HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed: Carbon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed: Carbon EA Games

#921 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:44

szeva bepe  :eek:  :dj:  :D

mizu?  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#922 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:54

Thx a valaszt!  :respect: Meg fogom venni 30-33 fontert.  :up:  :)

:eek: Téged is látni errefelé? :) Üdv újra itt! :D

Ezt nem tudom, kérdezte-e már valaki; ha vége a fő kampánynak, itt is lehet még szabadon menni a városban, versenyeken részt venni? Ha újra indulok, akkor újra kapok pénzt a már korábbban is megnyert versenyekért, hogy beszerezzek még pár autót? :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#923 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:16

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:46

Olvass vissza, nem kell sokat pölö tegnapról:

Idézet: Vipisrac

Ne így csináld.

A registry-ben a Language-et kell árírni "Hungarian"-ra, a Movies könyvtárban pedig átnevezni az _ntsc végű fileokat _pal-ra. Utóbbi műveletre nincs szüksés, ha magyar területi beállítású Win-re installáltad a játékot, akkor eleve _pal-ra fognak végződni...

Mondjuk ha magyarítva játszol, nem lesznek átvezető animációk, ha minden igaz...

Így vannak átvezető animok is!

Angie és a japó boss legyőzésénél a kilépésre van vmi megoldás, vagy nyomjam le őket 6x, és egyszer csak nem fog kilépni?

Chryslerrel nem olyan egyszerű ám a kanyon! :D (Bár eddig elsőre ment :D)

Szerkesztette: vipisrac 2006. 11. 20. 22:17 -kor

#924 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:31

valaki tudna adni egy mentést amikor már elérhető az utolsó városrész?
lehetőleg annak az elejéről...belefáradtam a kilépésbe, meg mentés-egyszercsakelromlásba :p
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#925 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:03

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:31

valaki tudna adni egy mentést amikor már elérhető az utolsó városrész?
lehetőleg annak az elejéről...belefáradtam a kilépésbe, meg mentés-egyszercsakelromlásba :p

Akkor újabb kérdés:

Valaki megmondaná, hogy miért nem tudok egyik gépről átrakott mentést a másikon betölteni?
Nem igazán találtam a save fileon kívül mást.
:think:

Szerkesztette: vipisrac 2006. 11. 20. 23:04 -kor

#926 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:07

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:03

Akkor újabb kérdés:

Valaki megmondaná, hogy miért nem tudok egyik gépről átrakott mentést a másikon betölteni?
Nem igazán találtam a save fileon kívül mást.
:think:

mert serial-specifikus a save
de van progi, ami segít ezen, pl dlh.net-en is :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#927 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:12

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:07

mert serial-specifikus a save
de van progi, ami segít ezen, pl dlh.net-en is :)

Kellett nekem 3 gépre 3x megvennem... :D
:respect:

#928 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 02:01

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 13:34

Te hol nézed tesó, már megint vidéken 16K-ért? :Đ

11,7K, és 13 körül megáll pólóval is. Csak azt ég nem látom itthoni boltokban...

1, nem az extra dvd izgat, hanem inkább a póló meg a könyv
2, ha anyagilag tehetném több játékot is megvenném, de egyet is meg kell gondolnom... ez lesz a 10. rész; ennyit megérnek a fejlesztők a kedvenc játéksorozatom készítéséért. 2007 karácsonykor meg majd az UT-t veszem meg :Đ

Amikor én láttam akkor még bőven 16volt az ára ennek a szutyoknak. De Te tudod én nem adnék pénzt azoknak a fejlesztőknek akik 2006ban egy olyan gémet tudnak kiadni amit csak azért tart 3 napnál tovább végigvinni mert mindíg kilép. :Đ

Szerk.: Könyv, az valami fejlesztői napló szerűség? Gondolom érdekes lehet.

