HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed: Carbon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed: Carbon EA Games

#381 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:30

Annyira nem vagyok oda az nfs sorozatért, de azért mindig kipróbáltam őket. Ez meg is tetszett valahogy...viszont most eldurrant q*rvára az agyam.... :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Végre sikerült Angie-t legyőznöm, már a csajt veszem fel a csapatba, erre kilép exe hibávaL... :omg:  :omg: Ma már asszem nem játszok vele, mert nincs idegem hozzá... :(
Látom english-re álíltva nem rosszalkodik...ha uninstall van, akkor ugye nem törlődik automatán a savegame? :D
Másik hiba nálam: játék közben nyomok egy alt+f4 kombót kb. 5 perc és tudom rendesen használni a gépet...(addig szarakodik) viszont ha menüből szép lassan eljutok a "Q"-s megoldásra, akkor még 10 perc múlva is csak szarakodik és nem reagál semmire (ilyenkor jön a reset nálam :p) :eek:

Ha tudom előre, hogy ilyen a magyar, akkor jó lett volna az "első" francia változat is.  :omg:

#382 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:31

Na,megtaláltam a nyelvmódosító "progit". Egyszerűen két reg fájl. Ki is próbálom,hát ha jó. Többieknek hogy  nek kelljen keresni,csatoltam az üzenethez! ;)

Csatolt fájl:

AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence

#383 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:34

Én eccerűen átírtam a regeditben a hángérient inglisre! :)

Leírom bővebben: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon! Itt lesz egy Language akármicsoda, 2 katt rá, és átírod: English! Ennyi!
Nekem így tökéletesen megy!

Szerkesztette: Csücsök 2006. 11. 04. 23:40 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#384 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:37

Zsír,nem akarja betölteni a profilom...ennyi. Köszönöm szépen,ennyi nekem ebből elég volt.

#385 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:39

pff  :omg:  :(

#386 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:40

háááát.... nekem miután hazahoztam havertól (kölcsönbe persze), és felraktam, kezdtem örülni,h tényleg nem olyan sz@r, mint a DEMO volt...
Tévedtem. Menüben minden oks, de ha indítom a carrier módot, akkor már beflessel, azt elkezd akadni a hang. Mivel képet nem látok...  :eek:
Ismimnél próbáltam előtte...
Mit ne mondjak. Jól néz ki meg izé... De mikor elindultam, és 4ben mentem 200km/h körül, és azt hittem,h most vagyok olyan 30km/h nál akkor kicsit csalódtam.
Ezek még soha az életben nem vezettek autót?(akik programozták)
Mész 200al és a buszmegálló csigaként vánszorog el  melletted.
Végtelen nagyot csalódtam...
Mint a lufi, kb olya. Most eresztett le végleg az EA... :(  :reklamacio:
Kár. Pedig 1,3,5 (asszem az a Porsche) elég jó részek voltak.

#387 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:52

Átírtam úgy is,visszaállítottam,sőt kivettem a profilom,csináltam újat,aztán visszamásoltam. Sehogy sem tölti be. Márpedig 70% körül jártam és nem fogom újrakezdeni,akármilyen rövid is. :(

#388 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 00:05

átírtam english-re. Köszönöm a helpet hozzá (regedit-es dolog :) ).
Közben megint megpróbáltam, ennek örömére, erre sikerült beelőzni angie-t az első körben így elég gyorsan meglettem. :respect:  ;)  :up:

Viszont...így nem voltak videók. De sehol...ott se ahol Nikka vagy ki csatlakozik, meg mikor jön Darius...azért ez így kicsitt tré. :(
Bár semmi se tökéletes.  :Đ

#389 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 00:15

Idézet: DiVaD87 - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 23:30

Másik hiba nálam: játék közben nyomok egy alt+f4 kombót kb. 5 perc és tudom rendesen használni a gépet...(addig szarakodik) viszont ha menüből szép lassan eljutok a "Q"-s megoldásra, akkor még 10 perc múlva is csak szarakodik és nem reagál semmire (ilyenkor jön a reset nálam :p) :eek:

Ezt nálam is csinálja és nem értem, hogy miért.  :omg:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#390 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 00:50

sadam: English-re állítva tökéletesen kitudtam lépni.  :respect:  :cool:
Valamint a videók is mennek. :)
(lehet Angie-t azért nem játszotta be,mert 1x már elvileg bejátszotta, vagy nemtom)

