HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 15. 23:54

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 19:07

évekóta vezeti a biztonsági listát......

Milyen biztonsági listát?

#362 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 05:25

Internetes játéknál vannak gondjaim.
A házirendnél mindig átváltott Tiltó módba ezért a További lehetőségnél átállítottam a Megengedő módba: Link.
De néha előfordul, hogy nem tudok kapcsolódni a játékra és újra kell okézni a házirendet vagy gépújraindítás állítja helyre a dolgot. 4-es vertiót használom.
Másnál is van ilyen?
Megengedő módnál kell még valamit kipipálni, hogy biztonságos legyen? Ez csak a játékra érvényes vagy az egész internethasználatra?

#363 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 14:29

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 12:40

Akkor tűzfalnak lehet valami baja. Ha fájlcserélő progi használatánál sokasodik akkor valószínüleg csak a peerek.

Szia

Megtaláltam a 2.1.5-öst a neten, és egy leirást is (BZ Kerio 2x Default Replacement Update).
Meglátom jó lesz-e, de úgy tűnik, hogy igen. :)
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#364 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:29

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 23:54

Milyen biztonsági listát?

Mint a vírusírtóknál a nod32. :D

#365 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 23:18

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 21:29

Mint a vírusírtóknál a nod32. :D

Konkrétan?

#366 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 17:10

Faszom a nodba!

Feltelepítem, ujraindítok, boot után 2 perccel valami elkezdi tekerni a vinyót. Csontra kiakasztja a core duo-s notimat. (IBM X60+XP Pro hun up to date)

Uninstall után megszűnik.

Nosza tegyük fel ismét. Hiba ismét megjelenik.

Miafaszez?

Az addig futó alkalmazásokkal lehet dolgozni, de újat indítani nem lehet.
Desktop és start menü totál halott.

Szerkesztette: FőDudu 2006. 12. 17. 17:11 -kor

#367 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 20:49

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 17:10

Faszom a nodba!

Feltelepítem, ujraindítok, boot után 2 perccel valami elkezdi tekerni a vinyót. Csontra kiakasztja a core duo-s notimat. (IBM X60+XP Pro hun up to date)

Miafaszez?

Buzi nod!!!!!

Van pár 10gb-nál nagyobb vol kiterjesztésű fájl a vinyómon.
Azokat kezdte el átnyálazni a fasz....

Ki kellett tiltanom a vol kiterjesztésű fájlok ellenőrzését az AMON-ból.

#368 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 20:51

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 20:49

Buzi nod!!!!!

Van pár 10gb-nál nagyobb vol kiterjesztésű fájl a vinyómon.
Azokat kezdte el átnyálazni a fasz....

Ki kellett tiltanom a vol kiterjesztésű fájlok ellenőrzését az AMON-ból.

Nekem is elég sok "fejfájást" okoz, mert van egy két butasága, ami nekem nem tetszik. Most letöltöttem a CA által fejlesztett eTrust Anti-Virust, kiprószálom. Elvileg nem olyan rossz és most 1 év ingyenes licenszet kaphat hozzá a júzer. :cool:
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#369 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 21:13

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 20:51

Nekem is elég sok "fejfájást" okoz, mert van egy két butasága, ami nekem nem tetszik. Most letöltöttem a CA által fejlesztett eTrust Anti-Virust, kiprószálom. Elvileg nem olyan rossz és most 1 év ingyenes licenszet kaphat hozzá a júzer. :cool:

Ezt a faszom programot
Kitiltottam belőle  a vol és tib kiterjesztést, aztán lagol a gép mert éppen egy tib kiterjesztésű backup fájlt vizsgál a köcsög!!!!

#370 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 07:27

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 23:18

Konkrétan?

Keresd ki!

De engem az sokkal inkább meggyőz hogy évekig első volt.  :D

#371 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 07:29

Faszom a nodba!

Miafaszez?

Már ne is haragudjál de ez itt nem egy kocsma....

Sztem a hangnemen sürgősen változtassál.

#372 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 07:41

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 7:29

Szerintem meg éppen semmi közöd hozzá!
Ha nem tetszik, nem olvasod!
Ilyen egyszerű.

A rengeteg hozzászólásoddal boldogíthatsz másik fórumot...

#373 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 08:32

Ismét elmondom hogy ez itt egy kultúrált hely.

Amint regisztráltál és rányomtál az elfogadom a szabályokst gombra ezt magadra nézve tudomásul vetted.

Ugyhogy ha lehet nagyon hamar vegyél vissza a stílusodból amég csak én egy átlag user mondja mert ha már a modi jön az nem bíztos hogy tetszeni fog.

