HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1231 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 17. 00:52

Idézet: Socket - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 0:39

Sziasztok, valami ok folytán, elszállt a Windows Mail-em. Sajnos hülye voltam és azonos particióra akartam telepíteni az XP-t a Vista-val.  :omg: Na szóval, különböző Vista Support-os helyen találtam infot, hogy mit kellene tennem, azonban naggyából azt olvastam, túlnyomórészt, hogy rakjam át a mappát amiben a Windows Mail levelezőmappái vannak egy másik helyre, indítsam el újra a programot, majd ha már müködik, akkor visszahelyezhetem az ideiglenes helyre addig eltárolt levelezési mappákat, nos ez nállam nem müködött. :)
A Windows Mail ezeket a hibaüzeneteket küldte:
Hogyan lehetne elindítani a programot? Vagy legalább valahogy a leveleket "kimenteni"? Mert akármivel probálom megnyitni a Windows Mail általl elmentett leveleket semmi sem engedi, gyakorlatilag, nincs jogom, őszerinte.  :think:
Pedig nem igazán állítgattam semmit sem, de azért átnéztem, hogy ki, mi, hogyan férhet hozzá, és én ott semmi hozzáférési gondot nem találtam.

Ha F6-al kiszeded a mappáit a Users/%username%/Appdata/Local/Microsoft/Windows Mail mappából akkor elindul, szerintem. Valószínűleg elég az msmessagestore állományt kitörölni, de lehet a backup is sérült. Egyébként a levelek is itt vannak.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 17. 01:08

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 0:48

Melyik?

hú, hát fogalmam sincs milyen verziók vannak :D

a lényeg hogy ne oem legyen, tehát ha gépet cserélek ne kelljen új... meg legyen aero glas és 64 bites legyen akkor már...

#1233 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 17. 01:33

Idézet: diegho - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 2:08

a lényeg hogy ne oem legyen, tehát ha gépet cserélek ne kelljen új... meg legyen aero glas és 64 bites legyen akkor már...

Home Premium akkor a jó választás.

#1234 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 01:42

Idézet: diegho - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 1:08

Home Premium

Teljes verzió ára: $239.00

Upgrade verzió ára: $159.00

Erre még jön ugye az áfa és a stb., szóval én 65ezerre és 40ezerre tippelek.  :eek:

szerk. Ahogy az angol árakat nézem inkább 82 és 55. Hajrá EU!  :omg:

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 12. 17. 01:58 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1235 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 02:25

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 0:52

Ha F6-al kiszeded a mappáit a Users/%username%/Appdata/Local/Microsoft/Windows Mail mappából akkor elindul, szerintem. Valószínűleg elég az msmessagestore állományt kitörölni, de lehet a backup is sérült. Egyébként a levelek is itt vannak.

Hát így sem, de ezt írtam az elöző postomban is. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#1236 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 02:25

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 1:42

Home Premium

Teljes verzió ára: $239.00

Upgrade verzió ára: $159.00

Erre még jön ugye az áfa és a stb., szóval én 65ezerre és 40ezerre tippelek.  :eek:

szerk. Ahogy az angol árakat nézem inkább 82 és 55. Hajrá EU!  :omg:

Kiváncsi vagyok Campus-ban elérhető lesz-e. :)

Elküldve: 2006. 12. 17. 02:29

Idézet: Socket - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 2:25

januárban államvizsga szóval... lehet halasztanom kellene? :D

#1238 Felhasználó inaktív   Grass 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 02:31

Ha lesz akkor sztem csak március környékén

#1239 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 02:54

Idézet: Socket - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 2:25

Azt mondják lesz, de csak magyar. A problémához annyit találtam, hogy az elérési utat kellene állítgatni registryben üres string-re, aztán hátha elindul másodszorra. :D

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Mail

Egyébként ha nagyon nem menne, én megpróbálnám kikapcsolni a win mail-t, aztán visszakapcsolni.

Control Panel/Programs/TurnWindows features on or off.

#1240 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 03:46

Noh azt hiszem kifulladtam a webkamerám működésére bírásával kapcsolatban, legalább is 64 biten..

Aztén a következővel is gondom akadt, mégpedig egy Asus TV tunerral (7135-ös Philips chip), mert ugyan automatikusan fel lett telepítve de a media center nem ismeri fel (azt írha hogy nincs tv tunerem) a gyárilag hozzáadott Inter videó meg hibával elszáll...Tud valaki mondani egy olyan tv néző progit ami megy ezen a vistán ezzel a kártyával? Nem kell hogy nagyon sokat tudjon, max tv nézés esetleg felvétel meg talán teletext.

#1241 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 05:06

Idézet: pojzon - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 3:46

Noh azt hiszem kifulladtam a webkamerám működésére bírásával kapcsolatban, legalább is 64 biten..

Aztén a következővel is gondom akadt, mégpedig egy Asus TV tunerral (7135-ös Philips chip), mert ugyan automatikusan fel lett telepítve de a media center nem ismeri fel (azt írha hogy nincs tv tunerem) a gyárilag hozzáadott Inter videó meg hibával elszáll...Tud valaki mondani egy olyan tv néző progit ami megy ezen a vistán ezzel a kártyával? Nem kell hogy nagyon sokat tudjon, max tv nézés esetleg felvétel meg talán teletext.

