HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 08. 09:29

Idézet: Denisz - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 9:13

Mennyire eroforras igenyes a SpySweeper valamint mennyire egyezik a tuzfalakkal?

Outpost vs Kaspersky vs Spysweeper.
Kellemes délelötti elfoglatság volt.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#702 Felhasználó inaktív   Qtya123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 08. 15:47

Sziasztok!
Van egy problémám amire nem sikerül megoldást találnom. Ma újratelepítettem a rendszert, lecseréltem a vírusirtómat a legújabb nod32-re, tűzfalnak pedig az outpost 4-es verzióját választottam. Az a gondom, hogy a windows betöltése után kb 45 másodperces "fáziskéséssel" hajlandó a két szoftver betöltődni. Addig látszólag nem dolgozik a gép, viszont jelentősen be van lassulva, kis idő múlva betölt (elég nehézkesen) a két szoftver és nincs gond. Gyors lesz a rendszer stb... Hiába próbáltam beállítani őket, nem hozott eredményt.
Mi okozhatja ezt? Előre is köszi!
Kép
Kép

#703 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 02. 08. 16:00

Otya 123 mit gondolsz?!
A szoftvereid ütikegymást, szerintem a tűzfALTÓL SZABADULJ MEG, ha már modemmel rendelkezel akkor már egyébként is bír vmi hasonló képességell mint egy tűzfal.
Nod32 van nekem is, amelett olyan szépen elnetezem hogy sosincs semmi baj.
Oksa?

#704 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:52

Idézet: Qtya123 - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 16:47

Sziasztok!
Van egy problémám amire nem sikerül megoldást találnom. Ma újratelepítettem a rendszert, lecseréltem a vírusirtómat a legújabb nod32-re, tűzfalnak pedig az outpost 4-es verzióját választottam. Az a gondom, hogy a windows betöltése után kb 45 másodperces "fáziskéséssel" hajlandó a két szoftver betöltődni. Addig látszólag nem dolgozik a gép, viszont jelentősen be van lassulva, kis idő múlva betölt (elég nehézkesen) a két szoftver és nincs gond. Gyors lesz a rendszer stb... Hiába próbáltam beállítani őket, nem hozott eredményt.
Mi okozhatja ezt? Előre is köszi!

Ez így jó.
Mivel mind a kettő szolgáltatásként fut, először ezek töltődnek be, és csak rajtuk keresztül a többi szolgáltatás. Az ikon megjelenés a tálcán nem mérvadó. A legsebezhetőbb állapotokban (rendszerindítás és leállítás), is védve van a géped. Addig nincs net, amíg az Op tűzfal be nem élesedik, és minden rendszereszközt nem ellenőrzött a Nod.
Alapszabály minden védelmi programnál.
Hangyányit gyorsíthatsz, ha a Nod-nál a kizárod az Op-t. Ha annak az önvédelme be van kapcsolva, sérthetetlen.

#705 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:54

Idézet: Nezzus - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 17:00

Otya 123 mit gondolsz?!
A szoftvereid ütikegymást, szerintem a tűzfALTÓL SZABADULJ MEG, ha már modemmel rendelkezel akkor már egyébként is bír vmi hasonló képességell mint egy tűzfal.
Nod32 van nekem is, amelett olyan szépen elnetezem hogy sosincs semmi baj.
Oksa?

A routerben van tűzfal, a modemben nincs. Csak a modem+router kombóban.

#706 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:54

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 15:33

Megjelent magyarul a NOD32 2.7

Letöltés!

na végre  :respect:
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#707 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:59

Idézet: FHD - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 21:52

Ez a folyamattábla már valami  ;)
Nem kéne a felét lelőni? Ha ide beeszi magát valami, csákánnyal sem jön ki  ;)

Mindig félválaszokat adsz! :reklamacio: Nagyon érdekelne a véleményed, és konkrétan az is, hogy mire gondolsz! Lécci..... :respect:
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#708 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 19:02

Idézet: szabi - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 9:29

Outpost vs Kaspersky vs Spysweeper.
Kellemes délelötti elfoglatság volt.

