HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4541 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 24. 17:51

De ezt az opciót hol találom? A multiplayer lemezt kell használnom, vagy a halo3 ODST simat?

#4542 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 18:37

Mármint hogy miként lehet játékosokhoz csatlakozni? Nyomd meg a Guide gombot és ott valamelyik menuben lesz felsorolva mindenki akivel legutoljára játszottal. Kiírja mellé hogy éppen mivel nyomul az illeto, ha a Halo 3 az akkor felajánlja hogy csatlakozz hozzá.
Halo 3 lemezt kell használnod, az ODST csak egy kiegészíto.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4543 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:03

Sose jatszottam senkivel, 2 napja van xboxom es nem ismerek senkit:)
De megnezem az original Halo3 dvd-vel, hatha ott megtalalom.Koszonom

#4544 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:30

Akkor multizz párat csak úgy, idegenekkel. Én is úgy kezdtem :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4545 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 20:54

Na, kiprobaltam,de meg mindig nem ertem.Fent vagyok a live-on.Elinditom a HALO3-at, nem az odst, nem a multi lemezt,hanem az alapot.Van egy start solo game, az kilove, vagy a matchmaking, gondolom itt en csinalhatok jatekot es hozzam csatlakoznak majd ismerosok baratok, ha lesznek:)
es van a Custom game menupont.Gondolom ez kene nekem.Game typnenal ki van valasztvan hogy slayer (probaltam team slayert is)
map type meg amit defaultba beallitva illetve a Pit nevut probaltam.Elinditom a jatekot, de senki nincs bent, nem rak be sehova.Egyedul vagyok az egesz palyan, sehol senki:(
Nem ertem, hogy tudnek masokkal jatszani.
Letoltottem a south park tower defensive demot es ott mar sikerult masokkal jatszani.

#4546 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 21:15

Csatlakozz mások játékához. Matchmaking-en belul kell lennie. Amit te csináltál az hostolás volt, várni kell míg a tobbiek csatlakoznak. De pontosan sajnos nem tudok segíteni mert soha nem multiztam a Halo 3-mal. CoD4-gyel nyomtam egy darabig, ott így volt. Meg a Quake Wars-nál is.

South Park Tower Defense hogy tetszik? :)

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 10. 24. 21:16 -kor

#4547 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 21:44

aranyos nagyon, szeretem a SP-t,ugyhogy meg vicces is :) Hard-on toltuk 3 arccal, de a legutolso érmet nem tudtuk sose megszerezni sajnos,pedig volt hogy az osszes wave hibatlan volt:)

#4548 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 11:13

Na sikerült köszönöm,Valóban matchmaking-el berak egy partyba.viszont a kontrollert meg lehet szokni egyaltalan?Katasztrofa WASD es eger utan.Azt se tudom mi tortenik, merre fordulok, celozni meg mar nem is remelem hogy fogok tudni valaha.Nagyon gaz, hogy 25-0-ra vernek el:(

#4549 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 11:50

Simán meg lehet szokni. Mondjuk nekem is ~2 hét intenzív gamelés kellett hozzá.. azóta sokkal jobban szeretek kontrollerrel játszani (FPS-t is).

#4550 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 11:57

Nem nehéz megtanulni de egy-két hétig lehet hogy eltart. Eloszor az egyjátékost próbáld végigvinni, a végefelé azért majd ráérzel.
Abból a szempontból jobb, mint az egér+bill hogy ravasszol losz, kényelmesebb és analóg karral tudod befolyásolni a mozgás sebességét (nem csak egy gombot nyomogatsz). Legnagyobb nehézség talán az hogy megtanuld kevéssé mozgatni a karokat, nem kell azonnal utkozésig kitolni kulonben tényleg nem tudsz majd célozni. Ezt tartsd észben, a tobbire ugyanúgy ráérzel mint az osszes tobbi konzollal játszó ember ;)

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 10. 25. 11:58 -kor

#4551 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 12:02

Idézet: FEARnet - Dátum: 2009. okt. 25., vasárnap - 12:13

viszont a kontrollert meg lehet szokni egyaltalan?Katasztrofa WASD es eger utan.Azt se tudom mi tortenik, merre fordulok, celozni meg mar nem is remelem hogy fogok tudni valaha.

Ismerem az erzest, a kontroller szopas a billentyuzet utan... nem lesz jobb. At fogsz szokni az autoversenyekre. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4552 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 13:33

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. okt. 25., vasárnap - 12:57

Nem nehéz megtanulni de egy-két hétig lehet hogy eltart. Eloszor az egyjátékost próbáld végigvinni, a végefelé azért majd ráérzel.
Abból a szempontból jobb, mint az egér+bill hogy ravasszol losz, kényelmesebb és analóg karral tudod befolyásolni a mozgás sebességét (nem csak egy gombot nyomogatsz). Legnagyobb nehézség talán az hogy megtanuld kevéssé mozgatni a karokat, nem kell azonnal utkozésig kitolni kulonben tényleg nem tudsz majd célozni. Ezt tartsd észben, a tobbire ugyanúgy ráérzel mint az osszes tobbi konzollal játszó ember ;)

