HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#2181 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:10

Hát mit mondjak, az ADI támogatása sose volt szuperül megoldva, saját oldalán zéró támogatás sincs a saját motyójukhoz, az alaplap és noti gyártok meg fél-egy év késéssel pakolják ki (vagy se) a drivereket. Én eddig ADI 19xx sorozathoz eleve csak valami Compaq FTP-n láttam drivert Vistához, de az is régi.
Szerencsére nekem Realtek ALC880-as van ...

Szerkesztette: Inquisitor 2007. 02. 04. 12:10 -kor

.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#2182 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:13

ok, mondok mást.. az ati, vagyis mostmár amd miért nem tud egy rendes drivert kiadni, amivel meg lehetne csinálni, amit xp alatt lehetett, hogy a monitor (d-subon) 1280x1024-ben megy, és a tv, s-videon 1024x768-ban klónozza ezt. illetve ezen felül, ha indítok egy mediaplayert, akkor kirakja a tv-re a képet.. (overlay) ezt miért nem lehetett megcsinálni?!
Per Aspera Ad Astra

#2183 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:14

tehát bocs, de innentől kezdve élvezhetetlen az egész rendszer..
Per Aspera Ad Astra

#2184 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:17

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:10

Hát mit mondjak, az ADI támogatása sose volt szuperül megoldva, saját oldalán zéró támogatás sincs a saját motyójukhoz, az alaplap és noti gyártok meg fél-egy év késéssel pakolják ki (vagy se) a drivereket. Én eddig ADI 19xx sorozathoz eleve csak valami Compaq FTP-n láttam drivert Vistához, de az is régi.
Szerencsére nekem Realtek ALC880-as van ...

bocs, de ez nem az adi sara, ez pl az asus, illetve a többi alaplapgyártó sara. és azért az asus elég nagy cég ahhoz, hogy tudjon írni egy rohadt drivert fél év alatt
Per Aspera Ad Astra

#2185 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:22

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:17

bocs, de ez nem az adi sara, ez pl az asus, illetve a többi alaplapgyártó sara. és azért az asus elég nagy cég ahhoz, hogy tudjon írni egy rohadt drivert fél év alatt

Eddig senki nem jelezte, hogy nem megy a Vista Catalyst 7.1-ben a theater MOD, de most ha lesz időm lecsekkolom ... bár nem tudom az RC2-vel megy a végleges Vista drivere? Vagy lehet felteszek egy pár óra erejéig egy RTM-et ...

Szerkesztette: Inquisitor 2007. 02. 04. 12:23 -kor

#2186 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:24

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 11:53

Na most lehet én vagyok értetlen, de nekem a hírekből az jött le, hogy a HAL helyetti új driver rendszeren keresztül a "szabvány" D3DS hívások működni fognak, kivétel a creative partizán szabványát az EAX-ot. Nem?
Ellenkező esetben MINDEN kártya csak sztereoban szólna ezután.
És ezt a dolgot valószinüleg legalább 1 éve tudhatják a HW fejlesztők, miért MOST kezdtek el rohanvást ALchemy-t fejleszteni? Ha meg nem most kezdték, akkor elég szégyen, hogy félkész még.

Hogy mondhatod ezt a világ legnagyobb, és legelismertebb, legimpozánsabb hangkártya gyártójának szabványára? Amit ők csinálnak az szabvány és punktum.

#2187 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:27

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:22

Eddig senki nem jelezte, hogy nem megy a Vista Catalyst 7.1-ben a theater MOD, de most ha lesz időm lecsekkolom ... bár nem tudom az RC2-vel megy a végleges Vista drivere? Vagy lehet felteszek egy pár óra erejéig egy RTM-et ...

egyik driverrel sem, és egyik build-del sem ment.

szerk: eleve ott el van rontva az egész, hogy ha klónozni akarom a dsub-ot a tv-re, akkor a tv felbontását engedi csak kivállasztani a dsubon is... why?

Szerkesztette: Sumi 2007. 02. 04. 12:28 -kor

Per Aspera Ad Astra

#2188 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:24

Hogy mondhatod ezt a világ legnagyobb, és legelismertebb, legimpozánsabb hangkártya gyártójának szabványára?

Lehet csak én vagyok roszmájú azzal a gyártóval szemben, aki úgy volt képes kicsinálni az összes konkurenst, hogy sokkal gagyibbak voltak a termékei? Aki minden hiba után fél évet töketlenkedik egy driver javításon és aki képtelen időre normális drivereket kiadni?

Ha olyan szuper lenne a cég, nekem eszembe se jutott volna, hogy olyan kártya vásárlásán gondolkodjak amin Envy24 van vagy az új Cmedia, ami tud HW DTS-t és DD-t ...

#2189 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:33

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:27

Lehet csak én vagyok roszmájú azzal a gyártóval szemben, aki úgy volt képes kicsinálni az összes konkurenst, hogy sokkal gagyibbak voltak a termékei? Aki minden hiba után fél évet töketlenkedik egy driver javításon és aki képtelen időre normális drivereket kiadni?

Ha olyan szuper lenne a cég, nekem eszembe se jutott volna, hogy olyan kártya vásárlásán gondolkodjak amin Envy24 van vagy az új Cmedia, ami tud HW DTS-t és DD-t ...

MIlyen hangkártyd van? Vista alatt fog szólni térhangzás ? Tud EAX-ot ? Ugye nem gyorsabb mint az X-FI XtremeMUsic ?:)

#2190 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:39

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:33

MIlyen hangkártyd van? Vista alatt fog szólni térhangzás ? Tud EAX-ot ? Ugye nem gyorsabb mint az X-FI XtremeMUsic ?:)

Ennek miköze ahhoz, hogy a Creative driverei sz*rok? Ha lenne igazság, akkor lehetne kapni pl. Aureal 3D 4.0 vagy 5.0-ás kártyákat még. Vagy lenne egy normális 3D szabvány, ami csont nélkül menne Envy24-en, stb.

#2191 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:53

van még egy olyan gondom, hogy ha sleepet vagy hibernalast valasztok, akkor leallas utan egybol elindul a gép magatol. biosban minden le van tiltva, ami arra iranyulna, hogy mitol ébredjen a gép. XP alol semmi gond..

#2192 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:55

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:39

Ennek miköze ahhoz, hogy a Creative driverei sz*rok? Ha lenne igazság, akkor lehetne kapni pl. Aureal 3D 4.0 vagy 5.0-ás kártyákat még. Vagy lenne egy normális 3D szabvány, ami csont nélkül menne Envy24-en, stb.

Az Aureal is márka? A creative driverei nem xarok, 64 bites XP-re is és Vistara is van :)

Még normál vebszájtja sincs az aurealnak http://driverscollection.com/?V=AUREAL

64 bites XP-s driver meg Vistas driver pláne nincs hozzá... akkor meg miről beszélsz ? Ja hát a Creative X-FI luxus :p

Majd ha az Aureal hangkártyához is lesz 64 bites XP és vista driver, majd ha Vista alól egyáltalán megszólal ,majd akkor visszalehet térni a kérdésre.

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 04. 13:22 -kor

#2193 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:20

mekkora egy looser vagy te goodspeed:)
Per Aspera Ad Astra

#2194 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:21

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:20

mekkora egy looser vagy te goodspeed:)

ehh, még a nickeet sem tudod leírni :(

G and S

nah ,mai napi házi feladatod, írd le százszor, hogy GoodSpeed, és ne offold a topicot.

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 04. 13:24 -kor

#2195 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:22

Üdv! Ugye vannak már külföldön előre telepített Vista notebookok! Remélem nemsokára megérkeznek hazánkba is, mert szeretnék egy ilyen szerkezetbe beruházni! Szóval, ha én veszek egyet, akkor rajta van a vista! Nade mi van akkor, ha én újra akarom telepíteni? Vagy adnak hozzá Telepítő lemezt is? És ha újratelepíteném, lehetne-e újra aktiválni? Vagy hogy működik ez az egész?
Boszánat a hülye kérdésért, de tényleg nem értek hozzá!

#2196 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:22

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:21

ehh, még a nickeet sem tudod leírni :(

G and S

de legalább tudom, hogy mi az az aureal:)
Per Aspera Ad Astra

#2197 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:25

Idézet: vincentvega - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:22

Nade mi van akkor, ha én újra akarom telepíteni? Vagy adnak hozzá Telepítő lemezt is? És ha újratelepíteném, lehetne-e újra aktiválni?

Kapsz hozzá telepítőlemezt, vagy a merevlemezen lesz elkülönítve egy recovery partíció, ahonnan gyorsan újra tudod húzni a rendszert. Aktiválni természetesen lehet azt is.

#2198 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:25

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:22

de legalább tudom, hogy mi az az aureal:)

és mi az? Tudod a PC-k világában, hangkárta terén a márka a C-betúnél keződik, és ott is végződik, az összes többi, mint a Cmedia, meg terratec, meg hasonlók csak klónok :)

Nézd már meg, hogy melyikhez van a klónok közzül pl 64 bites XP driver ? Terratechez sincs pl :) Vista driver sem volt még nem olyan rég, most nem néztem meg ,de ha van linkeld be :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 04. 13:27 -kor

#2199 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:25

Tudod a PC-k világában, hangkárta terén a márka a C-betúnél keződik, és ott is végződik, az összes többi, mint a Cmedia, meg terratec, meg hasonlók csak klónok :)

Igen. Ez a mai helyzet. ;)

#2200 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:37

Idézet: Bal - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:53

van még egy olyan gondom, hogy ha sleepet vagy hibernalast valasztok, akkor leallas utan egybol elindul a gép magatol. biosban minden le van tiltva, ami arra iranyulna, hogy mitol ébredjen a gép. XP alol semmi gond..

device manager-ben a billentyuzet es az eger energiagazdalkodasanal ki kell venni a pipat

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.