HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4381 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 11. 10:39

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 10., hétfő - 8:55

Sziasztok,
XBOX360 vs. hangrendszer kerdeseimmel kapcsolatban esetleg valakinek volna epito jellegu hozzaszolasa? ((tudom, hogy kozuletek van, aki a Z-5500 Logitechet hasznalja, ugyanakkor egy masik topikban epp, hogy lebeszelni probalnak ... nehez igy a dontes :) ))

... nóbádi elsz?  :think:
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#4382 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 19:41

Kijött ma a dashboard update. Vélemények? Bár olyan hű de nagy változások nem történtek.. Az egyik legszembetűnőbb változás, hogy a játékok feltelepítve ezentúl valamivel kevesebb helyet foglalnak a vinyón.

#4383 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 20:28

Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 20:41

Kijött ma a dashboard update. Vélemények? Bár olyan hű de nagy változások nem történtek.. Az egyik legszembetűnőbb változás, hogy a játékok feltelepítve ezentúl valamivel kevesebb helyet foglalnak a vinyón.

Na ez pozitív, főleg a 20gb-osakra nézve! Arról nincs infó, hogy a dash update felrakását követően egyből kevesebb helyet foglalnak az addig telepített játékok, vagy csak újratelepítés után?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4384 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 20:38

Csakis újratelepítés után! Amiket próbáltam (méret update előtt/után): Gears of War 2:  6,7GB / 6,3GB
Battlefield: Bad Company: 6,1GB / 5,4GB

Több installhoz egyelőre nem volt kedvem.. a következő updatenél a telepítési időt (20min+) is redukálhatnák valahogyan.. :D

Szerkesztette: ABTeam2008 2009. 08. 11. 20:39 -kor

#4385 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 20:52

Nem sok, de a huszason minden kis hely is sokat számít  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4386 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 21:08

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 10:28

PlayStation 3:
JP Q4 2009
NA Q1 2010
PAL Q1 2010

Xbox 360
NA Q1 2010
PAL Q1 2010

Japánban PlayStation 3 exklúzív. :)

Ezt hol találtad?

#4387 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 21:13

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 22:08

Ezt hol találtad?

Itt, KATT!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4388 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 11:19

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 22:13

Itt, KATT!

Mert itt a japó hivatalos site-on azt írja, hogy pléhsztésön 3.
http://www.square-en...jp/fabula/ff13/
(specs-re kell kattintani)

Ezen az oldalon meg:
http://na.square-enix.com/ff13/
itt Links, és Preorder, ott van a fikszboksz és a pléhsztésön is. Ha viszont rákattintok, hogy preorder x360, akkor elvisz egy tök általános x-es gamestore-ba, ahol persze semmi nincs a FF XIII-ról.

Kikészít ez a bizonytalanság :)

#4389 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 13:21

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 12., szerda - 12:19

Ezen az oldalon meg:
http://na.square-enix.com/ff13/
itt Links, és Preorder, ott van a fikszboksz és a pléhsztésön is. Ha viszont rákattintok, hogy preorder x360, akkor elvisz egy tök általános x-es gamestore-ba, ahol persze semmi nincs a FF XIII-ról.

Gondolom én, boxra még nincs preorder se mert később jön a japó ps3 premierhez képest (max ugye negyed év).
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4390 Felhasználó inaktív   takacsim 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:21

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy az XBOX360 játékok ISO file-ában meg lehet e változtatni a régió kódot.

Köszi: Imi

#4391 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:41

Nem. Csak a konzolét lehet.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4392 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 19:58

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. aug. 12., szerda - 14:21

Gondolom én, boxra még nincs preorder se mert később jön a japó ps3 premierhez képest (max ugye negyed év).

Ja, és szerintem a ps3 verzió is később lesz Európában.