Üdv
szabi

:rolleyes: ...egyfolytában arról beszélünk, hogy igenis ez egyik legjobb a spy sweeper, de érdemes őt telepíteni ELSŐNEK! Egyébként, ahány ház annyi szokás, vagy ahány konfig, annyi probléma :think:  :D ...

#709 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 19:03

Nekem Nod32+Outpost 2.7.xxx (+cFosSpeed + Windows Defender) feljön ötvenpár másodperc alatt bekapcsgombtól tiedvagyok állapotig. A 4-es Outpost szériáról persze nincsenek tapasztalataim - lehet, hogy annál ez a normális. Ja és - nincs erőgépem.

Szerk.: a folyamattábla vesézés engem is érdekelne. Ha megy a torrent, levelezés, böngészés - én is 40 processz felett vagyok.

Szerkesztette: johnnyrotten 2007. 02. 08. 19:06 -kor

#710 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 08. 20:45

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:03

Nekem Nod32+Outpost 2.7.xxx (+cFosSpeed + Windows Defender) feljön ötvenpár másodperc alatt bekapcsgombtól tiedvagyok állapotig. A 4-es Outpost szériáról persze nincsenek tapasztalataim - lehet, hogy annál ez a normális. Ja és - nincs erőgépem.

Szerk.: a folyamattábla vesézés engem is érdekelne. Ha megy a torrent, levelezés, böngészés - én is 40 processz felett vagyok.

:confused: ez a cFoss ér valamit? nem igazán hiszek az ilyen netgyorsításos trükkökben, mert ha a szolgáltató azt mondja márpedig 512kb/s, akkor az cfoss ide vagy oda az akkor is 512 lesz... vagy most valami oltári nagy baromságot írtam? :think:

#711 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 20:52

Nem csodaszer, de - nálam - pontosan azt csinálja, amit ígér. Kipróbáltam, és - nagyon kevés pénzért - megvettem.

Itt a HWSW idevágó topicja:
https://forum.hwsw.h...showtopic=37123

Egy korrekt, magyar nyelvű leírás:
http://cfos.tx.hu/

(Nem, nem tömnek hatalmas pénzeket a zsebembe reklámozásért. Csak nekem bejött.)

Bocs az OFF-ért.

#712 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:00

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 20:52

Nem csodaszer, de - nálam - pontosan azt csinálja, amit ígér. Kipróbáltam, és - nagyon kevés pénzért - megvettem.

Itt a HWSW idevágó topicja:
https://forum.hwsw.h...showtopic=37123

Egy korrekt, magyar nyelvű leírás:
http://cfos.tx.hu/

(Nem, nem tömnek hatalmas pénzeket a zsebembe reklámozásért. Csak nekem bejött.)

Bocs az OFF-ért.

én is offolok. úgy látom nekem kötelező lenne használni! adslem van....

#713 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:22

Mai utolsó offom  ;) :

Ki lehet próbálni - van teljes értékű próbaverzió.

De:

1. Mindenképpen hozz létre előtte visszaállítási pontot, mert volt aki panaszkodott, hogy bár látszólag el sikerült távolítania, de mégis lényegesen rosszabbak lettek a net-elérésének paraméterei, mint kipróbálás előtt.
2. A kettő közül azzal próbálkozz, ami neked szól: router mögött cFosSpeed, sima elérésnél cFos. (Én csak a cFosSpeedet próbáltam, de miért lenne a cFos haszontalanabb?)

#714 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:48

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:02

:rolleyes: ...egyfolytában arról beszélünk, hogy igenis ez egyik legjobb a spy sweeper, de érdemes őt telepíteni ELSŐNEK! Egyébként, ahány ház annyi szokás, vagy ahány konfig, annyi probléma :think:  :D ...

