Need For Speed: Carbon EA Games
Elküldve: 2006. 11. 08. 09:37
De hát aki S"ggfejnek születik, ugye az az is marad.....(ezt már a Republic is dalba írta
)
Elküldve: 2006. 11. 08. 09:44
Miért kell egy ilyen topikot bezáratni? Egyikőtöket sem értem...
ON: Első látásra nem nagyon jött be a game, de egyre jobban tetszik, mikor megláttam a quick raceben a jobbnál jobb autókat, háát, odavoltam. Nem mondom, a fenti BMWs hiányt pótolhatnák, meg stb, de asszem nem lett rossz a felhozatal.
Mondjuk azt nem értem, miért nem lehet nappali és éjszakai versenyeket is játszani, ebből a szempontból kicsit egysíkú.
ON: Első látásra nem nagyon jött be a game, de egyre jobban tetszik, mikor megláttam a quick raceben a jobbnál jobb autókat, háát, odavoltam. Nem mondom, a fenti BMWs hiányt pótolhatnák, meg stb, de asszem nem lett rossz a felhozatal.
Mondjuk azt nem értem, miért nem lehet nappali és éjszakai versenyeket is játszani, ebből a szempontból kicsit egysíkú.
KomposztWC
Elküldve: 2006. 11. 08. 09:46
Hello Skacok!
Tudnátok segíteni hogyan kell benne driftelni? Vagyis úgyértem mit kell nyomnom milyen hosszan, a billentyűkombinációkra vagyok kíváncsi, mer lassan fóbiám lesz tőle, egyedül ez a versenytípus nem megy igazán, szóval "DK" oktató kerestetik...
Köszi
Tudnátok segíteni hogyan kell benne driftelni? Vagyis úgyértem mit kell nyomnom milyen hosszan, a billentyűkombinációkra vagyok kíváncsi, mer lassan fóbiám lesz tőle, egyedül ez a versenytípus nem megy igazán, szóval "DK" oktató kerestetik...
Köszi
Elküldve: 2006. 11. 08. 09:50
Idézet: Grillo - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 9:44
Miért kell egy ilyen topikot bezáratni? Egyikőtöket sem értem...
Egyetértek.
Elküldve: 2006. 11. 08. 09:58
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 9:28
Marhára meg leszek vágva ha kitiltanak 2 hétre!
És az csak a minimum lesz... Ez a stílus a zindexen elmegy, itt a hwsw-n nem. Kérlek, hogy ennek tükrében folytasd a fórumozást.
Illetőleg úgy allgemein kérem a flame beszüntetését. Ha vitátok van, intézzétek privátban, vagy döntsétek el egy Carbon multi versennyel, vagy mittudomain.
Elküldve: 2006. 11. 08. 10:02
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 9:58
És az csak a minimum lesz... Ez a stílus a zindexen elmegy, itt a hwsw-n nem. Kérlek, hogy ennek tükrében folytasd a fórumozást.
Illetőleg úgy allgemein kérem a flame beszüntetését. Ha vitátok van, intézzétek privátban, vagy döntsétek el egy Carbon multi versennyel, vagy mittudomain.
Roger!
Két szó a válaszom: reakció-kontrareakció.
Elküldve: 2006. 11. 08. 10:07
Nekem meg az utolsó mondatom evvel a témában kapcs:
Én először normálisan szóltam neked, te kezdted a személyeskedést.
Ennyit a kontrareakciódról..
Más: Talált már valaki addon cart a gamehez?
Más: Talált már valaki addon cart a gamehez?
Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 08. 10:08 -kor
Elküldve: 2006. 11. 08. 10:13
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 10:07
Nekem meg az utolsó mondatom evvel a témában kapcs:
Elküldve: 2006. 11. 08. 10:26
Hogy ne csak az offról és a flame-ről szóljon a topic.
Mentem egy karikát az Imprezaval. Tényleg veszettül jó vele menni, élvezet a rendőröket odaverni a kanyarokban. Az egyik challange race-ben nyomtam. Ugyan nem volt egy bivalyerős autó, de nagyon ugrik. Nem csodálkozom, hogy csak a játék vége felé lehet unlockolni.
Ettől függetlenül még mindig a SLR és a Challanger Concept a kedvenc.
