HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1481 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 02. 20:46

Nem akarom elkiabálni, de most, miután aktívvá tettem az Acronis Disk Directorral a D:-t (amin a Vista van), elindult, majd AZ XP IS. :D Most mindkettő működik :confused:

#1482 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 15:06

Ezt a Vista Ultimate OEM-et meglehet bárhogyan érvényes liszenccel venni Magyarhonból? (115 font)  :think:

Szerkesztette: Inquisitor 2007. 01. 03. 15:06 -kor

.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1483 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 16:22

üdv

felraktam, szép meg csillivilli meg minden, de felidegesitett
elvoltam vele mig felismerte a sata vinyókat, rendben
50%memoriat eszik alapjáraton, ez nagyonnemoké, jó csak 1giga ramom van, mind1
amin kiakadtam az csupán annyi hogy az asus a7n8x lapom (nforce2) höz nincsen ilyen rendesen feltelepithetö driver csomag. csak az .inf-ek az meg csak épp arra elég hogy menjen. Konkrétan csak az audio zavar, azon belülis az nvmixer. Nemtom ismerös-e valakinek?

Eredetei célom az volt hogy felrakom multimedia winnek, hamár iylen csicsa micsa akkor msn, zene, film. És marad az xp a komolyabb célokra. De konyörgöm nvmixer nélkül egy elkurt hang nem jön ki a mélnyomón, csak dvd-n, ha a gyártó nagy kegyesen csinált egy LFE csatornát, és még az is elég gyenge. Integralt hangkari gyártó oldali (realtek) driverét felrakom, erre explorer stopped running. Rákattintok, stopped running, szoval kicsit elkurta. Recovery volt az egyetlen emgoldás mert a Programs and features sem jött be tőle.  :reklamacio:

Beállitom ac3filterben vagy ffd-ben mixerben hogy bal megjobb csatornárol küldjönki hangot LFE-re vagyis a subwooferre, akor szól, de az fos. Halgassak zoomplayerrel mp3at? Nee. Szoval igy jártam.

Mindig is meg akartam kérdezni, nektek, akiknek van 5.1es hnagfalotok hogy csinaljatok meg hogy windowsban minden szarnak legyen hangja a mélynyomón is? Szoval ding-el egyet hangerö állitásnál és az is mélnyomós. Mert nvmixerbe ezt szépen be lehetett állitani. (LFE corssover frequency) De Vistával nem indul mert nfoeca audio codec interface hardvert nem talál. Pedig device managerben látszik hogy szépen fel van rakva a drivere mindennek. Compatibility módban sem indul.

Végső kérdésem hogy lehet uninstallálni? Merénhülye egy 290gigas particiora raktam, jobb hiján. :D Delete gondolom nemoké, mert idiota boot izékéje van és csak felkavar mindent. Valami okos azt monda, hogy felrakok szüz xp-t, benépesitem a nekem kellő driverekkel, és rá telepitek vistát upgrade-ként akkor lehet használni a drivereket. Nekem pont ez kéne. Hallott ilyenröl valaki? Szoval akor hogy gyaluljam le a vistát, hogy a gépemnek ne essen bántódása? Amugy 2 oprenszer van, most ez XP.

:think:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1484 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 21:56

Idézet: FireShadow - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 16:22

üdv

felraktam, szép meg csillivilli meg minden, de felidegesitett
elvoltam vele mig felismerte a sata vinyókat, rendben
50%memoriat eszik alapjáraton, ez nagyonnemoké, jó csak 1giga ramom van, mind1
amin kiakadtam az csupán annyi hogy az asus a7n8x lapom (nforce2) höz nincsen ilyen rendesen feltelepithetö driver csomag. csak az .inf-ek az meg csak épp arra elég hogy menjen. Konkrétan csak az audio zavar, azon belülis az nvmixer. Nemtom ismerös-e valakinek?

