Vista lenne az utolsó nagy Windows?
Habár elég ködös a cikk, mert szerintem az MS sem tudja, hogy a "Vienna"-ba mit rakjon.
Szóval van itt ötlet, csak nehéz összerakni őket, hogy egy normális rendszer alakuljon ki belőle, főleg az Internetes társadalom befolyása alatt van ez az egész, illetve az adatbázisoknak is nagy szerepe lett.
Meg ugye a közösségi oldalak... fene tudja, később lehet már a win-be is lesz integrálva egy olyan eszköz, ami már jelzi, hogy felvett téged valaki ismerősnek.
De ami fontos lenne, hogy az a bizonyos biztonság további szerepet kapjon, és aki jobban ért a szgéphez, az több lehetőséget kapjon egy Windows konfigurálására.
Az interaktivitás is tovább növekedhetne, jó lenne még több mindenbe beleszólni...
Illetve növelni a Netről letölthető tool-ok számát, és hogy bárki készíthessen ilyen eszközöket, amit feltehet az MS szerverére, természetesen egy átvizsgálással megelőzve...
Itt nem csak a GUI, Sidebar, stb..-re gondoltam, hanem fejleszteni a rendszerhez egy szűrőprogramot, amit be lehet építeni és mondjuk a jobb sarokban lévő kereső, már ezzel a saját magunk által fejlesztett programmal is tudna dolgozni. Na ez csak egy lesarkított példa volt, de jelzi kb. hogy mire gondoltam.