HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#161 Felhasználó inaktív   James Bond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 10:46

hello!

Sima TV-re, rá lehet kötni az XBOX360-at?
Abit KN9-Ultra|Athlon 64 X2 4600+|RAM: 2 GB |HDD 250G SATA2|VGA Radeon 1950XT 256M, Monitor: Samsung SyncMaster 957MB stb.

#162 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 10:53

Ra.

#163 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 07:15

Xbox 360 vs PS3 - Graphics Comparison

#164 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:05

Nos ,ha minden igaz holnap cserélem a GoW-ot CoD3-ra.
JóSebesség

#165 Felhasználó inaktív   bobharo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:53

no a router megvolt,felmentem majdnem live-ra de elötte update letölt majd e66-kód!
gép elindult mühelybe ott azt mondták alaplap nagyon sok pénzért/30 e +
ilyet látott már valaki?
vagy átbasznak?
a flash miatt van ?
nem szabad a live-ra menni?
kiváncsi vagyok mikor hal meg a gépem legközelebb!

#166 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 14:39

Idézet: bobharo - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 13:53

no a router megvolt,felmentem majdnem live-ra de elötte update letölt majd e66-kód!
gép elindult mühelybe ott azt mondták alaplap nagyon sok pénzért/30 e +
ilyet látott már valaki?
vagy átbasznak?
a flash miatt van ?
nem szabad a live-ra menni?
kiváncsi vagyok mikor hal meg a gépem legközelebb!

Idézet

"After checking around this morning, so far this dashboard error only seems to affect xbox360 consoles with the Toshiba-Samsung drive and Xtreme firmware versions below 4.x. What happens is that the dash fails to load displaying the dreaded E66 error message. The solution reported to work is to either flash a more recent Xtreme firmware version (eg. 4.2) or restore the original firmware and the console boots normally again.

vagyis azért van ez, mert módosított firmware volt a meghajtódon, hogy az be tudja olvasni az írott játékokat
a liveon ezt kiszűrik
vagy felrakod a legfrissebb tört firmware-t amint kijön hozzá /amit ugye én nem ajánlok, mert itt nincs warez :D / vagy pedig visszarakod az eredeti gyári firmwaret
az alaplapcserét állítsd le, mert nincs rá szükség, a googlen rákeresve láthatod, hogy a firmware csere megoldja

Idézet

Aside from getting banned, there's also a DVD version check that was introduced in the fall update that can cause your modded 360 to go E66 (easily fixable with re-flash).

Szerkesztette: FragMaster 2006. 12. 08. 14:42 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#167 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 16:16

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 14:39

vagyis azért van ez, mert módosított firmware volt a meghajtódon, hogy az be tudja olvasni az írott játékokat
a liveon ezt kiszűrik
vagy felrakod a legfrissebb tört firmware-t amint kijön hozzá /amit ugye én nem ajánlok, mert itt nincs warez :D / vagy pedig visszarakod az eredeti gyári firmwaret
az alaplapcserét állítsd le, mert nincs rá szükség, a googlen rákeresve láthatod, hogy a firmware csere megoldja

Mondjuk ennek nem sok koze van a warez kiszuresehez a live-on. (Ami szvsz addig nem nagyon fog elofordulni, amig az M$ minden eladott konzollal kozelebb probal kerulni a konzolhaboru megnyeresehez.)
A legujabb dashboard frissites egyszeruen azt nezi, hogy a DVD olvaso firmwareje regebbi-e, mint az alaplap. Mivel a Hitachi olvasoknal csak par byte-ot kell felulirni, ezert azokat nem erintette a problema. Samsungnal is csak azokat, ahol regebbi hackelt firmware lett feltoltve, mint az alaplap.

#168 Felhasználó inaktív   bobharo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:44

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 15:39

a liveon ezt kiszűrik

megprobálták felülírni de nem lett jó úgyanugy ott a hibakód

#169 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 22:54

Ha gonosz lennek, azt mondanam, igy jaras... de nem mondom. Probald gariban elinteztetni veluk, te nem igazan tehetsz errol, hacsak fel nem hivtak erre a figyelmed. Bar ez nehezen fog menni, mert a dobozt kinyitottak a firmware cserejehez...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#170 Felhasználó inaktív   bobharo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 23:29

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 23:54

Ha gonosz lennek, azt mondanam, igy jaras... de nem mondom. Probald gariban elinteztetni veluk, te nem igazan tehetsz errol, hacsak fel nem hivtak erre a figyelmed. Bar ez nehezen fog menni, mert a dobozt kinyitottak a firmware cserejehez...

