HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#651 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:39

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:18

Köszönöm! Hasznos.  :up: Amúgy az én penem kompatibilis (Kingston Datatraveller II+ Migo). Olvastam Flowman írását a buzzon (amúgy jó cikk  ;), és olvastam már sok leírást pl Paul cikkeit (winsupersite), stb de az átírt audió vezérlés fölött valahogy mindig elsiklottam. Hogyan kell azt érteni, hogy minden dolognak külön szabályozható hangereje? Ez eddig is így volt, nem? Úgy értem, hogy a média lejátszó programok, és egyáltalán az olyan programok amik hangot szólaltatnak meg, rendelkeznek saját hangerő szabályzóval. Ezt a funkciót átveszi a vista? Számomra ez furcsa megoldás. Szerintem teljesen jó az, hogy windowsban egy globális hangerőt állítok be és az egyes alkalmazások hangerő szabályzóját majd beállítom ugy ahogy nekem tetszik.

Tehát ha elindítasz egy MSN-t, ugye az is hangot szólaltat meg bizonyos esetben, és a hangerőszabályzó pulton, megjelenik az MSN hangerőszabályzója, ami alapból maximum értéket vesz fel, ezt tudod szabályozni, kényed-kedved szerint.

/A minap én is pont ugyanilyen pendrive-ot vettem./

#652 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:44

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:40

Nem, nem találtam benne sehol. :( Bár most nem otthon vagyok. XP-s verzióban egyből megtaláltam.

Otthon megkeresem, mert más is ezt a menüpontot mondta, lehet, hogy ilyen vak vagyok?  :eek:
Köszi azért a segítséget!  :up:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#653 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:46

http://winportal.net/?id=640

#654 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:56

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 18:18

Köszönöm! Hasznos.  :up: Amúgy az én penem kompatibilis (Kingston Datatraveller II+ Migo). Olvastam Flowman írását a buzzon (amúgy jó cikk  ;), és olvastam már sok leírást pl Paul cikkeit (winsupersite), stb de az átírt audió vezérlés fölött valahogy mindig elsiklottam. Hogyan kell azt érteni, hogy minden dolognak külön szabályozható hangereje? Ez eddig is így volt, nem? Úgy értem, hogy a média lejátszó programok, és egyáltalán az olyan programok amik hangot szólaltatnak meg, rendelkeznek saját hangerő szabályzóval. Ezt a funkciót átveszi a vista? Számomra ez furcsa megoldás. Szerintem teljesen jó az, hogy windowsban egy globális hangerőt állítok be és az egyes alkalmazások hangerő szabályzóját majd beállítom ugy ahogy nekem tetszik.

Először is állítasz egy eszköz hangerőt, ez a hangkártya kimeneti hangereje. Ehhez a hangerőhöz képest állíthatod be a programok hangerejét. Például MSN stb.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 11. 20. 18:57 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#655 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:09

Így már érthető. Köszönöm.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#656 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:13

Csak azt sajnálom, hogy a régebbi mixert sem érem el olyan könnyen, ami jól jönne mondjuk amikrofon hangerejének beállításánál. Mert ezek a potméterek csak a program hangkimenetét szabályozzák, a hangbemenetet nem.

#657 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:19

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:13

Csak azt sajnálom, hogy a régebbi mixert sem érem el olyan könnyen, ami jól jönne mondjuk amikrofon hangerejének beállításánál. Mert ezek a potméterek csak a program hangkimenetét szabályozzák, a hangbemenetet nem.

Igen, ezt valóban eléggé elrejtették, ahogy a wave és egyéb hangerőt is.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#658 Felhasználó inaktív   Zanzibar 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:49

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Tegnap telepítettem a Vista Home Premium változatát. Minden szépen felment, kivéve a Catalyst drivert. (9550-es kártyám van). Pontosabban ez is rendben települt (legújabb Vista driver az ATI-tól), csakhogy nem indul el. Az üzenet a következő: 

"Windows was able to successfully install device driver software, but the driver software encountered a problem when it tried to run. The problem code is 43."

Az eszközkezelőben meg az az undorító sárga felkiáltójel. Próbáltam az RC1-hez kiadott driverrel, meg a Vista beépített Microsoftos driverével, az eredmény ugyanaz. Mi lehet a hiba oka?

