HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:46

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 12:07

A nortonnál tuti jobb a nod32 :D  :D  :D Ahhoz képest a királykategória.

Denisz azt hiszel amit akarsz szemmel láthatóan elvakultan olvasod az ilyen teszteket.

tedd.

amúgy FHD is hiába nyomja a nod32 jajj de jó szöveget lehet ő is pénzelve van. ;)

Természetesen FHD "pénzelve van", hiszen dolgozó ember aki fizut kap. :)
Nem nyilatkozhat feketén-fehéren, ezt már egyszer írta, hiába biztonságtechnikai szag(k)ember :). Tanácsot adhat nekünk eccerű mezei "pcvarangyosbenyőcéknek". :) A tanácsot meg vagy megfogadja az embörfia, vagy nem, pont. :)
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#642 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:50

Most nem konkrétan FHD-ről van szó de én minden nod majmoló informatikust jól fizetett eset- ügynöknek feltételezek. :D (ettől függetlenül nem tartom rosznak a nod-ot most pl nekem is az van a 30 napos de azért elhűlni se kell tőle mint azt eggyesek teszik.)

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 01. 31. 19:54 -kor

#643 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 21:34

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 19:38

Kettőnk közül aki másoknak hisz az te vagy . (az ESET által jól fizetett embereknek )

ha nem tűnt volna fel. :D  :D

Én a saját tapasztalataimnak hiszek. Mikor azt látom hogy fönn a vírus és a nod32 nem képes eltávolítani.  Felrakom az Avast!-ot és láss csodát  :D  :D  :D

Nem mellesleg  a nod víruskeresésnél egy csomó fájlt nem bír megnyitni. Az avast érdekes módon csak az ad-aware fájlait nem bírja.

A saját tapasztalataidnak kéne hinned és nem mások jól fizetett dumájának.

De asszwm ezt magyarázhatjuk neked úgysem érted mint a mellékelt ábra is mutatja.    :D  :D  :D

szal higgyél csak a teszteknek kényelmesebb mint gondolkodni. ;)

Meghogy en hiszek?!?!?! Hozol nekem egy "tapasztalt" ember peldajat amelynel meg lehet frissitve sem volt a virusadatbazis vagy talan 1.0.0 alpha verziot hasznalta. Itt nem arrol van szo, hogy en megrogzult nod-os vagyok hanem arrol, hogy honnan kapjon maganak egy felhasznalo egy megbizhato virusirtot.
Megjegyzem ha megrogzult nod-os lennek akkor nem neznem azokat a forumokat ahol alternativakat ajanlanak, vagy azokat a teszteket ahol valos osszehasonlitas tortenik (NEZD MEG HOGY TORTENIK EGY TESZT

Szerkesztette: Denisz 2007. 01. 31. 21:36 -kor

#644 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 08:24

Nem te nem megrögzött nod-os vagy te megrögzött paranoiás tesztimádó vagy.  :D  :D  :D  :D

Ócska duma ez a nem volt frissítve.......  (látom mást már nem bírsz felhozni)  képzeld teljesen köztudott még másik fórumba szakember is elismerte nekem hogy a nod hadilábon áll a trójaiak felismerésében. Na itt kezdődnek a gondok.

Sztem kicsit már gyerekes ahogy ezt a teszt dolgot minden áron bizonygatod.  :D  :D

Én és a többség akkorsem az ilyen teszteknek hiszünk hanem magunknak. És ha a sokszoros győztes elbukik az egyéni számítógépeken......

bíztos nem tartja meg senki (rajtad kivül) mert pár igen jól megfizetett ember azt mondta hogy ez az első.

Gyorsan pakolj fel a gépedre Comodo tűzfalat amit használsz azt azonnal szedd le!!! (hogy miért?  mert a Comodo lett a legbiztonságosabb tűzfal)  :D  :D  :D

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 02. 01. 08:29 -kor

#645 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 09:37

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:24

Nem te nem megrögzött nod-os vagy te megrögzött paranoiás tesztimádó vagy.  :D  :D  :D  :D

Ócska duma ez a nem volt frissítve.......  (látom mást már nem bírsz felhozni)  képzeld teljesen köztudott még másik fórumba szakember is elismerte nekem hogy a nod hadilábon áll a trójaiak felismerésében. Na itt kezdődnek a gondok.

