Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 9:40
Szerintem aki meg akarja venni, az meg is fogja venni. Ha a Microsoft nem kapja meg most a száz egységet, hanem csak harmincat, a maradék hetvenet megkapja akkor, amikor már valóban kapható a termék.
Igen, tapasztalataim alapján sokan gondolkoznak így.
Igen, de amelyik cég így gondolkozik, nem tekintendő korrektnek a már meglévő ügyfélkörével szemben sem, valamint a ha lesz az újabb ügyfeleivel szemben sem.
Mivel elég sok játékprogramot szoktam rendelni webshopokban, ezért van némi tapasztalatom, sűrűn előfordul velem is , hogy előrendelek, nem azért hogy előbb legyen mint a szomszédnak, mert nem is ismerem a szomszédaimat
Azért rendelem, elő az újabb részeket a webshopokból, mert a Battlefield 2 és 2142 pont rendszerű játék ranked szervereken, azaz a pontok megmaradnak, és hogy a ranglistában minél előbb legyek minél több ponttal ehhez pedig elengedhetetlen, hogy mihelyst csak lehet elkezdjek vele játszani... nade a lényeg kine maradjon...
Ha megnézem hogy egy oprendszer ha windowsról van szó 50 000 Ft, egy premier játék meg 10 000 - 15 000 Ft, úgy gondolom, hogy a játék összege is elég húzos, nem elhanyagolható, ezt azért mondom, mert lentebbi példában ne mondja senki sem azt, hogy hát merrt az csak egy játék.
Amikor megjelennek ezek a játékok ,előlehet rájuk rendelni, és mindig van ugyebár olyan ahova előszőr jelenik meg. A Battlefield 2 esetében amikor megjelent az ország legnagyobb szoftverkereskedése (legalábbis ők rendeltek belőle a legtöbbet, mert ezért volt promóciós), legalábbis ami a játékokat illeti, 2 nappal előbb leszálította mindenkinek a játékot, az előrebeharangozottnál, és ráaádsul adott hozzá fül hallgatót is annyi pénzért amiéert a többiek nem adtak mellé Battlefield 2 -es fül hallgatót, és még előbb is leszállította, na persze mint mondtam az is fontos, hogy nem adta drágábban. Azt hiszem az ilyen cégek a korrektek, és ezzel a magatartásukkal alapozzák meg a hírnevüket.
Met mit gondol szerintetk az a vevő (azon felül, hogy buta volt) aki előrendeli 75 000-ért két nap múlva meg amikor már mindehol kapható, akkor ugyanott ahol vette 75-ért most volt egy laza 25 000-es áresés
Szerintetek megy még oda vásárolni ?

Súgó
A téma zárva.