#391 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 01:05

Ezt is kipróbálhatnám, de úgy tűnik, egyelőre hanyagolom... :D Amíg van más, addig hagyom a francba.  :smoker:
Nekem speciel nagyon bejött az UG1-2 meg a MW is jó volt, de amiket itt olvasok erről... :omg:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#392 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 02:03

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 2:05

Ezt is kipróbálhatnám, de úgy tűnik, egyelőre hanyagolom... :D Amíg van más, addig hagyom a francba.  :smoker:
Nekem speciel nagyon bejött az UG1-2 meg a MW is jó volt, de amiket itt olvasok erről... :omg:

Ha tudsz vele megállás nélkül 2-3órát lefagyás nélkül játszani és kilépni is ki tudsz rendesen, akkor vedd úgy,hogy a szerencsésebbek között vagy :Đ

#393 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 02:28

he mi a fac van gecc  :reklamacio:  :reklamacio:
már a negyedik gép  elé ülök le gec és mindegyiken ki van  játsza a carbon gec, pedig csak fél3 van gec, most jöttem haza gec, és a  gépeken ki van játsza gec m mi  fac van v gec, megnézem a laptopokon gec + konyhai gépen gec, holnap szétcsapok az öcskösök között gecc pedig több tesó, van mint píszí gec. beszart a rúter azt us meg kellett csinálnom gecc, kint vonyít a kutya gec

ehh gec 400 lóerős golf gti???? hogy a facbe, nembaj a shelby 500+ paci gyárilag gecc...

wcre kell mennem gecc, ne hülyüljetek gecc, hogy ilyekor nem írtoka  fórumba gecc, mi van veletek gecc, shelby a legfaxább gecc

ps: gecc a másik 3 laptopot nem láttátok vhol gecc?? a qrva száját aki ellopta, pedig atöltőjül megvan gecc, dehülye vót az aki elvitte őket töltő nélkül gecc, este anyum aszondta jöjjek haza korán gecc, mert ,ásnap megyünk vhova gecc, tudja faxom hogy hova gecc, fél3 az elég korán van neki remélem gecc

Szerkesztette: Asker 2006. 11. 05. 02:35 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#394 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 02:33

Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 2:28

he mi a fac van gecc  :reklamacio:  :reklamacio:

Te meg honnan jöttél, gecc? :omg: :reszeg: :confused:  :D  :Đ

DiVaD, nekem a demó sem szarakodott. :p  :D A fullt még ne próbáltam, de majd megnézem azt is, talán holnap, izé, ma. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#395 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:31

hove tüntetek éjjeli drifter tesokak? nincs annyi motivacio hogy lekörözzetek?  :eek:  :Đ
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#396 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:35

Felbéreltem a főszereplő bigét, most jönne valami klán háború, vagy mi :Đ
Berak a kis Caymanom ellen a gép carrera GTket meg lambokat, 2 körös a verseny de valami 4 perc 1 kör, és egyszerűen nem bírok nyerni, a qrva életbe :reklamacio:
Mi a fäsz történt itt? Eddig vszonylag simán nyertem minden versenyt most meg god módba kapcsolt a gép, gecc :confused:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#397 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:41

Angol beállítással tényleg nem lép ki .exe hibával a game, köszi! :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#398 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:53

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. Nov. 5., Sunday - 3:35

Felbéreltem a főszereplő bigét, most jönne valami klán háború, vagy mi :Đ
Berak a kis Caymanom ellen a gép carrera GTket meg lambokat, 2 körös a verseny de valami 4 perc 1 kör, és egyszerűen nem bírok nyerni, a qrva életbe :reklamacio:
Mi a fäsz történt itt? Eddig vszonylag simán nyertem minden versenyt most meg god módba kapcsolt a gép, gecc :confused:

xaros gézengúz ánuszszaggató exotic fasszal nem mész semmire gecc, muscle az igaze gecc meg skájlájn gecc
gúúúdbááj gecc, léptem feküdni gecc azt i skell vmikor gecc

Szerkesztette: Asker 2006. 11. 05. 03:57 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#399 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:58

Idézet: Hippo - Dátum: 2006. Nov. 5., Sunday - 3:41

Angol beállítással tényleg nem lép ki .exe hibával a game, köszi! :)

nekem végig angol és csak 3xor lépett ki

#400 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 03:59

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
vs.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
vs.
Kép