Xbox 360 II.
Elküldve: 2009. 02. 06. 20:05
Nekem is alaplap csere lett, és mintha ventilátorok csendesebbek lennének, régebben 1-2 óra játék után elég jól bepörögtek, de most meg szinte ugyanakkora hangjuk van végig.
Elküldve: 2009. 02. 10. 13:56
Szigorúan figyelembe véve a fent leírt szabályokat kérnék rövid választ az alábbi kérdésemre. (Nem kívánok Xbox modifikációs tanácsokat kérni és jómagam minimális Xbox tapasztalatokkal sem rendelkezem. Csak a feltevéseimre szeretnék rövid visszajelzést kapni.)
Főnököm Kambodzsából hozott a fiának kétes csomagolású Xbox 360 játékokat.
A gépbe rakva a CD-ket többnyelvű üzenet jelenik meg miszerint a játékhoz be kell helyezni a lemezt.
A főnököm szerint az eladó állította, hogy a programoknak gond nélkül futnia kéne. Az itthon megvásárolt bizonyítottan eredeti játékok futnak is...
A kérdés: a nagy valószínűséggel nem eredeti szoftverek egy szoftveresen módosított konzolon elindulnának?
Főnököm Kambodzsából hozott a fiának kétes csomagolású Xbox 360 játékokat.
A gépbe rakva a CD-ket többnyelvű üzenet jelenik meg miszerint a játékhoz be kell helyezni a lemezt.
A főnököm szerint az eladó állította, hogy a programoknak gond nélkül futnia kéne. Az itthon megvásárolt bizonyítottan eredeti játékok futnak is...
A kérdés: a nagy valószínűséggel nem eredeti szoftverek egy szoftveresen módosított konzolon elindulnának?
Dwight Schrute for president!
Elküldve: 2009. 02. 10. 15:24
Nezd meg hogy a lemezek belso reszen van-e hologram

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ha nincs akkor masolt jatekokrol van szo tehat a valasz nagy valoszinuseggel "igen", kiveve ha atvertek es hibas a lemezen levo adat.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ha nincs akkor masolt jatekokrol van szo tehat a valasz nagy valoszinuseggel "igen", kiveve ha atvertek es hibas a lemezen levo adat.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 02. 10. 16:56
Esetleg nem NTSC játékok? Igaz Kambodzsa PAL szabványt használ, de attól még lehetnek import játékok.
Elküldve: 2009. 02. 11. 15:56
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 14:58
Na írtam hogy miért nincs akció hogy hdtv + konzol. Most van. De az ára (900e) egy kicsit bemar.
http://www.edigital.hu/product.php?partner...productid=43172
http://www.edigital.hu/product.php?partner...productid=43172
Ne vedd zokon, de megmosolyogtat mindig, ahogy a hozzaszolasaidat olvasom, az utobbi idoben
Egyebkent nem hinnem, hogy jobban jarnal, ha egy kozos akcioban venned meg oket. Amikor egy termek melle egy masikat is adnak, ott altalaban az egyik termekkel valami santit (kifuto termek, problemasabb modell, ... hasonlok. Vagy csak egyszeruen beetetnek es nem is jarsz jol - az egyik rafizetes.). ... es vagy-gyal nem kezdunk mondatot, tudom!
Szerintem.
Udv,
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 02. 11. 16:09
Lehet, hogy mar volt korabban tema - ez esetben elnezest kerek; Szeretnem megkerdezni, hogy ki, milyen hangrendszert vezerel meg (mar aki) a konzollal.
Ami van: egy premium box (tehat optikai kimenet is), LCD TV mindezek jelen pillanatban egy sima, masfel meteres HDMI kabellel osszekotve.
Olvastam mashol, hogy egyesek erre eskusznek -> Logitech Z 5500 ... ami nem is olyan hihetetlen, de egy picit talan sokallok erte 70penzt ((aztan lehet en vagyok a naiv es orulnom kellene, hogy ennyibol ilyen nagyszeru hangrendszert ki lehet hozni)).
