HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 17. 08:59

Sziasztok!
Próbálgatok különböző tűzfalteszteket (pl.wigwam), minden tesztelt port láthatatlan. Ez jó, örülök. :)
Router-t használok, gondolom ezért. (+Kerio fut, de az kérdez, ha vmi ’kopogtat’).
Viszont: kíváncsiságból engedélyezzem a port forwarding-ot a routeren a gépemre egy adott porton, de akkor is láthatatlan marad a port a tesztek szerint…  Több port esetében is próbáltam…Az utorrent által használt portot se látja egyik teszt sem, pedig aktív módban működik...  Ez miért van?
Multimédiás számítógép

#542 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:50

Idézet: FHD - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 23:04

Nem sima configba drótozták az önvédelem kedvéért. Az ellenőrző összeg miatt nem tudod áttenni, mert akkorát fagy mint az Antarktisz.

Köss.

A havi verziójuk az még mindig teljesen ugyan az mint a fizetős védelem szempontjából ugye?

(ezt a honlapon már nem írják)

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 01. 17. 09:53 -kor

#543 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 21:20

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 10:50

Köss.

A havi verziójuk az még mindig teljesen ugyan az mint a fizetős védelem szempontjából ugye?

(ezt a honlapon már nem írják)

A motor általában egy verzióval alacsonyabb, de ez nem sokat jelent, hiszen a fizetős ügyfelek sokszor szándékosan nem frissítik. Ragaszkodnak a beválthoz, és néhány hónapig figyelemmel kísérik a teszteket. Ha nincs gubanc egy darabig, csak akkor van upgrade. Itt például a 2.70.23 fut az egyik gépen.

Szerkesztette: FHD 2007. 01. 17. 21:23 -kor

#544 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 07:32

Kössz.

Noddal gyorsabb a gép mint avast-al viszont fizetni nem fogok érte feltörni meg nem akarom .

Régen ki volt emelve hogy védelem szempontjából ugyan az mint a fizetős de mostmár nincs.

Azért kérdeztem.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 01. 18. 07:33 -kor

#545 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 18:23

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 8:32

Kössz.

Noddal gyorsabb a gép mint avast-al viszont fizetni nem fogok érte feltörni meg nem akarom .

Régen ki volt emelve hogy védelem szempontjából ugyan az mint a fizetős de mostmár nincs.

Azért kérdeztem.

A hangsúly a friss adatbázison van. Az viszont ugyanaz.

#546 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 18:50

Airbus A380:
Eloszlatnék egy félreértést. A Pcworld-ben (és máshol) kapott havi jelszó NEM csak az adott újság DVD mellékletén lévő (vagy a nod32.hu oldalról letölthető) NOD32 verzióhoz jó, hanem mindegyikhez! Én magam pl. szintén így használom a NOD32-őt, és általában (mint most is) az eset.com-ről letölthető legfrissebb angol verziót használom - a pcworld-ös kulccsal. Sőt, letölteni sem a trialt töltöm le, hanem a fizetőset, szintén a kapott jelszót használva.
Ami meg a havi újratelepítgetést illeti, legtöbbször felesleges, elég havonta a letöltési paramétereknél megadni az újságban lévő új havi jelszópárost, és kész.

#547 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 20:50

Idézet: KoLaMan - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 19:50

Airbus A380:
Eloszlatnék egy félreértést. A Pcworld-ben (és máshol) kapott havi jelszó NEM csak az adott újság DVD mellékletén lévő (vagy a nod32.hu oldalról letölthető) NOD32 verzióhoz jó, hanem mindegyikhez! Én magam pl. szintén így használom a NOD32-őt, és általában (mint most is) az eset.com-ről letölthető legfrissebb angol verziót használom - a pcworld-ös kulccsal. Sőt, letölteni sem a trialt töltöm le, hanem a fizetőset, szintén a kapott jelszót használva.
Ami meg a havi újratelepítgetést illeti, legtöbbször felesleges, elég havonta a letöltési paramétereknél megadni az újságban lévő új havi jelszópárost, és kész.