1.nap: fogtuk az NFS MW-t és lehúztuk benne a gammát -90re hogy olyan legyen mintha éjszaka lenne, miután ez kész volt mentünk és hamburgereztünk egyet a sarki étteremben.
2.nap: fogtunk egy pár verdát és beleraktuk a gémbe hogy azért bővüljön is valamit.
3.nap: elkezdtük írni a fizikai motort egy kicsit jobbra, de elszúrtuk, nem kicsit, nagyon, ezen annyira felháborodtunk hogy úgyhagytuk és inkább hot-dogoztunk egyet.
4.nap: írtunk bele 22lassító rutint, hogyha pattanásos pistike megveszi akkor ne menjen a gépén és kelljen neki venni egy Core 2 Duo-t Gef8800GTX SLIvel hogy játszható legyen. Ez annyira jól sikerült hogy a főnök meghívott minket pizzázni.
5.nap: kész volt a gém, nem tudtunk magunkkal mit kezeni szabadságot kértünk 1évet.
----1 évvel később----
Visszatértünk kiadtuk a gémet és most fullrateleszedjük magunkat azt lehet valamikor kidobunk hozzá egy peccset... talán...

THE END

Szerkesztette: BIGfoot 2006. 11. 21. 02:10 -kor

AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#929 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 07:54

féloff:
1, megejelenéskor is 11690ért láttam mindenütt, nem tudom hol nézted
2, te kinek adnál lóvét? Programoztál, csináltál vmi nagy munkát gépen? Ha igen, te is tudod hogy baromi sok munka van benne, és valamelyest elismerés nekik, ill a köv részek fejlesztéseh sem árt a lóvé.
3, nem, a könyv az csak az aeredetihez jár, ha egyszer lesz valamni redeti cuccod akkor szívesen forgatod

Nahogymá' ott tartunk még mindig agyilag hogy az eredetit megvenni az ciki :bolond:

3 'játék'kal játszok, NFS, Unreal és HL széria játékai. Nem a gyors végigjátszásért játszok, szeretek molyolni, felfedezni, fpseket addig játszom 1-1 pályarészt amíg annyi healthel csinálok meg egy részt amivel elégedett vagyok. Baromi lassan játszok ki egy játékot, a hossza nem izgat, pláne hogy utána tudok neten játszani vele.
Ha tehetném megvenném mindegyik játékot amivel játszok. Ami nem érdekel annyira abból csak a demóval játszok, nem szedem le az egészet. Ez a sorozat 10. része amivel játszani fogok, szerintem ennyit megérdemelnek hogy mikor tudom megvegyem ezt már. Aki nem így gondolja nem így gondolja. Illetve mivel nem sietek, megvárom a patcheket (1-2 patchet és magyarítást amúgy is megszoktam várni, mert nem az 1.0ást tolom végig 2 nap alatt, és szeretem ha magyara  gamma :) ). Tudom, manapság ez nem ... megszokott hozzááláás, de nem divatból játszok, hanem a magam szórakoztatására, így nem érdekel hogy mások mikor játszanak vele, nem érdekel hogy egyes részeken cheattel mentek át mert beszorultak és még nem volt javítás, nem érdekel hogy elmaradottnak néznek emiatt sokan.

Az hogy úgy jönnek ki a játékok ahogy, azzal nem tudok mit csinálni, annyit max hogy várok 1.2-1.3ig. Aki nem várja meg az is jogosan mondja hogy maradtak benne bugok, de meg is várhatná a javítást.

Hogy ilyen a játék, az elsősorban azért van mert Pistikének ez jön be, ezt látta a Fast and Furiousban, ez a menő, ezt lehet eladni. Rühellem UG óta a csúszkálást (bár ebben jobbra sikerült egy kicsit, videók alapján canyon driftnek még hangulata is van/lehet), eleve nem szeretem a divatmajmolást, de játszani akarok, kikapcsolódni, felírom egy papírra nem 125%ig a szájízem szerint fejlesztették, összegyűröm és kidobom.