#659 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 20. 21:34

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 21:19

Igen, ezt valóban eléggé elrejtették, ahogy a wave és egyéb hangerőt is.

Kikellene húzni az asztalra, vagy G15-nél beállítani :)

#660 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:16

gyerekek egy kérdés.. igen az a hangerőszabályzó tök jó.. cska ohgy nekem  fut a messneger.. és mégse jelenik meg.. be kell hozzá vmit állítani??

#661 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:17

jah bocs. msot megint megnyitottam és lásss csodát már ott van az msn is.. bocs....

#662 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 01:41

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 20:26

Kipróbáltam a ReadyBoostot, ma vettem egy Kingston DataTraveller 2 plus Migo nevű kis szötyörét, 1GB-osat. Először megijedtem, hogy nem megy vele a readyboost, mert kiírta hogy nem jó, viszont rányomtam még1x a tesztre és rögtön jó lett neki. Alapból 880MB-ot ajánlott fel, cacheméretnek, de felhúztam max-ra, úgysincs semmi a pendriveon.
Hát eltartott egy kis ideig, míg szinkronizált a vincsivel, de utána már működött jól. Kissé gyorsított a rendszeren, de nagy különbség nincs, gondolom akkor lesz jelentősége, ha majd "összejönnek" a dolgok több progi futtatásakor, netán játék közben.
Mindenkinek ajánlok egy ilyet beszerzésre, 7000Ft-ért vettem meg, nem olyan vészes. Főleg ha nem csak erre használja az ember.

Ja és itt egy kompatibilitási lista, hogy melyek azok a pendrive-ok, amik ténylegesen tudják használni ezen szolgáltatást.

Szerencsére az enyém az, kipróbálom, bár sztem csak inkább marketing cucc ez az egész.

Kingston Data Traveller II (KUSBDTII/1GB) 1GB ReadyBoost Compatible
Submitted by: Myint
Notes: Need to format in FAT32

Akkor már inkább a flash drive-ok PATA-n, az mégsem "csak" USB2...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#663 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 08:24

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 21:34

Kikellene húzni az asztalra, vagy G15-nél beállítani :)

Mi az a G15???  :confused:

#664 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 21. 14:01

Jelentem, hogy a Pinnacle PCTV Pro kétpaneles megy Vista alatt XP-s 5.30-as driverrel, ChrisTV 4.99 Proval. Ez utóbbi viszont bajban van a hangerőszabályzással, szóval még nem tökéletes, de a csatornalista megvan, szól, kép is van, minden pöpec. Ja, a Vista a képi effektusokat Basic funkcióba tette a ChrisTV-nél.

#665 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:13

Nem csak ChrisTv-nél vannak ilyen gondok. AverTv is ugyanezt játsza.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#666 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:37

Remélem mihamarább kijönnek a Vistát támogató programok...  :rolleyes: Legalábbis januárig jó lenne...

Szerkesztette: Mykee 2006. 11. 21. 16:37 -kor

#667 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:52

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 16:37

Remélem mihamarább kijönnek a Vistát támogató programok...  :rolleyes: Legalábbis januárig jó lenne...

Jelenleg minden videólejátszó és tuner alkalmazás kikapcsolja az Aero-t.  :)

#668 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:56

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 16:52

Jelenleg minden videólejátszó és tuner alkalmazás kikapcsolja az Aero-t.  :)

Nekem a Media Player Classic nem kapcsolta ki (RC1 esetén), amennyiben a kimenetet "VMR9 (renderless)"-re állítottam. Az "Overlay Mixer" kiválasztása esetén viszont feldobott egy ablakot, hogy old mode izé és hogy aero nuku.

Hasonlóan csinált a myTheatre esetén is, az overlay mód használata esetén.
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#669 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 17:45

Az időjárás gadget működik nektek?
Most telepítettem újra fel az RC1-et. Amikor legelősször kapcsolódtam a nethez még működött, utánna aktiváltam a windowst meg letöltött valami frissítéseket és azóta "nem elérhető a szolgáltatás".

#670 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 18:03

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 17:45

Az időjárás gadget működik nektek?
Most telepítettem újra fel az RC1-et. Amikor legelősször kapcsolódtam a nethez még működött, utánna aktiváltam a windowst meg letöltött valami frissítéseket és azóta "nem elérhető a szolgáltatás".

Magyarországon nem működik jelenleg.

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.