HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1521 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 01:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 22:52

Az acer.co.uk-n ezt talaltam, tehat en az itt vett UK-s Acer laptophoz tartozo Vistat upgradelhetnem um Windows Vista Home Premium Edition-re. 5 perce regisztraltam is magam az acer oldalan az acer serial number-emmel, mint Acer customer. Megkoszontek, mondtak, hogy rogzitettek a dolgot, es adtak egy Customer ID-t, amit e-mailben is visszaigazoltak.

Versions of Express Upgrade to Windows Vista™

To determine which Express Upgrade to Windows Vista™ versions are available to you, please refer to the table below:

Your current Windows® OS    Express Upgrade to Windows Vista™ Acer offers
Windows® XP Media Center Edition    Windows Vista™ Home Premium Edition
Windows® XP Professional Edition    Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Tablet PC Edition    Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Professional x64 Edition    Windows Vista™ Business x64 Edition
Windows® XP Home Edition    Windows Vista™ Home Basic Edition
Windows® XP Home Edition    Windows Vista™ Home Premium Edition

Mar csak az a kerdes, hogy az Acer Customer ID-val es a Win serial + osszes pereputtyaval hova kell bemennem, hogy a Vista upgrademet intezhessem..
Merthogy az acer.com-on is, es az acer.co.uk-n is le van halva 3 napja (de lehet hogy meg regebb ota) az a link, ami ebben segitene:

http://upgradeweb.mo....com/vista/Acer

Se IE7.0-aval, se Firefox 2.0.0.1-el nem elerheto nekem.

Most csinalom a kedvezmenyes Vista Home Premium 32bit-re valo valtast, mivelhogy a nemreg vasarolt Acer laptopom feljogosit a kedvezmenyes valtasra.

A https://upgradeweb.m...link.com/Vista/ oldalon eljutottam a megrendelesig, megadtam a COA szamomat, a serial number-t, stb.-t, es most itt tartok:

Review Order
Product name Quantity   Unit price Tax price Final price
Windows Vista Home Premium 32-bit CD/DVD 1 GBP 0.00 GBP 0.00 GBP 0.00

Shipping and Handling GBP 12.03
Taxes and Duties GBP 2.11
Total GBP 14.14

VAT number:

Payment Method
Debit Card

;)

Ha tenyleg csak 14 font lesz, megeszem a kalapomat.  :D

#1522 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 01:39

Utolso lepesnel:

Upgrade Redemption Website
An unrecoverable error has occured, please try again later.

Koszonjuk Acer, koszonjuk MS!  :D

#1523 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 07. 02:48

Dobozos?

#1524 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 03:05

Nem, ez OEM. Viszont annyiszor halt le a web-lap a probalkozasok kozben (Opera 9.1, IE7 es Firefox 2.0.0.1-el is probaltam), hogy most mar a COA azonositasnal ezt irja ki:

We're sorry but we are unable to validate your COA Number. Please contact Customer Service by clicking here.

Tudtam, hogy ez lesz, megb@sz6jak a web-lapjukat, meg a vistajukat, ott, ahol van. Egyre erosodik bennem az a gyanu, hogy megiscsak vegervenyesen a Sabayon Linux 3.25-ot fogom valasztani, nem pedig a Vista-t. A Vista-val ellentetben ingyenes, free (gnu/linux gpl), istentelen jo hardware-felismerese van, betonstabil 2.6.19-es kernel van alatta, integralva van benne a legujabb ATi es nVidia Proprietary driver, ismeri szinte az osszes WLAN/WiFi kartyat, tobbek kozt az en laptopomet is (bcm43xx), es piszokgyors a Vista-hoz kepest. Emellett van benne vagy 5-10 ablakozo, koztuk az uj 3.5-os KDE, es meg sorolhatnam. Ugyhogy fog a fene probalkozni, maradok a Linuxnal...

#1525 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 06:15

bepe: pedig annyira szorítottam, és érdekelt (mint roppant hiányolt közérdekű infó), hogy hogy teszel szert vistára az acer notbook-odhoz ebben a külföldön igénybevehető lehetőség keretében :omg:
Írj, ha bármilyen újabb fejlemény lesz, minden érdekel mint vista felhasználót!
Addig is tűkön ülünk!

