HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1641 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 12. 16:04

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 16:01

pár postal előtted linkeltem :)

Látom, oké...  :respect:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1642 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 16:06

Még 1 kérdés. Azureus/uTorrent megy vistával jól? Amikor még a beta-t próbálgattam, az uT nem ment.
JóSebesség

#1643 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 12. 16:09

Nekem uTorrent simán ment az RTM-en...
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1644 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 16:14

Szintúgy  :)

#1645 Felhasználó inaktív   poklacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 21:09

Idézet: Steini - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 16:25

Megpróbáltam felrakni és nem inditotta el az .exe fájlt...

Pedig felmegy rá a 2003-as office. Mit jelent az pontosan hogy nem indította el az .exe fájlt? Hibát írt ki?

#1646 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 21:46

Idézet: Steini - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 15:25

Megpróbáltam felrakni és nem inditotta el az .exe fájlt...

Teljes jogú Rendszergazdaként próbáltad futtatni az exe-t? Tehát jobb egérgomb az exe-n és run as...
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1647 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:24

Nincs valahol összegyújtve azoknak a felhasználói programoknak a neve, amit a felhasználók eddig tudtak futtatni Vista alatt?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1648 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 14:20

ez a kreativ qrvara szanalmas, no :D linux alatt a sracok megtudtak csinalnli az emu10k drivert hozza ugy hogy menjen OSS-sel is meg ALS-val is. sot, mostmar az openAL is megy vele.

Pedig, hogy istenítik a windows-t, hogy pikk-pakk mindent felismer, esetleg driverkell csak letölteni hozzás megy.... aham... :D
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1649 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:42

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:32

esetleg driverkell

Itt bukik meg az "ahamm". ;) Ha nincs driver, akkor nem a Microsoft segge fekete. Idejük lett volna a hardvergyártóknak drivert írni, úgy tűnik, kedvük nem volt.

#1650 Felhasználó inaktív   poklacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:54

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 0:24

Nincs valahol összegyújtve azoknak a felhasználói programoknak a neve, amit a felhasználók eddig tudtak futtatni Vista alatt?

http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Wind...patibility_List

#1651 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 08:05

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:42

Itt bukik meg az "ahamm". ;) Ha nincs driver, akkor nem a Microsoft segge fekete. Idejük lett volna a hardvergyártóknak drivert írni, úgy tűnik, kedvük nem volt.

De azért olyan alapszintű drivert beletehettek volna mint ami pl. az XP-be van... :think:

Csak annyi, hogy megszólaljon..
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1652 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 10:11

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 8:05

De azért olyan alapszintű drivert beletehettek volna mint ami pl. az XP-be van... :think:

Ja, szedjék össze a világ összes hardverét, és írjanak rá drivert, a mocskok. Azt a drivert se a Microsoft kódolja, a gyártótól kapják.

#1653 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 12:32

Köszönöm. :respect:
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1654 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 13. 12:54

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 10:11

Ja, szedjék össze a világ összes hardverét, és írjanak rá drivert, a mocskok. Azt a drivert se a Microsoft kódolja, a gyártótól kapják.

Érdekes a felháborodásod.Miért nem lett volna rá talán idejük az elmúlt fél évtizedben, sőt már több mint 5 évben? Ha ilyen drágán adják a Vistat, dolgozzanak már meg a pénzükért, már csak azért is, mert képzeld, a Novelles srácos OpenSuSE alá, megcsinálták a Creative Soundblaster LIve! driverét, ugyanígy a Logitech MX1000-es egérét, Sok TFT és egyéb monitorét. Gondolom nem feltételezed, hogy nem ők csinálták, hanem a különböző cégek csinálták meg helyettük, ha egyszer ezek a külöünböző cégek, még Vista alá is lusták (ezt viszont nem csodálom ).

