HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#1961 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 29. 22:29

Idézet: akaido - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 20:20

Nekem bevált a Comodoi varánusz_GYIK. :) Azt, hogy pontosan mennyit eszik a RAM-ból azt pl. a Process Explorerrel is meg lehet nézni.
Az AVG 8-as és a NOD32 meg vírusirtók ha jól tudom, és nem tűzfalak, hacsak nem az AVG Internet Securityre ill. az ESET Smart Security-re gondolsz mert azok tényleg komplett megoldások tehát víruskeresők +tűzfalak.

Az AVG 8+a nod 32 tudom hogy v.írtók.

#1962 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 11:44

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 22:29

Az AVG 8+a nod 32 tudom hogy v.írtók.

Elnézést! :respect: Semmiképpen nem tájékozatlanságra utaltam, hanem csak arra irányult az előző megjegyzésem, hogy alkalmanként előferdül, hogy (néha saját magam is) "egybemossuk" a vírusirtót a tűzfallal.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1963 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 15:00

Idézet: akaido - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 11:44

Elnézést! :respect: Semmiképpen nem tájékozatlanságra utaltam, hanem csak arra irányult az előző megjegyzésem, hogy alkalmanként előferdül, hogy (néha saját magam is) "egybemossuk" a vírusirtót a tűzfallal.

ok ok én se úgy lenézésnek értettem  :respect:

#1964 Felhasználó inaktív   Dikri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 11:57

Sziasztok!

Nem igen láttam volna, hogy bárki is használná a vista beépitett tüzfalát,persze a fokozott biztonságura gondolok beállitgatva. Mi az ellenvélemény, mert ahogy nézegettem igen komolyan konfigolhato. És hát ugyebár alapszolgáltatás.

#1965 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:13

Idézet: Dikri - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 11:57

Sziasztok!

Nem igen láttam volna, hogy bárki is használná a vista beépitett tüzfalát,persze a fokozott biztonságura gondolok beállitgatva. Mi az ellenvélemény, mert ahogy nézegettem igen komolyan konfigolhato. És hát ugyebár alapszolgáltatás.

Tűzfal nélkül is lehet korrektül bogarászni az interneten, a Vista tűzfala meg jobb partner ebben mint az XP tűzfala.
A Chip magazin legutóbbi számában épp most hasonlították össze az ingyenes tűzfalakat, ott a Comodo Firewall győzött. Ellenfelei a Zone Alarm, a Sunbelt (Kerio)Personal Firewall, a a PC Tools Firewall Plus, a Windows tűzfala, és az Ashampoo tűzfala voltak. A Comodo 95 %-kos biztonságiszinttel nyert, A Windows 5%-ot kapott.
Ha egy magazin pártatlanságában nem bízik az ember, akkor érdemes máshol is körülnézni, pl. : http://www.matousec.com/projects/firewall-...nge/results.php

Szerkesztette: akaido 2008. 11. 09. 19:14 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1966 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 26. 21:58

Beidézem én is külön az említett tesztet:
http://www.matousec.com/projects/firewall-...nge/results.php !

Érdemes végigolvasni, mert igencsak megdöbbentő eredményt hozott. Több, sokak által kedvelt és jónak tartott tűzfal csúnyán elvérzett.  :think:

Kiváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek minderről!? Beszélgessünk kicsit a témáról! :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1967 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 22:23

pár hónapja váltottam avg-ről avastra mert bekaptam egy pár vírust, majd avast-tal 3 napja bekaptam 2 vírust, amit nem is detektált, igaz próbáltam már avast helyett avira antivir-t is, ami felismerte a vírust de nem tudta kiírtani, majd próbálkoztam norton 2009-cel, és kaspersky-vel, és végre leírtottam a rohadékokat   :box2:  most megint avira-t használok, sebesség szempontjál ez vált be a legjobban, és ez fogja legkevésbé a gépet, és számomra megfelelő a kezelőfelülete, de ahogy néztem ezt a tűzfal tesztet, lehet feldobom ezt a Comodo Firewall-t, ingyenes és tartalmaz anti virust is (a 3.5-ös verziótól), remélem beválik  :)

tesztben a 2.4-es közepesen teljesített, a 3.0-ás az élen, most a 3.5-ös verziónál jár, itt a changelog-ja:
Comodo Firewall Pro - Release Notes

Szerkesztette: ssanyesz 2008. 11. 26. 22:30 -kor

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#1968 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 27. 12:55

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 21:58

Érdemes végigolvasni, mert igencsak megdöbbentő eredményt hozott. Több, sokak által kedvelt és jónak tartott tűzfal csúnyán elvérzett.  :think:

Kiváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek minderről!? Beszélgessünk kicsit a témáról! :)

Igazándiból a tesztelés körülményeire lennék kíváncsi.
Azt értem, hogy valszeg egy "átlagos" gépen (mi számít átlagnak az is kérdéses lehet) különbözőképpen futnak a Tűzfalszoftverek. Arról is kellene egy teszt (csak hát ki mikor mennyi időt szánna rá, és megérné-e neki), hogy pl. egy P3-as gépre millen védelmi szoftvert érdemes üzemeltetni? További szempont lehet a fenti tűzfalszoftverek erőforrás felhasználása, ami természetesen függ a meglévő RAM-tól,  egyéb szolgáltatások futásától.

