Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 17:30
Bónusz kérdés : Fekete XBOX kell, na most Jasper alaplapos amivel ugye nincs 3 ledes gond meg eddig csak pirosat láttam. Van fekete Jasper alaplapos is ? Miről lehet megismerni a jasper alaplapost ? Csak hogy ne hogy átb***szanak

Igyekszem nem baromságot mondani, mert most nincs kedvem pontosan utánakeresni a dolognak google-ben, mindenesetre vétek azt hinni, hogy a Jasperes lapokkal nincs 3 ledes gond, ha jól hallottam akkor a Jasperes lapokban az igazán gyenge pont valami memória vezérlő, (vagy netán maga a memória chip) ez száll el és úgy megy tönkre a box, azt meg állítólag nehezebb/nem lehet javítani. (aki tudja pontosan, hogy miről van szó, az leírhatja, de annyi a lényeg, hogy 3 piros led szempontjából valamivel (fontos: nem teljesen) biztonságosabb, cserébe raktak bele más szart.)
Szóval annyi a lényeg, hogy olyan időket élünk, hogy aki manapság Xbox-ot vesz, annak számolnia kell azzal, hogy egyszer csak (általában 2 nappal a megjelenése előtt valami nagyon várt játéknak

) szarrámegy, természetesen ezzel elsősorban akkor van a gond, ha módosított a gép, mert egyébként a 3 év MS gari az áll. Kijönnek, elviszik, megjavítják, visszahozzák, egyébként meg lehet vinni javíttatni. Enyém is volt már 3 piros ledes, nem is olyan régen, megjavíttattam, most reménykedek, hogy nem szarik be egyhamar, de ha mégis, akkor veszek egy új Arcade-et és átpakolom rá a cuccokat erről, kétszer már nem javíttatom meg, az biztos.
Valójában csak azért írtam ezt, hogy egy Jasperes box megvásárlása után sem lehet nyugodtan aludni ebből a szempontból.