Ja és tegnapi csemege, innen a Hwsw-ről van egy link a buzzra...
A linkek:  http://www.buzz.hu/

http://ultima.buzz.hu/archives/2007/01/12/...ultimA_Edition/

Idézet: ]Most nem fogom itt részletezni, de meg van rá a magam oka, miért is várom az Internet Explorer 7 és a Windows Media Player 11 végleges változatainak magyarosított verzióit. És megmondom, már igencsak szükségem lenne rájuk. BEPÖCCENTEM.Bepöccentem, hogy hogy lehet, hogy egy olyan óriás cég mint a Microsoft még két hónap elteltével sem képes kiadni honosított verziókat, miközben az említett szoftverek már réges-rég készen állnak! Ráadásul a WMP11-gyel szinte semmi munkájuk sem lenne, hiszen a béta kiadása már fél éve letölthető magyarul! Akkor meg miért szórakoznak ennyi ideig!?Először azt feltételeztem, hogy a cég most nyilván minden magyar erőforrását a Vista magyar nyelvű megjelenésére fordítja, de mivel furdalt a kiváncsiság, kutakodni kezdtem a neten. Az első nyomot a Winportal.net egyik cikkében találtam: Mary Hoffman nyugtatgat benne, hogy nem kell izgulni, legkésőbb márciusig minden meglesz. Ez röhejes. Mivel a Vistának amúgy is része az IE7 és a WMP11, elég egyértelmű, hogy egyben kívánják a magyar változatokat a piacra dobni, hiszen az oprendszer új verzióját is ekkorra ígérték. Mekkora véletlen! A másik érdekességet a HVG egy korábbi cikkének részletei jelentették. Kiderül belőle, hogy a cég magyarosításait 2001-ben mindössze két fordító (személy, nem iroda) végezte, ezért kellett akkoriban a magyar változatokra fél évet várni. De hisz ma is ennyit kell!!! Ergo még mindig csak 2 ember fordít? Elég piti dolognak tartanám az óriás részéről, szerintem ugyanis a Microsoft nem az a cég, amelyik nem engedhetné meg magának, hogy minden nyelvű honosításra felvegyen 10 embert.[/quote]A Winportalos cikk:[quote name=

Két új Internet Explorer 7 lokalizált változat lett elérhető a Microsoft oldaláról, a héber és kínai változatokat december 1-jén tette közzé a szoftverfejlesztő cég.

A jelenlegi lokalizált változatok közé tartozik az: Arab, Finn, Francia, Német, Brazil, Japán, Olasz, Orosz, Dán, Koreai és Spanyol nyelvű kiadások. A hazai felhasználók nagy bánatára sajnos egyelőre még nem található meg a listán a magyar nyelv, de a fordítás és a tesztelés jelenleg is folyik. Néhány hónapon belül - legkésőbb 2007. márciusig - az összes szokásos nyelven is elérhető lesz az Internet Explorer 7-es változata. - írta Mary Hoffman az Internet Explorer csapat programigazgatója.

http://www.translatorteam.com/hvg.html

Hiába vagyunk mi EU tagok, meg Európaiak, kis ország kis pénz, ennyire vagyunk mi fontosak...

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 13. 13:04 -kor

#1655 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 13:13

Lenne nekem 1 kérdésem (megint :) )
Nálam most fent van ugye a vista, meg 1 sp2-es xp.
Amkor a vistát installáltam, lehúztam a másik HDD-t (amin az xp van) ugyanis a mútkor nagyon belerondított a bootjába a pista :)
Lényeg a lényeg, el sem akart indulni önállóba. (tehát ha az a HDD volt bent 1edül)

Viszont az F8 nyomogatás is marha idegesítő induláskor (erre jön be a HDD választó képernyő)
Namost arra gondoltam hogy kicsit szerkesztenem kéne a boot.ini-t, (elágaztatni a rendszert) csak nem tudom hogy pontosan mit kell beleírni :)
Tudna nekem valaki ebben 1kis supportot adni?  :)

ps: természetesen tökmind1 melyik oprendszerét szerkesszük :)

szerk:
Tehát vegyük akkor pl alapul az Xp-t, aminek így néz ki a boot.ini-je:

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

és akkor hogyan tovább? :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 13. 13:18 -kor

#1656 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 13:14

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 12:54

Érdekes a felháborodásod.

Érdekes a felháborodásod. Ha jól tudom, az otthoni felhasználók számára január harmincadikától lesz elérhető a Vista. Lehet, hogy akkor fogják kinyomni a végleges drivereket a cégek, mert előtte mi értelme lenne, inkább csiszolgatnak még rajta kicsit.

Idézet

Hiába vagyunk mi EU tagok, meg Európaiak, kis ország kis pénz, ennyire vagyunk mi fontosak...