#1969 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 27. 13:11

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 21:58

Ez így sefüle, sefarka. Remek példázata annak, hogy egy tűzfal önmagában mire elég, de ezt eddig is tudtuk..El kéne már felejteni ezt a felteszemawindózt továvvtovábboké, aztán ugyanilyen folyamatábrával tűzfal, antivírus, kutyafasza és akkor védett a gépem mentalitást. Ez nem így működik..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1970 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 10:41

de azért valamennyit biztos érnek ezek a tűzfalak, meg a vírusirtók is, hogy a sok rohadt féreg ne szaporodjon, meg mászkáljon ki a netre engedély nélkül
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#1971 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 11:05

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 10:41

de azért valamennyit biztos érnek ezek a tűzfalak, meg a vírusirtók is, hogy a sok rohadt féreg ne szaporodjon, meg mászkáljon ki a netre engedély nélkül

Egy szarul konfigolt, kiskapukkal teli rendszer és védelmi szoftverek? Kb semmit..
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1972 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 11:15

Idézet: didyman - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 12:05

Egy szarul konfigolt, kiskapukkal teli rendszer és védelmi szoftverek? Kb semmit..

Ne túlozz. Annál kevesebbet... :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1973 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 28. 21:39

Idézet: didyman - Dátum: 2008. nov. 27., csütörtök - 13:11

Ez így sefüle, sefarka. Remek példázata annak, hogy egy tűzfal önmagában mire elég, de ezt eddig is tudtuk..El kéne már felejteni ezt a felteszemawindózt továvvtovábboké, aztán ugyanilyen folyamatábrával tűzfal, antivírus, kutyafasza és akkor védett a gépem mentalitást. Ez nem így működik..

Jaj, már Didyman... ez most kissé olyan demagóg "PC expert" szöveg, mint amit nekem az egyik számtechboltos srác mondott. Kvázi kiröhögött a kollégájával, hogy vírusírtó és tűzfal van a gépemen, mondván "tök mindegy mit telepítesz, mert csakis a hardveres tűzfal ér valamit".

Ne mondja már meg nekem senki, hogy az átlag felhasználót érő támadások 99,99%-át nem fogja fel egy jó szoftveres tűzfal!

Persze... a NASA rendszerét feltörő hacker ellen nem véd, de az ellen a több milliárd dolláros hardveres rendszer sem, szóval...

Az über ruszki hackerek meg nem vacakolnak csóró, átlagos PC-k feltörésével. A nem über hackerek pedig zömében nem jutnak be egy ilyen gépre.

De komolyan érdekel, hogy ugyan az átlag felhasználó miért van tévhitben, ha a legjobb vírusírtókat és tűzfalakat használja!?

Tessék szépen kifejteni, hogy ugyan még mit kell beállítani a Windows-ban, hogy megfelelő legyen az elvárásoknak!

(Megjegyzem, ha elolvasod a teljes tesztet, akkor láthatod, hogy a tesztkörnyezet, a teszt elvégzésének módja teljesen részletes, alapos. Azt még halkabban jegyzem meg, hogy folyamatosan frissítik a listát. Már más eredményt mutat, mint 2 napja.)

#1974 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 23:00

QFT...

#1975 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 08:53

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 21:39

Jaj, már Didyman... ez most kissé olyan demagóg "PC expert" szöveg

Piftu, kérlek, ne magyarázz már bele ilyen marhaságokat a mondandómba :) . Egyáltalán nem demagóg, a windows alapértelmezett telepítése nem nevezhető biztonságosnak és a legtöbb védelmi szoftveré sem, annak ellenére, hogy annak akarják eladni. Ez nem a felhasználó hibája, de ő az, aki tenni tud ellene, ezért van ezeknek a szoftvereknek széleskörűen konfigurálható felülete. Arról, hogy mit lehet tenni a windows-zal telepítés után, van itt téma is, meg leírtuk néhányan sok helyen. Én ezt most nem fogom előszedni, mert erre most nem szeretnék időt fordítani, más dolgom van (remélem, nem kövezel meg érte). Minden gép, minden igény egyedi, ezért eleve általános receptet nehéz adni, de szempontok szerint lehet jól csoportosítani (pl. ADSL-t használok, meg ilyen apró dolgok). Mindig szajkózom, hogy a védelmi megoldások nem kizárólagosan jelentenek kiegyensúlyozott védelmet, hanem egymásra épülve és ebbe beletartozik a windows ezirányú rendberakása is és ezt hiányolom ebből a tesztből.
Így már érthető?