Sztem kicsit már gyerekes ahogy ezt a teszt dolgot minden áron bizonygatod.  :D  :D

Én és a többség akkorsem az ilyen teszteknek hiszünk hanem magunknak. És ha a sokszoros győztes elbukik az egyéni számítógépeken......

bíztos nem tartja meg senki (rajtad kivül) mert pár igen jól megfizetett ember azt mondta hogy ez az első.

Gyorsan pakolj fel a gépedre Comodo tűzfalat amit használsz azt azonnal szedd le!!! (hogy miért?  mert a Comodo lett a legbiztonságosabb tűzfal)  :D  :D  :D

Meghogy en megrogzott paranoias tesztimado?!?!? Talan csatoljam ide azt a hozzaszolast ahol miutan a Bitdefendert gyoztesnek talatad egy teszten azonnal leakartad cserelni az AVAST-ot???? Nem veletlenul te vagy az a megrogzult biztonsag paranoias aki ahogy valami rosszat olvas a hasznalt termekerol le akarja csereli?

Ha olyan kemeny az a "csavo" akkor miert nem csatoltad a linket a forumhoz is? En egyszeruen ha valaki egy kijelentest tesz utananezek. Te is azt kellett volna tegyed. Honnan tudjam en, hogy az a "csavo" mikor mondta ezt?

Szerintem semmi kepp ne emlegesd a tobbseget itt. Mindenki azt hisz es annak aminek akar. Bizonyitaskent csak te hordod itt a hulyesegeket arra amit en kuldtem.

Tuzfalat nem Comodo-t hasznalok...

#646 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 09:39

Részemről a leghatásosabb kombó: Symantec Antivirus Corporate + SP2 tűzfal.
Több éve ebben a kombinációban használom otthoni masinámat, és a mai napig bátran le lehet futtatni bármilyen más vírus-, spy- és adware kereső/írtó programot. Az nem talál nálam semmit.

A Symantec Antivirus nem keverendő össze a konzumer szférában lévő norton antivirussal, mert az minőséget, stabilitást meg sem közelíti a cégeknek szánt verziót.

Nod-ról nekemis vegyes tapasztalataim vannak. Én úgy tapasztaltam, hogy addig nincsen gond, amíg be nem jön vmi. Ha bejött akkor megette a fene az egészet, mert nem tudja kigyomlálni a rendszerből.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#647 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 09:51

Denisz

A BD-t azért akartam kipróbálni mert másik fórumon nagyon jónak modták és mivel a havi nod-om lassan lejár és így is ugyís le kell szedni nem okoz gondot mást fölrakni.... a hsz az a héten keletkezett. (mellesleg tesztet kértél ahol nem a nod32 a király a te általad felhozott tesztben a nod32 csak a harmadik legjob.  :D  :D )

gyorsan föltenném a helyedbe ugyanis most az a teszt győztes.

És mint amellékelt ábra mutatja te annak hiszel.

Nod-ról nekemis vegyes tapasztalataim vannak. Én úgy tapasztaltam, hogy addig nincsen gond, amíg be nem jön vmi. Ha bejött akkor megette a fene az egészet, mert nem tudja kigyomlálni a rendszerből.
Na ez meg a másik. Egy csomó vírust amit a nod nem bírt kiszedni avast simán kiölte

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 02. 01. 09:57 -kor

#648 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:17

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:51

Denisz

A BD-t azért akartam kipróbálni mert másik fórumon nagyon jónak modták és mivel a havi nod-om lassan lejár és így is ugyís le kell szedni nem okoz gondot mást fölrakni.... a hsz az a héten keletkezett. (mellesleg tesztet kértél ahol nem a nod32 a király a te általad felhozott tesztben a nod32 csak a harmadik legjob.  :D  :D )

gyorsan föltenném a helyedbe ugyanis most az a teszt győztes.

És mint amellékelt ábra mutatja te annak hiszel.

Na ez meg a másik. Egy csomó vírust amit a nod nem bírt kiszedni avast simán kiölte 

Eltekinte a "profi luserektol" en nem cserelem a biztonsagi programjaimat ugy mint te.
Ha olyan vagany az AVAST akkor miert tertel vissza a nod-ra?
A tesztekrol annyit, hogy inkabb felteszek egy olyan szoftot ami 5 tesztben az elso harom kozott van mint egy tesztben az elso :D :D .
Amugy nem terek at a Comodora, mert a nod nagyon jol megvan az outpost-al es nem sokkal jobb a comodo mint ez.