Mielőtt mégjobban belebonyolódnánk, a PCWorld újság kódját használva nem az ingyenes, hanem a fizetős verziót kapod meg. Az újsággal együtt egy hónapra megvásároltad a program használati jogát, bundled módban. Az ingyenes az teljesen más. Ha az ingyenesbe beírod a kódot, akkor az azonnal frissíti magát a legújabb motorra. Az hogy az újságkódot bármelyik verzióhoz használhatod, nyelvtől, verziótol függetlenül, az egy plusz jó pont az ESET-nek.

#548 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:45

Idézet: FHD - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 21:50

Mielőtt mégjobban belebonyolódnánk...

Természetesen ezekkel pontosan tisztában vagyok. Amit írtam Airbusnak szólt, mert láthatóan abban a hitben volt, hogy az újsággal kapott kód csak az abban lévő NOD32 verzióhoz jó, ráadásul attól tartott, az nem olyan értékű, mint a "fizetős".
(ahogy Ő írta, idézem:
--------------
---------------

#549 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:49

Aki esetleg nem tudná (Nekem új volt! :D), annak írom, hogy a Comodo Firewall Pro ingyenes lett! Magyarul is tud, ha valakinek ez fontos szempont KATT! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#550 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:48

Idézet: AnonyX - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 10:27

Helló. Szerintem NOD32+ZoneAlarm a legjobb megoldás, eddig nem volt semmi problémám amióta használom. Egy spyware, vagy adware vagy akármi kis kórság sem jött be a gépre. Szerintem klassz párosítás. Vírusírtó téren számomra NOD32 mellé nem ér fel semmi más program. Gyors, kevés ramot igényel, meg eddig mindent megfogott.

Ehez persze mindig hozzá kell tenni, hogy azt fogja meg, amit felismer. Ha csak onnan tudod, hogy nem vírusos a géped, hogy a vírusirtó nem szól érte, akkor szinte bármelyik megfelel.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#551 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 14:03

Nem nagyon értem. Kerio tűzfalra váltottam a Sygate-ről (sajna annak az aktiválására nincs több mód), és mind a wigwam, mint a ShieldsUp! azt jelzi, hogy a 135, 139-es portok nyitva vannak válaszolnak.

A biztonságos hálózatok közül kivettem mindet. Az előre definiált hálózatbiztonságot is kikapcsoltam. Csomagszűrőben letiltattam a ki-be forgalmat. A portok mégis nyitva vannak és válaszolnak :(

A support azt mondja tuti eldobja a támadást, de az oldalak mégis azt jelzik, hogy nem.

Röhej, hogy be kell kapcsoljam hozzá az XP tűzfalát.

EMKTV kábeles internetem van és néha román IP címekről jön csak befelé forgalom. A Bitmeter legalábbis ezt mondja. A tűzfal is, de nem is tudom ezeket megszakítani és csak özönlik a 135-ös porton...
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#552 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:31

Idézet: darerik - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 15:03

Nem nagyon értem. Kerio tűzfalra váltottam a Sygate-ről (sajna annak az aktiválására nincs több mód), és mind a wigwam, mint a ShieldsUp! azt jelzi, hogy a 135, 139-es portok nyitva vannak válaszolnak.

A biztonságos hálózatok közül kivettem mindet. Az előre definiált hálózatbiztonságot is kikapcsoltam. Csomagszűrőben letiltattam a ki-be forgalmat. A portok mégis nyitva vannak és válaszolnak :(

A support azt mondja tuti eldobja a támadást, de az oldalak mégis azt jelzik, hogy nem.

Röhej, hogy be kell kapcsoljam hozzá az XP tűzfalát.

EMKTV kábeles internetem van és néha román IP címekről jön csak befelé forgalom. A Bitmeter legalábbis ezt mondja. A tűzfal is, de nem is tudom ezeket megszakítani és csak özönlik a 135-ös porton...

Ezek Netbios portok. A szolgáltatások között kell letiltani. Nyomtató és file megosztás, valamint TCP/IP Netbios letiltása.

