle email protekciót, vagy az csak a fizetős Premium megoldás sajátja?
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1959 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 11:19

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 10:36

Emberek Aviraból az ingyenes is tartalmaz valamiféle email protekciót, vagy az csak a fizetős Premium megoldás sajátja?

Az csak a Premium kiváltsága! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1960 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 11:35

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 11:19

Az csak a Premium kiváltsága! :)

:(

Na mindegy, akkor majd leváltja a jó öreg avast ha lesz kedvem lecserélni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1961 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 22:29

Idézet: akaido - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 20:20

Nekem bevált a Comodoi varánusz_GYIK. :) Azt, hogy pontosan mennyit eszik a RAM-ból azt pl. a Process Explorerrel is meg lehet nézni.
Az AVG 8-as és a NOD32 meg vírusirtók ha jól tudom, és nem tűzfalak, hacsak nem az AVG Internet Securityre ill. az ESET Smart Security-re gondolsz mert azok tényleg komplett megoldások tehát víruskeresők +tűzfalak.

Az AVG 8+a nod 32 tudom hogy v.írtók.

#1962 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 11:44

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 22:29

Az AVG 8+a nod 32 tudom hogy v.írtók.

Elnézést! :respect: Semmiképpen nem tájékozatlanságra utaltam, hanem csak arra irányult az előző megjegyzésem, hogy alkalmanként előferdül, hogy (néha saját magam is) "egybemossuk" a vírusirtót a tűzfallal.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1963 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 15:00

Idézet: akaido - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 11:44

Elnézést! :respect: Semmiképpen nem tájékozatlanságra utaltam, hanem csak arra irányult az előző megjegyzésem, hogy alkalmanként előferdül, hogy (néha saját magam is) "egybemossuk" a vírusirtót a tűzfallal.

ok ok én se úgy lenézésnek értettem  :respect:

#1964 Felhasználó inaktív   Dikri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 11:57

Sziasztok!

Nem igen láttam volna, hogy bárki is használná a vista beépitett tüzfalát,persze a fokozott biztonságura gondolok beállitgatva. Mi az ellenvélemény, mert ahogy nézegettem igen komolyan konfigolhato. És hát ugyebár alapszolgáltatás.

#1965 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:13

Idézet: Dikri - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 11:57

Sziasztok!

Nem igen láttam volna, hogy bárki is használná a vista beépitett tüzfalát,persze a fokozott biztonságura gondolok beállitgatva. Mi az ellenvélemény, mert ahogy nézegettem igen komolyan konfigolhato. És hát ugyebár alapszolgáltatás.

Tűzfal nélkül is lehet korrektül bogarászni az interneten, a Vista tűzfala meg jobb partner ebben mint az XP tűzfala.
A Chip magazin legutóbbi számában épp most hasonlították össze az ingyenes tűzfalakat, ott a Comodo Firewall győzött. Ellenfelei a Zone Alarm, a Sunbelt (Kerio)Personal Firewall, a a PC Tools Firewall Plus, a Windows tűzfala, és az Ashampoo tűzfala voltak. A Comodo 95 %-kos biztonságiszinttel nyert, A Windows 5%-ot kapott.
Ha egy magazin pártatlanságában nem bízik az ember, akkor érdemes máshol is körülnézni, pl. : http://www.matousec.com/projects/firewall-...nge/results.php

Szerkesztette: akaido 2008. 11. 09. 19:14 -kor

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.