Szerkesztette: Denisz 2007. 02. 01. 12:19 -kor

#649 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:29

Érdekes olvasni amit írtok. Amúgy megfelel az általános trendeknek  :cool:
Amúgy független cégnél vagyok, és a követelményeknek megfelelően telepítem és ellenőrzöm a programokat, így sem az ESET, sem más nem tud lefizetni, mivel ez fix összeg, és van visszacsatolás.
Nem kell kostolgatni, inkább beidézni, hogy mikor hoztam ki valamit 100%-ra.
Más.
Bármelyik vírusírtót ki lehet hozni nyertesnek, csak megfelelő tesztkörnyezet kell, és direktben soha nem fizetnek le teszt labort, ez is fontos tény!

#650 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:34

Hmmhmmmhmm...még mindog nemtudom, hogy az SPI mode a routerben micsoda pontosan. CS1.6 egyáltalán nem connectel ha be van kapcsolva, bf2 pedig connect, megy a game kb 1 percig, aztán vmi packet eldobás miatt ledob. Tudom h valami csomagszűrés, de "életveszélyes" ha nincs bekapcsolva?

UI.: ne vitázzatok a tüzfalakról, max 10e ftért veszel egy rutert, 3 év gar, nem eszi a memót, és olcsóbb meg jobb is mint 1 szoft. firw.

#651 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:44

kis6 mindent űberel :D
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#652 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:13

hamizza a memót, és picit fogja a netet

#653 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:17

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. Feb. 1., Thursday - 15:13

hamizza a memót, és picit fogja a netet

igen, vannak kompromisszumok ;)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#654 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:35

igaz, igaz :rolleyes:  :)  ;)

#655 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 18:39

Idézet: Denisz - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:17

Ha olyan vagany az AVAST akkor miert tertel vissza a nod-ra?

Mert a nod-al gyorsabb a gép. (és nem szr a nod de nem is annyíra jó mint ahogy eggyesek mint te el akarják hitetni)

De az avast!-ot még mindig jobbnak tartom.

FHD én nem konkrétan ellened szóltam hanem úgy a nod-os informatikusokról.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 02. 01. 18:44 -kor

#656 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 19:04

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 19:39

Mert a nod-al gyorsabb a gép. (és nem szr a nod de nem is annyíra jó mint ahogy eggyesek mint te el akarják hitetni)

FHD én nem konkrétan ellened szóltam hanem úgy a nod-os informatikusokról.

:respect:

#657 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 19:16

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:34

Hmmhmmmhmm...még mindog nemtudom, hogy az SPI mode a routerben micsoda pontosan. CS1.6 egyáltalán nem connectel ha be van kapcsolva, bf2 pedig connect, megy a game kb 1 percig, aztán vmi packet eldobás miatt ledob. Tudom h valami csomagszűrés, de "életveszélyes" ha nincs bekapcsolva?

UI.: ne vitázzatok a tüzfalakról, max 10e ftért veszel egy rutert, 3 év gar, nem eszi a memót, és olcsóbb meg jobb is mint 1 szoft. firw.

Az SPI lényege, hogy csak azt az adatot engedi be az adatfolyamból, ami logikailag ahhoz tartozik.
A hook-olás lényege az, hogy az általad lekért adatok közé (pl. weblap) bekevernek egy olyan adatkupacot, ami pl. DoS támadást intéz a géped ellen.
Wepblap: szó - porthívás - szó - iptöredék - stb. Ha nincs jó tűzfalad, a gép kakukk.
SPI estén: szó - eldobva - szó - eldobva  - stb. Észre sem veszed.

#658 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 01. 20:20

NOS, jelentem fönt van a legfrisebb 15napos ZA Sec.Suite. Egyelőre csak az a véleményem, hogy nagyon lassú a boot, de még egyelőre nem akarom a wc-n lehúzni....

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: vidéki srác 2007. 02. 01. 20:25 -kor

MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#659 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 01. 20:29

jah... és ez a windows biztonsági központ véleménye róla!  :omg:

Kép

...persze rosszul látja...  :rolleyes:

Kép

Szerkesztette: vidéki srác 2007. 02. 01. 20:30 -kor

MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#660 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 21:53

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 19:39

Egy dolog amiben egyetertunk. Nem annyira jo, de legalabb a geped gyors tole. Es meg szerintem abban is megegyezhetunk, hogy a tuzfalak is jol egyeznek vele. :)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.