Szerkesztette: Airbus A380 2006. 12. 18. 08:35 -kor

#374 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 08:52

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 8:27

Keresd ki!

De engem az sokkal inkább meggyőz hogy évekig első volt.  :D

Lehet, hogy évekig első, csak azt nem tudom hol és miben.

Lejárt a KAV liszencem, gondoltam kipróbálom az istenített Nod32-t, végül is az egyik általam vásárolt újsághoz ingyen jár. :)
Feletelepít, van valami extra opciója, a neve nem jut eszembe, a lényege, hogy a gyanús fájlokat elküldi elemzésre az ESET-nek. Mondom ezt nem kérem. Ennyi volt a telepítés.
Eddig semmi gond nem is volt. De a beállításai, azok valami borzasztóak. De gondoltam, ettől még lehet használni. Igaz azonnal kidobta az eredeti SpySweeper telepítő-re, hogy ez szerinte vírusos és küldi elemzésre az Eset-hez. Mondom neki, ne küldjön, és nem akarom látni többször ezt az üzenetet. Erre 2 percenként feldobta ez az ablakot.
Miután kivettem a telepítő CD-t, azután elnyugodott.
Aztán akarok MSN-ezni, erre látom az általam hozzáadott pár emotikon eltűnt. Nézem a Nod32 eseménynaplójában, a drága törölte, a beleegyezésem nélkül, pedig az van neki beállítva, ha valamit talál, értesítést kérek és majd én eldöntöm, mi történjen vele. De meg sem kérdezett. Biztos nem volt benne vírus. Végül is az ember elvan néhány emotikon nélkül, engem nem is ez zavar, hanem az, hogy azt a törlés dolgot megcsinálja bármilyen egyéb állományommal, anélkül, hogy jóváhagyást kérne.

Na eddig elég gáz, ez a Nod32.

De ez még nem minden. A kb 500 Gb-nyi adat teljes mélyvizsgálat 28 óráig tartott a sebességkirálynak. Érdekes, ez a KAV-nak kb 60 percébe kerül.

Aztán elmentem otthonról, kikapcsoltam a gépet. Majd hazaérkezvén gép bekapcs, kicsit netezek, majd be akartam zárni az ablakokat, a szokásos alt-f4 kombóval. Erre nem történik semmi.
Gondoltam naivan lemerült az elem, csere, de semmi. Érdekes minden egyéb billentyű működik, mert ez egy multimédiás billentyűzet, de a normál billentyűzet része nem. Naivan mire gondol ilyenkor az ember? Megdöglött a billentyűzet. Érdekes, ha belépek a BIOS-ba, ott mindn normálisan működik, átviszem egy másik géphez, ott is tökéletes. Újratelepítettem a billentyűzet driverét, akkor sem jó. Majd Nod32 eseménynapló, kitörölt egy csomó dll fájlt a system32 könyvtárból, mert szerinte vírusosak. Ezt is úgy, hogy meg sem kérdezett engem.
Nagy nehezen visszamásoltam őket, és láss csodát, a billentyűzet tökéletesen működik.
A drága Nod32, ismét ki akarta törölni őket, mert szerinte fertőzöttek. Eredeti XP telepítőn, amit 3 éve használok és semmi gond nem volt vele eddig.
Na ment a Nod32 ahová való, a kukába.

Lehet másnak bejön, de szerintem elég gáz egy vírusírtótól az általam leírt. Sőt szánalmas.

Üdv.
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#375 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 15:24

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 8:29

Egyetértek Airbus-szal. Ha ő nem szól a hangnem miatt, akkor szóltam volna én. Nem idevaló!
A csúnya szavakat min. ki kéne csillagkozni, ilyen trágár beszédet nem is tudom mikor láttam fórumon utoljára  :rolleyes:

Szerkesztette: topeti 2006. 12. 18. 15:25 -kor

Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#376 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 16:08

Idézet: Bocee - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 9:52

Lejárt a KAV liszencem, gondoltam kipróbálom az istenített Nod32-t, végül is az egyik általam vásárolt újsághoz ingyen jár. :)

A kb 500 Gb-nyi adat teljes mélyvizsgálat 28 óráig tartott a sebességkirálynak. Érdekes, ez a KAV-nak kb 60 percébe kerül.

Szia

Akkor megy vissza a Kaspersky? AVG-t használtál már? Az is ingyenes.
Nekem az van, meg vagyok vele elégedve. KAV-ot már 1 éve biztosan nem
asználtam. Mennyire fogja a gépet? Az AVG nálam nem lassít érezhetően
semmit, gyorsan végigellenőriz mindent, elég régi a procim Amd XP1700+

#377 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 16:43

Faszom a nodba!

