Idézet: Rhino666 - Dátum: az médium,2007. jan. 21., vasárnap - 11:59
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy valaki passzív hűtésű videókártyát szeretne, te meg tukmálod rá a Zalmanos 7300GT-t. De legalább korrigáltad, mikor megértetted, hogy passzív kell, beajánlottál valami X300SE szintű HM f*st.
na soroljam?
3dmark eredményedre vered a melled már jó ideje kép meg minden nélkül és nem fogod fel hogy xp64bit miatt van annyi pontod, nekem +400-at jelentett csak az oprendszer...
nemrég elkezdted írogatni hogy az integrált vga-s lap mennyivel többet fogyaszt és hogy 12v1 ágról sokkal többet fog venni... na most nem azért de egy külön vga még többet fogyaszt szóval nem értem mi ez hatalmas fogyasztási igény egy integrált lapnál, pont hogy az integrált vga-s lapokhoz kell a legkisebb táp, mert azok fogyasztanak a legkevesebbet... sőt ugyebár asrock lapról beszélünk, amiből eddig nem keveset raktam össze és elárulom mindegyik integrált vga-s am2-es lapjuk 20pin-es tápcsatival rendelkezik
az egér eszembe se jutott, azt bárki elírhatja, de ez a táp fogyasztásos dolog amikor kifejted hogy az integrált vga miatt kell erősebb táp... na ez azért már kicsit erős...
nem tartom magam okosabbnak csak nekem van 5 éves boltos tapasztalatom, sok gépes rendszerfelügyeleti stb. és néha meglepődök azon hogy miket gondolsz...
Szerkesztette: diegho 2007. 01. 21. 13:15 -kor

Súgó
A téma zárva.