#4393 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 23:44

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 11:39

... nóbádi elsz?  :think:

... kozben nem adom fel, probalok haladni a dontesben. Azota atgondoltam es leven, hogy az 5.1-et csak egyes esetekben hasznalnam ki, azt is csak az XBOX360 segitsegevel (1-2 DVD film, esetleg a jatekok), ugyanis nincs asztali DVD lejatszom, sem PC-re nem lenne kotve a hangfalrendszer, egyre inkabb ugy latom, hogy teljesen felesleges az 5.1 nekem.
Az sem mellekes, hogy sokan olyan velemennyel vannak, hogy ha inkabb csak zenehallgatas es keves v. semmi hazimozizas, akkor inkabb a 2.1 a javallott. Akarhogyis, de most ket opcio elott allok:
1. SW-HF 5.1 5005
2. Z-2300

Ha eme ketto kozul szeretnek valasztani, ismerven az igenyeimet (zenehallgatas, xbox), melyik mellett tennetek le a voksotokat?
(Z-rol csak azt olvasom, hogy allatt, odab@sz, stb Geniusrol meg eleg sok rosszat (pikkpakk elromlik, gyarilag hibas vol, alapzaj es hat alapbol talan gyengebb teljesitmenyre kepes ... arrol nem is beszelve, hogy nem tudok mit rakeverni az 5.1 csatornara)

Koszi a tippeket (de mostmar mondjatok valamit! :) )
Udv,
axl.Fsi

#4394 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 07:20

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 14., péntek - 0:44

... kozben nem adom fel, probalok haladni a dontesben. Azota atgondoltam es leven, hogy az 5.1-et csak egyes esetekben hasznalnam ki, azt is csak az XBOX360 segitsegevel (1-2 DVD film, esetleg a jatekok), ugyanis nincs asztali DVD lejatszom, sem PC-re nem lenne kotve a hangfalrendszer, egyre inkabb ugy latom, hogy teljesen felesleges az 5.1 nekem.
Az sem mellekes, hogy sokan olyan velemennyel vannak, hogy ha inkabb csak zenehallgatas es keves v. semmi hazimozizas, akkor inkabb a 2.1 a javallott. Akarhogyis, de most ket opcio elott allok:
1. SW-HF 5.1 5005
2. Z-2300

Ha eme ketto kozul szeretnek valasztani, ismerven az igenyeimet (zenehallgatas, xbox), melyik mellett tennetek le a voksotokat?
(Z-rol csak azt olvasom, hogy allatt, odab@sz, stb Geniusrol meg eleg sok rosszat (pikkpakk elromlik, gyarilag hibas vol, alapzaj es hat alapbol talan gyengebb teljesitmenyre kepes ... arrol nem is beszelve, hogy nem tudok mit rakeverni az 5.1 csatornara)

Koszi a tippeket (de mostmar mondjatok valamit! :) )

Na. :)

Mostan az van, hogy most már engem is érdekelne a téma. Ugyanis ugye szerintem a közeljövőben megvenném a fikszbokszot, és leend itthon egy 5.1-es hangfalszett, még abból az időből mikor pc-t is használtam. Namost az nem lenne kifejezetten káros ha együttműködésre tudnám bírni a dobozzal. Az enyém valami 6-7 éves Logitech, de fogalmam sincs hogy milyen típus (szatyorban vettem, egy ismerősöm vette magának de nem tetszett neki, így ingyér nekem adta mikor megvettem a hangkártyáját :D - szóval jó üzlet volt). Nekem tetszik :)

Namost nyilván mivel a dobozkának sztereo kimenete van analógban, sztereo lesz a cucc, ami engem annyira nem bánt, lévén a tv-m full mono :) szóval az is előrelépés. Ellenben szerintem túrni kéne a neten valami kis herkentyűt, ami amolyan igénytelen óccsó kis dekóderféle, hátha át lehet devasztálni analóg jellé azt az 5.1-et...