#1976 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 11:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 21:39

Tessék szépen kifejteni, hogy ugyan még mit kell beállítani a Windows-ban, hogy megfelelő legyen az elvárásoknak!

Minimum legyen fullos update, meg a júzer ne futtassa le a warezoldalon lévő eztindítsdleéskurvajóleszneked.exe filét.

No meg legjob, mikor a tűzfal bugos, aztán ezen keresztül jutnak be a vasra. ZAnál volt ilyen.
Make love not Wor.

#1977 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 12:36

Dear didyman és Jahno!

Értem én, hogy mit mondtok, de egyrészt a legtöbb "átlagos" felhasználótól nem várható el az, hogy saját maga állítgassa, hangolja finomra az operációs rendszert, mert egész egyszerűen annyira nem ért hozzá.

Bekapcsolja a gépet, használja az Office-t, a Media Player-t, internetezik. Ennyiben merül ki a tudása, mert nincsen többre szüksége.

A legtöbb, amit az ilyen felhasználók tehetnek (ha van rá igényük), akkor feltelepítenek egy jónak mondott tűzfalat és vírusírtót, majd azt a gyári, legszigorúbb alapbeállítások mellett használják.

(Halkan jegyzem meg több program tapasztalatai alapján, hogy a legtöbb esetben, otthoni felhasználók gépeit jól védik az ilyen programok, ha a "novice" módban, a legszigorúbb beállításokat választja az ember.)

A probléma a netes vírusok és kémprogramok terjedésében azért nagy, mert az ilyen felhasználók zöme (márpedig az összes felhasználóhoz viszonyítva igen erős többségben ők vannak) a mai napig nem tud semmit a gépének védelméről. Az internetelérése szinte már mindegyiküknek van, de nemhogy a fent említett két programot nem használják, de semmi nem védi a gépüket a külső behatolásoktól.

Márpedig mindenkinek - az "expert" PC felhasználókat is beleértve - megkönnyítené az életét, ha a fent említett felhasználók nagy százaléka telepítene egy jó teszteredményeket elért tűzfalat, vírusírtót, esetleg egy jó antispyware-t a gépére.

Igen, akár alap Windows telepítés mellett is rengeteget segítene. Hirtelen töredékére csökkenne a net-en keringő ártó szándékú spamlevelek, vírusok, stb. száma.

Persze, nem jelent 100%-os védelmet a legjobb program sem, de mindenképpen ezerszer többet jelent a hanyagságnál, s a gépre telepített programok hiányánál.

Igen, a Zone Alarm Pro is volt bug-os egyszer; de azért jegyezzük meg, hogy a biztonsági rést igen hamar bezárta a cég, amellett akkor is és azóta is az egyik leghatékonyabb tűzfalnak számított a program.

(Halkan jegyzem meg, hogy a "minimum rendszeres Windows update" sok esetben nem jöhet szóba, hiszen ahhoz jogtiszta Windows kell, márpedig sok felhasználónak még mindig nem az van a számítógépére telepítve.)

Jut eszembe... tényleg megköszönöm, ha valaki ad elérhetőséget ahhoz a "százszor kitárgyalt Windows finomhangoláshoz", mert számomra biztosan hasznos lenne. Mindig szívesen tanulok.

#1978 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 13:16

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 12:36

Dear didyman és Jahno!

Értem én, hogy mit mondtok, de egyrészt a legtöbb "átlagos" felhasználótól nem várható el az, hogy saját maga állítgassa, hangolja finomra az operációs rendszert, mert egész egyszerűen annyira nem ért hozzá.

Bekapcsolja a gépet, használja az Office-t, a Media Player-t, internetezik. Ennyiben merül ki a tudása, mert nincsen többre szüksége.

A legtöbb, amit az ilyen felhasználók tehetnek (ha van rá igényük), akkor feltelepítenek egy jónak mondott tűzfalat és vírusírtót, majd azt a gyári, legszigorúbb alapbeállítások mellett használják.

(Halkan jegyzem meg több program tapasztalatai alapján, hogy a legtöbb esetben, otthoni felhasználók gépeit jól védik az ilyen programok, ha a "novice" módban, a legszigorúbb beállításokat választja az ember.)

A probléma a netes vírusok és kémprogramok terjedésében azért nagy, mert az ilyen felhasználók zöme (márpedig az összes felhasználóhoz viszonyítva igen erős többségben ők vannak) a mai napig nem tud semmit a gépének védelméről. Az internetelérése szinte már mindegyiküknek van, de nemhogy a fent említett két programot nem használják, de semmi nem védi a gépüket a külső behatolásoktól.

