HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#641 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 09:15

Tudom, hogy le lett már írva, de nem találom, az a kérdésem, hogy milyen olvasási és írási paramétereknek kell, hogy megfeleljen a pendrive a ReadyBoosthoz? Nekem van egy 13Mb/sec írási és 19Mb/sec olvasási sebeséggel rendelkező 1 gigásom, ez elég hozzá?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#642 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 09:28

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 9:15

Tudom, hogy le lett már írva, de nem találom, az a kérdésem, hogy milyen olvasási és írási paramétereknek kell, hogy megfeleljen a pendrive a ReadyBoosthoz? Nekem van egy 13Mb/sec írási és 19Mb/sec olvasási sebeséggel rendelkező 1 gigásom, ez elég hozzá?

elég.

Q: What perf do you need on your device?
A: 2.5MB/sec throughput for 4K random reads and 1.75MB/sec throughput for 512K random writes
Per Aspera Ad Astra

#643 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 13:01

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 9:15

Nem számít szinte semmit. A random elérési idő ami lényeges. Például Corsair-ek is elég gyorsak olvasásban, és írásban, de a hozzáférési idő miatt nem eszi meg a readyboost.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#644 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 14:39

Akkor én felteszem a nagy keresztkérdést!
- Windows Vista RTM
- Windows Media Player 11
- Now Playing mód.
Megvan? Jó. Kikapcsolom a Playlistet a jobb felső kis kék nyillal.

Kérdés: hogyan hozod vissza a playlistet???

Ugyanis az XP-s WMP11-ben ott a View menüben a Playlist megjelenése, de a Vistás verzióban nincs sehol. Gyorsbillentyűvel sem tudtam visszahozni. Ilyenkor mi van? A Műsortárban ott van, de a Now Playingben nem tudom...  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#645 Felhasználó inaktív   poklacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:39

Kérdés: hogyan hozod vissza a playlistet???

Ha a Now playing gomb alatti nyílra kattintasz, ott nincs olyan hogy Show list pane?

#646 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:31

igne visszaállítottam.. és azota nem tettem fel seemmi programot.. és továbbra sem áll le normálisan... amugy egy kérdés.. amikor telepitettem a vistát. akkor a telepitöben mikor arra mentem hogy format akkor megformázta a vinyomat?? mert megmnodom öszéntén kb egy perc volt.. és visszadobta hogy kész.... de egy perc alatt megformázta a 19 gb os particiot?? elég abszurdnak tünik.....vagy vmit naon jól megcsináltak hogy ilyen gyorsan formáz.....

#647 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 15:40

Idézet: poklacsek - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:48

Ha a Now playing gomb alatti nyílra kattintasz, ott nincs olyan hogy Show list pane?

Nem, nem találtam benne sehol. :( Bár most nem otthon vagyok. XP-s verzióban egyből megtaláltam.

Szerkesztette: Mykee 2006. 11. 20. 15:40 -kor

#648 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:56

Idézet: kzsolthy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:31

igne visszaállítottam.. és azota nem tettem fel seemmi programot.. és továbbra sem áll le normálisan... amugy egy kérdés.. amikor telepitettem a vistát. akkor a telepitöben mikor arra mentem hogy format akkor megformázta a vinyomat?? mert megmnodom öszéntén kb egy perc volt.. és visszadobta hogy kész.... de egy perc alatt megformázta a 19 gb os particiot?? elég abszurdnak tünik.....vagy vmit naon jól megcsináltak hogy ilyen gyorsan formáz.....

quick formattal formáz
Per Aspera Ad Astra

#649 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:25

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:15

link

#650 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:18

Köszönöm! Hasznos.  :up: Amúgy az én penem kompatibilis (Kingston Datatraveller II+ Migo). Olvastam Flowman írását a buzzon (amúgy jó cikk  ;), és olvastam már sok leírást pl Paul cikkeit (winsupersite), stb de az átírt audió vezérlés fölött valahogy mindig elsiklottam. Hogyan kell azt érteni, hogy minden dolognak külön szabályozható hangereje? Ez eddig is így volt, nem? Úgy értem, hogy a média lejátszó programok, és egyáltalán az olyan programok amik hangot szólaltatnak meg, rendelkeznek saját hangerő szabályzóval. Ezt a funkciót átveszi a vista? Számomra ez furcsa megoldás. Szerintem teljesen jó az, hogy windowsban egy globális hangerőt állítok be és az egyes alkalmazások hangerő szabályzóját majd beállítom ugy ahogy nekem tetszik.
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#651 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:39