Eredetei célom az volt hogy felrakom multimedia winnek, hamár iylen csicsa micsa akkor msn, zene, film. És marad az xp a komolyabb célokra. De konyörgöm nvmixer nélkül egy elkurt hang nem jön ki a mélnyomón, csak dvd-n, ha a gyártó nagy kegyesen csinált egy LFE csatornát, és még az is elég gyenge. Integralt hangkari gyártó oldali (realtek) driverét felrakom, erre explorer stopped running. Rákattintok, stopped running, szoval kicsit elkurta. Recovery volt az egyetlen emgoldás mert a Programs and features sem jött be tőle.  :reklamacio:

Beállitom ac3filterben vagy ffd-ben mixerben hogy bal megjobb csatornárol küldjönki hangot LFE-re vagyis a subwooferre, akor szól, de az fos. Halgassak zoomplayerrel mp3at? Nee. Szoval igy jártam.

Mindig is meg akartam kérdezni, nektek, akiknek van 5.1es hnagfalotok hogy csinaljatok meg hogy windowsban minden szarnak legyen hangja a mélynyomón is? Szoval ding-el egyet hangerö állitásnál és az is mélnyomós. Mert nvmixerbe ezt szépen be lehetett állitani. (LFE corssover frequency) De Vistával nem indul mert nfoeca audio codec interface hardvert nem talál. Pedig device managerben látszik hogy szépen fel van rakva a drivere mindennek. Compatibility módban sem indul.

Végső kérdésem hogy lehet uninstallálni? Merénhülye egy 290gigas particiora raktam, jobb hiján. :D Delete gondolom nemoké, mert idiota boot izékéje van és csak felkavar mindent. Valami okos azt monda, hogy felrakok szüz xp-t, benépesitem a nekem kellő driverekkel, és rá telepitek vistát upgrade-ként akkor lehet használni a drivereket. Nekem pont ez kéne. Hallott ilyenröl valaki? Szoval akor hogy gyaluljam le a vistát, hogy a gépemnek ne essen bántódása? Amugy 2 oprenszer van, most ez XP.

:think:

előbb várd meg amíg megjelenik, utána panaszkodj.
Per Aspera Ad Astra

#1485 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 02:27

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 21:56

előbb várd meg amíg megjelenik, utána panaszkodj.

igaz. csak az a szomoru hogy asszem nvidia abbahagyta nforce2 támogatását és lehet hogy leszarja és nem fog muködö vistás nvmixeres driver packot csinálni, na mind1
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1486 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 04. 17:33

http://index.hu/tech...er/vista070103/

kis optimisták :)

#1487 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 18:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 18:33

Idézet

és alapból lejátszhatók lesznek a hd-dvd és blu-ray filmek, amihez a Vistán külön szoftvereket kell venni.

Érdekes az X360-as HDDVD kütyűvel (kis ügyeskedés után) a WMP11 állítólag simán vitte a filmeket.
(Bár lehet elötte telepítve volt egyébb HD lejátszó, mert ugye nem mindegy.)
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1488 Felhasználó inaktív   janmano 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 07:52

Hali!

Én is megpróbáltam Vistát telepíteni a működő XP-m mellé, de nem akar összejönni! Két eltérő változat is ugynazzal a hibával áll le(RC1/RTM). Bootolok a DVD-ről, kiválasztom a partíciót (Secondary/logical), a biztonság kedvéért format. Az első újraindulásnál kiválasztom a bootmenüből a vistát és hibaüzi: nem tudja betölteni a /system32/winloader.exe-t mert az nem található vagy "korrupt". XP alól a fájl látható. Aktívra nem állítottam a partíciót mert logikait nem is lehet. Volna valami ötlet?
A64 X2 5200+,Sapphire HD3870 512MB, 4 GB RAM, ASUS 616A, NEC ND3500AG, Samsung 225MW, CANON IP4200

#1489 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 08:32

Nem tudom, sajna nem olvastam annyit vissza, de nem tudja esetleg valaki, hogy amiről régen szó volt, hogy a Vista alatt futó programokat egy külön topicban leírjuk, azt merre találom?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1490 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 10:26

Idézet: janmano - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 7:52

Hali!

Én is megpróbáltam Vistát telepíteni a működő XP-m mellé, de nem akar összejönni! Két eltérő változat is ugynazzal a hibával áll le(RC1/RTM). Bootolok a DVD-ről, kiválasztom a partíciót (Secondary/logical), a biztonság kedvéért format. Az első újraindulásnál kiválasztom a bootmenüből a vistát és hibaüzi: nem tudja betölteni a /system32/winloader.exe-t mert az nem található vagy "korrupt". XP alól a fájl látható. Aktívra nem állítottam a partíciót mert logikait nem is lehet. Volna valami ötlet?