Nyilvan arra kell figyelnem, hogy hardveresen dekodoljon Dolby-t es legyen rajta optikai bemenet (?). Szoval, nem nagyon ertek hozza.
Elore is koszonom!
Ami van: egy premium box (tehat optikai kimenet is), LCD TV mindezek jelen pillanatban egy sima, masfel meteres HDMI kabellel osszekotve.
Olvastam mashol, hogy egyesek erre eskusznek -> Logitech Z 5500 ... ami nem is olyan hihetetlen, de egy picit talan sokallok erte 70penzt ((aztan lehet en vagyok a naiv es orulnom kellene, hogy ennyibol ilyen nagyszeru hangrendszert ki lehet hozni)).
Nyilvan arra kell figyelnem, hogy hardveresen dekodoljon Dolby-t es legyen rajta optikai bemenet (?). Szoval, nem nagyon ertek hozza.
Elore is koszonom!
Udv,
axl.Fsi
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 02. 11. 16:43
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 17:09
Olvastam mashol, hogy egyesek erre eskusznek -> Logitech Z 5500 ...
A pixmania garancia elég lesgyanús. Azért olcsó. Ha meg 100 felé közelít az ár annyiért már van viszonylag tűrhető hangfalszett+rádióerősítő.
Elküldve: 2009. 02. 11. 17:23
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 15:09
Lehet, hogy mar volt korabban tema - ez esetben elnezest kerek; Szeretnem megkerdezni, hogy ki, milyen hangrendszert vezerel meg (mar aki) a konzollal.
HDMI-n megy a hang a TV-be ahonnan egy eloszton keresztul tudok kapcsolni a fejes (ha ejjel van es kussban kell maradni) es a Creative 2.1 hangfalszett (ha nappal van es mehet a melynyomo) kozott. Remelem kitunik a professzionizmusom
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 02. 11. 20:20
Nálunk Panasonic sc-ht855, természetesen nem high-end, de kimondottan jól szól vele, illetve néha egy yamaha rxv-361 jamo hangfalakkal. Ha multi és fps, akkor pedig majdnem mindig csak a tv és az xbox headset. Szerintem onnan kellene kiindulni, hogy mire kell, csak xbox vagy más forrás is lenne. Mert ha más is, akkor érdemesebb jobban rákölteni, figyelni a minőségre, csatlakozókra, mit tud-mit nem tud, hifis-erősítős topikban biztos tudnak segíteni, hogy mostanában mi az ami elfogadható illetve az árakban is. Én csak annyit tennék hozzá-személyes tapasztalat-, hogy olyan eszközt érdemes venni, amin minimum 2 digitális bemenet van (1 toslink és 1 spdif a minimum, illetve szóba jöhet természetesen hdmi-s erősítő), mert egy idő után bizony kevés tud lenni 1 és akkor lehet vadászni egy minőségibb elosztót/átkapacsolót, aminek az árát nagyjából meg lehetett volna spórolni.
Szerkesztette: glugi 2009. 02. 11. 20:22 -kor
Elküldve: 2009. 02. 11. 20:46
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 16:56
Ne vedd zokon, de megmosolyogtat mindig, ahogy a hozzaszolasaidat olvasom, az utobbi idoben
... mire oda kerulsz, hogy konzolt veszel, kiadjak a PS4-et meg az XBOX720-at 
Egyebkent nem hinnem, hogy jobban jarnal, ha egy kozos akcioban venned meg oket. Amikor egy termek melle egy masikat is adnak, ott altalaban az egyik termekkel valami santit (kifuto termek, problemasabb modell, ... hasonlok. Vagy csak egyszeruen beetetnek es nem is jarsz jol - az egyik rafizetes.). ... es vagy-gyal nem kezdunk mondatot, tudom!
... meg es-sel sem 
Szerintem.
Szerintem.
