Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 25., szombat - 22:23
Látom, a T. társaság nem vette komolyan a legutóbbi figyelmeztetésem, miszerint a burkolt wareznek is következményei lesznek. 2 tagot most ne keressetek egy darabig, illetve ismét szólok, hogy bárminemű direkt, vagy indirekt warez figyuval és tempbannal jár automatice.
Bekaphatod drummi! Mi alapján ítéled meg hogy én jogtiszta vagy kalóz játékot használok? Én kb. csak viccesen reagáltam vicces fórumtárasamra, egyébként a hibajelenséget nem kalózkodás okozta, de mindeggy.

Te biztosan belelátsz a nappalimba, meg a gépembe is wazeee! Annyira felbasztad az idegrendszeremet, hogy én nem tudom mi köze a fórumnak a hwsw gépboltjához, de éppen komplett konfiget szerettem volna rendelni anyósomnak, ha nem hiszed nézd meg az elmúlt hét hszeimet, elhiheted nem poénból kérdeztem körbe a véleméyekről. Tudod mit, szarok rá az összes létező hwsw-vel bármilyen kapcsolatban lévő dologra, én hülye meg ettől az idióta bandától már eddig is kb. 3 konfiget vetettem ismerőseimmel, nem beszélve róla hogy mennyi embernek ajánlottam már! Drummi: nem vagy normális, és bekaphatod.