Márpedig mindenkinek - az "expert" PC felhasználókat is beleértve - megkönnyítené az életét, ha a fent említett felhasználók nagy százaléka telepítene egy jó teszteredményeket elért tűzfalat, vírusírtót, esetleg egy jó antispyware-t a gépére.

Igen, akár alap Windows telepítés mellett is rengeteget segítene. Hirtelen töredékére csökkenne a net-en keringő ártó szándékú spamlevelek, vírusok, stb. száma.

Persze, nem jelent 100%-os védelmet a legjobb program sem, de mindenképpen ezerszer többet jelent a hanyagságnál, s a gépre telepített programok hiányánál.

Igen, a Zone Alarm Pro is volt bug-os egyszer; de azért jegyezzük meg, hogy a biztonsági rést igen hamar bezárta a cég, amellett akkor is és azóta is az egyik leghatékonyabb tűzfalnak számított a program.

(Halkan jegyzem meg, hogy a "minimum rendszeres Windows update" sok esetben nem jöhet szóba, hiszen ahhoz jogtiszta Windows kell, márpedig sok felhasználónak még mindig nem az van a számítógépére telepítve.)

Jut eszembe... tényleg megköszönöm, ha valaki ad elérhetőséget ahhoz a "százszor kitárgyalt Windows finomhangoláshoz", mert számomra biztosan hasznos lenne. Mindig szívesen tanulok.

Piftu, éppen ezzel a szemlélettel van gond. Aki user szinten ennyire (nem) ért a géphez, az ne telepítsen tűzfalat, hanem bízza olyanra a gép konfigurálását, aki ért hozzá. Bár ezzel is az a gond, hogy magukat rendszergazdának meg hozzáértőnek mondó emberek se tudnak tisztességesen telepíteni, részükről a telepítés a szokásos folyamatábra, azzal meg előrébb nem vagyunk. Ezt kéne valahogy tudatossá tenni, hogy a PC is olyan dolog, amihez érteni kell, mielőtt leül elé netezni az ember. Kocsiba sem úgy száll be, hogy majd az elektronika megvéd a hülyeségtől és csak a kormányt tekerem meg a gázt nyomom, aztán elpörgeti a motort, vagy lesikálja a kuplungot, hanem megtanulja jó esetben előtte, hogy hogyan kell kezelni a gépet, hogy az ne menjen tönkre idő előtt, az elektronika meg segít neki vigyázni rá. PC is ilyen dolog és egyáltalán nem kell sok dologhoz szakértő, a legtöbb programnak és a windows-nak is jól használható súgója van, ami a felhasználói szinten szükséges ismereteket taglalja. A windows telepítése például viszont nem ilyen dolog, pont, mint az autószerelés, aki nem ért hozzá, szervizbe viszi a kocsit, mert ott értenek hozzá.

Aztán én meg szintén halkan jegyzem meg, hogy amennyi ilyen "jól" védett gépről kellett már lepucolnom férget, vírust, én ezalapján nem is mernék olyat állítani, hogy jó védelem :) , még azokról a gépekről sem, amiket én tartok kézben: A felhasználó ellen nem lehet védekezni, rendszergazda fiók, mert ugye az ember otthon telepíteni azt csak akar, meg akármi, áááh.. És végeredményben marad az konklúziónak, hogy a win az milyen vacak, meg vírusos lesz. Az enyém meg nem az. Valamit akkor mégiscsak lehet másképp csinálni.

#1979 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 13:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 12:36

Ívvan, ahogy sok mást sem állogat, gázkazántól az autó vezérlésig. Állogassa a hozzáértő, júzer meg használja és kész.
Make love not Wor.

#1980 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 20:32

Üdv mindenkinek!
Ma totál bekrepált a winch a gépemben, így holnap beruházok egy újba.Ha már így alakult úgy döntöttem, hogy xpsp2 alá legál veszek valami vírusirtót.Muszáj.Volt már dolgom nortonnal meg a volt munkahelyemen a kasperskyvel, illetve itthon azon a gépen amelyiken most írok, a nod 32-vel.
Torrentezni, letöltögetni nem szoktam, szóval igazából alap dolgokra használom a netet egy tp-link wireless routeren/adapteren keresztül.
A gép egész nap fent van a neten, mert sűrűn jönnek-mennek a mailek.Pont ezért kellene egy jó tűzfal is mellé.Normál verzióval, nem mindenféle időkorláttal, meg egyéb korlátozással.Ha olyan, akkor inkább legál megveszem azt is.
Szóval a lényeg, hogy a két program jól megférjen egymás mellett.
Minden 5letet örömmel veszek.
Köszönet. :respect:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »