HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 23:55

Idézet: len - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 22:48

NA MEGKÉRDEM MÉG1X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VKI TUDJA MENNYIRE KORLÁTOZ A UPC 30GB UTÁN CSELLÓ KLASSZIKNÁL??????????????????????????????????????????????

NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(faszé' kell kiabálni)

Szerkesztette: qnadam 2007. 01. 25. 00:10 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2442 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 00:05

Baszki nálam 1280x1024-be is szétszedte a fórumot qnadam :D

De igazad van csakhát nem érdemes az Ő szintjére lesüllyedni..

szerk.: Egy takarítás meg nagyon ráférne már a témára.

Szerkesztette: Hippo 2007. 01. 25. 00:06 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2443 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 00:11

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 0:05

Baszki nálam 1280x1024-be is szétszedte a fórumot qnadam :D

De igazad van csakhát nem érdemes az Ő szintjére lesüllyedni..

szerk.: Egy takarítás meg nagyon ráférne már a témára.

elnézést, 1680px széles a pékernyőm, azon belefért :) kicsit rövidítettem.

#2444 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 01:45

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 22:05

azért néha egészen el tudok csodálkozni, hogy egyesek mekkora arccal követelőznek itt... :rolleyes:

Kire gondolsz?

Én nem látok senkit, aki követelőzne. Vannak emberek, akik kifejtették a véleményüket arról, hogy az UPC-nek is illene követnie az ár-érték aránnyal a t-csoportot. Viszont az UPC ezt nem teszi, hanem csak az időt húzza, ahogy azt már megszoktuk.

Hol van itt követelőzés?????

(csak hogy a stílusodhoz alkalmazkodjak)

Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 01. 25. 01:45 -kor

#2445 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 02:10

Egy kérdés NSD-nek:

Pár oldallal ezelőtt már feltették, de valami okos nyomott a kérdésre egy poént, te pedig arra reagáltál. Tehát nem az a kérdés mit fog tenni a UPC, hanem hogy elviekben bírná-e a rendszer a korlátlanságot? Magyarán eléggé fel lenne fejlesztve hozzá a hálózat?

Az utóbbi oldalra firkálókról pedig: Csak az én szemem bántja ez a sok lób*szó méretű betű???
" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#2446 Felhasználó inaktív   Tovi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 02:14

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem, chello classic előfizetésem van, a nethez egy SMC routerrel kapcsolódok. egyébként Pécs a helyszin..
Ha kiadom a tracert parancsot, a 3. lépcsőben mindig azt írja ki, hogy "nem érkezett válasz". Bármelyik oldalt nézem, mindig ezt írja, és mindig a 3. pontnál.
Úgy gondolom, hogy a hiba nem nálam lehet, bár lehet hogy tévedek....

Mi lehet a megoldás?

Csatolt fájl:

Abit NF8;AMD Semptron 3400+(250x8);Titan D5TB4 CU35;2x512MB Infineon PC3200;Sapphire AGP8x X1650Pro 256MB GDDR3;IBM DeskStar 120GByte+Seagate Barracuda IV 160Gbyte 7200rpm;Pioneer DVD-106;Morex 9689 Silver ház

#2447 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 03:17

A Badár reklámról én is kifejteném, hogy az idegeim tűrőképeségét a végállásra kapcsolja mikor meglátom.
UPC versmondó és a Radiátor együttes is ebbe a kategoriába tartozik. Sajna.

Nem érdekel az ADSL, de nagyon szellemes az IP-tv reklámjuk. "Apa kezdődik, Apa kezdődik..."
Nem ordit róla, hogy olcsóreklám. Nem úgy éri el a hatásást, hogy az ember idegeire megy.
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#2448 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 05:50

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:23

szerintem akkor olvass utána légyszíves a "kesztűfelvétel"-nek, körülbelül mit takarhat.
ez esetben (sem) tudja "felvenni a kesztyűt"  a upc, mert hiába emel akármit (sávszél/korlát), a korlátlan/olcsóbb-al nem tud versenyezni.
"És majd belátod, hogy a verseny nem csak a sebességnek, hanem a minőségnek is jót tehet. Bár ebben el kell ismerni, még ha nem is szeretem a UPC-t, magasan ők vezetnek."
ezt a 2mondatot pedig szerintem át kellene gondolnod, vagy azt kell gondoljam, hogy esetleg fizetnek érte.
minőségben/sebességben magasan a upc vezet??!
:omg:

Látszik régóta olvasod a témát, hogy engem fizetett UPC bérencnek titulálsz :D  :D  :D  :D

#2449 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 06:09

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 3:17

A Badár reklámról én is kifejteném, hogy az idegeim tűrőképeségét a végállásra kapcsolja mikor meglátom.
UPC versmondó és a Radiátor együttes is ebbe a kategoriába tartozik. Sajna.