Krinyo

azért kérnek 22e ft és adnak egy új garis boxot

#171 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 23:34

Idézet: bobharo - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 23:29

azért kérnek 22e ft és adnak egy új garis boxot

Mert nem ertenek hozza? LOL
Mar a kalozokba se bizhat az ember :)

#172 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:02

Majd en leszek gonosz. :)

Igy jartal.

Nem ertem mi az istennek kell warezolni. Live nelkul kb felet eri x360 on az osszes stuff. Nem tolthetsz le a Liverol demokat, ezert az osszes szemetet meg kell iratnod warezban, aztan a vegen ugyis csak azzal a par jatekkal fogsz jatszani ami tetszik, arban meg mar majdnem ott vagy mintha megvetted volna a stuffot.

#173 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:10

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 0:02

Igy jartal.

Nem ertem mi az istennek kell warezolni. Live nelkul kb felet eri x360 on az osszes stuff. Nem tolthetsz le a Liverol demokat, ezert az osszes szemetet meg kell iratnod warezban, aztan a vegen ugyis csak azzal a par jatekkal fogsz jatszani ami tetszik, arban meg mar majdnem ott vagy mintha megvetted volna a stuffot.

Mar miert ne lehetne letolteni demot? Osszesen nincs annyi Xbox360 jatek, amit erdemes lenne kiirni, hogy a nyersanyag ar elerne egy jatek 16000-18000 Ft-os arat :)

#174 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:16

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 0:02

Igy jartal.

Normalisan frissitett X360-al megy minden Live cucc. Per pillanat nem tudjak (vagy meg nem akarjak) bannolni oket.

#175 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 13:55

Inkabb nem akarjak. A 22 rugo meg csunya lenyulas.

Krinyo

#176 Felhasználó inaktív   jagodek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:58

MS ships 'free' Xbox 360 coding kit for amateurs

#177 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 15. 00:32

Megvettem életem első konzolját :Đ egy Xbox360 képében. Most már csak egy nyamvadt VGA AV kábelt kell vennem hozzá mert az én Thomson LCD TV-men csak VGA meg DVI bemenet van, ami 720p-t tud. De egyébként így is lepetéztem a Project Gotham Racing 3-on egy-két pályán, pedig még csak puttó SD felbontásban tolom.
Ultragenyóság ez a szopatás az online accounttal, mondjuk megvontam a vállam, eleve volt egy olyan MSN Live fiókom, amin külföldi címet adtam meg valamiért egykoron, szóval azt benyelte a drága, csak kérdés, hogy mikor fognak ezért kiszanálni az online "birodalomból."  :omg:

#178 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 09:10

Remelhetoleg nem fognak. LCD-teved nem tamogat komponens jelet? Illene neki, VGA/DVI-on keresztul, nem mellekeltek hozza esetleg kabelt?

Krinyo

#179 Felhasználó inaktív   Narotos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 15. 18:42

Én még nemnagyon találkoztam olyan LCD tv-vel ami nem támogat komponens jelet... :think:
Főleg egy Thomsonnak azért illene.

#180 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 23:30

Támogatja, de nincs külön komponens bemenet, hanem DVI és VGA csatik vannak a 3 Scart mellett. A Scartok foglaltak, mert ezt a TV-t használom widescreen preview-ra a két gépről videoszerkesztéshez/authoringhoz, illetve egy asztali felvevő is rája vagyon kötve, így maradt a VGA és DVI bemenet a konzolnak. Ez egy 32"-es Thomson, tavalyi modell, 1360x768-as natív felbontással. HDMI nincs, de nem is baj, az majd a nappaliba kell :Đ Nagyon szépen hasít rajta az Xbox360, pont be tudtam állítani az 1360x768-as felbontást a System panelen. :lollypop:

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.