HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1711 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:30

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:14

Lesz is: http://computerworld...ir.php?id=40373 :)

Kiváncsi vagyok amugy, hányan térnek át, merthogy a javitócsomagokat örökké dobálni fogják, az biztos.

Egy idő után szinte mindenki váltani fog. Amikor az XP megjelent ugyanígy fújták a hülyeséget páran, hogy kilencvennyóc mindere jó.....

Ez nem neked szól, de a linuxos postokat nem lehetne mellőzni a témából? Én se megyek a linux topikokba ecsetelni mekkora hibák vannak a rendszerben....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1712 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:14

merthogy a javitócsomagokat örökké dobálni fogják, az biztos.

Nem biztos. ;) Már 2000-hez is alig jön ki frissítés, 98-hoz meg már egyáltalán nem.

#1713 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:38

Godspeed van egyszeru modszer felgyilkoni a KDE-re a vista-themet?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1714 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:56

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:24

Lesz ez még jobb is.  ;)

Olvasni kell a soeok a között :)

Idézet

Piackutatók ugyanakkor némileg szkeptikusak, a Gartner szerint az év végén a használatban levő gépeknek csupán tizedén fut majd az új operációs rendszer, 2008-ban a harmadán, 2009-ben a felén, 2010-ben pedig a kétharmadán.

Az meg érdekes lehet, hogy az NPD mennyire független hírforrás :)

#1715 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:58

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:30

Egy idő után szinte mindenki váltani fog. Amikor az XP megjelent ugyanígy fújták a hülyeséget páran, hogy kilencvennyóc mindere jó.....

Ez nem neked szól, de a linuxos postokat nem lehetne mellőzni a témából? Én se megyek a linux topikokba ecsetelni mekkora hibák vannak a rendszerben....

Bocs, de őszintén, és kerüld a marketinges mellé beszélést... használtál már linuxot ? Elképzelhető, hogy a linux topichoz érdemben nem sikerülne hozzászólnod a megfelelő tudás és tapasztalat nélkül ?:)Aki nincs otthon a linuxban csak a Win-es ide ,meg oda klikk megy neki az nehezen tekinthető informatikusnak,  a tekintélyhez meg elengedhetelen :)
Ja amúgy www.linuxforum.hu itt mond el a fenti mondatodat :)

A linuxos képek amúgy Vista-s témát ábrázolnak, szóval felesleges bepöccenned :)

http://www.linuxforu...c=20679.new#new

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 15. 13:18 -kor

#1716 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:36

Godspeed van egyszeru modszer felgyilkoni a KDE-re a vista-themet?

Linuxra a Dekorator a KDE-s csinosítások új WB-szerű alkalmazása ;)

szerk csak a topic miatt :p

http://winportal.net/?id=720

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 15. 13:17 -kor

#1717 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:55

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:58

Bocs, de őszintén, és kerüld a marketinges mellé beszélést... használtál már linuxot ? Elképzelhető, hogy a linux topichoz érdemben nem sikerülne hozzászólnod a megfelelő tudás és tapasztalat nélkül ?:)Aki nincs otthon a linuxban csak a Win-es ide ,meg oda klikk megy neki az nehezen tekinthető informatikusnak,  a tekintélyhez meg elengedhetelen :)
Ja amúgy www.linuxforum.hu itt mond el a fenti mondatodat :)

A linuxos képek amúgy Vista-s témát ábrázolnak, szóval felesleges bepöccenned :)

http://www.linuxforu...c=20679.new#new

Na, megint ott vagyunk, hogy Windowsban csak klikkelgetni kell. :D Adok egy Win2003-at aztán, fél óra múlva legyen teljesen felkonfigolva. Szerinted csak az informatikus aki mindenhez ért? Na akkor a világon egy darab sincs. Azért vannak minden rendszerhez más és más szakemberek, hogy mindenki a saját dolgát csinálja. Ha lerohad a squid nem állok neki szarakodni, mert lehet egy nap lenne mire megcsinálom. Kollegának meg 1 perc. De ő sem kezd szórakozni AD-vel, mert az meg neki lenne 1 nap....

Jah használtam, illetve jelenleg is van itt a közelben FC5, de volt valahol FreeBSD is. Debian meg már régebben...

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 01. 15. 13:57 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1718 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:57

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 13:36

Nem biztos. ;) Már 2000-hez is alig jön ki frissítés, 98-hoz meg már egyáltalán nem.

Ezt jo hallani.

Már alig várom, hogy az XP be beleintegrálják az összes javítást, és ugy adják ki. Remélem ez az sp3 ban meg is valosul.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1719 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 16:15

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:30

A másik meg az AERO felület, amihez állítólag DX9-es VGA kell.
Namost xp alatt 1 sima WB5-el meg lehet oldani, mindenféle újgenerációs videókártya nélkül. Nc :)

És azt honnan lehet letölteni? :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1720 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:23

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 13:55

Na, megint ott vagyunk, hogy Windowsban csak klikkelgetni kell. :D Adok egy Win2003-at aztán, fél óra múlva legyen teljesen felkonfigolva. Szerinted csak az informatikus aki mindenhez ért? Na akkor a világon egy darab sincs. Azért vannak minden rendszerhez más és más szakemberek, hogy mindenki a saját dolgát csinálja. Ha lerohad a squid nem állok neki szarakodni, mert lehet egy nap lenne mire megcsinálom. Kollegának meg 1 perc. De ő sem kezd szórakozni AD-vel, mert az meg neki lenne 1 nap....