Ezzel teljesen egyetértek. Tényleg a legnehezebb az volt, hogy meg kellett tanulni a finomabb mozgást. Alapvető multiplayerben, hogy a kontroller érzékenységét a maximumra kell tenni és kész, mert enélkül nincs esélyed. Cserébe viszont megnyugtató a tudat, hogy az összes többi játékos ugyanezzel a hardverrel nyomul, tehát tényleg a gyakorlás és a képességek számítanak, azaz nem vernek le pl egy ultrajáték-egérrel.
Én mást hiányoltam eddig a konzolos online fps-ekből, legalábbis abból a 3-ból (Killzone 2, Resistance 2 és Battlefield 1943) amit játszottam: a hülyegyerek kick-elésének lehetőségét. Bár igaz ez eddig csak BF1943-ban fordult elő, de ott tömegesen (pl beszállni készülök egy járműbe amit 12-éves-vagyok-és-nagyon-vicces Pistike szétlő. Na az ilyenekre jó lenne egy kick vote. Vagy legyen friendly fire on, és 3 teamkill után pápá.

#4553 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 13:52

Teamkillerekkel nem volt sok gondom, talán mert a legtobb ember mikrofonnal nyomja és rendesen beszólnak ha valaki idióta. Persze grieferek akkor is vannak. Játékoslistán belul (Guide gomb) fel tudod jelenteni az antiszociális egyéneket de ennek ugyebár csak sok ido után lesz eredménye. Egyszerubb ha megjelolod az adott játékost, adhatsz plusz vagy mínusz pontot. Ha valakit kedvelsz akkor késobb megpróbál a Live vele egy játékba tenni, ha valakit lemínuszoltál akkor próbál vele nem egy játékba pakolni :) Egész jó rendszer, szubjektív és mégis mukodik.

#4554 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 23:39

Hú de rohadt nehéz letenni egy Beatles: Rock Band-et, akár egész nap eltudnék vele szórakozni. Valami fantasztikus, bár Hard-on azért erőteljesen szívtam, szóval elsőre maradt a medium. Guitar Hero-nál szvsz sokkal jobb.  :up:

#4555 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 10:48

Ugyanaz a koncepció, mint a guitar hero-nal? Dob, gitár, ének, de csak beatles számok?

#4556 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 11:33

Idézet: FEARnet - Dátum: 2009. okt. 26., hétfő - 11:48

Ugyanaz a koncepció, mint a guitar hero-nal? Dob, gitár, ének, de csak beatles számok?

Igen. Teljesen ugyan az, de a zenékből csak Beatles van.

#4557 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 17:48

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. okt. 25., vasárnap - 14:52

Teamkillerekkel nem volt sok gondom, talán mert a legtobb ember mikrofonnal nyomja és rendesen beszólnak ha valaki idióta. Persze grieferek akkor is vannak. Játékoslistán belul (Guide gomb) fel tudod jelenteni az antiszociális egyéneket de ennek ugyebár csak sok ido után lesz eredménye. Egyszerubb ha megjelolod az adott játékost, adhatsz plusz vagy mínusz pontot. Ha valakit kedvelsz akkor késobb megpróbál a Live vele egy játékba tenni, ha valakit lemínuszoltál akkor próbál vele nem egy játékba pakolni :) Egész jó rendszer, szubjektív és mégis mukodik.

Hát ennek utánanézek, de én ps3-on játszok vele, nem tudom hogy ott ilyesmi működik-e, mert nem nagyon láttam játék közben. Sőt, a hülyegyerekek mikrofonját se tudom lenémítani. Volt egy jó meccs, nem akartam otthagyni, igazán tényleg jó volt, de le kellett némítani a tévét, mert egy gyerek végig énekelt meg üvöltözött. De volt már olyan is, hogy a kutya ugatott a szobában és azt hallgattam míg betöltődött a pálya, aztán szerencsére az illető az ellenfél csapatába került, így csak a csapattársait boldogította... Egyébként az xbox-os változaton lehet játékosonként némítani? Mert a ps változaton nem, és ezt fórumokon több helyen fel is rótták a készítőknek. A másik játékok amiket játszok multiban, ott mindegyiknél lehet mikrofont némítani egyesével is, meg összeset is.

#4558 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:08

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. okt. 26., hétfő - 17:48

Egyébként az xbox-os változaton lehet játékosonként némítani?

Jah.

#4559 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 21:01

Ez a Brütal Legend valami félelmetesen jó! Imádom Jack Blacket! Marha jó a demo, nem is tudom volt e már játék, amin hangosan röhögtem, ez egy hatalmas játék :D

#4560 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 07:32

LOL, a Microsoft 4 ev alatt eljutott odaig, hogy WPA2 tamogatast csinaljon a vezetek nelkuli adapterhez. Eleg szanalmas, hogy eddig tartott, darabonkent 20-24e Ft-ert...

Brütal Legend demo tenyleg nagyon jo, de a teljes jatekrol nem olvastam tul jokat, allitolag tulsagosan repetitiv...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.