ChrisTv

http://www.chris-tv.com/

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 12. 17. 05:07 -kor

#1242 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 05:11

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 5:06

Köszi, közben én is rátaláltam és a liteal sikerült is befogni az adókat. Már csak a standard editiont kell majd működésre bírni és akkor felvenni is fogok tudni majd. :)

#1243 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 08:53

Nos megint lenne egy kérdésem. :)

Windows mail programot hogyan lehet rávenni, hogy máshova gyűjtse a leveleket mint ahova most teszi? Mert pl jó lenne ha egy másik partícióra kerülnének, mert egy váratlak rendszer összeesés alkalmával nem veszne oda..

#1244 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 09:44

Ahogy elnézem az átlagemberek óriásit fognak szippantani ezzel a vistával. Bár, ha előretelepített laptopot, vagy gépet vesznek lehet hogy nem lessz gond. Az átlagnak arra nincs pénze. Szerintem.
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#1245 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 11:55

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 10:44

Ahogy elnézem az átlagemberek óriásit fognak szippantani ezzel a vistával. Bár, ha előretelepített laptopot, vagy gépet vesznek lehet hogy nem lessz gond. Az átlagnak arra nincs pénze. Szerintem.

Magyarorszagon az atlagnak most sem legalis xpje van...

#1246 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 12:34

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 11:55

Magyarorszagon az atlagnak most sem legalis xpje van...

Én egészen másra gondoltam. :(
Arra, hogy az átlag felhasználó azt szereti, ha bekapcsolja a gépét és tudja használni. Mivel nem is ért hozzá, nem fog mindenféle driverek után vadászgatni a neten, csak azért hogy egyáltalán működésre bírjon egy szerintem nem éppen olcsó rendszert. Az átlag (és ők vannak sokkal-sokkal többen!) megszokta már a jól bevált Xp-t, és inkább a biztos, mint a bizonytalan, drága jövő. Esetleg majd olyan 2-3 év múlva. Meg ha kb. lesz hozzá SP2. Nekem az Xp is SP2 óta vált igazán használhatóvá.
Én ezt látom, de ne kövezzetek meg érte.  :respect:
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#1247 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 12:55

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 13:34

Én egészen másra gondoltam. :(
Arra, hogy az átlag felhasználó azt szereti, ha bekapcsolja a gépét és tudja használni. Mivel nem is ért hozzá, nem fog mindenféle driverek után vadászgatni a neten, csak azért hogy egyáltalán működésre bírjon egy szerintem nem éppen olcsó rendszert. Az átlag (és ők vannak sokkal-sokkal többen!) megszokta már a jól bevált Xp-t, és inkább a biztos, mint a bizonytalan, drága jövő. Esetleg majd olyan 2-3 év múlva. Meg ha kb. lesz hozzá SP2. Nekem az Xp is SP2 óta vált igazán használhatóvá.
Én ezt látom, de ne kövezzetek meg érte.  :respect:

De a hozza nem erto minek venne vistat?Azt se tudja,hogy van,igy sok baja nem lesz vele egy darabig biztos :) .
Ha meg atlagfelhasznalo kapcsoltaba kerul vistaval, akkor ugyis azert,mert rendszergazda megcsinalta neki,eloretelepitett,vagy pedig ismerose,es ekkor meg mar nem kell foglalkozni diverekkel.Szerintem :) .

#1248 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 12:59

Meg az átlagfelhasználó tisztában sincs, hogy illegális vagy nem az oprendszere, de amikor megtudja mi és elkezd kérdezősködni, hogy hogyan lehet legális, na akkor inkább a másikat választja(illegális), mert nincs rá pénze...

#1249 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 13:13

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 2:54

Azt mondják lesz, de csak magyar. A problémához annyit találtam, hogy az elérési utat kellene állítgatni registryben üres string-re, aztán hátha elindul másodszorra. :D

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Mail

Egyébként ha nagyon nem menne, én megpróbálnám kikapcsolni a win mail-t, aztán visszakapcsolni.

Control Panel/Programs/TurnWindows features on or off.

Uh, köszi, de sajnos, ez mán sehogy sem akar müködni. :(
Viszont levelek megvannak, de egyet hagy kérdezzek mán :), sosem tudtam, de a mellékleteket, hol tárolja? A leveleket amúgy semmilyen levelezőprogrammal nemtudom megnyitni, egyedül a Notepad.exe a befutó, igaz, így nem annyira levélformátumú, de legalább a szöveges állomány kiolvasható belőle, végül is nekem ez volt a fontos, mert sajna volt egy fontos felhasználónév-jelszó páros, amit nem tudtam fejből, és egy adott levélben volt, de azért előbbire kiváncsi lennék. :)

Elküldve: 2006. 12. 17. 13:19

nah vista 32bit alól írok. ultimate-t telepítettem, de azt írja hogy aero glas-hoz nem elég a gépem  :confused:

3000+, 7600gs, 1giga... nah hogyan tudom rávenni hogy elég legyen?

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.