Nem érdekel az ADSL, de nagyon szellemes az IP-tv reklámjuk. "Apa kezdődik, Apa kezdődik..."
Nem ordit róla, hogy olcsóreklám. Nem úgy éri el a hatásást, hogy az ember idegeire megy.

kicsit többet érnének szerintem el, ha időnként megkérdeznék a hülye előfizetőiket is, mint mi, hogy mi a véleményünk az idióta reklámjaikról. Ezt a bradárt, meg szőkét meglátom, még csatornát is váltok, annyira ingerelnek. ezek, mint komikusok, na ez a poén szerintem, meg az, hogy erre van a sok p.....-nak igénye. Nem értem, miért nem csinálnak UPC föoldalra szavazó részt, ahol néhe megkérdeznék véleményünket. Mondjuk korlátról is :) Mert ez a telefonos igényfelmérés szart se ér például szerintem, amiről itt is voltak hírek. Arról nem is beszélve, hogy mennyit spórolhatna vele a UPC, hogy nem kéne ügyfeleket felhívni, meg ugye the time is many :D

Szal van ott pár nagyon laikus a vezetzésben, meg a marketing résznél :)

Hogy bírná e a korlátlan szolgáltatást a UPC? Hát én spec még sose vettem észre, hogy hónap elején, amikor a sok "letöltőgép" (mint én is) beindul lassabb lenne, mint hónap vége fele, amikor a heavy-k java már korlátozva van. És nem lassult be nálam akkor sem, amikor feloldják a korlátokat. Szerintem tiszta röhely a hozzáállásuk szimplán.

minimize, magával a minőséggel pedig nekem nincs problémám, még ha ez neked nem is esik jól. Sőt látva T-s ismerőseim netét, klasszisokkal jobbnak látom. Én is abba a kategóriába tartozom, akinek spec még emelés sem kéne, csak ne legyen korlát. Így is annyi dolgot töltök le, hogy több már feleslegesnek tűnne :) Van már pár ezer linux distrom kiírva  :Đ  :Đ  :D  :D  :)  :)  , szal én bőven elégedett vagyok. Csak unom már a trükközést. Én csak emiatt fogok váltani, ha nem kerül napfényre hamarosan valami jó hír ezen ügyben.

#2450 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 06:38

Idézet: Tovi - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 2:14

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem, chello classic előfizetésem van, a nethez egy SMC routerrel kapcsolódok. egyébként Pécs a helyszin..
Ha kiadom a tracert parancsot, a 3. lépcsőben mindig azt írja ki, hogy "nem érkezett válasz". Bármelyik oldalt nézem, mindig ezt írja, és mindig a 3. pontnál.

Mi lehet a megoldás?

Ez nem hiba. Egyes eszkozok celszeruen ugy vannak beallitva hogy ne valaszoljanak a pingre.
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#2451 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 08:56

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 5:50

Látszik régóta olvasod a témát, hogy engem fizetett UPC bérencnek titulálsz :D  :D  :D  :D

a 359 hozzászólásod még sehol sem volt, valószínűleg Te sem, mikor ezen a fórumon már kommenteltem, de a magadfajták miatt regeltem itt kb. a 6.névvel, gyenge 6év alatt, kedves Fórumtárs.
más jelzőt nem szerettem volna kapcsolni említett kommentemhez, mivel erősen sértő lett volna bármelyik is...
elnézést az ismételt  :offtopic: -ért mindenkitől, részemről végeztem errefelé.
:smoker:

magánvélemény-leugatás-jóformán lehülyézés, meg a maximálisan hozzáértés...most érik be a következő generáció??!