Miafaszez?

Ezért nem használom állandó védelemre. Viszont kézi keresésre nekem nagyon bevált a StandAlone verzió:NOD32 StandAlone verzió
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#378 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 17:11

Idézet: Bocee - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 8:52

Lehet, hogy évekig első, csak azt nem tudom hol és miben.

Feletelepít, van valami extra opciója, a neve nem jut eszembe, a lényege, hogy a gyanús fájlokat elküldi elemzésre az ESET-nek. Mondom ezt nem kérem. Ennyi volt a telepítés.
Eddig semmi gond nem is volt. De a beállításai, azok valami borzasztóak. De gondoltam, ettől még lehet használni. Igaz azonnal kidobta az eredeti SpySweeper telepítő-re, hogy ez szerinte vírusos és küldi elemzésre az Eset-hez. Mondom neki, ne küldjön, és nem akarom látni többször ezt az üzenetet. Erre 2 percenként feldobta ez az ablakot.
Miután kivettem a telepítő CD-t, azután elnyugodott.
Aztán akarok MSN-ezni, erre látom az általam hozzáadott pár emotikon eltűnt. Nézem a Nod32 eseménynaplójában, a drága törölte, a beleegyezésem nélkül, pedig az van neki beállítva, ha valamit talál, értesítést kérek és majd én eldöntöm, mi történjen vele. De meg sem kérdezett. Biztos nem volt benne vírus. Végül is az ember elvan néhány emotikon nélkül, engem nem is ez zavar, hanem az, hogy azt a törlés dolgot megcsinálja bármilyen egyéb állományommal, anélkül, hogy jóváhagyást kérne.

Na eddig elég gáz, ez a Nod32.

De ez még nem minden. A kb 500 Gb-nyi adat teljes mélyvizsgálat 28 óráig tartott a sebességkirálynak. Érdekes, ez a KAV-nak kb 60 percébe kerül.

Aztán elmentem otthonról, kikapcsoltam a gépet. Majd hazaérkezvén gép bekapcs, kicsit netezek, majd be akartam zárni az ablakokat, a szokásos alt-f4 kombóval. Erre nem történik semmi.
Gondoltam naivan lemerült az elem, csere, de semmi. Érdekes minden egyéb billentyű működik, mert ez egy multimédiás billentyűzet, de a normál billentyűzet része nem. Naivan mire gondol ilyenkor az ember? Megdöglött a billentyűzet. Érdekes, ha belépek a BIOS-ba, ott mindn normálisan működik, átviszem egy másik géphez, ott is tökéletes. Újratelepítettem a billentyűzet driverét, akkor sem jó. Majd Nod32 eseménynapló, kitörölt egy csomó dll fájlt a system32 könyvtárból, mert szerinte vírusosak. Ezt is úgy, hogy meg sem kérdezett engem.
Nagy nehezen visszamásoltam őket, és láss csodát, a billentyűzet tökéletesen működik.
A drága Nod32, ismét ki akarta törölni őket, mert szerinte fertőzöttek. Eredeti XP telepítőn, amit 3 éve használok és semmi gond nem volt vele eddig.
Na ment a Nod32 ahová való, a kukába.

Lehet másnak bejön, de szerintem elég gáz egy vírusírtótól az általam leírt. Sőt szánalmas.

Üdv.

Szerinted egy tűzfal vajon milyen teszten lehet első? :D  :D Eróltesd meg a bukidat.

A nod32 meg csak normálisan be kell állítani....

#379 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 17:15

Idézet: topeti - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 15:24

Egyetértek Airbus-szal. Ha ő nem szól a hangnem miatt, akkor szóltam volna én. Nem idevaló!
A csúnya szavakat min. ki kéne csillagkozni, ilyen trágár beszédet nem is tudom mikor láttam fórumon utoljára  :rolleyes:

Nem tagadom én is írok ilyet néha de szépen kicsillagozom.....

Csak tudnám ilyenkor hol a modi.. (bezzeg amikor semmiségér nekem kelledt büntető pontot adni rögtön ott volt kétmodi na mindegy....)

#380 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 17:41

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 17:15

Nem tagadom én is írok ilyet néha de szépen kicsillagozom.....

Csak tudnám ilyenkor hol a modi.. (bezzeg amikor semmiségér nekem kelledt büntető pontot adni rögtön ott volt kétmodi na mindegy....)

Természetesen ha sérti az érzékeny lelki világotokat, akkor lehet használni a jelzés nyomógombot a post jobb oldalán. Ez jelzést küld a modoknak, hogy a user szerint az adott posttal valami gond van.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.