Lehet mérgelődni, lehet fikázni; nem kell vele játszani - ez minden játékra vonatkozik, nem (pont) erre. Pláne hogy 1 fillért nem tettek le ezért sokan, úgy meg pláne el lehet mennia  sóhivatalba :mad: .

U.I.:A telefon és autógyártó cégeknek is reklamálsz hogy a rövidebb fejlesztési idő és a növekedő komplexivitás egyre csökkenő minőséget eredményez? Jah igaz, van aki megvesze 80as évek végi konstrukciót új külső lemezzel és új műszerfallal és akkor nincs ilyen probléma... éljen merevtengely, éljen szűk hely, éljen fapad, éljen a 90évek elejei technikai szint, hülye magyaroknak pont jó, nem jellemző rájuk hogy körbenéznének bármilyen  (műszaki) dolog vásárlásakor. Kirakhatsz egy fényképezőt amira ráírod hogy 5MP 3× optikai zoom meg hogy mondjuk Fuji 25ért meg 65ért is, kb ugyanannyi fog belőle fogyni. Ennél jobb példa talán még az lenne mikor a PCForumon sírnak hogy nem megy rendesen a gamma gef4mx4000-el (32bites :omg:)-erre azt mondják neki hogy codeckpack hiba; ti4200n hogy hogy lehet elővarázsolni az effekteket mert amúgy elég jól megy velel a gém és még elbínrá őket, másik ajánlja hogy kell egy fx5200is a játéknak mert azzal jól megy, csak max részletességen kifagy; mire egy okos közli hogy 7800GT kell P4 3ghz meg Vista, és akkor már 1024 8×fsaaval is tiszta jó les a játék.

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#930 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 08:38

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 8:54

féloff:

Tyűha, de megharagudtunk a világra! :D  ;)

Egyébként nem értem ezt a játékot. A dáriusz gyeröket meg a csatlósait nevetve lenyomtam elsőre EVO-val, de, hogy mit szenvedtem az egyik race wars-al, illetve a speed trap-ekkel, az nem igaz. A speed trap a kedvencem volt az MW-ben.

Szerkesztette: Agrakos 2006. 11. 21. 08:38 -kor

#931 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:39

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 8:38

Tyűha, de megharagudtunk a világra! :D  ;)

Egyébként nem értem ezt a játékot. A dáriusz gyeröket meg a csatlósait nevetve lenyomtam elsőre EVO-val, de, hogy mit szenvedtem az egyik race wars-al, illetve a speed trap-ekkel, az nem igaz. A speed trap a kedvencem volt az MW-ben.

Miután megvettem a Corvette-t és rátoltam mindent, nem volt ellenfél, Dariust úgy vertem meg, hogy az első balos kanyarban megelőztem, aztán már csak védtem a pozícióm 10 másodpercig. Kellett némi idő, mire belejöttem az irányításába, de onnantól az ellenfeleket a tükörben sem nagyon láttam, kecsap ide vagy oda.

Az STi-t nem vetettem be versenyeken, nekem a sok hülye ne tördelje szegényt. Felszereltem mindennel, ami elérhető, gyönyörűen megcsináltam a design-t és áll a garázsban, néha mászkálgatok vele a városban, vagy egy-egy speedtrap-et lenyomok vele. :)

#932 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 11:08

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 10:39

Az STi-t nem vetettem be versenyeken, nekem a sok hülye ne tördelje szegényt. Felszereltem mindennel, ami elérhető, gyönyörűen megcsináltam a design-t és áll a garázsban, néha mászkálgatok vele a városban, vagy egy-egy speedtrap-et lenyomok vele. :)

jesus  :eek:

ha lenne egy olyanod élőben sztem egy kilométert nem mennél vele, hanem garázsban tartanád  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#933 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 11:35

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 11:08

jesus  :eek:

ha lenne egy olyanod élőben sztem egy kilométert nem mennél vele, hanem garázsban tartanád  :Đ

Mire meg tudtam venni az STi-t, addigra a Corvette már megvolt, tökig felfullozva, elég volt mindenki ellen. Természetesen ha a valóségban is lenne egy STi-m, nyilván nem a Nexiával járnék, már csak azért sem, hogy Bigfoot és Agrakos kollégákat megüsse a guta... :Đ  :Đ  :Đ

#934 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 11:49

http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=...ek_200611&id=37

Vki kipróbálná?