Nem, egyáltalán nem veszem zokon, valójában ilyen, vagy még ennél is tökölősebb vagyok mikor veszek valamit.
Ez van. Egyébként pont most olvastam egy cikket arról, hogy az 5 éves (?) generáció-periódus lassan váltana, vagy váltaniuk kellene. Én ezen egy kicsit csodálkoztam, valahogy még nem tűnt olyan réginek a generációváltás. Egyébként nem a 720-ra/PS4-re várok, csak sóher vagyok :Đ
Elküldve: 2009. 02. 11. 21:18
Ne vajudj rajta, ha ennyit vacilaltal es mindig nem dontottel akkor nem kell neked egyik sem. Majd ha nagyon ugy erzed hogy szukseged van ra (nincs kedved PC-t fejleszteni de erdekelnek az uj jatekok, mas jellegu kikapcsolodasra varsz, kijon valami erdekes exkluziv cim valamelyik konzolra) akkor megint atertekeled.
En peldaul leragadtam a PC-nel, sok olyan jatek van ami ott is kijott vagy nincs konzolon es erdekel. Bar a multiplayernek latom az elonyet Xbox-on (felszabadultabb, nincsenek cheaterek stb.) nem igazan vannak konzolos ismerosok akikkel lehetne egyutt nyomulni. Ez is sokat szamit(ana). Jelenleg exkluziv cimekre, korai jatekverziokra de foleg filmnezesre (HDMI miatt) hasznalom csak az Xbox 360-omat.
Ha mar ide irtam akkor megemlitenem hogy nezzetek meg az Arcade jatekok kozott a The Maw-t, nagyon aranyos
Mintha a Pixar keszitette volna. Csak kicsit draga 800 pontert.
En peldaul leragadtam a PC-nel, sok olyan jatek van ami ott is kijott vagy nincs konzolon es erdekel. Bar a multiplayernek latom az elonyet Xbox-on (felszabadultabb, nincsenek cheaterek stb.) nem igazan vannak konzolos ismerosok akikkel lehetne egyutt nyomulni. Ez is sokat szamit(ana). Jelenleg exkluziv cimekre, korai jatekverziokra de foleg filmnezesre (HDMI miatt) hasznalom csak az Xbox 360-omat.
Ha mar ide irtam akkor megemlitenem hogy nezzetek meg az Arcade jatekok kozott a The Maw-t, nagyon aranyos
Szerkesztette: N.M.I. 2009. 02. 11. 21:20 -kor
Elküldve: 2009. 02. 12. 01:41
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 18:23
Remelem kitunik a professzionizmusom 
Már magyarul se tud, kivándorló :Đ
Egyébként télleg felment a box ára? Havenak MM-ben mondták, hogy most izé, lement a forint meg minden, 59.990 az Arcade. Mondtam neki, Konzol Stúdióban 45, de nem, neki nincs ideje rendelgetni, megvette
Szerkesztette: spidey 2009. 02. 12. 01:43 -kor
Elküldve: 2009. 02. 12. 02:28
Akkor meg professzionalizmus, na. Nem mindegy? Gondoltam ha már ékezeteket sem használok akkor má tok mind egy pá rhib a meg ha osszeszavakat a keverem. Kuldtem privit teeee...
Remélem még nem alszol.
Itt nem drágult az ikszboksz, itt kell venni.
Itt nem drágult az ikszboksz, itt kell venni.
Elküldve: 2009. 02. 12. 08:25
spidey: úgy kell neki, annyiért premiumot vesz az ember (igaz nem jaspert, de szerintem MM-ben az arcade sem az még, bár ki tudja...)
