HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#601 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:02

vki légyszi segítsen.... amit irtam szóval miért nem áll le a égp normálisan.. mi zavarhatja be.. msot meg képzeljétek el vviszaállítottam egy korábbi időpontra.. és msot meg nincsenek ikonok az asztalon még a sajátgép se pedig be van a beállításokban állítva hogy tegye ki... szóval ugy érzem siekrült kiakasztanom a vistát.. pedig sztzem tök jó.. csak nem tom miért csinálja ezt hogy káét napig leáll utánna meg ha netezek akkro nem áll le.. csak a vista.. vizsont a gépet nem lövi le.... a fenébe ujratelepités lesz belöle... csak az a baj hogy ezt akkor sem oldaja meg.. ugyanez volt a pre rtm nél is.. vkinek vmi ötlete??

#602 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:05

jah meg légyszi probáljátok már ki a hibernálást meg a többi leállítási funkciot.. mert nekem egyik se akar normálisan müködni..... sleepből mivel leeht viszsahozni.. mert én semmivel sem tom.... hihetetlen.... vmi ötlet??

#603 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:09

:o nézd át a hardvereidet. amúgy a reset jó megoldásnak tűnik, a másik problémára  :D

#604 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:14

Minden leállítási funkció tökéletesen működik, amennyiben a hardver is tökéletesen működik. Azt se tudjuk például, milyen gépre erőszakoltad rá a Vista-t.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#605 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:25

igen. pl. nekem soha nem volt gondom sem a hibernálással, sem a leállítással, ezért nem tudok értelmes válasszal szolgálni, mert ez evidens hogy működik...

#606 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:34

okok.. bocsiak... cska már eléggé ideges vok és tanácstalan... nah szóval.. a géoem... msi alaplap amd 2 gigaherzes proci 512 ram ati radeon 9000 kártya.. 220 vinyó.. szóval mennie kell meg megy is szupin..... csak sztem vmi nem mükszik vagy vmi bezavar a képbe... csak nem tom mi.. van egy tunerkártya pinnacle pctv stereo is a gépben.....
az a baj.. hogy mikoror feltettem a pre rtm majd a mostani végeleges változatot is... kb két napig szupin ment a leállítás.. aztán egyzser csak egyik este leakarom állítani.. és  nem áll le... a vista.. tudjátok kiirja hogy shut down és kész.. elsötétül a képernyő... majd ugyanugy kap jelet a monitor tehát nem kapcosl ki.. csak hallom hogy a vinyok kikapcoslnak és a gép pedig megy tovább.... és ez a gáz... aztán nyomtam neki egy resetelést.. és amikor net nélkül állítolm le azaz előtte nem kapcoslodtam a netre akkor leáll.. legalábbis eddig többszöri probálgatás utánn ez a tapasztalatom... vizsont ha elinditom és netezgetek akár csak egy percet is .. rögtön nem tudom leállítani.. pedig mieött megprobálom mindig bontom a netet is..... nah röviden eynni.. jah és kiprobáltam a sleepet is.. és nem tom visszahozni.. szóval passz.. nem tom mi van.. vagy a regisztryybe keveredett össze vmi.. vagy nem tom mi zavarja be.. de iylet még sohasem tapasztaltam.. csak gondoltam hátha vki tudja.. hogy hol keressek vagy nézzek utánna.. hogy mégis mih leeht a bibi...

#607 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 16:38

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 16:14

Minden leállítási funkció tökéletesen működik, amennyiben a hardver is tökéletesen működik. Azt se tudjuk például, milyen gépre erőszakoltad rá a Vista-t.

Nana!

Ismerős rátolta IBM X60-ra, azóta nem állt le a gép és újra sem indult.
Úgy csipogott mintha ram hibás lenne.

Az ujraindításon kívül mindentől behalt (hard reset)....
Bootnál a biosba sem ment bele, bekapcsolás után elindult, de ha CTRL-ALT DEl-t nyomtál akkor már csipogott...

Aztán egy bios frissítés (egy sokkal régebbi verzióra) megoldotta.

Fura, mert előtte enyém volt a gépe és sosem volt gond vele.

Lehet hogy a Vista barmol el valamit...vagy a crackek....

#608 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:33

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 17:38

Nana!

Ismerős rátolta IBM X60-ra, azóta nem állt le a gép és újra sem indult.
Úgy csipogott mintha ram hibás lenne.

Az ujraindításon kívül mindentől behalt (hard reset)....
Bootnál a biosba sem ment bele, bekapcsolás után elindult, de ha CTRL-ALT DEl-t nyomtál akkor már csipogott...

Aztán egy bios frissítés (egy sokkal régebbi verzióra) megoldotta.

Fura, mert előtte enyém volt a gépe és sosem volt gond vele.

Lehet hogy a Vista barmol el valamit...vagy a crackek....

