üdv
felraktam, szép meg csillivilli meg minden, de felidegesitett
elvoltam vele mig felismerte a sata vinyókat, rendben
50%memoriat eszik alapjáraton, ez nagyonnemoké, jó csak 1giga ramom van, mind1
amin kiakadtam az csupán annyi hogy az asus a7n8x lapom (nforce2) höz nincsen ilyen rendesen feltelepithetö driver csomag. csak az .inf-ek az meg csak épp arra elég hogy menjen. Konkrétan csak az audio zavar, azon belülis az nvmixer. Nemtom ismerös-e valakinek?
Eredetei célom az volt hogy felrakom multimedia winnek, hamár iylen csicsa micsa akkor msn, zene, film. És marad az xp a komolyabb célokra. De konyörgöm nvmixer nélkül egy elkurt hang nem jön ki a mélnyomón, csak dvd-n, ha a gyártó nagy kegyesen csinált egy LFE csatornát, és még az is elég gyenge. Integralt hangkari gyártó oldali (realtek) driverét felrakom, erre explorer stopped running. Rákattintok, stopped running, szoval kicsit elkurta. Recovery volt az egyetlen emgoldás mert a Programs and features sem jött be tőle.
Beállitom ac3filterben vagy ffd-ben mixerben hogy bal megjobb csatornárol küldjönki hangot LFE-re vagyis a subwooferre, akor szól, de az fos. Halgassak zoomplayerrel mp3at? Nee. Szoval igy jártam.
Mindig is meg akartam kérdezni, nektek, akiknek van 5.1es hnagfalotok hogy csinaljatok meg hogy windowsban minden szarnak legyen hangja a mélynyomón is? Szoval ding-el egyet hangerö állitásnál és az is mélnyomós. Mert nvmixerbe ezt szépen be lehetett állitani. (LFE corssover frequency) De Vistával nem indul mert nfoeca audio codec interface hardvert nem talál. Pedig device managerben látszik hogy szépen fel van rakva a drivere mindennek. Compatibility módban sem indul.
Végső kérdésem hogy lehet uninstallálni? Merénhülye egy 290gigas particiora raktam, jobb hiján.

Delete gondolom nemoké, mert idiota boot izékéje van és csak felkavar mindent. Valami okos azt monda, hogy felrakok szüz xp-t, benépesitem a nekem kellő driverekkel, és rá telepitek vistát upgrade-ként akkor lehet használni a drivereket. Nekem pont ez kéne. Hallott ilyenröl valaki? Szoval akor hogy gyaluljam le a vistát, hogy a gépemnek ne essen bántódása? Amugy 2 oprenszer van, most ez XP.