Ettől függetlenül még mindig a SLR és a Challanger Concept a kedvenc.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2006. 11. 08. 11:08
Idézet: Rolessz - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 10:46
Hello Skacok!
Köszi
Köszi
Ezen a videón két példát is lehet látni, az első a jó, a második a rossz.
Egyébként a drift nekem sem megy.
Elküldve: 2006. 11. 08. 11:12
Driftet én úgy csináltam, hogy kanyar előtt kimegyek a külső ívre. Ha már maga a kanyar jön, akkor elengedem a gázt és fordulok. Ha már elég jól keresztbe áll a kocsi, akkor gázt neki.
Lehet, hogy ez nem mindenki ezt a módszert használni, de nekem elég jó kis faralások jöttek össze vele. Tény, hogy az UG1-ben milliószor jobb volt a drift.
Lehet, hogy ez nem mindenki ezt a módszert használni, de nekem elég jó kis faralások jöttek össze vele. Tény, hogy az UG1-ben milliószor jobb volt a drift.
Elküldve: 2006. 11. 08. 11:20
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 11:12
Driftet én úgy csináltam, hogy kanyar előtt kimegyek a külső ívre. Ha már maga a kanyar jön, akkor elengedem a gázt és fordulok. Ha már elég jól keresztbe áll a kocsi, akkor gázt neki.
Néha rá szoktam kézifékkel segíteni, ha kell. Gáz elvesz, kézifék megpöccint, közben kormány alászed, aztán rögtön padlógáz, hogy ki ne pördüljön. Ezután már csak a gázadagolással meg az ellenkormányzással kell foglalkozni. Ha az ember jól elkapja, lehet úgy bevenni egy kanyart driftben, hogy a kormány tökegyenesen áll és a gázadással "kormányzol"...
Elküldve: 2006. 11. 08. 11:25
Driftre csak ráérezni lehet (kell!), megmondani nem tudjuk, hogyan tudsz. Bezzeg UG1-ben az MX-5-tel körökön keresztül faraltam.
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:05
Hát ezt nem hiszem el.... Megint legyőztem a Kenji-t vagykit és megint kilépett exe hibával. Mi a fs van???
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:55
Sziasytok!
Udv Angliabol!
Valoszinuleg jovo heten erkezik meg az Acer Aspire 5100 laptopom e-bayes / paypalos hercehurcak utan.
Szerintetek el fog futogatni akar 800x600-ban a Carbon rajta? AMD Turion 36+512MB DDR2 RAM+ATi Radeon Xpress 1100 vidi kartya lesz benne. A Carbont meg potyara nem akarnam megvenni 30 fontert, mert azert az is penz.
Koszi a valasyokat, udv: Bepe
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:01
Lehet leszedem a demót és megpróbálom mielött megjön a VGA-m, mert most ilyen lapul a gépemben. De megmondom őszintén ha menni fog, akkor is liteosra vett GFX-el.
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:04
Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:01
Lehet leszedem a demót és megpróbálom mielött megjön a VGA-m, mert most ilyen lapul a gépemben. De megmondom őszintén ha menni fog, akkor is liteosra vett GFX-el.
Okes, koszonet! Amugy sem szamitok tul sok jora, mert dx9.0b-s, tehat csak vs2.0 es ps2.0-at tud, tehat par effektet be sem tudok majd kapcsolni. Koszi, hogy megkukkantod!
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:05
A CaymanS-nek miért nem jön láng a kipufogójából nitrózáskor?
Az astonom bezzeg lángol mint a szemét
Szerkesztette: Gaspy 2006. 11. 08. 14:05 -kor
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2
Elküldve: 2006. 11. 08. 15:30
lenne egy hülye kérdésem.
most jelenleg 30%-nál van egy motortuning-ügyileg fullos RX8-asom, és vmi 94000 kp-m.
nekem most oldotta fel a Cayman S-t a game, de még amik tetszenek mellette: mazda rx7, mitsu eclipse gt.
a kérdésem a következő: melyiket érdemes megvenni ezek közül?
most jelenleg 30%-nál van egy motortuning-ügyileg fullos RX8-asom, és vmi 94000 kp-m.
nekem most oldotta fel a Cayman S-t a game, de még amik tetszenek mellette: mazda rx7, mitsu eclipse gt.
a kérdésem a következő: melyiket érdemes megvenni ezek közül?
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

Súgó
A téma zárva.