HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#3021 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 16:41

engem nem az izgat, hogy mennyi a proc. terhelése, ha már megvettem a vast, akkor használja is a szoftver, leginkább az a problémám, hogy idegesítően lassó/akadozó a munka..
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3022 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 16:45

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 7:46

Nemtom, nálam a 100.64-es driver simán, minden gond nélkül felment (7600GT)

Adrian29: Előtöltés

És milyen codec packod van?
Nem tudom, hogy mi bajuk a drivereknek, de mindegyikkel ezt írja bárhonnan töltöm.  :think:

szerk: Épp az előbb ment fel a legújabb Vista Driver!  :reklamacio:  :think:  :Đ

Szerkesztette: -STALKY- 2007. 02. 21. 17:02 -kor

#3023 Felhasználó inaktív   <Euro> 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:21

A start menü Adminisztrációs eszközök könyvtárból kitöröltem az összes linket. Azt hittem, hogy a Control Panel Adminisztrációs eszközöknél majd a helyükön maradnak a parancsikonok. Azonban innen is eltűntek.

Tudjátok, hogy hogyan lehetne újra elővarázsolni? Vagy ha valaki elküldené az e-mail (zsozso666kukacfreemail.hu) címemre, annak örülnék.

Köszi.

#3024 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:54

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 16:45

És milyen codec packod van?

K-lite.
De ennek mi köze a driverhez?  :think:  :Đ

#3025 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:57

bedobtam a tegnap kapott vista cdt, de az is angol... azert ahol a magyar office meg vista van bemutatva, ott jo lett volna, ha nem angol cdket adnak:D

#3026 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:58

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 18:54

K-lite.
De ennek mi köze a driverhez?  :think:  :Đ

Hááát....  :think:  :Đ  :confused: nem sok, de köszike!  ;)

#3027 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 18:53

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 16:41

engem nem az izgat, hogy mennyi a proc. terhelése, ha már megvettem a vast, akkor használja is a szoftver, leginkább az a problémám, hogy idegesítően lassó/akadozó a munka..

Pontosan a terhelés kell, hogy izgasson mivel a procit a géped működése közben sok kicsi program használja melyek akkor is futnak ha nem használod a gépet, nem futtatsz semmilyen alkalmazói programot csak be van kapcsolva. Ezek az állandóan futó programok a folyamatok melyek a háttérben dolgoznak (ezek nélkül a géped pusztán egy alkatrészhalmaz hiszen nem tudná értelmezni se a billentyűlenyomást se az egeret, nem tudna írni a képernyőre, HDD-re, stb.).
Szóval a géped sebességét nagymértékben befolyásolják az eszközkezelő driver-ek, a különböző szolgáltatásokat végző folyamatok. Az akadozásnak az oka általában az optimalizálatlan rendszer azaz feleslegesen futó folyamatok tömkelege, nem korrektül működő eszközkezelő driver-ek, lassú HDD kezelés (oka lehet pld. agyontöredezett partíció, problémás ATA/SATA driver, stb.). De a túlzott mennyiségű betütípus is okoz teljesítményromlást hiszen az összes feltelepített font betöltődik induláskor. Ok lehet még az alkalmazói programok egymással és/vagy a rendszerrel való inkompatibilitása is (pld. különböző telepített alkalmazások olyan DLL, VXD file-jai melyek már Windows indulásakor elindulnak). Ok lehet továbbá a különböző nem a Microsoft op. rendszerrel szállított codec-ek nem megfelelő működése.
Ezek mind mind hatással vannak a processzorod terhelésére ami pedig kihatással van a géped sebességére.

#3028 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 18:59

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 19:53

Pontosan a terhelés kell, hogy izgasson mivel a procit a géped működése közben sok kicsi program használja melyek akkor is futnak ha nem használod a gépet, nem futtatsz semmilyen alkalmazói programot csak be van kapcsolva. Ezek az állandóan futó programok a folyamatok melyek a háttérben dolgoznak (ezek nélkül a géped pusztán egy alkatrészhalmaz hiszen nem tudná értelmezni se a billentyűlenyomást se az egeret, nem tudna írni a képernyőre, HDD-re, stb.).
Szóval a géped sebességét nagymértékben befolyásolják az eszközkezelő driver-ek, a különböző szolgáltatásokat végző folyamatok. Az akadozásnak az oka általában az optimalizálatlan rendszer azaz feleslegesen futó folyamatok tömkelege, nem korrektül működő eszközkezelő driver-ek, lassú HDD kezelés (oka lehet pld. agyontöredezett partíció, problémás ATA/SATA driver, stb.). De a túlzott mennyiségű betütípus is okoz teljesítményromlást hiszen az összes feltelepített font betöltődik induláskor. Ok lehet még az alkalmazói programok egymással és/vagy a rendszerrel való inkompatibilitása is (pld. különböző telepített alkalmazások olyan DLL, VXD file-jai melyek már Windows indulásakor elindulnak). Ok lehet továbbá a különböző nem a Microsoft op. rendszerrel szállított codec-ek nem megfelelő működése.
Ezek mind mind hatással vannak a processzorod terhelésére ami pedig kihatással van a géped sebességére.

ezzel tisztában vagyok
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3029 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 19:09

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 18:59

ezzel tisztában vagyok

Ha tisztában vagy azzal, hogy a háttérben mi zajlik akkor nem igazán értelek.
Ha akadozik a géped Vista alatt akkor annak vagy a hardware oldalon van az oka vagy pedig nem 100% korrekt a rendszered melyet okozhatja pusztán az, hogy valamelyik telepített eszközkezelő, alkalmazás nem komálja a hardware-t (alaplapi chipset, proci, VGA, stb.) vagy éppen csak hárklis az adott software-es összeállításra.

#3030 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 19:58

Megérkezett a Vista telepítője. Csak megakartam nézni Xp alatt milyen telepítő fogad majd, de előjött egy olyan kérdés, hogy X86 vagy X64 verziót telepítem? Mivel A64 rendszerem van a X64-et választottam, viszont ekkor előjött egy hibaüzenet, hogy nem tudja megnyitni a source/x64/setup.exe file-t.
Megkerestem a DVD-n a file-t, és ott van a helyén, viszont amikor elakarom indítani, "futtatási hiba" ugrik elő. Mi a baj? Rossz a telepítőm, vagy az a baj, hogy az Xp nem x64 verzió, hanem a hagyományos sima, és már a setup.exe is x64 rendszerre van megcsinálva? :confused:
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#3031 Felhasználó inaktív   pp9 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:32

Túl egyszerű volna a szokásos módon - CD/DVD-ről bootolva telepíteni? :evil2:

#3032 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:44

Idézet: Bal - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 18:57

bedobtam a tegnap kapott vista cdt, de az is angol... azert ahol a magyar office meg vista van bemutatva, ott jo lett volna, ha nem angol cdket adnak:D

Biztos nem volt idejük bedobozolni a honosított verziót, ami már egy hete elérhető szinte bárhol :)

#3033 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:53

Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a búbánatot kell csinálni, hogy ez a hulladék ne járassa folyamatosan a vinyót, egyszercsak gondol egyet és elkezd menni a vinyó, és minden ami fut megakad ettől, qrva idegesítő. Pedig már minden elképzelhető service-t meg baromságot kiírtottam belőle és mégis.

#3034 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 21:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 20:53

Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a búbánatot kell csinálni, hogy ez a hulladék ne járassa folyamatosan a vinyót, egyszercsak gondol egyet és elkezd menni a vinyó, és minden ami fut megakad ettől, qrva idegesítő. Pedig már minden elképzelhető service-t meg baromságot kiírtottam belőle és mégis.

indexelést kapcsold ki
Per Aspera Ad Astra

#3035 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 21:48

tegnapi ms rendezvényen kapott office 2007 verziót tesztelgetem (ném) és kapom ezt az ablakot :) amikor rendben elindul az excel, akkor így : néz ki, amikor pedig nem, akkor pedig így: néz ki
a dolog teljesen random :)

#3036 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 21:55

ATI Catalyst 7.2

#3037 Felhasználó inaktív   drebin19 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 22:09

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne Windows Vista Business Editiont használok a gépen. Az IE 7 nagyon gyakran elszürkül néhány oldalon, majd újraindul, és a következő üzenetet írja ki:

Problem caused by Flash Player

This problem was caused by Flash Player. This program was created by Adobe Systems Inc.. Adobe Systems Inc. does not currently have a solution for the problem that you reported.

Recommendation

Esetleg van valakinek megoldása a problémára?, mert eléggé bosszantó tud lenni, hogy folyton leáll a böngésző.

Köszi
Drebin

#3038 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 22:22

Idézet: drebin19 - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 22:09

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne Windows Vista Business Editiont használok a gépen. Az IE 7 nagyon gyakran elszürkül néhány oldalon, majd újraindul, és a következő üzenetet írja ki:

Problem caused by Flash Player

This problem was caused by Flash Player. This program was created by Adobe Systems Inc.. Adobe Systems Inc. does not currently have a solution for the problem that you reported.

Recommendation

Esetleg van valakinek megoldása a problémára?, mert eléggé bosszantó tud lenni, hogy folyton leáll a böngésző.

Köszi
Drebin

próbálkoz újabb flash player-el.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3039 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 23:29

Vistaban tenyleg nem lehet kulcsszavakat adni az egyszerubb filetipusokhoz? Peldaul egy txt, rtf, wav vagy akar exe filehoz? Nincs valami kiskapu? :(

#3040 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 00:08

Idézet: Newfronter - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 21:55

kiváncsi lennék, hogy müxik-e benne az overlay, de kétlem..
Per Aspera Ad Astra

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.