#553 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:19

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 11:49

Aki esetleg nem tudná (Nekem új volt! :D), annak írom, hogy a Comodo Firewall Pro ingyenes lett! Magyarul is tud, ha valakinek ez fontos szempont KATT! :)

Mindig is ingyenes regisztrációhoz kötött volt... és egyelőre maradt. :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#554 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:24

Van egy felettébb idegesítő bug az outpostban. Mikor él az internet kapcsolat, és olyan teljes képernyős programot (mondjuk játékot) indítok, amire eddig még semmilyen szabály nem lett létrehozva az Outpost tűzfalban, ugye rákérdez, hogy aktiválom e az entertainment mode-ot. Igent választva, az Outpost firewall minden figyelmeztetés nélkül beteszi a szóban forgó programot a "trusted" alkalmazások közé. Az entertainment mode alapértelmezett policyje a block most mode (én egyébként is így használom) ezért is furcsa amit tesz az Outpost. Hibát jeleztem, remélem kijavítják.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#555 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 20:58

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 19:19

Mindig is ingyenes regisztrációhoz kötött volt... és egyelőre maradt. :)

Pro-ról volt szó, ami eddig fizetős volt, ellentétben az ingyenes regisztrációhoz kötött sima Comodo Firewall-ról. :rolleyes: Most már a Pro lett ingyenes regisztrációhoz kötve, nem kell érte fizetni Január 1-től.

Szerkesztette: Csokis 2007. 01. 20. 21:09 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#556 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 22:38

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:58

Pro-ról volt szó, ami eddig fizetős volt, ellentétben az ingyenes regisztrációhoz kötött sima Comodo Firewall-ról. :rolleyes: Most már a Pro lett ingyenes regisztrációhoz kötve, nem kell érte fizetni Január 1-től.

Lehet  :smoker:

Idézet

Comodo Firewall Pro

Important Note. As of January 2007, Comodo Firewall Pro no longer requires registration. Instead of registering here, we advise all users to download the latest version.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#557 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 22:50

No, meg is jött az e-mail. :) Jó drága volt. :D

Idézet

Your order has been received!

Dear XY,

Thank you for placing your order. Your Order Number is xxxxxxx.
Please quote this Order Number in all correspondence.
You have applied for:

Product                                                                    Value
Comodo Personal Pro Firewall                                    $0.00
                                                              Total Value $0.00

Your licence will be issued shortly and emailed to .
Kind Regards,

Comodo Security Services

Support Email: personalfirewall@comodo.com
Support Website: http://support.comodo.com

Comodo CA Limited - US Office
525 Washington Blvd.
Jersey City, NJ 07310-1600

Comodo CA Limited - European Office
26 Office Village
Exchange Quay, Trafford Road
Salford, Manchester M5 3EQ
United Kingdom

#558 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 18:09

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:24

Van egy felettébb idegesítő bug az outpostban. Mikor él az internet kapcsolat, és olyan teljes képernyős programot (mondjuk játékot) indítok, amire eddig még semmilyen szabály nem lett létrehozva az Outpost tűzfalban, ugye rákérdez, hogy aktiválom e az entertainment mode-ot. Igent választva, az Outpost firewall minden figyelmeztetés nélkül beteszi a szóban forgó programot a "trusted" alkalmazások közé. Az entertainment mode alapértelmezett policyje a block most mode (én egyébként is így használom) ezért is furcsa amit tesz az Outpost. Hibát jeleztem, remélem kijavítják.

Options - Policy - Advanced, vedd ki a pipákat a négy felső négyzetből.

#559 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 18:55

Idézet: FHD - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 17:31

Ezek Netbios portok. A szolgáltatások között kell letiltani. Nyomtató és file megosztás, valamint TCP/IP Netbios letiltása.

Próbáltam, nem sokra jutottam velük.

#560 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 07:53

Idézet: KoLaMan - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 18:50

Airbus A380:

legyél szives másold már be hogy én hol beszéltem az újságos havi nodrol szeretném látni mer én nem tudok róla hogy szóba hoztam volna. :D  :D  :D  :D  :D

Barátom ha nem tudnál mondatot értelmezni én a sokak által használt (mindenki számára elérhető )  a nod32.hu oldalon lévő demó verzióról beszéltem amit rajtam kivül még rengetegen használnak ennek semmi köze az újsághoz van benne egy gyári egy hónapig érvényes kód ha lejár ujra le kell tölteni a nod oldaláról egy másik 30 napos verziót.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.