Jah használtam, illetve jelenleg is van itt a közelben FC5, de volt valahol FreeBSD is. Debian meg már régebben...

Osztom a véleményed! Tökéletes op. rendszer NINCS, leglább is szerintem! Mindegyiknek van hibája! Én is használtam nagyon sokáig linuxot, de én kényelmes ember lévén inkább maradok a "kattintgatásnál", inkább nyomok egy setup.exe-t a DVD lejátszó proginak, minthogy kernelt fordítsak. Ez csak egy példa volt, a linuxban is nagyon sok jó dolog van! De az nam az a topic ahol a linuxot meg a windowst kell fikázni..... szerintem!

#1721 Felhasználó inaktív   NYCBoy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:28

Én pont most töröltem le a telepítő lemez képfájl-ját, anélkül, hogy akár egyszer is telepítettem volna. Szvsz nagyon alá kell vágnia az xp-t használóknak, hogy 2-3 évnél hamarabb áttérjenek, vagy ki kell adniuk valami értelmes bővítést, mert így felhasználóként semmivel nem nyujt többet mint egy xp.
Mindenhol jó, de mindig elzavarnak...

#1722 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:32

Tetszik a Vista eddig :D
A fontos driverek felmentek és műkszenek, már csak a progikkal tudom hazavágni :)
Nero működik? Már elég sok progi van felrakva, de mintha kicsit gyorsabb lenne az XP-mnél.
UAC-ot kikapcsoltam, majd ha mindent beállítottam, akkor talán engedélyezem :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1723 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:33

Nyero 6 nálam nem megy. 7-et nem próbáltam, a final burnert tettem vista alá :) (ingyenes cuccz)

#1724 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 15. 19:27

Nero 6.6.1.4 (utolsó hatos) simán megy. ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1725 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 19:28

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 18:33

Nyero 6 nálam nem megy. 7-et nem próbáltam, a final burnert tettem vista alá :) (ingyenes cuccz)

A legújabb Nero 7-es is megy simán.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1726 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 19:45

Nah, szóval én most járok ott 1 hét után, hogy uninstalláltam az RC2-őt, mert elegem lett belőle :)
Egy átlag júzer számára azért annyi egetrengető újdonság nem volt benne...szerintem! Jó, elismerem, sokkal "összeszedetteb" lett, könnyebb használni, meg mindenden, de ez el várható volt 5 év után.. A legrosszabb, amit tapasztaltam az az, hogy zabálja a memóriát!!! Na meg ez a grafikus felület! Az xp-jé még azt mondom szép, a vist@ felülete sem lenne rossz, de mi a francnak kellett a sok fölösleges cicoma (gondolok itt pl. az ablakok ki be "úszására")?!?!?!?! Minden esetere várok az XP SP3-ra, asztán, majd ha az is "elavult" lesz és nem lesz tovább support, akkor majd talán váltok...

#1727 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:06

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:30

Én anno a 466-os Celeroncsra is feldobtam az XP-t. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1728 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:11

Régóta próbálgattam a különböző buildeket (kezdve még a legelső 1CD-s alfa változattal :) ). Most jutottam el oda, hogy feltegyem az RTM Business-t. A legnagyobb gondot nekem a nagy mem. igény jelenti. Alapjáraton 380-390 megát "zabál". Pedig nem fut semmi. AERO-t kikapcsoltam, Sidebar-t szintúgy. Összes driver települt eddig gond nélkül. Gyorsasággal sincs gondom, úgy vagyok vele, hogy idővel ki fog jönni a különbség, ha egy kicsit már összekuszálódik a registry a sok progitól, stb... :) Habár nem szoktam teleszemetelni, de azért akkor is érezhető a különbség egy folyamatosan használt, és egy frissen települt rendszer között :)
A kezelhetősége tényleg bejön, sok apróság van, amitől "jobb érzés" használni.

Már csak a kulcsot várom, mert 30 napból már csak 28 van :p
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#1729 Felhasználó inaktív   quickflash 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:27

hát én se rakom fel ezt a sz.rt 2008ig ismét az tuti. zero driver&support
The idea of all-out nuclear war is unsettling.

#1730 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:37

Nemtom mi a faxt vársz 1 még hivatalosan meg sem jelent oprendszertől.. :think:
Majd ha március körül sem lesznek driverek, akkor lehet mondani hogy "zero driver&support"

1ébként ezért regeltél be hogy e fontos dolgot megosszad velünk?

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 15. 20:38 -kor

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.