Nem HKzonda/Razor féle disztribúcióban hanem eredetiben widescreen megy már ezzel?

Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 21. 12:02 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#935 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 12:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 12:35

Természetesen ha a valóségban is lenne egy STi-m, nyilván nem a Nexiával járnék, már csak azért sem, hogy Bigfoot és Agrakos kollégákat megüsse a guta... :Đ  :Đ  :Đ

De hiába, az én 2005-ös WRC-mmel szemben nincs sesélyed egy mezei STI-vel. :p  ;)

#936 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:14

Hali !

Én nem szívesen sértem meg a Carbon híveit, de szerintem a MW klasszisokkal jobb játék volt. A hangulata és az élmény sokkal jobb a MW esetében, nem is beszélve arról, hogy hosszabb. A grafika egy kicsivel tényleg jobb a Carbon-ban, de a többi... A gép hihetetlen módon csal, a zsaruk még 300 km/h sebbességnél is utolérnek, az ellenfelek szintúgy, pedig nem hibázok egyszer sem. A sebesség érzet közelít a 0-hoz, a nitro-t szinte semmi értelme használni, alig ér valamit. (Röhej, full nitro-t nyomok, és erre lazán elmegy mellettem egy kis szutyok.) Az átvezetők nevetségesek, bár a MW sem volt "Oscar" esélyes, de abban legalább ott volt Josie Maran  :D .

Erről ennyit, kár több szót is vesztegetni rá. Uninstall :(
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#937 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 13:36

Teljesen OFF:

Megvettem a FlatOut2-t mert jó gém, megvettem a TMU-t mert jó gém. ( TMU is 11eFt volt de az legalább megérte a pénzét... ) Megfogom venni UT2K7et mert az is jó gém lesz, sőt meg akartam venni 2K4-et is mert mostanában már elég olcsó és nagyon frankó gém, de mivel jön a 2K7 így meggondoltam magam. Nem azt mondtam hogy ciki eredeti játékot venni hanem azt mondtam hogy ezt a szutykot ÉN nem venném meg. Az hogy Te mit csinálsz a Te dolgod. Én nem mondtam senkinek hogy inkább ne vedd meg mert .... . Vagy talán igen?

/ON

Attól függetlenül végigvittem de uninstall lesz ebből erőteljesen Career után ENGEM már nem fog meg... :)
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#938 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:17

Idézet: BIGfoot - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 14:36

Teljesen OFF:

Megvettem a FlatOut2-t mert jó gém, megvettem a TMU-t mert jó gém. ( TMU is 11eFt volt de az legalább megérte a pénzét... ) Megfogom venni UT2K7et mert az is jó gém lesz, sőt meg akartam venni 2K4-et is mert mostanában már elég olcsó és nagyon frankó gém, de mivel jön a 2K7 így meggondoltam magam. Nem azt mondtam hogy ciki eredeti játékot venni hanem azt mondtam hogy ezt a szutykot ÉN nem venném meg. Az hogy Te mit csinálsz a Te dolgod. Én nem mondtam senkinek hogy inkább ne vedd meg mert .... . Vagy talán igen?

/ON

Attól függetlenül végigvittem de uninstall lesz ebből erőteljesen Career után ENGEM már nem fog meg... :)

Mert ha MW 10es skálán 8,5-9es volt akkor ez hányas?
Többiektől is kérdem...

#939 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:23

v1.3patch

#940 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:24

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 15:17

Mert ha MW 10es skálán 8,5-9es volt akkor ez hányas?
Többiektől is kérdem...

Számomra Most Wanted 8,0, Carbon 7,5 :)

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »