Idézet: VINIKOR - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 3:17
A Badár reklámról én is kifejteném, hogy az idegeim tűrőképeségét a végállásra kapcsolja mikor meglátom.
UPC versmondó és a Radiátor együttes is ebbe a kategoriába tartozik. Sajna.
Nem érdekel az ADSL, de nagyon szellemes az IP-tv reklámjuk. "Apa kezdődik, Apa kezdődik..."
Nem ordit róla, hogy olcsóreklám. Nem úgy éri el a hatásást, hogy az ember idegeire megy.
kicsit többet érnének szerintem el, ha időnként megkérdeznék a hülye előfizetőiket is, mint mi, hogy mi a véleményünk az idióta reklámjaikról. Ezt a bradárt, meg szőkét meglátom, még csatornát is váltok, annyira ingerelnek. ezek, mint komikusok, na ez a poén szerintem, meg az, hogy erre van a sok p.....-nak igénye. Nem értem, miért nem csinálnak UPC föoldalra szavazó részt, ahol néhe megkérdeznék véleményünket. Mondjuk korlátról is

Mert ez a telefonos igényfelmérés szart se ér például szerintem, amiről itt is voltak hírek. Arról nem is beszélve, hogy mennyit spórolhatna vele a UPC, hogy nem kéne ügyfeleket felhívni, meg ugye the time is many
Szal van ott pár nagyon laikus a vezetzésben, meg a marketing résznél
Hogy bírná e a korlátlan szolgáltatást a UPC? Hát én spec még sose vettem észre, hogy hónap elején, amikor a sok "letöltőgép" (mint én is) beindul lassabb lenne, mint hónap vége fele, amikor a heavy-k java már korlátozva van. És nem lassult be nálam akkor sem, amikor feloldják a korlátokat. Szerintem tiszta röhely a hozzáállásuk szimplán.
minimize, magával a minőséggel pedig nekem nincs problémám, még ha ez neked nem is esik jól. Sőt látva T-s ismerőseim netét, klasszisokkal jobbnak látom. Én is abba a kategóriába tartozom, akinek spec még emelés sem kéne, csak ne legyen korlát. Így is annyi dolgot töltök le, hogy több már feleslegesnek tűnne

Van már pár ezer linux distrom kiírva :Đ :Đ

, szal én bőven elégedett vagyok. Csak unom már a trükközést. Én csak emiatt fogok váltani, ha nem kerül napfényre hamarosan valami jó hír ezen ügyben.