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:18

Köszönöm! Hasznos.  :up: Amúgy az én penem kompatibilis (Kingston Datatraveller II+ Migo). Olvastam Flowman írását a buzzon (amúgy jó cikk  ;), és olvastam már sok leírást pl Paul cikkeit (winsupersite), stb de az átírt audió vezérlés fölött valahogy mindig elsiklottam. Hogyan kell azt érteni, hogy minden dolognak külön szabályozható hangereje? Ez eddig is így volt, nem? Úgy értem, hogy a média lejátszó programok, és egyáltalán az olyan programok amik hangot szólaltatnak meg, rendelkeznek saját hangerő szabályzóval. Ezt a funkciót átveszi a vista? Számomra ez furcsa megoldás. Szerintem teljesen jó az, hogy windowsban egy globális hangerőt állítok be és az egyes alkalmazások hangerő szabályzóját majd beállítom ugy ahogy nekem tetszik.

Tehát ha elindítasz egy MSN-t, ugye az is hangot szólaltat meg bizonyos esetben, és a hangerőszabályzó pulton, megjelenik az MSN hangerőszabályzója, ami alapból maximum értéket vesz fel, ezt tudod szabályozni, kényed-kedved szerint.

/A minap én is pont ugyanilyen pendrive-ot vettem./

#652 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:44

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:40

Nem, nem találtam benne sehol. :( Bár most nem otthon vagyok. XP-s verzióban egyből megtaláltam.

Otthon megkeresem, mert más is ezt a menüpontot mondta, lehet, hogy ilyen vak vagyok?  :eek:
Köszi azért a segítséget!  :up:

#653 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:46

http://winportal.net/?id=640

#654 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:56

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 18:18

Először is állítasz egy eszköz hangerőt, ez a hangkártya kimeneti hangereje. Ehhez a hangerőhöz képest állíthatod be a programok hangerejét. Például MSN stb.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 11. 20. 18:57 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#655 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:09

Így már érthető. Köszönöm.

#656 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:13

Csak azt sajnálom, hogy a régebbi mixert sem érem el olyan könnyen, ami jól jönne mondjuk amikrofon hangerejének beállításánál. Mert ezek a potméterek csak a program hangkimenetét szabályozzák, a hangbemenetet nem.

#657 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:19

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:13

Csak azt sajnálom, hogy a régebbi mixert sem érem el olyan könnyen, ami jól jönne mondjuk amikrofon hangerejének beállításánál. Mert ezek a potméterek csak a program hangkimenetét szabályozzák, a hangbemenetet nem.

Igen, ezt valóban eléggé elrejtették, ahogy a wave és egyéb hangerőt is.

#658 Felhasználó inaktív   Zanzibar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:49

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Tegnap telepítettem a Vista Home Premium változatát. Minden szépen felment, kivéve a Catalyst drivert. (9550-es kártyám van). Pontosabban ez is rendben települt (legújabb Vista driver az ATI-tól), csakhogy nem indul el. Az üzenet a következő: 

"Windows was able to successfully install device driver software, but the driver software encountered a problem when it tried to run. The problem code is 43."

Az eszközkezelőben meg az az undorító sárga felkiáltójel. Próbáltam az RC1-hez kiadott driverrel, meg a Vista beépített Microsoftos driverével, az eredmény ugyanaz. Mi lehet a hiba oka?

#659 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 20. 21:34

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 21:19

Igen, ezt valóban eléggé elrejtették, ahogy a wave és egyéb hangerőt is.

Kikellene húzni az asztalra, vagy G15-nél beállítani :)

#660 Felhasználó inaktív   kzsolthy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:16

gyerekek egy kérdés.. igen az a hangerőszabályzó tök jó.. cska ohgy nekem  fut a messneger.. és mégse jelenik meg.. be kell hozzá vmit állítani??

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.