Szerkesztette: minimize 2007. 01. 25. 09:05 -kor

"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2452 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 09:12

Idézet: Tovi - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 3:14

Sziasztok!

Mi lehet a megoldás?

Ebben mi a chello classic? A 2. pontnál mi az a monoradsl.xxx.xxx?  :think:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2453 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 09:38

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 2:10

Egy kérdés NSD-nek:

Pár oldallal ezelőtt már feltették, de valami okos nyomott a kérdésre egy poént, te pedig arra reagáltál. Tehát nem az a kérdés mit fog tenni a UPC, hanem hogy elviekben bírná-e a rendszer a korlátlanságot? Magyarán eléggé fel lenne fejlesztve hozzá a hálózat?

Az utóbbi oldalra firkálókról pedig: Csak az én szemem bántja ez a sok lób*szó méretű betű???

A hálózat belső terhelési adatai nem nyilvánosak, a publikus kapcsolódások meg kint vannak a BIX-en, azért nem válaszoltam. A hálózatról meg globálisan nem lehet nyilatkozni, folyamatos bővítés alatt áll. Ez úgy működik, hogy ha valahol elérünk egy n százalékos terheltséget, akkor bővítünk. Azok a helyek fognak szívhatnának elméletben, akik épp bővítés előtt állnak de az emelés előtt nem tudjuk befejezni.

#2454 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:15

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 9:38

A hálózat belső terhelési adatai nem nyilvánosak, a publikus kapcsolódások meg kint vannak a BIX-en, azért nem válaszoltam. A hálózatról meg globálisan nem lehet nyilatkozni, folyamatos bővítés alatt áll. Ez úgy működik, hogy ha valahol elérünk egy n százalékos terheltséget, akkor bővítünk. Azok a helyek fognak szívhatnának elméletben, akik épp bővítés előtt állnak de az emelés előtt nem tudjuk befejezni.

Oks, köszi, ez korrekt válasz volt.  :respect:

a tobbieknek pedig érdemes figyelni: "Azok a helyek fognak szívhatnának elméletben, akik épp bővítés előtt állnak de az emelés előtt nem tudjuk befejezni." :dance:

#2455 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:41

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 6:09

kicsit többet érnének szerintem el, ha időnként megkérdeznék a hülye előfizetőiket is, mint mi, hogy mi a véleményünk az idióta reklámjaikról. Ezt a bradárt, meg szőkét meglátom, még csatornát is váltok, annyira ingerelnek. ezek, mint komikusok, na ez a poén szerintem, meg az, hogy erre van a sok p.....-nak igénye. Nem értem, miért nem csinálnak UPC föoldalra szavazó részt, ahol néhe megkérdeznék véleményünket. Mondjuk korlátról is :) Mert ez a telefonos igényfelmérés szart se ér például szerintem, amiről itt is voltak hírek. Arról nem is beszélve, hogy mennyit spórolhatna vele a UPC, hogy nem kéne ügyfeleket felhívni, meg ugye the time is many :D

Mert az internetes szavazás könnyen manipulálható ellentétben a véletlenszerű telefonos mintavétellel. Az a pár perc telefon meg árban nem tétel a használható adatokért, ráadásul akinek van UPC telefonja, azt még pénzbe sem kerül felhívni.

Szal van ott pár nagyon laikus a vezetzésben, meg a marketing résznél :)

Jellemzően azok szavaznak bőszen, akiket zavar, akiket nem zavar vagy nem is tudnak róla, oda se fognak tévedni. Így torz kép alakulna ki. Ezért kell véletlenszerűen megkeresni a usereket.

Hogy bírná e a korlátlan szolgáltatást a UPC? Hát én spec még sose vettem észre, hogy hónap elején, amikor a sok "letöltőgép" (mint én is) beindul lassabb lenne, mint hónap vége fele, amikor a heavy-k java már korlátozva van. És nem lassult be nálam akkor sem, amikor feloldják a korlátokat. Szerintem tiszta röhely a hozzáállásuk szimplán.

Mert a pszichológiai hatás érvényesül, nem kezd el mindenki tölteni elsején, mint a meszes, mert tudja, hogy akkor a hónap hátralévő pár napja lassú lesz.