Szerkesztette: smyle 2007. 01. 07. 06:18 -kor

#1526 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 4:05

Nem, ez OEM. Viszont annyiszor halt le a web-lap a probalkozasok kozben (Opera 9.1, IE7 es Firefox 2.0.0.1-el is probaltam), hogy most mar a COA azonositasnal ezt irja ki:

We're sorry but we are unable to validate your COA Number. Please contact Customer Service by clicking here.

Tudtam, hogy ez lesz, megb@sz6jak a web-lapjukat, meg a vistajukat, ott, ahol van. Egyre erosodik bennem az a gyanu, hogy megiscsak vegervenyesen a Sabayon Linux 3.25-ot fogom valasztani, nem pedig a Vista-t. A Vista-val ellentetben ingyenes, free (gnu/linux gpl), istentelen jo hardware-felismerese van, betonstabil 2.6.19-es kernel van alatta, integralva van benne a legujabb ATi es nVidia Proprietary driver, ismeri szinte az osszes WLAN/WiFi kartyat, tobbek kozt az en laptopomet is (bcm43xx), es piszokgyors a Vista-hoz kepest. Emellett van benne vagy 5-10 ablakozo, koztuk az uj 3.5-os KDE, es meg sorolhatnam. Ugyhogy fog a fene probalkozni, maradok a Linuxnal...

Nem értem minek görcsölsz jan 30 előtt a vistára váltással, ráérsz majd valamikor nyár közepe fele, addigra talán működni fognak rendesen a terjesztési hálózatok :)

#1527 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:14

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 3:05

Írt valami érdemleges infót az Acer, vagy a Microsoft support? Mert ha működne is ez az oldal, maximum egy kupont kapnál, vagy kiírná, hogy majd január végén próbálkozz. Most még semmi esetre sem kaphatsz Vista-t.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1528 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:21

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 11:14

Írt valami érdemleges infót az Acer, vagy a Microsoft support? Mert ha működne is ez az oldal, maximum egy kupont kapnál, vagy kiírná, hogy majd január végén próbálkozz. Most még semmi esetre sem kaphatsz Vista-t.

Az Acer valasza a levelemre:

Dear Customer,

Thank you for contacting the Upgrade Redemption Support Centre.

Please find all the information for upgrade in
https://upgradeweb.moduslink.com/Vista. Find your brand in the
reseller’s
list in the third page and continue with the procedure.

For the upgrade we ask you to have the following details ready:

Your Certificate of Authenticity Number
Your proof of purchase
The PC Manufacturer’s model number
Your payment details.

Once you get your order number, we will need you to send your proof of
purchase together with this number, by fax, e-mail or post mail.

Should you have further enquiries, please contact us again.

Kind Regards,
The Upgrade Redemption Support Centre.

Toll-Free phone :
Germany : 00800 666 44 666
United Kingdom : 00800 666 44 666
France : 00800 666 44 666
Italy : 00800 666 44 666
Netherlands : 00800 666 44 666
Spain : 900 973154

Toll paid Phone :
Phone : +31 880016102
Fax : +31 555433946

Address :
Technical Upgrade Program Vista
P.O. Box 252
7300 AG Apeldoorn The Netherlands

Web site : http://upgradeweb.moduslink.com/vista/
E-Mail : Europe : MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com

Az MS-e pedig:

Dear Peter,

Thank you for your email about obtaining a free upgrade to Windows® Vista™.

In response to your query, I would like to inform you that you will receive an express upgrade to Windows® Vista™ only when you buy a qualifying PC running Microsoft® Windows® XP Media Center Edition, Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition, or Microsoft® Windows® XP Professional. You may be provided with a Vista™ Express Upgrade coupon by the participating computer manufacturer. Hence I suggest that you contact Acer Customer Services team for further assistance.

Please refer to the following weblink for more information.

http://www.microsoft.com/windowsvista/getr...essupgrade.mspx

I hope this information has answered your query, but if you have any more questions please give us a call on 0870 60 10 100. Our lines are open from 8.00am to 6.00pm, Monday to Friday. Telephone traffic is at its lowest early in the morning. Of course if you prefer please send me an email.

Many thanks for contacting us.

Kind Regards, 
xxxxxxx xxxxxx
Customer Service Professional
Microsoft Customer Services

Protect Your PC: Microsoft recommends that you protect your PC from Viruses and Security threats. Please visit our website http://www.microsoft...tect/alert.mspx and follow the steps to stay secure.