Törlöd a secondaryt és az üres területet jelölöd ki a Vistára? ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1491 Felhasználó inaktív   Bal13 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 05. 10:27

Sziasztok!
Volna egy kis problémám a Vistával (Business): Feltelepítettem a notebookomra (HP nx7400, 1.73GHz core duo, másfél giga ram, integrált Intel 945gm videokártya) és ha lecsukom a fedelét felnyitás után a kép nem jön vissza, mintha nem érzékelné hogy kinyitottam. Az energiaellátásnál természetesen beállítottam, hogy ne csináljon semmit ha lecsukom, és nem is csinál mert a rendszer fut tovább rendesen, csak a képet nem adja vissza. Feltettem a videokártyához a legújjabb drivert de az sem oldotta meg a problémát. Tapasztalt már valaki hasonlót?
A válaszokat előre is köszönöm. :respect:

Szerkesztette: Bal13 2007. 01. 05. 10:28 -kor

#1492 Felhasználó inaktív   janmano 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 10:42

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 11:26

Törlöd a secondaryt és az üres területet jelölöd ki a Vistára? ;)

Nem, a 2. vinyó 2. partícióját adom meg neki!
A64 X2 5200+,Sapphire HD3870 512MB, 4 GB RAM, ASUS 616A, NEC ND3500AG, Samsung 225MW, CANON IP4200

#1493 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 13:50

Üdv!

Biztos elhangzott már az elmúlt 4 topicban, de mik azok a bizonyos extrák, amik csak az Ultimate verzióban vannak? MSDNAA-ban elérhető a Business Edition, és lehet, hogy lesz Ultimate is. Media Center, meg Movie Maker nem egy nagy cucc, megvagyok nélküle, de nem találtam sehol leírást, hogy mivel nyújt még többet az Ultimate, csak ennyit, hogy vanak extrái. Érdemes vajon várni?

#1494 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 05. 13:59

9 nap mulva lejar a vistam... (fenebe)
emiatt lehet az, hogy nem latom az aerot?
kerestem, hogy hol kell bekapcsolni, de nem talaltam.
winportalon volt par reg file, azokat is megneztem, de semmi.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1495 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:18

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 13:50

Üdv!

Biztos elhangzott már az elmúlt 4 topicban, de mik azok a bizonyos extrák, amik csak az Ultimate verzióban vannak? MSDNAA-ban elérhető a Business Edition, és lehet, hogy lesz Ultimate is. Media Center, meg Movie Maker nem egy nagy cucc, megvagyok nélküle, de nem találtam sehol leírást, hogy mivel nyújt még többet az Ultimate, csak ennyit, hogy vanak extrái. Érdemes vajon várni?

Nem érdemes várni, nem lesz Ultimate.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1496 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 15:28

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 13:50

Biztos elhangzott már az elmúlt 4 topicban, de mik azok a bizonyos extrák, amik csak az Ultimate verzióban vannak?

http://winsupersite....winvista_02.asp

#1497 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 16:21

Idézet: ion - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 15:28

Itt is csak annyit ír, hogy Windows Ultimate Extras .. YES, de hogy mik ezek.. Bár gondolom csak plusz témák, hátterek, ilyesmi lehet.

#1498 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 16:47

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 16:21

Itt is csak annyit ír, hogy Windows Ultimate Extras .. YES, de hogy mik ezek.. Bár gondolom csak plusz témák, hátterek, ilyesmi lehet.

nezd vegig az oldalt, nem csak az a kulonbseg.

#1499 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 16:59

Idézet: ion - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 16:47

nezd vegig az oldalt, nem csak az a kulonbseg.

Igen igen, azt tudom, hogy más különbség is van (említettem is néhány példát feljebb ennek bizonyítékaként), de erre volnék kíváncsi, hogy ez pontosan mi.

#1500 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 17:26

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 16:59

Igen igen, azt tudom, hogy más különbség is van (említettem is néhány példát feljebb ennek bizonyítékaként), de erre volnék kíváncsi, hogy ez pontosan mi.

Az ultimate extras tartalma egyelőre nem publikus. Témákra, játékokra, kisebb alkalmazásokra lehet számítani.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.