MM amúgy is sokszor érdekesen áraz, pl a GH:World Tour super bundle 5-10k-val drágább, mint a konzolos boltokban. Viszont most vettem a hétvégén ott GH3-at, az meg 13k volt, vezetékes gitárral, ennyiért meg megéri, szerintem. DLC-k miatt szidom őket, úgyhogy indul a rockband hajtóvadászat
N.M.I.:írjál oszt kész
MM amúgy is sokszor érdekesen áraz, pl a GH:World Tour super bundle 5-10k-val drágább, mint a konzolos boltokban. Viszont most vettem a hétvégén ott GH3-at, az meg 13k volt, vezetékes gitárral, ennyiért meg megéri, szerintem. DLC-k miatt szidom őket, úgyhogy indul a rockband hajtóvadászat
N.M.I.:írjál oszt kész
Elküldve: 2009. 02. 12. 08:47
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 16:09
Olvastam mashol, hogy egyesek erre eskusznek -> Logitech Z 5500
Nekem is ilyen van, nagyon jó kis hangfalszett
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2009. 02. 12. 09:46
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 22:18
Ne vajudj rajta, ha ennyit vacilaltal es mindig nem dontottel akkor nem kell neked egyik sem. Majd ha nagyon ugy erzed hogy szukseged van ra (nincs kedved PC-t fejleszteni de erdekelnek az uj jatekok, mas jellegu kikapcsolodasra varsz, kijon valami erdekes exkluziv cim valamelyik konzolra) akkor megint atertekeled.
Mintha a Pixar keszitette volna. Csak kicsit draga 800 pontert.
A pc-m 6 éves, azon már nem nagyon játszok. A ps2-t én is mostanában filmnézésre használom szintén. Amin játszok, mostanában nagyon sokat, a nintendo ds. Igazából a fő visszatartó erő hogy nincs hdtv-m, ha lenne már biztos vettem volna új konzolt.
Elküldve: 2009. 02. 12. 12:03
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 10:46
A pc-m 6 éves, azon már nem nagyon játszok. A ps2-t én is mostanában filmnézésre használom szintén. Amin játszok, mostanában nagyon sokat, a nintendo ds. Igazából a fő visszatartó erő hogy nincs hdtv-m, ha lenne már biztos vettem volna új konzolt.
Teljesen jol aterzed, HD v. HD ready TV nelkul nem erdemes. En mar probaltam 72-es katodcsoves TV-n ... borzalmas volt. El sem lehetett olvasni a jatekban levo feliratokat, egyebeket.
Koszi mindenkinek a hozzaszolasokat, a hangrendszerrel kapcsolatban. Amire kell, az csak a jatek es filmnezes (habar ez utobbit karnak emlitettem, mert egyelore abaszolut nem erdekelnek az 5.1-es filmek; a 700mb-os rippek boven megteszik). Tehat, xbox es zenehallgatas (konkretan, ra lenne kotve: pc (szetero), xbox (optika), LCD TV (?, gondolom sima sztereo)
Az emlitett Logitech boven megfelelne, sot! Talan egy kicsit tul nagy befektetes is (azert a penzert mar vesz egy HD ready TV-t lugosi!
Egyebkent nem halk, amit a TV-n keresztul hallok ... csupan gondoltam nagyobb az elmeny egyes horrorfosatos jateknal, ha 5.1-ben zajong korulottem a ter
Udv,
axl.Fsi
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 02. 13. 18:55
Halihó mindenkinek. Segitségre lenne szükségem XBOX360 és PC összekötés témában. Sajnos mindent megpróbáltam és nem sikerült ez idáig. MAnuálisan állitottam be a PC n és a BOX on is az IP t met Automatikus on nem csinál semmit. Mindent megadtam IP,maszkot és átjárót is. ELinditom a tesztelést BOX on, egészen eljut a PC selected pontig , ahol pedig azt irja ki h FAILED. idáig jutottam csak . . . remélem vki sűrgősen tud segitséget nyújtani. Annak előre is örök hálám.
U.I.: tűzfalat is kikapcsoltam és akkor sem ismerte fel.
U.I.: tűzfalat is kikapcsoltam és akkor sem ismerte fel.
Elküldve: 2009. 02. 13. 19:37
Leirom, hogy sikerült összehozni nálam, hátha segít. (sima mezei "user" vagyok, nem vmi pc-s/hálózatos "masterblaster"
Az elején szintén gondjaim voltak az összekötéssel.
Pc-n Vista van fent, de Xp-n is hasonlóan mennie kell.
- Xbox és Pc összekötése Ethernet kábellel, Xbox bekapcsolása
- Hálózati helyeknél megjelenik egy új hálózati hely "Nem azonosított hálózat" néven, ennél állítsd át a típusát Nyilvános-ról Magán-ra
- az eredeti Pc-s hálózati helyednél oszdd meg a netkapcsolatod az új hálózati hellyel
- szintén a Pc-s hálózati helyednél engedélyezd a Hálózat felderítését, a Fájlmegosztást és a Médiafájlok megosztását
- az Xbox nem ismeri fel automatikusan a hálózatot, futass rajta PC tesztet majd ha ez oké mehet egy Live teszt is (ha Live-ozni akarsz)
- az Xbox netbeállításánál nem kell megadnod semmit se, felismeri a Pc-d és a megosztásnak köszönhetően használja a netkapcsolatát is, használhatod 'Live-ozni' vagy csak simán a Pc-n lévő videófilmek megnézésére, zenék meghallgatására
- ha minden ok, a Pc-den kapnod kell egy rendszerüzenetet, hogy Extender-t talált (az Xbox-ot) és telepítheted a kiegészítést (a 8 számjegyű kód az Xbox Media Centerében lesz) -ha még nem tetted meg
Remélem tudtam vmit segíteni, én is kb. másfél órát eltököltem vele, de lehet csak simán a Vista miatt. Digi-s kábelnettel illetve t-mobilos mobilinternettel is tökéletesen megy nálam.
- Hálózati helyeknél megjelenik egy új hálózati hely "Nem azonosított hálózat" néven, ennél állítsd át a típusát Nyilvános-ról Magán-ra
- az eredeti Pc-s hálózati helyednél oszdd meg a netkapcsolatod az új hálózati hellyel
- szintén a Pc-s hálózati helyednél engedélyezd a Hálózat felderítését, a Fájlmegosztást és a Médiafájlok megosztását
- az Xbox nem ismeri fel automatikusan a hálózatot, futass rajta PC tesztet majd ha ez oké mehet egy Live teszt is (ha Live-ozni akarsz)
- az Xbox netbeállításánál nem kell megadnod semmit se, felismeri a Pc-d és a megosztásnak köszönhetően használja a netkapcsolatát is, használhatod 'Live-ozni' vagy csak simán a Pc-n lévő videófilmek megnézésére, zenék meghallgatására
- ha minden ok, a Pc-den kapnod kell egy rendszerüzenetet, hogy Extender-t talált (az Xbox-ot) és telepítheted a kiegészítést (a 8 számjegyű kód az Xbox Media Centerében lesz) -ha még nem tetted meg
Remélem tudtam vmit segíteni, én is kb. másfél órát eltököltem vele, de lehet csak simán a Vista miatt. Digi-s kábelnettel illetve t-mobilos mobilinternettel is tökéletesen megy nálam.
Szerkesztette: Avulu 2009. 02. 13. 19:38 -kor
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu
http://www.reckless.hu
Elküldve: 2009. 02. 13. 21:08
Idézet: Avulu - Dátum: 2009. febr. 13., péntek - 19:37
Leirom, hogy sikerült összehozni nálam, hátha segít. (sima mezei "user" vagyok, nem vmi pc-s/hálózatos "masterblaster"
Az elején szintén gondjaim voltak az összekötéssel.
Köszi a gyors választ. Igazából nekem csak arra kell, h videókat,képeket,játékokat másoljak az xbox winyójáras,sajnos mivel nem tudom megosztani a netet (Tvnetwork).Remélem ebben is tudsz segíteni.
ELőre iis köszi.

Súgó
A téma zárva.