Nézd el neki, kicsit elfogult :D

#609 Felhasználó inaktív   droland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:10

Mr. Manson, itt nem csak hozzád szólok, hanem azokhoz is, akik AZT HISZIK, hogy két processzor dupla teljesítmény, 4 processzor pedig 4x-res. NEM ERRŐL SZÓL! hanem arról, hogy pl. a haveromnak a super rakéta teljesítményű 3200+án LE KELL rakni a skypeot, ha éppen játszik a cs source-al, míg a 2.66os dualcore p4 megeszi reggelire a két progi együttes futását. A lényeg a több procin nem az, hogy csak arról szól, hogy 2x annyi idő alatt fusson le egy winrar, hanem pl. XY program futása ne akadozzon és lassuljon le drasztikusan ha közben esetleg YZ fut. Természetesen ha az operációs rendszer jól van leprogramozva, akkor természetesen figyelembe véve az operációs rendszer "közben" futó egyéb szolgáltatások most már drasztikus mennyiségét (vista alatt) illetve a a még kapcsolódó egy user által használt menet közben futó vírusfigyelő programot, akkor adott rendszer a "gyorsabb" operációs rendszerfutás érzékelhető több magos processzor esetén.
Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3

#610 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:13

Idézet: droland - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:10

Mr. Manson, itt nem csak hozzád szólok, hanem azokhoz is, akik AZT HISZIK, hogy két processzor dupla teljesítmény, 4 processzor pedig 4x-res. NEM ERRŐL SZÓL! hanem arról, hogy pl. a haveromnak a super rakéta teljesítményű 3200+án LE KELL rakni a skypeot, ha éppen játszik a cs source-al, míg a 2.66os dualcore p4 megeszi reggelire a két progi együttes futását. A lényeg a több procin nem az, hogy csak arról szól, hogy 2x annyi idő alatt fusson le egy winrar, hanem pl. XY program futása ne akadozzon és lassuljon le drasztikusan ha közben esetleg YZ fut. Természetesen ha az operációs rendszer jól van leprogramozva, akkor természetesen figyelembe véve az operációs rendszer "közben" futó egyéb szolgáltatások most már drasztikus mennyiségét (vista alatt) illetve a a még kapcsolódó egy user által használt menet közben futó vírusfigyelő programot, akkor adott rendszer a "gyorsabb" operációs rendszerfutás érzékelhető több magos processzor esetén.

:( persze itt nem csak a proci számít, hanem a hardverkörnyezet is, nem beszélve a futatott szoftverekről. sokszor elég egy rossz víruskergető+tűzfal párosítás és kész lesz tőle 1000magos proci is. :D

#611 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:20

Végigengedtétek már a OneCare-t: link? Mennyi ideig tart? Első nekifutásra csak 15%-ig volt időm.
Itt burkoltan nem gyűjthetnek infókat a rendszerről?

Tegyük fel valaki használja az RTM-et egy icike-picike crack-kal, az OneCare fel tudja deríteni? Gyűjthet ilyen infókat ez a szolgáltatás?
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#612 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:32

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:20

Végigengedtétek már a OneCare-t: link? Mennyi ideig tart? Első nekifutásra csak 15%-ig volt időm.
Itt burkoltan nem gyűjthetnek infókat a rendszerről?

Tegyük fel valaki használja az RTM-et egy icike-picike crack-kal, az OneCare fel tudja deríteni? Gyűjthet ilyen infókat ez a szolgáltatás?

:smoker: én végig nyomtam. 1 óra 200 gigánál. nem rossz ! nem hiszem hogy a one caret adatgyűjtésre készítették volna. az már kiderült volna, és jó nagy botrány lett volna már belőle. amúgy maximálisan használható. szép csendben teszi a dolgát. egyébként merevlemez opimalizációt, backup, stb. dolgokat is tud, nem csak antivírus, tűzfal, antispyware program. így ennek fényében az ára szerintem kitűnő!  :respect:

#613 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:33

hol található az onecare funkcio... ugyansi nekem a start menűben az intelliges kereső nem talált semmit se....

vkinek van vmi ötlete a szgép miért nem kapcosl ki.. pár hozzászolással elöbb részleteztem

#614 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:34

Idézet: kzsolthy - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:33

hol található az onecare funkcio... ugyansi nekem a start menűben az intelliges kereső nem talált semmit se....

vkinek van vmi ötlete a szgép miért nem kapcosl ki.. pár hozzászolással elöbb részleteztem

elvileg csak akkor, ha a terület, nyelv, minden en-re van állítva...

#615 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 19. 18:42

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#616 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 19. 18:46

Viszont nekem is lenne, egy apró problémám. Minden explorer indításkor ezt kapom. Kicsikét idegesítő, eddig nem csinálta:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

megoldás? :think:

#617 Felhasználó inaktív   MrManson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 19:15

Idézet: droland - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:10

Abszolute nem erre gondoltam. Irreális is lenne ... én csak arra mennyire tudja optimalizalni a dolgot!
:respect:
2 gépem van, mindkettőn teszteltem vistat.
AMD Athlon64 3000+ illetve AMD Turion 64 X2 (TL-52)

technologiai háttér lett volna a lényeg.

Szerkesztette: MrManson 2006. 11. 19. 19:18 -kor

*** nope

#618 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:02

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 17:33

Nézd el neki, kicsit elfogult :D

Teszteltem pár gépen, RTM-el már nincsenek boot problémák.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#619 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:05

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 21:02

Teszteltem pár gépen, RTM-el már nincsenek boot problémák.

Nekem is fura.
De egyértelműen összeköthető egy Vista installal a probléma megjelenése...

#620 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:15

nah senkinek sincsen semmi ötlete sem miért nem áll le nekem a gép normálisan??

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.