Amúgy jövő héten megyek egy 1 napos munkát megcsinálni Németországba, asszem pont van is annyi ojróm elfekvőben hogy vegyek belőle egy dobozt. Szerintetek nagyon bukta külföldön venni? Gondolom garanciálisan nem a legjobb ötlet, de a RROD-ot itthon is javíjják, gariban, nem? Hol érdemes arrafelé venni? Keressünk már neten valami bótfélét Magdeburg közelében. ;)

#4395 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 08:13

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 23:44

A genius nagy vonzereje az olcsóságában van és  anagy előnye hogy mindegyik hangszóró a 6-ból fa. Anno mi nagyon sokat eladtunk ezekből és nemnagyon jött vissza egy sem, és hangzásra is szép.

A Logitech Z szériája... hát igen, minőség a javából. Ha nem házimozizol és inkább zenét hallgatsz akkor énis inkább a 2.1-est javasolnám. Nomeg azért is a logitech-et mert minőségben a genius előtt jár jóval, igaz hogy árban is. Nekem egy z-5400-asom van immár több mint 3 éve és semmi probléma nem volt vele. Logit erősen ajánlom. Ha jól rémlik ezekre ráadásul 2év gari van.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#4396 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 09:40

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. aug. 14., péntek - 9:13

A genius nagy vonzereje az olcsóságában van és  anagy előnye hogy mindegyik hangszóró a 6-ból fa. Anno mi nagyon sokat eladtunk ezekből és nemnagyon jött vissza egy sem, és hangzásra is szép.

A Logitech Z szériája... hát igen, minőség a javából. Ha nem házimozizol és inkább zenét hallgatsz akkor énis inkább a 2.1-est javasolnám. Nomeg azért is a logitech-et mert minőségben a genius előtt jár jóval, igaz hogy árban is. Nekem egy z-5400-asom van immár több mint 3 éve és semmi probléma nem volt vele. Logit erősen ajánlom. Ha jól rémlik ezekre ráadásul 2év gari van.

Ugy erzem, meggyoztel. Abszolut jol nez ki es impozasn, elegans szamomra a Genius is, de - leven, hogy nem hasznalnam ki az 5.1-et es a Z-5500 most feleslegesen sok befektetes lenne, amennyit en hasznalom - abszolut ugy erzem, hogy a Z-2300 lett a nyero ...

... mar csak azt kellene megtalalnom, hogy hol van a legjobb aron! :) Ha valaki tud tippeket sugni (akar priviben, ha itt nem ildomos), szivesen vennem.

Koszi!
Udv,
axl.Fsi

#4397 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 09:56

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 14., péntek - 8:20

Na. :)

Mostan az van, hogy most már engem is érdekelne a téma. Ugyanis ugye szerintem a közeljövőben megvenném a fikszbokszot, és leend itthon egy 5.1-es hangfalszett, még abból az időből mikor pc-t is használtam. Namost az nem lenne kifejezetten káros ha együttműködésre tudnám bírni a dobozzal. Az enyém valami 6-7 éves Logitech, de fogalmam sincs hogy milyen típus (szatyorban vettem, egy ismerősöm vette magának de nem tetszett neki, így ingyér nekem adta mikor megvettem a hangkártyáját :D - szóval jó üzlet volt). Nekem tetszik :)

Namost nyilván mivel a dobozkának sztereo kimenete van analógban, sztereo lesz a cucc, ami engem annyira nem bánt, lévén a tv-m full mono :) szóval az is előrelépés. Ellenben szerintem túrni kéne a neten valami kis herkentyűt, ami amolyan igénytelen óccsó kis dekóderféle, hátha át lehet devasztálni analóg jellé azt az 5.1-et...

Amúgy jövő héten megyek egy 1 napos munkát megcsinálni Németországba, asszem pont van is annyi ojróm elfekvőben hogy vegyek belőle egy dobozt. Szerintetek nagyon bukta külföldön venni? Gondolom garanciálisan nem a legjobb ötlet, de a RROD-ot itthon is javíjják, gariban, nem? Hol érdemes arrafelé venni? Keressünk már neten valami bótfélét Magdeburg közelében. ;)

Azért jó lenne, ha lenne ott lehetőséged kipróbálni, hogy ne kelljen futárra várni. Bár szerintem egyszerűbb itthon megvenni, ha nem jóval olcsóbb kint.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4398 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 11:14

Peter Molyneux, a Lionhead Studios atyja két Fable játékot is bejelentett ma a GamesComon. Az egyik Fable 2: Episodic, a másik pedig a várva-várt harmadik rész!

A Fable 2: Episodic nem más lesz, mint a második játék szeletekre vágott változata. Az első epizódot szeptember 29-től bárki töltheti, teljesen ingyenesen, míg a további négy darab fizetős lesz. Érdekesség viszont, hogy a kalandok beszerzéséhez nem kell majd kilépni a Marketplace-re, közvetlen a játékból is unlockolhatjuk a tartalmakat!

Nem hozott viszont meglepetést Molyneux atyánk második bejelentése, a Fable 3. A játék készültéről régóta tudunk, ő maga is beszélt már róla, azonban részleteket mindeddig nem lehetett tudni. A konferencián kiderült, hogy a harmadik részben az előző hősünk felnőtt gyerekét, Albion királyát, vagy királynőjét alakítjuk majd, kalandjaink pedig túlmutatnak majd a birodalom határain. A játékosoknak ezúttal is lehetőségük lesz a választásra: lehetnek hősök vagy viselkedhetnek kevésbé magasztos módon is, de a lényeg, hogy a tetteik kihatással vannak játékbeli karakterük és környezetük jövőjére. A Fable új részében a játékosok rengetek igazságtalanságot, szegénységet és erőszakot fognak látni maguk körül, de lehetőségük lesz mindezeken változtatni. Valamint fel kell tenni maguknak a kérdést, mi az amit képesek lennének feláldozni Anglia trónjának elnyerése érdekében? Képes leszel-e megtartani a nemes értékeket és elveket vagy mindezeket feladva a könnyebb utat fogod választani? Te leszel a néped vezetője vagy a végső romlásba döntöd egész Albiont?

Forrás: Gamekapocs.hu

Szerkesztette: ABTeam2008 2009. 08. 19. 11:15 -kor

#4399 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 22:59

Magas az Xbox 360 elhalálozási arány

(Gamespot) A GameInformer magazin felmérést készített ötezer konzoltulaj bevonásával. Arra voltak kiváncsiak, hogy küldetés közben kinél hány alkalommal haltak el az egyes játékkonzolok. A Microsoft már régesrég elismerte az Xbox360 hardveres gondjait, három évre bővítették a garanciális időszakot, s a probléma orvoslására 1 milliárd dollárt különítettek el. Arról azonban sosem beszéltek, hogy az eladott konzolok milyen mértékben hibásodnak meg.

Nos, a felmérés adatai megdöbbentőek. A Microsoftnak leginkább egy jól képzett mérnöki gárdára lenne szüksége, biztosítandó a zajtalan és megfelelő méretű Xbox utódot. A tulajok több, mint 54,2 százalékánál ugyanis egyszer már cserélni kellett a konzolt. A válaszadók 41,2 százalékánál kétszer is feltette a kezét a hangos-súlyos X360. A PS3 esetében 10,6 százalékra, a Wii esetében 6,8-ra tehető az elhalálozott konzolok száma.

Az eladási adatok alapján 15,72 millió hibás Xbox 360 került piacra, melyből 12,3 millió a javítást követően újra elhalálozott. A garanciális időszakból kiszorult felhasználók esetében az Xbox360 tulajok 36,4 százalékának kellett második konzolt vennie. A PS3-nál 13,4, a Wii esetében 8,4 százalékos az újravásárlási arány. A játékosok azonban megbocsátóak, mivel csak négy százalékuk dönt a meghibásodott konzol mellőzése mellett.

Meghibásodási arány
PlayStation 3 - 10.6 %
Xbox 360 - 54.2 %
Wii - 6.8 %

Újbóli meghibásodási arány
PlayStation 3 - 14.7 %
Xbox 360 - 41.2 %
Wii - 11 %

forrás: gamekapocs
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#4400 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 23:02

Durva  :eek:

Idézet

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.