HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1701 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:25

Jelenleg (!!) ez nem is vitás hogy jobban megéri :)
Csak sajan az MS tenni fog róla hogy rákényszerüljön az ember a vistára  :rolleyes: .
Én majdnem biztos vagyok abban hogy sokkal előbb "el fogják felejteni" az xp supportját mint anno a 9x-es rendszerekét  :rolleyes:

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 15. 07:26 -kor

#1702 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:27

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:21

Én nem modntam hogy ANNYIRA megtetszett 1 szóval sem. Mindössze annyit írtam hogy nekem a kezelhetősége kézenfekvőbb. Sokal átgondoltabb. és rendezettebb az egész. (SZERINTEM)
Másrészt pedig az előzetes riogatások után, kellemeset csalódtam benne.
Amit viszont szánalmasnak tartok az a memóriaigénye..  Azért hogy 1 oprendszer felzabáljon majd 600mb ramot.. hát had ne mondjam  :rolleyes:

ps: Ha már a fikázásnál tartunk, és is had szúrkálódjak picit :)
A minap ezen baromi jót röhögtem :)
Micsoda újdonság mi? :) Nembaj hogy xp alatt is majdnem videolejátszóval ezt meg lehet csinálni :)

Valamivel népszerűsíteniük kell :)

Vajon bukta lesz az MS-nek a Vist@ eladási adatok alapján az XPhez képest ?

Azért gondolkodjunk csak. 2001-ben az XP debütálása idején, még nagyon pattanásos arcú egyetemistának tűnhetett az aki Linuxot telepített, ma meg egy jó pár laptophoz is azt adnak, mert ingyenes, és sokan, akiknek pl csak az a laptopjuk van, vagy egyszerűen más okokból kiindúlva, megismerik a linuxot, már nem is kell Vist@.

Ja és az egyik újdonsága a Vist@nak XP-n :p

http://winportal.net...&highlight=flip

#1703 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:30

Jah ez már nem új cucc, régen használtam :) (asszem most is fentvan)
A másik meg az AERO felület, amihez állítólag DX9-es VGA kell.
Namost xp alatt 1 sima WB5-el meg lehet oldani, mindenféle újgenerációs videókártya nélkül. Nc :)

#1704 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:31

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:25

Jelenleg (!!) ez nem is vitás hogy jobban megéri :)
Csak sajan az MS tenni fog róla hogy rákényszerüljön az ember a vistára  :rolleyes: .
Én majdnem biztos vagyok abban hogy sokkal előbb "el fogják felejteni" az xp supportját mint anno a 9x-es rendszerekét  :rolleyes:

Hát a Sima XP-ét lehetséges, de a Professional-ra 2012 a support dátum azthiszem. A 64 bites XP-pedig azért is kényelmes dolog, mert mintahogyan írtam Windows Server 2003-ra épül, és egyrészt a nagy vállalatok, használják ezt, másrészt már kiadta az MS A Win2k3 Service Pack 2 RC-t és várható a teljes megjelenése is. Egyébiránt pedig emlékeztetnék mindenkit, hogy a Windows NT4 és a Windows 2000 ope5rációs rendszereket milyen hosszan voltak kénytelenek supportálni a nagy vállalatok erőgyakorlásának köszönhetően.

#1705 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:34

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:30

Jah ez már nem új cucc, régen használtam :) (asszem most is fentvan)
Namost xp alatt 1 sima WB5-el meg lehet oldani, mindenféle újgenerációs videókártya nélkül. Nc :)

Igen, a WB ezért is a kedvencem . WB, IC, meg valami Sidebar, és olyan Vista kinézetű XP-t (szerencsére a WB 64 bites XP-t is supportál) lehet csinálni, hogy ha eltekintesz attól, hogy a Startmenüd nem pont a Vist@ féle ami nem hátrány feltétlen , akkor klasszul érzed magad alatta :)

#1706 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 07:38

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

#1707 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:12

Jól startolt a Windows Vista

#1708 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:14

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:44

Felesleges használni, okos ember linuxot vagy XP-t használ, mint fentebb is írta a kolléga, lesz XP-ből SP3 is :p

Lesz is: http://computerworld...ir.php?id=40373 :)

Kiváncsi vagyok amugy, hányan térnek át, merthogy a javitócsomagokat örökké dobálni fogják, az biztos.

Szerkesztette: Dextrose 2007. 01. 15. 12:16 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1709 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:24

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:12

Lesz ez még jobb is.  ;)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1710 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:41

nézd vissza lehet butítani. az én hasfájásom inkább az, hogy mi lesz azokkal akik vettek egy csilivili ulw 1GHz-es procis nenyomjmegerősenmertdatabokratoörökdenagyontrendicooldrágavagyok notit mostanában :D

Nagyon egyszerű. Nem térnek át :) Nem kötelező. Szerintem XP-vel ugyanugy lehet boldogulni, sőt, ha kiadják a fentebb említett csomaggal, azzal nagyon jol fog járni mindenki.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1711 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:30

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:14

Lesz is: http://computerworld...ir.php?id=40373 :)

Kiváncsi vagyok amugy, hányan térnek át, merthogy a javitócsomagokat örökké dobálni fogják, az biztos.

Egy idő után szinte mindenki váltani fog. Amikor az XP megjelent ugyanígy fújták a hülyeséget páran, hogy kilencvennyóc mindere jó.....

