Idézet: critical_source - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 6:51
hát tudom, tudok angolul, nem 1 éve tanulok angolt de akkor is, én szeretem, ha belesimul a nyelvezete az anyanyelvembe

Az évek alatt elég sok rossz tapasztalatom gyűlt össze a magyar verziókkal. Bármilyen területről is legyen szó, nem csak védelmi szoftverekről, nagyon sokszor tapasztaltam, hogy a magyar nyelvű verziók sok esetben nem működnek olyan megbízhatóan mint az eredeti angol. Pl ékes példája ennek az Outpost firewall sajna, mindig elcsesznek benne valamit a honosításnál. Szóval nem értem hogy minek sok esetben ez a "követeljük a magyar verziót" mentalítás. Aki csak egy picit is foglalkozik/ott számítástechnikával, arra ragad annyi angol, hogy ne jelentsen neki problémát eligazodni a programokban. Pár napja a HWSW főoldalán volt egy buzz blog link, aminek szerzője azt kérte számon, hogy az MS hogy teheti meg azt, hogy még mindig nem adta ki a WM Player 11 magyar változatát. Ráadásul egy angolul jól tudó emberkéről van szó. Miközben olvastam az írását, jókat röhögtem, másrészt rohadtul nem értem, hogyha ernnyire tud angolul, hogy még arra is volt ideje, hogy egy házilag összeütött magyarítást adjon ki, akkor miért nem mindegy neki kurvára hogy van e magyar verzió vagy nincs.

Én örülök, hogy tudok angolul és nem azért tanultam meg, hogy ne használjam, ahol csak tehetem használom inkább.