Egy szóval sem mondtam, hogy nem jó a spysweeper, sőt én is az egyik legjobbnak tartom.
Régebben kerio és a kaspersky egy régi verziója mellett használtam is és nem volt semmi gondom.
Most, hogy a kasperskyben több minden figyelése van és az outpost is sok mindenre figyel már nem nagyon akarták megtürni maguk mellett a spysweepert.
Abban igazad lehet, hogy ezt kellett volna először feltenni.
De azért csak nem normális ez igy.
Mindegy, most kikpacsoltam aztán kéthetente egyszer bekapcs-frissit-keres, majd megint kikapcsolom.
Igy nem ugatnak egymásra.
Persze sem jó megoldás, ha kikapcsolom egymás figyelését, mert bármelyikük gondban van arról nincs visszajelzésem.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#715 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 23:01

Idézet: szabi - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 21:48

Egy szóval sem mondtam, hogy nem jó a spysweeper, sőt én is az egyik legjobbnak tartom.
Régebben kerio és a kaspersky egy régi verziója mellett használtam is és nem volt semmi gondom.
Most, hogy a kasperskyben több minden figyelése van és az outpost is sok mindenre figyel már nem nagyon akarták megtürni maguk mellett a spysweepert.
Abban igazad lehet, hogy ezt kellett volna először feltenni.
De azért csak nem normális ez igy.
Mindegy, most kikpacsoltam aztán kéthetente egyszer bekapcs-frissit-keres, majd megint kikapcsolom.
Igy nem ugatnak egymásra.
Persze sem jó megoldás, ha kikapcsolom egymás figyelését, mert bármelyikük gondban van arról nincs visszajelzésem.

Üdv
szabi

:rolleyes: hát ja... tökéletes biztonság nem létezik. :(

#716 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 23:03

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 21:22

Mai utolsó offom  ;) :

Ki lehet próbálni - van teljes értékű próbaverzió.

De:

1. Mindenképpen hozz létre előtte visszaállítási pontot, mert volt aki panaszkodott, hogy bár látszólag el sikerült távolítania, de mégis lényegesen rosszabbak lettek a net-elérésének paraméterei, mint kipróbálás előtt.
2. A kettő közül azzal próbálkozz, ami neked szól: router mögött cFosSpeed, sima elérésnél cFos. (Én csak a cFosSpeedet próbáltam, de miért lenne a cFos haszontalanabb?)

:offtopic: nekem is az utolsó lesz, megígérem: én ezt a cfoss dsl driver részét raktam föl. ezzel tárcsázok, és első tapasztalat az hogy mindenkép gördülékenyebb a netezés, nincs annyi akadozás és ez valszeg annak köszönhető, amiket olvastam róla, amiért készítették... :respect:

#717 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 10:31

A Messenger kiegészítőjében a SweetIM-ben én nem bízok. A CounterSpy víjjogott rá, így leszedtem.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#718 Felhasználó inaktív   Qtya123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 11:02

Na kiderült, hogy teljesen távol voltam a valódi hibától. Azt hittem, hogy a Nod vagy az Outpost kavar be, de mint kiderült más dolog okozza a "fáziskésést". Miután nod és outpost nélkül indítottam a rendszert akkor is volt egy ilyen "beállás". Ami pedig okozta az a modem. Bekapcsolt modem mellett van ez a gond. Ha ki van kapcsolva a modem és úgy indítom a gépet akkor nincs ilyen baj. Ami számomra érthetetlen az az, hogy régebben is mindíg bekapcsolt modemmel indult a gép és nem volt ilyen baj. Tehát valami miatt a Helyi kapcsolat felállásával van a gond, az lassult be vagy nemtudom.... A netre viszont simán felugrik. Az nem okoz problémát.  :confused:
Kép
Kép

#719 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 11:10

Fix IP-címet adj a hálókartyának, az segíthet.

#720 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 11:21

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 19:59

Mindig félválaszokat adsz! :reklamacio: Nagyon érdekelne a véleményed, és konkrétan az is, hogy mire gondolsz! Lécci..... :respect:

Miért kell Neked ennyi futó szolgáltatás? Csak az menjen amit éppen használsz. A trójaiak éppen a futó alkalmazásokat célozzák meg. Az automatikusan induló programok körét korlátozd a védelmiekre. A többit ikonról startoltasd.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.