#2456 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:42

Ma reggeli tapasztalat:

Adatmódositás oldal jelszó és mailcim beirása után refreshel.No hibaüzi vagy belépés.
UPC telefon 3 hangon kivül mást nem ad.

Ilyenkor szeretem a upc3 szolgáltatást.Igaz tv-m nincs.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2457 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:49

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 10:15

a tobbieknek pedig érdemes figyelni: "Azok a helyek fognak szívhatnának elméletben, akik épp bővítés előtt állnak de az emelés előtt nem tudjuk befejezni."   :dance:

Szerintem ezt kimondva-kimondatlanul eddig is mindenki tudta/sejthette. A többséget a járulékos dolgok érdeklik főleg, pl a sebességemelés mértéke, aránya az upstream-en, mi lesz a korláttal, ilyesmi.

#2458 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 11:00

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 1:45

Kire gondolsz?

Én nem látok senkit, aki követelőzne. Vannak emberek, akik kifejtették a véleményüket arról, hogy az UPC-nek is illene követnie az ár-érték aránnyal a t-csoportot. Viszont az UPC ezt nem teszi, hanem csak az időt húzza, ahogy azt már megszoktuk.

elsősorban azokra gondolok, akik nap mint nap előadják az igenis-mondják-el-hogy-mi-indokolja-a-korlátot, mintha nem lett volna leírva párszor, mintha kötelező lenne előfizetni, és egyébként is, a korlátmentes internet állampolgári jog.

bár most hogy így mondod... ez az emelés elvárása is kicsit olyan, hogy van a nagy exmonopol csokigyár, ami mostantól 200 forintért 100g helyett 175g tejcsokit ad, akkor mégis hogy gondolja a másik csokigyártó, hogy ők nem adnak többet.

befejeztem. igenis mit képzelnek, igenis emeljenek minden sebességet, töröljék el a korlátot, felezzék a pinget, hozzanak házhoz maláj kurvákat, mindezt negyedáron. ja, és menjenek a picsába is.

Idézet

[b][SIZE=14]Hol van itt követelőzés?????[SIZE][b]

(csak hogy a stílusodhoz alkalmazkodjak)

ezt benézted. sebaj, a legjobbakkal is megesik ;)

#2459 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 11:01

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 10:49

Szerintem ezt kimondva-kimondatlanul eddig is mindenki tudta/sejthette. A többséget a járulékos dolgok érdeklik főleg, pl a sebességemelés mértéke, aránya az upstream-en, mi lesz a korláttal, ilyesmi.

Jó persze igazad van, de ennyi nap (hét?) össze vissza találgatás után az ember fia icipicit örül annak, ha végre megbízható szájból (kézből) hall vmi konkrétabbnak tűnő infót.

#2460 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 11:08

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 8:56

a 359 hozzászólásod még sehol sem volt, valószínűleg Te sem, mikor ezen a fórumon már kommenteltem, de a magadfajták miatt regeltem itt kb. a 6.névvel, gyenge 6év alatt, kedves Fórumtárs.
más jelzőt nem szerettem volna kapcsolni említett kommentemhez, mivel erősen sértő lett volna bármelyik is...
elnézést az ismételt  :offtopic: -ért mindenkitől, részemről végeztem errefelé.
:smoker:

magánvélemény-leugatás-jóformán lehülyézés, meg a maximálisan hozzáértés...most érik be a következő generáció??!

persze, menj csak, regelj még 1-2 nevet, "KEDVES" fórumtárs :D Csak előtte áruld már el, hogy mi rosszat mondtam én neked amiért elkezdtél személyeskedni? Az akaszt ki ennyire, hogy én meg vok elégedve valamivel? Szerintem ha unatkozol, játsz egy kicsit a pici pöcsöddel, ne itt verd magad. Legközelebb azon próbáld levezetni a dühödet, aki kiakasztot.

Ja és szerintem ez nem a magamfajtáról állít ki szegénységi bizonyítványt: "de a magadfajták miatt regeltem itt kb. a 6.névvel, gyenge 6év alatt" mert nekem szerintem ez az egy nickem van és ha gondom van valakivel, azt nem egy nickcserével próbálom megoldani, vagy eltusolni.

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 01. 25. 11:13 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.