Ez nem neked szól, de a linuxos postokat nem lehetne mellőzni a témából? Én se megyek a linux topikokba ecsetelni mekkora hibák vannak a rendszerben....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1712 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:14

merthogy a javitócsomagokat örökké dobálni fogják, az biztos.

Nem biztos. ;) Már 2000-hez is alig jön ki frissítés, 98-hoz meg már egyáltalán nem.

#1713 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:38

Godspeed van egyszeru modszer felgyilkoni a KDE-re a vista-themet?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1714 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:56

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:24

Lesz ez még jobb is.  ;)

Olvasni kell a soeok a között :)

Idézet

Piackutatók ugyanakkor némileg szkeptikusak, a Gartner szerint az év végén a használatban levő gépeknek csupán tizedén fut majd az új operációs rendszer, 2008-ban a harmadán, 2009-ben a felén, 2010-ben pedig a kétharmadán.

Az meg érdekes lehet, hogy az NPD mennyire független hírforrás :)

#1715 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 12:58

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:30

Egy idő után szinte mindenki váltani fog. Amikor az XP megjelent ugyanígy fújták a hülyeséget páran, hogy kilencvennyóc mindere jó.....

Ez nem neked szól, de a linuxos postokat nem lehetne mellőzni a témából? Én se megyek a linux topikokba ecsetelni mekkora hibák vannak a rendszerben....

Bocs, de őszintén, és kerüld a marketinges mellé beszélést... használtál már linuxot ? Elképzelhető, hogy a linux topichoz érdemben nem sikerülne hozzászólnod a megfelelő tudás és tapasztalat nélkül ?:)Aki nincs otthon a linuxban csak a Win-es ide ,meg oda klikk megy neki az nehezen tekinthető informatikusnak,  a tekintélyhez meg elengedhetelen :)
Ja amúgy www.linuxforum.hu itt mond el a fenti mondatodat :)

A linuxos képek amúgy Vista-s témát ábrázolnak, szóval felesleges bepöccenned :)

http://www.linuxforu...c=20679.new#new

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 15. 13:18 -kor

#1716 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:36

Godspeed van egyszeru modszer felgyilkoni a KDE-re a vista-themet?

Linuxra a Dekorator a KDE-s csinosítások új WB-szerű alkalmazása ;)

szerk csak a topic miatt :p

http://winportal.net/?id=720

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 15. 13:17 -kor

#1717 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:55

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 12:58

Bocs, de őszintén, és kerüld a marketinges mellé beszélést... használtál már linuxot ? Elképzelhető, hogy a linux topichoz érdemben nem sikerülne hozzászólnod a megfelelő tudás és tapasztalat nélkül ?:)Aki nincs otthon a linuxban csak a Win-es ide ,meg oda klikk megy neki az nehezen tekinthető informatikusnak,  a tekintélyhez meg elengedhetelen :)
Ja amúgy www.linuxforum.hu itt mond el a fenti mondatodat :)

A linuxos képek amúgy Vista-s témát ábrázolnak, szóval felesleges bepöccenned :)

http://www.linuxforu...c=20679.new#new

Na, megint ott vagyunk, hogy Windowsban csak klikkelgetni kell. :D Adok egy Win2003-at aztán, fél óra múlva legyen teljesen felkonfigolva. Szerinted csak az informatikus aki mindenhez ért? Na akkor a világon egy darab sincs. Azért vannak minden rendszerhez más és más szakemberek, hogy mindenki a saját dolgát csinálja. Ha lerohad a squid nem állok neki szarakodni, mert lehet egy nap lenne mire megcsinálom. Kollegának meg 1 perc. De ő sem kezd szórakozni AD-vel, mert az meg neki lenne 1 nap....

Jah használtam, illetve jelenleg is van itt a közelben FC5, de volt valahol FreeBSD is. Debian meg már régebben...

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 01. 15. 13:57 -kor

#1718 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 13:57

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 13:36

Nem biztos. ;) Már 2000-hez is alig jön ki frissítés, 98-hoz meg már egyáltalán nem.

Ezt jo hallani.

Már alig várom, hogy az XP be beleintegrálják az összes javítást, és ugy adják ki. Remélem ez az sp3 ban meg is valosul.

paranormal.hu

#1719 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 16:15

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 7:30

És azt honnan lehet letölteni? :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1720 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:23

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 13:55

Na, megint ott vagyunk, hogy Windowsban csak klikkelgetni kell. :D Adok egy Win2003-at aztán, fél óra múlva legyen teljesen felkonfigolva. Szerinted csak az informatikus aki mindenhez ért? Na akkor a világon egy darab sincs. Azért vannak minden rendszerhez más és más szakemberek, hogy mindenki a saját dolgát csinálja. Ha lerohad a squid nem állok neki szarakodni, mert lehet egy nap lenne mire megcsinálom. Kollegának meg 1 perc. De ő sem kezd szórakozni AD-vel, mert az meg neki lenne 1 nap....

Jah használtam, illetve jelenleg is van itt a közelben FC5, de volt valahol FreeBSD is. Debian meg már régebben...

Osztom a véleményed! Tökéletes op. rendszer NINCS, leglább is szerintem! Mindegyiknek van hibája! Én is használtam nagyon sokáig linuxot, de én kényelmes ember lévén inkább maradok a "kattintgatásnál", inkább nyomok egy setup.exe-t a DVD lejátszó proginak, minthogy kernelt fordítsak. Ez csak egy példa volt, a linuxban is nagyon sok jó dolog van! De az nam az a topic ahol a linuxot meg a windowst kell fikázni..... szerintem!

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.