Mert ugye a magyar lokalizációt is Redmondban gyártják? :) Naiv. ;)

#1657 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 15:03

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 12:54

Érdekes a felháborodásod.Miért nem lett volna rá talán idejük az elmúlt fél évtizedben, sőt már több mint 5 évben? Ha ilyen drágán adják a Vistat, dolgozzanak már meg a pénzükért, már csak azért is, mert képzeld, a Novelles srácos OpenSuSE alá, megcsinálták a Creative Soundblaster LIve! driverét, ugyanígy a Logitech MX1000-es egérét, Sok TFT és egyéb monitorét. Gondolom nem feltételezed, hogy nem ők csinálták, hanem a különböző cégek csinálták meg helyettük, ha egyszer ezek a külöünböző cégek, még Vista alá is lusták (ezt viszont nem csodálom ).

Ja és tegnapi csemege, innen a Hwsw-ről van egy link a buzzra...
A linkek:  http://www.buzz.hu/

http://ultima.buzz.hu/archives/2007/01/12/...ultimA_Edition/

http://www.translatorteam.com/hvg.html

Fél évtizedben? Jah, hogy az elmúlt évben megjelent hardverek drivereit már akkor megcsinálhatták volna? Tudom Suse-ben aztán mindent megcsináltak jah, csak az OPEN szó ott nem véletlen. A Microsoft megmondta a cégeknek, hogy időben leadjátok a drivereket vagy elmehettek a francba, nem építjük bele. Ők nem tették meg időben, akkor marad a driverek töltögetése netről. Jan 30. után majd szépen kiadják, nem kell aggódni. Egyébként se jelent még meg a Vista....  A fordításokat végző cégek ebben az országban ennyire képesek. Gondolhatod, hogy nem 5 MS alkalmazott írogatja át a szövegeket..... Azt hiszem ezeknél a problémáknál kisebb gondja is nagyobb az MS-nek.

M@Xtreme: Nem mindegy melyiket szerkesztgeted, mert ugye az egyik a first boot device. Ha azt kiveszed akkor biztosan nem fogsz tudni bootolni. A vinyó kivétele egyébként az egyik legrosszabb megoldás volt.

http://neosmart.net/dl.php?id=1
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1658 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 13. 15:20

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 15:03

Fél évtizedben? Jah, hogy az elmúlt évben megjelent hardverek drivereit már akkor megcsinálhatták volna? Tudom Suse-ben aztán mindent megcsináltak jah, csak az OPEN szó ott nem véletlen. A Microsoft megmondta a cégeknek, hogy időben leadjátok a drivereket vagy elmehettek a francba, nem építjük bele. Ők nem tették meg időben, akkor marad a driverek töltögetése netről. Jan 30. után majd szépen kiadják, nem kell aggódni. Egyébként se jelent még meg a Vista....  A fordításokat végző cégek ebben az országban ennyire képesek. Gondolhatod, hogy nem 5 MS alkalmazott írogatja át a szövegeket..... Azt hiszem ezeknél a problémáknál kisebb gondja is nagyobb az MS-nek.

M@Xtreme: Nem mindegy melyiket szerkesztgeted, mert ugye az egyik a first boot device. Ha azt kiveszed akkor biztosan nem fogsz tudni bootolni. A vinyó kivétele egyébként az egyik legrosszabb megoldás volt.

http://neosmart.net/dl.php?id=1

Hát igen, ebből látszik, hogy az MS azthitte, hogy ő a Domina, aztán kiderült, hogy nem teljesen... A cégek jó része meg nem engedelmeskedett. Az eladási adatok megvannak az XP debütálása utánról ?:)

#1659 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 16:45

Valamiért lefagy a vistám hogyha magára hagyom több idöre, mi lehet? Azt hogy lehet kikapcsolni,h a wincsiket lekapcsolja,hibernálja vagy mi az?
Ki érti ezt?

#1660 Felhasználó inaktív   kecsawi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 18:59

Audigy 2 zs driver
Athlon64 X2 3800+@2750,Zalman CNPS7000A-Cu,
A8N SLI,3 GB RAM,MSI 6800GS,Maxtor 2x7L250S0, LE32R72B, 420-as Chieftec táp,Audigy 2 ZS,Gigabyte GN-WPKG,WinFast TV2000 Expert, Toshiba L30 volt

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.