#1529 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:30

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 11:21

Az Acer valasza a levelemre:

.....

No tehát akkor a kupont küldené, ha menne az oldaluk.  :Đ Még nem túl kiforrott dolgok ezek, ahogy látom.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1530 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:35

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 11:30

No tehát akkor a kupont küldené, ha menne az oldaluk.  :Đ Még nem túl kiforrott dolgok ezek, ahogy látom.

nálam müxik az oldaluk...

szerk: és hiba nélkül engedi, hogy végignyomjam.. de ez már 2 hete is így volt...

Szerkesztette: Sumi 2007. 01. 07. 11:36 -kor

Per Aspera Ad Astra

#1531 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:45

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 11:35

nálam müxik az oldaluk...

szerk: és hiba nélkül engedi, hogy végignyomjam.. de ez már 2 hete is így volt...

En meg tegnap este is probalkoztam legalabb 20-szor, 3 fajta bongeszovel, koztuk a zsir uj, Opera 9.10-el. Az eleje nekem is mukodik, csak miutan megadtam az acer serial-t, modellszamot, es COA azonositot, tovabbengedett, majd visszadobott az elso oldalra. Es ha utana probalkozol, akkor mar azt mondja, hogy invalid coa number. Na ez a qrva idegesito, te gondolom idaig nem csinaltad azert vegig..

#1532 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 12:55

Connexant (ha jól írom) chipsetes tvtuner gond nélkül megy az XP driverrel. MSI Starcam webkamera és az USB-s infraport nem működik :(.

És pár kérdés:

* Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy az adminisztrátori engedélykérésnél elsötétüljön a képernyő? Iszonyat idegesítő :(.

* Audigy2-höz van nem időlimites hivatalos driver?

* Hogy lehet használni olyan Vista témákat, amikhez nincs .theme fájl, csak msstyles?

* Hogy lehet a Firefoxot alapértelmezett böngészővé tenni? Sem a saját beállításával, sem a Default Programs cuccossal nem sikerült!

#1533 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:58

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 12:55

* Audigy2-höz van nem időlimites hivatalos driver?

Na ez jó kérdés, nálam már ordibált a nyavajás, hogy le fog járni, de sehol az új driver...  :think:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1534 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:45

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 13:58

Na ez jó kérdés, nálam már ordibált a nyavajás, hogy le fog járni, de sehol az új driver...  :think:

Valahol olvastam, hogy úgy megoldható, hogy elindítod a telepítést, majd a temp könyvtárból kiszeded a fájlokat, és a device managerben azt adod meg driver frissítéshez elérésnek, csak épp nálam ez nem működik..
Meg van valami openszósz kx driver, ami elvileg megy. Ha lejár, kipróbálom azt :).

Egyébként szerintem a többi is jó kérdés  :Đ

#1535 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:46

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 3:05

:Đ  :Đ  :Đ  :Đ

#1536 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 15:28

http://winportal.net/?id=708

:omg:

#1537 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 15:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 15:28

es ezzel mi a baj?
macbook air 2014

#1538 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 15:57

A fenti oldalrol ez a mondat tetszik:
"A tesztoldal működése a sok látogató miatt egyelőre viszonylag lassúnak mondható, így ajánlott szélessávú internet-kapcsolaton keresztül megtekinteni azt."

Nem tudom, hogy miert lesz gyorsabb a letoltes a leterhelt szerverrol...

#1539 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:08

Idézet: ion - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:57

A fenti oldalrol ez a mondat tetszik:
"A tesztoldal működése a sok látogató miatt egyelőre viszonylag lassúnak mondható, így ajánlott szélessávú internet-kapcsolaton keresztül megtekinteni azt."

Nem tudom, hogy miert lesz gyorsabb a letoltes a leterhelt szerverrol...

Ezt en is neztem :D .
Egyebkent jopofa oldal,de tul sok ertelme nincs szerintem.

#1540 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 16:20

vegre muxik az ati driverrel a vista, igy tudom mar hasznalni az aerot.
nagyon tetszik. :D

sb live! 24-hez van mar rendes driver?
mert fann egy regebbi, de azzal sehogy nem muxik az 5.1. :(

szerk.: latom van december 29ei.

Szerkesztette: kukac7 2007. 01. 07. 16:22 -kor

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76